אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
playground_love
דרימיסטית שרופה

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי playground_love »

לא התכוונתי שיישב במיטה כל היום, לא הבנתם אותי..
התכוונתי שייתן לעצמו זמן להתרגל למציאות החדשה, שלא יפחד להרגיש חרא כי מה לעשות זה מה שייקרה
ואני למדתי בחיים שמכל אכזבה אפילו ההכי קטנה לומדים משהו חשוב לחיים, ואני לא מתחרטת על אף פעם שמישהו פגע בי או משהו כזה,
כי זה לימד אותי להיות חזקה יותר לפעם הבאה, אז ברור שייצא עם חברים, שייצחק, שיישמע מוזיקה - לא אמרתי לשכב במיטה כל היום, אמרתי לא להדחיק.....
כי מנסיון כל פעם שעבדתי על עצמי שהכל בסדר זה פשוט פתאום הכה בי..
אבל מה אני מבינה, אולי זה משתנה מאדם לאדם, בסופו של דבר זה כל אחד והדרכים שלו להתגבר.
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

Carpe Diem כתב:
DwAs כתב:
Carpe Diem כתב:
DwAs כתב:הכל טוב ויפה והכל נכון, אבל כשאתה עושה את כל הדברים האלה, ואתה רק מרגיש שאתה מתאהב בה יותר בלי להיפגש איתה בכלל, אז אתה נמצא באיזהשהי בעיה מסויימת.... ובייחוד שהתחושה שיש סיכוי שזה יחזור, קשה לך להתנתק...
ובדיוק כאן צריך לחתוך ולעשות סיבוב של 180 מעלות... אם נותנים לדבר הזה להיתפתח אז אתה ניהיה העבד של הרגשות שלך... ואלה הן בסך הכל רגשות. במקרה כזה הרגשות משתמשות בך ולא אתה ברגשות...
אני יודע, אבל דיבורים ומעשים זה שני דברים שונים והמצב שאני והיא נמצאים בו די מורכב... אני כבר לא בטוח אם זמן זה הדבר הנכון בשבילי כרגע... אבל מצד שאני אני לא בטוח לגבי שום דבר עכשיו, הכל נורא מבולבל...
Dude! start straighting things up. There's no better time than NOW! :)
Don't put off things, it will only get worse. Talk to her, or something and make a decision - once and for all! and then everything will clear up for you!
אחח תאמין לי, מה שאמרת עכשיו זה בדיוק מה שאני רוצה... אבל יש איזה 20 דלתות של אפשרויות פתוחות בפניי ואני פשוט לא יודע לאן ללכת...
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

DwAs כתב:
Carpe Diem כתב:
DwAs כתב:
Carpe Diem כתב:
DwAs כתב:הכל טוב ויפה והכל נכון, אבל כשאתה עושה את כל הדברים האלה, ואתה רק מרגיש שאתה מתאהב בה יותר בלי להיפגש איתה בכלל, אז אתה נמצא באיזהשהי בעיה מסויימת.... ובייחוד שהתחושה שיש סיכוי שזה יחזור, קשה לך להתנתק...
ובדיוק כאן צריך לחתוך ולעשות סיבוב של 180 מעלות... אם נותנים לדבר הזה להיתפתח אז אתה ניהיה העבד של הרגשות שלך... ואלה הן בסך הכל רגשות. במקרה כזה הרגשות משתמשות בך ולא אתה ברגשות...
אני יודע, אבל דיבורים ומעשים זה שני דברים שונים והמצב שאני והיא נמצאים בו די מורכב... אני כבר לא בטוח אם זמן זה הדבר הנכון בשבילי כרגע... אבל מצד שאני אני לא בטוח לגבי שום דבר עכשיו, הכל נורא מבולבל...
Dude! start straighting things up. There's no better time than NOW! :)
Don't put off things, it will only get worse. Talk to her, or something and make a decision - once and for all! and then everything will clear up for you!
אחח תאמין לי, מה שאמרת עכשיו זה בדיוק מה שאני רוצה... אבל יש איזה 20 דלתות של אפשרויות פתוחות בפניי ואני פשוט לא יודע לאן ללכת...
תתחיל בלבחור אחת מהם ואף פעם אל תיסתכל לאחור או תתחרט על ההחלטה :)
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

טיפ: ניתן לבצע עד שבע (7) ציטוטי "ציטוט בתוך ציטוט" (כמו לעיל).
אם יש לכם מעל שבע ציטוטים בהודעה שלכם, ההודעה לא תישלח... צריך ללמוד מתי באמת צריך לצטט ומתי לא, ואיזה חלק דורש ציטוט ואיזה לא. :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יש לנו בקורסים של האוניברסיטה הפתוחה שירשורי מסנג'ר, כדי להשוות עבודות וכו'. קרה לי כבר 3 פעמים שכל מני בנות פנו אליי, דיברנו על הלימודים ופה ושם ושאלנו אחד את השני מי את ומי אתה ואיך שאני אומר שאני נשוי ישר הן נעלמות, או איכשהו הגענו לפייסבוק, ומייד הן נעלמו. די ברור שברגע שראו בפייסבוק Married To, הן ניתקו קשר.
זה כזה פתאטי, כאילו מה את מדברת איתי על לימודים, וכל הזמן הזה בעצם חיפשת להתחיל איתי ... לפחות אל תגרמי לזה להיראות כזה שקוף :) אם לא הן היו אלה שתמיד שלחו לי את העבודות שלהן, הייתי אומר עכשיו שאני מרגיש מנוצל :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

DivineComedy כתב:יש לנו בקורסים של האוניברסיטה הפתוחה שירשורי מסנג'ר, כדי להשוות עבודות וכו'. קרה לי כבר 3 פעמים שכל מני בנות פנו אליי, דיברנו על הלימודים ופה ושם ושאלנו אחד את השני מי את ומי אתה ואיך שאני אומר שאני נשוי ישר הן נעלמות, או איכשהו הגענו לפייסבוק, ומייד הן נעלמו. די ברור שברגע שראו בפייסבוק Married To, הן ניתקו קשר.
זה כזה פתאטי, כאילו מה את מדברת איתי על לימודים, וכל הזמן הזה בעצם חיפשת להתחיל איתי ... לפחות אל תגרמי לזה להיראות כזה שקוף :) אם לא הן היו אלה שתמיד שלחו לי את העבודות שלהן, הייתי אומר עכשיו שאני מרגיש מנוצל :haha:
נו באמת, ניר, אתה יודע איך זה בנות אחי. הכל זה משחק מתמשך. ברגע שמגיעים לפאנצ' מוקדם מידי זה מוציא את כל האוויר... כך הן לומדות להכיר אותנו טוב יותר, בוחנות אותנו אינספור פעמים ומעבר לזה - המשחק המקדים הוא יותר חשוב מהסיום. הן נהנות מכל רגע.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

עירונית שאלה אותי היום אם אני יודע מה זה פויקה, :love:
ללא ספק בנות שאוהבות טיולים ודברים דומים מקבלות אצלי כל כך הרבה נקודות זכות! :love: :love: :love:
liordavidlior
דרימיסט-על

Arziv כתב:עירונית שאלה אותי היום אם אני יודע מה זה פויקה, :love:
ללא ספק בנות שאוהבות טיולים ודברים דומים מקבלות אצלי כל כך הרבה נקודות זכות! :love: :love: :love:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

שזה אומר ? :)
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

Yes
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Yes »

Ozerivarium כתב:
שזה אומר ? :)
:haha:

ופויקה שולט.
אם בא לכם לעזור לי, הירשמו לשירות הענן Copy דרך הקישור הזה. כל אחד מאיתנו יקבל 5 ג'יגה מתנה (סה"כ לאחר הרשמה - 20 ג'יגה אחסון חינם).
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

ונחזור לנושא האשכול:
פעם היינו קבוצה של חברים, רובם היו זוגות, משהו כמו 3-4 זוגות ואני ועוד ידידה, זהו ללא ספק בילוי זוגי מעולה! שווה לנסות :)
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

Arziv[b] כתב:עירונית[/b] שאלה אותי היום אם אני יודע מה זה פויקה, :love:
חח "עירונית" זה ממש נישמע כמו שם גנאי
אגב אם מוסיפים לפויקה קולה זה מוסיף המון וממש משפר את הטעם .
כמובן שככול שהפוייקה הוא משומש זה גם יותר טוב כי אז כל תבשיל סופג גם מהארומה של התבשילים הקודמים ויוצר שילוב מיוחד

בקיצור אין על פוייקה
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

meity כתב:
לא יודע, לי קשה למצוא מישהי בעיר, לא יודע למה.
liordavidlior
דרימיסט-על

meity כתב:
אגב אם מוסיפים לפויקה קולה זה מוסיף המון וממש משפר את הטעם .
כמובן שככול שהפוייקה הוא משומש זה גם יותר טוב כי אז כל תבשיל סופג גם מהארומה של התבשילים הקודמים ויוצר שילוב מיוחד

בקיצור אין על פוייקה
בערך כל מה שתוסיפי לפויקה יהיה טעים. אצלי זה בד"כ: קולה, בירה, דבש, צ'ילי מתוק, ובערך כל התבלינים שאני מוצא בארון...
וואוו, יש מצב שנסחפנו לאשכול אוכל?
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

תשמעו משהו מצחיק שקרה לי בעבודה השבוע, שמאוד דומה לשיחה שפרסמתי פה עם הידידה ההיא.

מישהי בעבודה שאנחנו כל הזמן צוחקים שאנחנו שוכבים ביחד (מאחורי גבו של החבר שלה) אמרה לי בהקשר של ללכת לאכול "אין לי תאווה". היא רצתה לומר "אין לי תיאבון". ואחרי שהיא אמרה "אין לי תאווה" היא אמרה "לך מפה, תתרחק ממני!"
:haha: :haha: :haha:
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

סוף סוף, מישהי שאני מתעניין בה - והיא בחזרה!
חבל שזה כמה ימים לפני הגיוס.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

העיקר שהיא מעוניינת אבל!
אולי האמון שלך במין הנשי יחזור :haha:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
Arziv
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Arziv »

זה היה כל כך ברור שזה יהיה בסופ"ש האחרון לאזרחות :roll:
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

גי'זס, גם כשאתה מקבל את מה שאתה רוצה אתה מתלונן?
במקום להתרכז בצד הרע כל הזמן... אתה יודע את ההמשך.
ולהיות חייל זה לא סוף העולם

מזל טוב איש! :party:
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
שלח תגובה