אחשלו, אתה ממש, אבל ממש ממש ממש, מעצבן אותי!!!

וזה לא ממש מומלץ!
(אתה יכול להעזר בתמונה להיווכח מה קורה במקרים האלה, אמנם קרעו לי את הצורה בPES, אבל זה עדיין אותו פרצוף מאיים

) זה באמת עדיף על כל אלה שמדברים גבוהה על היכולות שלהם ומוכיחים אח"כ בדיוק את ההיפך, אבל עדיין! אתה ממש לא רע בכלל ואם תמשיך להתאמן תגיע רחוק.
באותו עניין, לאור מה שציינת, קבל ממני עצה חשובה; שים לך איזה 80-100 ש"ח בצד ובהזדמנות הראשונה שתהיה לך, קנה לך מטרונום דיגיטלי. אני חייב לומר שהמהלך הזה חולל פלאות במקרה שלי (למרות שלא תמיד לטובה, אני מאמין שיש עוד כאלה שיזכרו אותי כאותו חייל תמהוני עם האוזניות והמפרט שפורט על הגיטרה הדמיונית

) וגם במקרים של אנשים אחרים שניג'סתי להם...
בנוסף, במקום להתאמן עם הMP3 של השיר עצמו, תוריד גירסאת MIDI של השיר (לדעתי יש מלא כאלה, מכיר GUITAR PRO??) ותתאמן איתה. זה יעזור לך הרבה, במיוחד במקרים של שינוי המקצב, אתה תוכל להוריד את הקצב של השיר וזה יעזור לך לנגן אותו בקצב שונה ממה שאתה רגיל לשמוע...
ועכשיו לעניין השני, יש לי איזה THEME שמתנגן לי בראש כבר כמה ימים וחשבתי אולי באמת להעלות לכאן ולראות לאן זה יוביל. אבל עכשיו, דוקא! דוקא! דוקא! דוקא! אני רוצה שאתה תעלה איזה משהו שלך שיתחיל את כל העניין. אם אתה לא מרגיש בטוח מספיק וחושש שזה יהיה בוסרי מדי, שלח רק אליי את הקישור ונמשיך פה אחרי שתקבל קצת ביטחון. יאללה שפוך!