הייתי בערך שלושה אנשים מהמחסום, ממש מול פטרוצ'י, עם חולצה של המועדון.
היו דחיפות פה ושם אבל לא יותר מדי... אולי זה נראה לי לא רציני כי אני רגיל להופעות של מוזיקה קצת כבדה יותר...

וואלה, התעכבנו קצת בדרך (אני ואינה) וחשבנו שנספיק להגיע לפני ההפסקה, וקיווינו שאנחנו לא מפסידים הופעה של להקה טובה. כשהגענו חשבנו שעוד לא התחיל כלום, אבל מייסד הטופטנים הודיע לנו בעצב שזו כבר ההפסקה. בעצם גם SymphonyX היו גרועים בהלסינקי, אז לא ציפיתי להרבה מאפרת, וטוב שלא בזבזנו עליהם את הזמן.MrReD כתב:אה ואפרת היו כאלה גרועים, גם לא עיניינו אף אחד וזה פשוט הרגיש כמו בזבוז זמן. זאת הופעה שהייתה צריכה להיות בלי חימום מיותר, ד"א איזו מענטזת הזמרת שלהם
The Root of All Evil.Plaschkes כתב:ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה, ואני גם לא מתחרט, זה בהחלט היה שווה את זה, ופשוט צריך להפנים שזה חלק (כנראה בלתי נפרד) מהמדינה שלנו.
yyzboy1928 כתב: אני יודע, פעם הבאה 100% VIP!!![]()
העיקר שאתה עקבי.Plaschkes כתב:ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י
ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה
השימוש במילה להידחף במשפט השני הוא במובן הפסיבי של המילה. אני מבין שהיית כמעט באותה נקודה כמוני במשך חלק יפה מההופעה ואתה מבין מה הלך שם מבחינת הדחיפות ושבעצם במשך כל ההופעה נדחפנו על ידי ההמונים. זהי היה איזור וצפוף מאוד וכל תזוזה של כל אחד השפיעה על כל האנשים שעמדו באיזור. אתה רוצה להגיד לי שכשאתה היית מקדימה לא נדחפת (שוב, במובן הפסיבי)? אתה כן, ובגלל זה יצאת כי לא עמדת בזה. אני כן. אתה רוצה להתעצבן עליי על זה? תבלה.Kingalpaca כתב:העיקר שאתה עקבי.Plaschkes כתב:ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י
ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה
ואני בטוח שלא השפעת על אף אחד, אתה הרי זזת בתוך ואקום. (או 13 אלף איש, זה אותו דבר)
כן, אני מצחיק, אני קורע מצחוק, אני מצפה מאנשים לא להתנהג באגואיסטיות מוחלטת ולא להתנהג כמו בהמות,
אני והשטויות שלי.