חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי Plaschkes »

גורקה, אני עמית פלשקס. :)

הייתי בערך שלושה אנשים מהמחסום, ממש מול פטרוצ'י, עם חולצה של המועדון.

היו דחיפות פה ושם אבל לא יותר מדי... אולי זה נראה לי לא רציני כי אני רגיל להופעות של מוזיקה קצת כבדה יותר... :zipped:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Bootvi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Bootvi »

אני מקודם רק שמתי תמונות, עכשיו אשמח לפרט קצת על החוויה שלי:

התחלתי מאחורה קצת מימין למגדל הזרקורים, והיה ממש צפוף וקשה ודחפני.
איך שההופעה התחילה, איכשהו כתוצאה מהדחיפות של הבריונים, ובאמת היו לא מעט כאלה, התפנתה דרך קלה קדימה, ומצאנו את עצמנו קרוב לפטרוצ'י.
שם זה לא נגמר, והיו שם חבורות פוגואים, אבל חוץ מהן לא היה נורא בכלל, ואפילו מרווח. השתדלתי לא לתת להם להרוס לי את החוויה.

מאוד התרשמתי מההופעה, הייתה באמת תענוג וחלום שהתגשם, אני בטח עוד לא מעכל את כל זה... כי אני לא בפרץ אדרנלין כמו שחשבתי שאהיה. אחלה שירה בציבור, איך שכולם הכירו את המילים!

יש לי וידיאו של הבה נגילה, אני העלה אותו הלילה.

תודה תודה תודה דרים!
סמל אישי של משתמש
yxejamir
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי yxejamir »

MrReD כתב:אה ואפרת היו כאלה גרועים, גם לא עיניינו אף אחד וזה פשוט הרגיש כמו בזבוז זמן. זאת הופעה שהייתה צריכה להיות בלי חימום מיותר, ד"א איזו מענטזת הזמרת שלהם :haha:
וואלה, התעכבנו קצת בדרך (אני ואינה) וחשבנו שנספיק להגיע לפני ההפסקה, וקיווינו שאנחנו לא מפסידים הופעה של להקה טובה. כשהגענו חשבנו שעוד לא התחיל כלום, אבל מייסד הטופטנים הודיע לנו בעצב שזו כבר ההפסקה. בעצם גם SymphonyX היו גרועים בהלסינקי, אז לא ציפיתי להרבה מאפרת, וטוב שלא בזבזנו עליהם את הזמן.

בהופעה עצמה עמדתי בקדמת המגדל שהיה באמצע והסאונד שם היה לא רע, אם כי חזק מדי לטעמי, כרגיל (אטמי אזניים לעזרה תמיד). סטליסט מטורף! לא יכלתי לצפות ליותר טוב--משהו מתוך 6DOIT זה כל מה שאני דורש. קצת חבל שהתחילו את ITPOE ולא טרחו לסיים--היתה לי תקווה שזה יהיה ההדרן. אבל ההדרן שהיה היה במקום, ושמישהו יעלה כבר סרטון של ביצוע הבה נגילה!

והאייפון--WTF???! אני לא עוקב בפורום, אז יכול להיות שידעתם על זה הרבה לפניי. אני כל הזמן חשבתי לעצמי, למה הוא לא מסתובב אחורה ומנגן על הקונטיניום במקום הצעצוע הזה, שאני עדיין לא בטוח שהוא אייפון.
„אורהּ של עֵינִי אך אבדתָּ, והכל מתברר“
סמל אישי של משתמש
SandmaN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי SandmaN »

קודם כל תמונות:
http://www.facebook.com/album.php?aid=8 ... 9aa43de6b2

איכות נוראית, צוולם ע"י אייפון ונוקיה גרוע כלשהו...

החימום, כבר כמה חודשים שהדיסק של אפרת רץ אצלי נונסטופ באוטו ובמחשב אז ממש נהנתי מההופעה שהם נתנו, עיצבן אותי שאנשים סביבי זלזלו נורא בלי לשמוע את האלבום הזה, שביקורות טובות עליו לא חסר ושם את ישראל על מפת הפרוגרסיב.

ההופעה, אין לי מילים, הסט ליסט היה מעבר לציפיות שלי
ארוטומניה ומיד אח"כ VOICES... עשה לי צמרמורות בכל הגוף, פשוט מדהים...

הקהל? התחלתי די רחוק, אחרי חצי שעה מצאתי את עצמי ממש קרוב לבמה, לא ברור איך, אולי בגלל שכולם היו רטובים מזיעה ופשוט החלקנו קדימה... ואולי כי היו כמה בהמות שלא הפסיקו לדחוף, כך או כך, האנרגיות סביבי היו לא מהעולם הזה...

הופעה רביעית שלי של דרים, ובשום מקום לה היה כזה טירוף, לא מצד הלהקה ולא מצד הקהל... (ובטח שלא הבה נגילה)
applebite
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי applebite »

זו הפעם הראשונה שאני כותבת כאן, אבל קשה שלא לחלוק את החוויות מהערב (במיוחד בהתחשב בעובדה שהלכתי לבד להופעה).
היה באמת מעולה! הייתי בשורה שנייה בדיוק באמצע ונמחצתי קשות, אבל ציפיתי לזה והכנתי את עצמי נפשית מראש. ראיתי אותם כל כך קרוב, זה מדהים, יכולתי לראות כל הבעת פנים ופריטה על הגיטרה.
הסטליסט היה טוב למרות שהייתי משנה בו כמה דברים ומוסיפה אחרים (או פשוט מוסיפה איזה 3 שעות נוספות מינימום :-P), אבל סך הכול לא היו יותר מדי שירים מיותרים או שאני לא אוהבת (HY כן היה אחד מהמיותרים...)
כל חברי הלהקה היו ממש טובים. פורטנוי היה משעשע עם היריקות, הפרצופים וזריקת המקלות באוויר, נראה לי שהוא הצליח תפוס רק פעם אחת. באזור שלי לא שמעו טוב את לברי (שמעתי הרבה יותר את כל האנשים ששרו מסביבי) ורודס, למרות שבאחד השירים האחרונים פתאום שמעו את רודס ממש טוב. ראו שהם התלהבו מהקהל, לברי ופורטנוי כל הזמן תקשרו איתנו ושמחו מאוד על התגובות ושיתוף הפעולה. עם כל הבאסה מהקהל הישראלי החוצפן והמכוער, יש לו יותרון שהוא קהל ממש טוב מבחינת האמנים, הם תמיד נהנים להופיע בפניו כי כולם תמיד מתלהבים, מריעים וגורמים לאמנים להרגיש מוערכים ואהובים.
אפרת לא גרועים, סתם כולם רצו כבר לראות את דרים ולא עניין אותם שום דבר אחר (בצדק) והזמרת שהשתוללה שם על הבמה הרסה להם הכול לדעתי. באמת הביכה את עצמה וגרמה לכל העניין להיראות לא רציני בעליל.
צילמתי הרבה תמונות אבל בגלל שכולם זזו כל הזמן הרבה יצאו מטושטשות. יש גם די הרבה בסדר, אולי אצרף כמה אם יש ביקוש. הבעיה היא שאני לא רגילה לפורמט הזה של פורומים ולא בטוחה איך :oops:

המסקנה הסופית שלי היא: למרות חוסר האוויר וההימחצויות, אני רוצה עווווווווד! ממש עצוב לי שנגמר...
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Kingalpaca »

Plaschkes כתב:ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה, ואני גם לא מתחרט, זה בהחלט היה שווה את זה, ופשוט צריך להפנים שזה חלק (כנראה בלתי נפרד) מהמדינה שלנו.
The Root of All Evil.
סמל אישי של משתמש
DreAmit
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי DreAmit »

היה פשוט מדהים!!!!!!
התרגשתי בצורה בלתי רגילה
היה סאונד מעולה, ואני מצטרף למחמאות ללאברי שביצע שירים מ Images באופן מושלם!
לא חלמתי על סטליסט מעולה כזה (לא הכרתי מה שהיה ברוסיה)
הבה נגילה כמעט גרם לי לבכות, ואל תשאלו אותי למה, אני לא זוכר שהלהקה עשתה אי פעם מחווה כזה.

בקשר לבלגאן שקורה כאן, אני באמת לא יודע מה קרה עם נעם, אבל אני מסכים שההתנהלות של הדרן הייתה ביזיונית
במו עיניי ראיתי איך לא נתנו לעידן ומתן להיכנס, אלוהים יודע למה, וגם כשניסיתי לדבר עם אחד מאנשי הצוות על זה קיבלתי תשובה תוקפנית ומגעילה.
לשמחתי הם הספיקו להגיע בול ב Psycho

שוב תודה לכל מי שטרח
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

זו הייתה ההופעה הרביעית שלי של דרים, ואולי בגלל ההתרגשות, אני חושב עליה כזו שהכי נהניתי.
ובכל זאת, חשוב לי לציין כאן שהייתי עם אנשים (ואני בטוח שכולכם כאלה) שגירדו שקל אחרי שקל, שאין להם כסף לטוס למשלחת, שאין להם אפילו את הכמה עשרות שקלים האלה להירשם כחברי מועדון ולקבל הטבות - שפ פשוט קיבלו יריקה לתוך הפה תודות לישראלי המכוער.
אני אישית די נהניתי לחזור אחורה ולהיות Laid Back, כי באיזה שהוא מקום ידעתי שיש אנשים שעוד לא "ראו אותם מקרוב" וקצת מגיע להם יותר. אבל יש גם הרבה אנשים, שפשוט נחנקו שם וסבלו. לא "לא נהנו" ולא "היה להם חם" פשוט בכו כי הם באו לראות את הלהקה שהם הכי אוהבים בעולם, הם חיכו לזה כמה שנים, ובאים כמה סמרטוטים והורסים להם.
פלשקס, אני מכבד את דעתך, אבל להגיד "ככה זה" זה פשוט התרפסות בעיני. אנחנו לא באירופה? סבבה! אז כנראה שכדי לראות את דרים ת'יאטר כמו שצריך, בנאדם צריך להוציא אלפי שקלים. מה... לבחורה ששוקלת 50Kg לא מגיע להיות בשורה הראשונה? או לפחות בעמדה שבה היא לא נלחמת על טיפת אוויר? מה... הכניסה ל-10 השורות הראשונות מותרות לאנשים בעלי משקל/מחלה נפשית ברמה גבוהה? ולא, לא "ידעתי" שזה מה שיקרה. באמת שהאמנתי שאנשים באו לראות מוזיקה, להנות ממה שבוקע מהרמקולים, ואני עד BTL לא רק שסבלתי מכל רגע, גם בקושי הצלחתי לשמוע את המוזיקה. קרא לזה "אנרגיות" מבחינתי, אבל אפשר גם בלי זה.
תודה אחת קטנה לחברת "סינקופה" (אז מה אם הם מהקיבוץ שלי?) שהיו חלק מהסאונד הבאמת לא רע שהיה במקום המזוויע הזה. מי שחווה כמה הופעות אופן-ספייס בארץ יודע שזה מתכון להתרסקות. אז כל הכבוד לצוות של דרים וגם לחברה הישראלי, שהעמידה סטנרדרטים גבוהים ביותר. הציוד של סינקופה לא כזה גרוע, למתלוננים.

http://e.walla.co.il/?w=/202/1504267
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

תראה, אני לא אומר שזה בסדר ושככה זה צריך להיות, אבל אני כן אומר שכרגע זה המצב. ברור שזה לא אידיאלי והייתי מעדיף אם שהעם הישראלי יהיה קצת יותר מאופק ומנומס, אבל זה דבר שכרגע אין הרבה מה לעשות לגביו... בוא נגיד שלפחות לא באופן מיידי במסגרת הופעה, לחנך את המדינה יקח הרבה זמן וגם לא ממש ברור לי באחריות מי זה.

בקשר לזה שלא ידעת שזה מה שיקרה, כנראה שאתה קצת טומן את הראש בחול... באמת ציפית שיגיעו 12,000 איש שישבו בשקט ורק ישמעו את מה שבוקע מהרמקולים? ועוד שחלק יפה מהקהל מגיע מסצנת המטאל ועוד חלק לא קטן, מסתבר, מעולם הערסים? תמיד אמרתי שכל מי שחושב שלא יהיה פוגו ושיהיה נעים ונוח ומתורבת חי בסרט. זה לא הפילהרמונית בהיכל התרבות. בסופו של דבר זו ענקית מטאל עם המון מעריצים שמגיעה לארץ לראשונה, היה ברור שהולך להיות בלאגן, ואם זה לא היה לכם ברור, כנראה שאתם לא ממש מבינים איפה אתם.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

דבר אחד יש לי להגיד על זה..

וואו!!!

היה ענק מארץ הענקים.. עמדתי על תעלת הכבלים שבאה מכיוון במת הסאונד לבמה.. שם ראיתי את ההופעה הכי טוב. גם בדשא, וגם רואה :D ...

ראיתי את ההופעה כמו שורה ראשונה רק טיפה אחורה.. עושה רושם שהם היו בהלם מהכמות קצת.

בקשר לקהל הישראלי. אני כבר התרגלתי כאילו. זה שאני אתנהג כמו הצדקן הטהור לא יעזור לי במיוחד לראות את ההופעה.. אז התגנבתי לתעלת הכבלים וראיתי משם מעולה את ההופעה.. בלי דחיפות ובלי בלאגנים.. רק אנשים שניסו לפלס דרך פנימה.. ולבריאות.. זה ישראלי אבל שוב, זה לא הופך אותי או כל אחד ממכם ליותר טובים.. הכי קל להתלונן על הקהל הישראלי שהוא ככה וככה.. הרגל.. :roll:
מדהים.. קצת היה לי מוזר לראות אותם סטטים.. אני רגיל לראות את כל זה בדיוידי.. סט מעולה.. ביצוע אחד אחד מעולה של השירים.. חבל שלוייסס הורידו את הביצים(הבית ה2 שלא נוגן) ולTTT גם עבר סירוס מסויים(בית 2 לא נוגן). אבל אלו תלונות שמתגמדות אל מול הפלא האדיר הזה.. כל כך נהנתי!!!!!!!!! ראיתי את ההופעה ממקום מעולה.. ונחנקתי והיה ככה והיה ככה.. ואני צרוד.. :D .. אני יודע, פעם הבאה 100% VIP!! :yes:

יש לי (שוב) תמונה עם ג'ורדן בבאקסטייג' של אחרי ההופעה.. מיטלמן היה שמה ועוד אחת שפגשה את ג'ורדן בבריכה בבנגוק(ככה היא לפחות הציגה את עצמה אליו :roll: ).. פגשתי עם אהרון ועוד אנשים את ג'ורדן אחרי ההופעה.. הוא אמר שהקהל היה מצויין!! וממש נהנו.. בחור טוב.. 8-) .
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

תפסיק לברוח מאחריות, זה רק עושה אותך יותר פאתטי,
זה לא עם ישראל, זה אתה, אתה נדחפת.
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

למה, אני לא חלק מהעם? מי בורח מאחריות?...

אל תדבר שטויות. הגעתי קדימה בלי שימוש בכוח ושמרתי על המקום שלי, זה הכל. לא דחפתי אף אחד בשום שלב של הערב ואל תפסתי את מקומו של אף אחד, רק נדחפתי על ידי אנשים אחרים, אבל לא נתתי לזה להפריע לי או להזיז אותי מהנקודה שלי. אם יש לך בעיה עם זה או שמשום זה הופך אותי ל"יותר פאתטי" בעיניך, תבלה, אבל לטעמי לשבת ולהתבכיין על זה שישראלים מתנהגים כישראלים ולהגיד שלא ציפית לזה, זה החלק הקצת יותר מצחיק פה.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

yyzboy1928 כתב: אני יודע, פעם הבאה 100% VIP!! :yes:
:yes: :yes: :yes:

פלשקס - גם בהולנד, שוודיה, ווטאבר יש אנשים מעולם המטאל - וכנראה שיותר ממה שהיה בארץ. ובכ"ז, הצלחתי לעמוד בשורה ה-4 בהייניקן מיוזיק הול (8000 צופים), ולא להיחנק, וכן להינות. אני הכי בעד פורקן בהופעות, פוגו זה סוג של פורקן שעליו לא כתבתי מילה, כי אני בעד זה. אני גם יודע שאני יכול להימנע מזה. ומבחינת כמות אדירה (ואני בטוח שגם אתה גילית כמה היא אדירה) של חובבי פרוג שהיו בהופעה, אני לא כ"כ בטוח שהם רצו "הופעת מטאל". מה זה סליפנוט? כולה דרים ת'יאטר, כמה ריפים קשוחים והולכים הביתה לתינוקת. אני ממש לא רוצה סטטיות של קבורה בהופעה של דרים, אבל אני חושב ששנינו מסכימים שבין עמידה שלווה ומחיאות כפיים כשצריך, לבין דחיפות שאין להם כ"כ רציונל - יש אמצע. אליו אני שואף ואמשיך לשאוף כל עוד אני בא להופעות בישראל. אני מזמין אותך להפסיק להגיד: "טוב, אני לא אהיה הפראייר היחיד - יאללה לדחוווווווווווווווווווווווווף" ולנסות להחליף גישה.
אני גם מעריך אותך על כך שהגעת מספיק מוקדם כדי לשריין מקום שלא יוכלו להזיז אותך. הטענות שלי יותר באו לאנשים שבאים ב-19:30 ומרגישים שפורטנוי הזמין אותם לשורה ראשונה והוא לא יתחיל עד שהם יגיעו לשם. אתה ממש לא הישראלי המכוער, אני רק מקווה שכולנו לא נהפוך להיות משת"פים שלו.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

טוב, אז ככה, הגעתי ב 17:30 למרכז הירידים עם חבר, היה כיף מאוד לראות את כל החבר'ה, ואנשים שלא ראיתי הרבה זמן :-) חבל שלא היה כלכך זמן לדבר :-) והייתי שמח שלא היה את הפיצול הזה בין האנשים שקיבלו בקסטייג' ובין האנשים שלא קיבלו - חבל שבאמת כחברי המועדון לא נכנסנו למתחם לפני כל האנשים האחרים כי היה יכול להיות יותר מעניין בזמן שחיכינו עד שההופעה תתחיל ובהופעה עצמה. נכנסנו לקראת 6 למתחם ההופעה והתמקמנו במרכז די מקדימה, מצאתי את שמוליק והעברנו את הזמן עד שההופעה של אפרת התחילה. ההופעה של אפרת התחילה ב 8 והיה חביב, אבל לא לשם כך התכנסנו, דרים התחילו את ההופעה ב 9, בגדול, היתה הופעה טובה, ההופעה הכי טובה של לאברי שאני ראיתי בלייב\וידאו, הוא ופטרוצ'י בלטו יותר מכל השאר, הסטליסט היה טוב רק שאת המדליי לא ממש אהבתי בגלל עצם היותו מדליי - וקיצור חלק מהשירים פגעו בהנאה מבחינתי, למשל, כלכך חבל שלא ניגנו את learning to live מהתחלה עד הסוף אלא רק חלק ממנו, אלוהים, זה השיר האהוב עליי של דרים, חבל חבל חבל..., ההופעה בבודפשט 05' היתה יותר טובה מבחינתי, בגלל כל הקיצורים בשירים כמו למשל גם ב voices, זה כלכך מקלקל... עוד דבר, לא שמעו את רודס מספיק טוב והיה קשה לשמוע את הסולואים שלו :-\ , אבל הקטע ג'אם באמצע של מטרופוליס היה פשוט מעולה כשאר ג'ורדן התחיל להתפרע על ה keytar עם פטרוצ'י וההבה נגילה היה הפתעה מרעננת 8-) התרגשתי בהרבה רגעים כמו ב the spirit carries on (שגם אותו קיצרו?) והיה חשמל באויר. בסיום ההופעה נשאר טעם של עוד, רציתי שדרים ימשיכו לנגן. לפי מה שפורטנוי אמר ואיך שהוא הגיב לקהל אני מקבל את התחושה שישראל הולכת להיות חלק מהטורים העתידיים של דרים, אני מקווה :-) לגבי הקהל, נכון, הקהל עיצבן וזה לא כיף שדוחפים אותך, אבל אני לא מבין מה אתם רוצים, חלק מדרים זה מטאל, אז זה אומר דחיפות וכו' כנהוג בהופעות מטאל, ובמיוחד שזה קהל ישראלי חם, זה לא צ'כיה כאן, מה לעשות, אך, איזה כיף זה להיות גבוה, מסכנים מי שעמדו מאחורי... הייתי ב VIP בקידמת הרחבה :haha: זהו, זה חלק מדרים, יש בסימפונית ראשון אחלה קונצרטים, באמת, אבל זה לא באותו מקום :-) סה"כ נהנתי מאוד, אבל יכל להיות הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי YtsejAmir ב ד' יוני 17, 2009 12:57 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.
music4ever prog4life
Kingalpaca
דרימיסט מתחיל

Plaschkes כתב:ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י

ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה
העיקר שאתה עקבי.

ואני בטוח שלא השפעת על אף אחד, אתה הרי זזת בתוך ואקום. (או 13 אלף איש, זה אותו דבר)

כן, אני מצחיק, אני קורע מצחוק, אני מצפה מאנשים לא להתנהג באגואיסטיות מוחלטת ולא להתנהג כמו בהמות,
אני והשטויות שלי.
Dr. MaNiAk
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Dr. MaNiAk »

האקסטזה שאני עדיין נמצא בה גדולה וגבוהה מדי כדי שאני אתאר בהצלחה את מה שעבר עלי בהופעה הזאת...
אבל היה פשוט מדהים. חלום שהתגשם.
וגם הייתי במקום נהדר איזה 7 שורות מהבמה, ממש במרכז, בלי אנשים שמסתירים, בלי פוגואים, אבל רק עם בעיות סאונד קשות שלא ממש שינו לי, כי גם ככה צרחתי את כל המילים ואת כל הסולואים...
לפני ההופעה, היה מזעזע מבחינת הקהל, ממש סבלתי, אבל מהרגע שהם עלו לא ענין אותי יותר כלום ופתאום גם הכל השתנה...

מה הסיכוי שיהיה DVD להופעה???
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אותי מה שעיצבן זאת ההתיישבות הזאת בסמוך לבמה עד שההופעה של אפרת התחילה.. זהההה כבר יותר ישראלי 8-) . אנשים נפלו שמה על אנשים שישבו כדי שבטעות לא ידרכו עליהם.. אז מתחילים לצעוק כמו לא יודע מה אלא שיושבים.. כאילו, אתה יושב!!!!! אתה תופס מקום של 2 אנשים..

אני עפתי לישון.. לילה טוב :D

A Night To Remeber
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

טוב, הצלחתי להרגיע את עצמי מכל הדברים הטובים והפחות טובים שעברו עלי היום, אני ארשום מה שאני יכול לזכור 8-).

בוא נתחיל בזה שבאשמת השאננות של החבר שלי מבת ים וגם בגלל הפקקים בדרך פיספסתי את הפגישה עם הלהקה, מה שהוריד לי את מצב הרוח לחצי שעה בערך.

היו לי ציפיות מסוימות מחובבי הפרוג בארץ להיות קצת יותר אינטליגנטיים ומנומסים, אבל התבדתי שראיתי שחלק לא קטן מהקהל התנהג בברבריות וכל אחד רק רצה להיות בשורה הראשונה ו"לגעת לפטרוצ'י בביצים". עד לסוף הופעת החימום (הלא רעה בכלל) הצלחתי לפלס לי דרך לשורה השלישית בערך, אבל ברחתי משם עד שנגמר BTL.
אני עכשיו נזכר בקהל הבאמת נפלא שהיה בטורקיה ושואל את עצמי, מתי נהיינו (ואני מכליל את עצמי) כאלה קופים?
לא אחת אנשים קיללו את אמא שלי בגלל שניסיתי לעמוד באותו מקום ולא ליפול לרצפה ולהימעך, או שדחפו אותי אחורה ואז קיללו אותי. אני זוכר שראיתי ילד בן 14 או 13 כולו מעוך, הוא ניסה לצאת אבל לא יכל, הלכתי לעזור לו לצאת וגם על זה קיללו אותי ("אתה לא לוקח לי את המקום"). ל זה גרם לי גם להתנהג כמו אידיוט במשך כל BTL, אבל אז די התעשתתי והעדפתי ללכת אחורה יותר, כדי לנשום ולהירגע.
אז התחלתי להינות.

במקרה נעמדתי ליד בחור בשם גיא שהיה במשלחת לטורקיה והיינו ביחד בהופעה ההיא, ואת שאר ההופעה העברתי איתו ועם חברים שלו (בגלל שאת החברים שלי "איבדתי" איפשהו, ואת חברי המועדון לא הצלחתי למצוא).
על השאר אין יותר מדי מה לפרט, נעמדתי במקום די טוב וראיתי את הבמה ואת שתי המסכים טוב, שמעתי טוב את כל הנגנים, ובאיזור הזה האנשים היו, כמה מפתיע, מתורבתים.
מה שכן עיצבן אותי זה שאני וחבר שלי התארגנו מראש והבאנו איתנו שתי בקבוקי מים כשדי שלא נמות בהופעה :P, אבל המאבטחים זרקו לנו אותם, ובגלל שנשארתי רק עם 10 שקלים הייבשתי במשך כל ההופעה עד שמצאתי את החברים שלי.

על הלהקה אין לי תלונות. כולם ניגנו מעולה, לאברי היה מדהים, ואני בטוח שראיתי לא מעט הלם על הלהקה שהם ראו את כמות הקהל.
למרות המגרעות שהיו, שאני חושב על ההופעה יש לי בראש תמונה חיובית מאוד.
אם אני צריך להשוות בין ההופעה הזאת להופעה שהייתי בה בטורקיה, ההופעה הזאת בכל מה שקשור ללהקה עצמה הייתה יותר טובה. בטורקיה היה יותר כיף לעמוד ולנשום.

יאללה שיבואו שוב לארץ (או שהמועדון יארגן משלחת לפרוגרסיב ניישן) :cheers: !
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

Kingalpaca כתב:
Plaschkes כתב:ישר הבנתי שאין לי ברירה חוץ מלרוץ קדימה, ומהר מאוד התברגתי לעמדה מוצלחת מאוד ישר מול פטרוצ'י

ידעתי בדיוק למה אני נכנס ועדיין לא היססתי לרגע להידחף מקדימה במשך כל ההופעה
העיקר שאתה עקבי.

ואני בטוח שלא השפעת על אף אחד, אתה הרי זזת בתוך ואקום. (או 13 אלף איש, זה אותו דבר)

כן, אני מצחיק, אני קורע מצחוק, אני מצפה מאנשים לא להתנהג באגואיסטיות מוחלטת ולא להתנהג כמו בהמות,
אני והשטויות שלי.
השימוש במילה להידחף במשפט השני הוא במובן הפסיבי של המילה. אני מבין שהיית כמעט באותה נקודה כמוני במשך חלק יפה מההופעה ואתה מבין מה הלך שם מבחינת הדחיפות ושבעצם במשך כל ההופעה נדחפנו על ידי ההמונים. זהי היה איזור וצפוף מאוד וכל תזוזה של כל אחד השפיעה על כל האנשים שעמדו באיזור. אתה רוצה להגיד לי שכשאתה היית מקדימה לא נדחפת (שוב, במובן הפסיבי)? אתה כן, ובגלל זה יצאת כי לא עמדת בזה. אני כן. אתה רוצה להתעצבן עליי על זה? תבלה.

שוב, לא השתמשתי בכוח בשביל להגיע עד לשם... פשוט עברתי בין האנשים שעמדו יותר מאחורה ולא רצו להתמודד עם החום והצפיפות. לא הייתה שום בעיה להגיע לאיזור הקרוב למחסומים, הבעיה היחידה הייתה לסבול את הנגררות של זה.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
jesters_tear82
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי jesters_tear82 »

שמעו אנשים זו הייתה הופעה של פעם בחיים,
הגעתי בסביבות 4 וחצי אחרי לילה של נדודי שינה (וחלומות על דרים :P )
ואפילו שחיכינו הרבה יותר ממה שציפינו בגלל הדרן שלא קיימו את הבטחתם, זה היה שווה כל רגע.
להכנס לבאקסטייג' ולראות את הלהקה - בהתחלה לא העזתי להישיר מבט אליהם מרוב ההלם :shock:
ולהצטלם איתם! צילמתי קצת ויצא לא משהו וג'יימס עשה לי פרצופים מפחידים, תמונות יועלו בהמשך לפייסבוק..
והם חתמו לי על סקור ובשביל ענת לקחתי את סיקס דגריז שיחתמו, כל מה שיצא לי מהפה
זה thank u .. מיכל המלכה דיברה איתם ולחצה להם ידיים ואני שקשקתי מפחד :whistle:

בהופעה עצמה הייתי עם הבנות ב-vip כי פחדתי מהפוגואים שילכו שם ולפי התוצאות אני די שמחה על כך,
חלק נכבד מההופעה עבר על ענת מייטי ואנוכי במדרגות מנפנפות וצורחות את מילות השירים! הסטליסט הפתיע
אותי כי לא ציפיתי לשירים שאני כל כך אוהבת, חלום שהתגשם זה לראות את solitary shell ו-hollow years בלייב
והמדלי של אימג'ס עם acos גם השאיר אותי פעורת פה :wow: ג'יימס ופטרוצ'י במיוחד עשו לי את היום, ופורטנוי
תקע גרפס וירק מה שהיה קצת מוזר אבל נו זה פורטנוי, אי אפשר שלא לאהוב את הבנאדם (גועל והכל) :love:

תודה תודה תודה לכל מי שעבד כדי לאפשר לזה לקרות, טל עם הטלפונים מחו"ל, עידן שראיתי איך הטריפו אותו
והוא המשיך ונתן הכל בשבילנו, ומתן שאישית הציל את חיי כשמצא את הכרטיס שנאבד לי בבאקסטייג' :doh2:

תגובות נוספות ממני יגיעו בהמשך כשאחזור לשפיות,
השעה קרוב ל-5 בבוקר ויש לימודים מחר (היום בעצם) בבוקר - אז לילה טוב לכולם!
:metal:

לסיום נהניתי לפגוש אתכם חבר'ה! אין כמו אחדות הפורום/מועדון שלנו כדי ליצור תחושת שייכות אמיתית..
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
שלח תגובה