אני עדיין מחכה שזה יקרה לי

אני מקווה שתהיה בסדר! תספר לנו ביום ראשון איך היו בדיקות.ilai fields #15 כתב:יותר מדי נושאים באשכולילה הזה, מקווה שיראו את מה שאני הולך לספר![]()
אתמול (יום שני) באמצע שיעור מתמטיקה איבדתי את הראיה בצד השמאלי של שדה הריאה (לא עין שמאל).
הלכתי לבית חולים כדי לבדוק מה זה למרות שאחרי 45 דקות זה עבר כי עם עיניים לא משחקים.
בקיצור זה היה ממש מבהיל.
יום ראשון אני חוזר לבית חולים "מאיר" לעשות בדיקות יותר מעמיקות כדי לראות מה זה היה כי זה הפעם השניה שזה קורה לי.
לילה טוב גם לך !playground_love כתב:לילה טוב לכולם!!!!!!!!!!!
בינתיים תשמח שMH באיםyyzboy1928 כתב:אחלה הודעה לסיים איתה את היום..
סימפל פלאן אמרו שהם יגיעו לישראל בטור הקרוב שלהם..
הגשמת חלום ישנה שלי?הדיסק הראשון שלהם לא נתן לי להכנס למצבי רוח לא בריאים בגלל אהבה שהייתי צעיר ומכוער בתיכון
חח תסתכל שם שוב על ההודעה שלך ותבין......Ozerivarium כתב:לילה טוב גם לך !playground_love כתב:לילה טוב לכולם!!!!!!!!!!!
ועדיין לא הבנתי למה התכוונת באשכול "השיר האינסטרומנטלי הטוב ביותר ".
אני הייתי בהופעה של מגהדת', אבל לא במשלחת.. אם אני זוכר זה לא תפס על משלחת.RoEm כתב:סתם נזכרתי פתאום, בהופעה של מגאדת' שהייתה ב2.7.07 בתל אביב בהאנגר, מישהו מפה היה?!
אני זוכר ישבתי עם חבר שלי אחרי ההופעה כולנו מאושרים כמובן נהנים עם בירות ומתענגים על היום המטורף שהיה
ואז עובר מישהו עם חולצה של דרים או של יטסה ג'אמרס (שכחתי) ורואה את חבר שלי שבמקרה היה עם חולצה דרים גם כן
(התפלאתי כמה אנשים יש שבאו להופעה של מגאדת' עם חולצה של דרים, זה פשוט מטורף,
וכמובן היו המון עם חולצות של מטאליקה חחח בתקווה שדייב לא ירד מהבמה לירוק עליהם חחח)
קיצר, הוא שאל אותנו אם היינו בטורקיה...
למישהו מוכר מזה משהו?