אנשים ששומעים נויז זה ממש ממש ממש לא אנשים מיוחדים (אולי רק אנשים עם משהו דפוק בקודקוד חחח), אין שום שמיעה מיוחדת ומפותחת ושום חרטא.. לרוב זה אנשים שמתעסקים הרבה מאוד במוזיקה, זה נכון... כי שמע זה ז'אנר ממש לא נפוץ, מי שמגיע למחוזות כאלו בטוח חקר על מוזיקה די הרבה אני משער.. וגם לרוב זה אנשים משוגעים

יש הרבה תת-ז'אנרים של נויז, והרבה תחושות מסויימות ואווירות שונות לכל ז'אנר. למשל, אני שומע נויז כי זה כיף, זה נותן תחושת הרס וזה מוציא אגרסיות בשבילי (מדובר על הארש נויז), זה סוג של התפרקות. אבל זה באמת תלוי איזה נויז, דארק אמביינט ודרון למשל, זה הז'אנרים הכי אפלים שיש אני חושב, זה אווירה אפלה מאוד שנותנת לרוב תחושה של בדידות. ויש גם את הנויז המדעי, שזה ממש מעניין, אותי לפחות, זה ממש מחקרים וניסויים בסאונד שנמכרו על גבי תקליטים.
עופרי, אני לא חושב ששמתי מתישהו נויז באיזה אשכול בפורום חוץ מעכשיו באשכולילה... אני בדרך כלל משתדל לא לשים נויז במה אתה שומע עכשיו.
שמע, גם אני לא חושב שנויז יהפוך מתישהו לנפוץ, הנויז קיים הרבה לפני הפרוג והרבה לפני הרוק אפילו, ואני מעריך שכן יותר ויותר אנשים מודעים לז'אנר, אבל עדיין לא בשביל להיכנס לתודעה של הציבור הרחב.
אגב, אם מדברים על ניסויים, ניזכרתי במשהו ממש מגניב. שלושה אנשים שעשו סקר ושאלו אנשים מה הם הדברים הכי שנואים עליהם ואהובים עליהם במוזיקה. ואז הם אספו את כל התשובות של האנשים וכתבו אלבום של שני שירים, השיר הכי אהוב והשיר הכי שנוא.
מגניב ביותר, וזה אשכרה מחקר מה שהם עשו. (לא ממש קשור לנויז, סתם נזכרתי בזה חחח). מה שמצחיק אותי זה שהשיר הכי שנוא ממש ממש מגניב והשיר הכי אהוב די עלוב לפי דעתי חח
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9fCtDO7OcRM[/youtube]