הייתי לפני 6-7 שנים בהופעה של DIO , אם אני לא טועה זה גם היה בביתן 1, היה מעולה מבחינת הסאונד. כאשר מדובר בדרים ת'יאטר, אין הרי התפשרות על סאונד וביצועים, כך שאם ההופעה תהיה שם, צפויה חוויה נפלאה!Dreamthat כתב:אוף...ההופעה של MEGADETH היית גם בביתן 1 וה VIP היה הכי מאחורה. היה מאכזב....
[19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: [19.7] דרים ת'יאטר חוזרים לישראל!
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
לאנשים שמודאגים מסאונד - אל תשכחו שהמיקום שלכם בהופעה ישפיע על הסאונד שתישמעו - אז אם אתם חושבים שאתם שומעים לא טוב, תזוזו קצת 
בהופעה של גוגול בורדלו בבארבי היה סאונד נוראי בצד שמאל - עברנו ימינה 5 מטר והיה סאונד נקי...
ולא לדאוג יותר מדי - יהיה טוב מה שלא יהיה....

בהופעה של גוגול בורדלו בבארבי היה סאונד נוראי בצד שמאל - עברנו ימינה 5 מטר והיה סאונד נקי...
ולא לדאוג יותר מדי - יהיה טוב מה שלא יהיה....
- Greenburger
- דרימיסט-על
בגדול באמצע יהיה את הסאונד הכי טוב
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
הסאונד היה מצוין, הבעיה הייתה שזה היה יותר מדי רחוק, אפילו היה קשה להבחין בין Chris ל Ellefson (אולי אני קצת מגזים).טל רודס כתב:הייתי לפני 6-7 שנים בהופעה של DIO , אם אני לא טועה זה גם היה בביתן 1, היה מעולה מבחינת הסאונד. כאשר מדובר בדרים ת'יאטר, אין הרי התפשרות על סאונד וביצועים, כך שאם ההופעה תהיה שם, צפויה חוויה נפלאה!Dreamthat כתב:אוף...ההופעה של MEGADETH היית גם בביתן 1 וה VIP היה הכי מאחורה. היה מאכזב....
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
מיום ליום אני יותר מתרגשתתתתתת, זה איפה שהיה בפעם הקודמת?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
I was in the VIP section in Porcupine Tree. The sound was excellent and I didn't feel I was too far at allDreamthat כתב:הסאונד היה מצוין, הבעיה הייתה שזה היה יותר מדי רחוק, אפילו היה קשה להבחין בין Chris ל Ellefson (אולי אני קצת מגזים).טל רודס כתב:הייתי לפני 6-7 שנים בהופעה של DIO , אם אני לא טועה זה גם היה בביתן 1, היה מעולה מבחינת הסאונד. כאשר מדובר בדרים ת'יאטר, אין הרי התפשרות על סאונד וביצועים, כך שאם ההופעה תהיה שם, צפויה חוויה נפלאה!Dreamthat כתב:אוף...ההופעה של MEGADETH היית גם בביתן 1 וה VIP היה הכי מאחורה. היה מאכזב....
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתחיל
אני גם הייתי בהופעה הזאת (פורקיופיין) ו מאוד התעצבנתי על זה שהכסאות של VIP היו בסוף העולם למרות שבסכימה באתר של הדרן זה היה מקדימה.DivineComedy כתב:I was in the VIP section in Porcupine Tree. The sound was excellent and I didn't feel I was too far at allDreamthat כתב:הסאונד היה מצוין, הבעיה הייתה שזה היה יותר מדי רחוק, אפילו היה קשה להבחין בין Chris ל Ellefson (אולי אני קצת מגזים).טל רודס כתב:הייתי לפני 6-7 שנים בהופעה של DIO , אם אני לא טועה זה גם היה בביתן 1, היה מעולה מבחינת הסאונד. כאשר מדובר בדרים ת'יאטר, אין הרי התפשרות על סאונד וביצועים, כך שאם ההופעה תהיה שם, צפויה חוויה נפלאה!Dreamthat כתב:אוף...ההופעה של MEGADETH היית גם בביתן 1 וה VIP היה הכי מאחורה. היה מאכזב....
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
הייתי גם בהופעה הנ"ל, הסאונד היה מצוין אין מה להגיד, מבחינת מרחק, כנראה שזה עדיין יהיה יותר קרוב ממה שהיה לפני שנתיים. אולי ימקמו את ה VIP שונה הפעם אבל משום מה לא נראה לי.Toplight כתב:אני גם הייתי בהופעה הזאת (פורקיופיין) ו מאוד התעצבנתי על זה שהכסאות של VIP היו בסוף העולם למרות שבסכימה באתר של הדרן זה היה מקדימה.DivineComedy כתב:I was in the VIP section in Porcupine Tree. The sound was excellent and I didn't feel I was too far at allDreamthat כתב:הסאונד היה מצוין, הבעיה הייתה שזה היה יותר מדי רחוק, אפילו היה קשה להבחין בין Chris ל Ellefson (אולי אני קצת מגזים).טל רודס כתב:הייתי לפני 6-7 שנים בהופעה של DIO , אם אני לא טועה זה גם היה בביתן 1, היה מעולה מבחינת הסאונד. כאשר מדובר בדרים ת'יאטר, אין הרי התפשרות על סאונד וביצועים, כך שאם ההופעה תהיה שם, צפויה חוויה נפלאה!Dreamthat כתב:אוף...ההופעה של MEGADETH היית גם בביתן 1 וה VIP היה הכי מאחורה. היה מאכזב....
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
אני גם הייתי בפורקיופיין בביתן 1, אבל לא VIP, ולא הייתי מרוצה מהסאונד... מצד שני, לא הייתי ממש מעריץ שלהם ולא הכרתי את השירים אז יכול להיות שזאת סיבה שהסאונד לא היה טוב בשבילי 
מכל מצב - עוד 13 יום!
בוקר טוב!

מכל מצב - עוד 13 יום!
בוקר טוב!
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
שמעתי מכמה אנשים שהסאונד מקדימה לא היה משהו, אבל ב VIP היה ממש טוב.
-
- דרימיסט מתחיל
VIP מבחינת הסאונד היה יוצא מן הכלל
-
- דרימיסט מתחיל
הי חבר'ה, אני בד"כ לא כותב כאן אלא יותר קורא סמוי, כנראה שהפעם האחרונה שכתבתי היתה אחרי ההופעה לפני שנה, אבל ההתרגשות של ההופעה הקרובה גורמת לי לא להתאפק.
בכל מקרה, מה לדעתכם הסיכוי שיהיה מעין Meet &greet ואני יוכל להגשים את חלום חיי ולגעת בפטרוצ'י...?
בכל מקרה, מה לדעתכם הסיכוי שיהיה מעין Meet &greet ואני יוכל להגשים את חלום חיי ולגעת בפטרוצ'י...?

-
- דרימיסט מתקדם
...loki כתב:לגעת בפטרוצ'י
אני לא הייתי בונה על זה יותר מדי, ואני דיי בטוח שמודיעים על דברים כאלה מראש, לא?
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
שאלה חשובה:
בכרטיס כתוב 19:00, השאלה שלי היא מתי פתיחת שערים, מתי להקת חימום והכי חשוב, מתי דרים עולים?
הסיבה היא שהמורה שלי לבס רוצה לבוא, אבל הוא מתפנה רק ב19:00 מירושלים.
אני אישית לא חושב שהם יעלו לפני שמונה וחצי... מה אתם אומרים?
בכרטיס כתוב 19:00, השאלה שלי היא מתי פתיחת שערים, מתי להקת חימום והכי חשוב, מתי דרים עולים?
הסיבה היא שהמורה שלי לבס רוצה לבוא, אבל הוא מתפנה רק ב19:00 מירושלים.
אני אישית לא חושב שהם יעלו לפני שמונה וחצי... מה אתם אומרים?
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
אם יש הופעת חימום אז כנראה שאתה צודק, הייתי אומרת 8 רק כדי לא להגיע למצב שמתפספס.
לפני שנתיים נראה לי שהם עלו ב 8:15...
לפני שנתיים נראה לי שהם עלו ב 8:15...
-
- דרימיסט מתחיל
אני נחוש להיות בשורות הראשונות ... כמה זמן לבוא לפני בשביל זה ?
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
לא רלוונטי, כשדרים יעלו כולם, כולל אנשים שהגיעו 5 דקות לפני תחילת ההופעה, ידחפו קדימה.
בשלב הזה אתה בעיקר תלוי במבנה גוף ומוטיבציה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
5-6 שעות אבל זה לא עניין של זמן כמו נחישות ועירנות. כשאתה מגיע לביתן 1 אתה מתמקם על הדלתות עד שמגיעים המאבטחים המעאפנים ומזיזים את כולם בצורה אלימה לתחתית של המדרגות ומסדרים מחדש את התור המטומטם שלהם. אתה צריך להגיע ראשון ולעמוד על שלך. אחרי שלושה הופעות שם עם אותה הדבר די נמאס לי לריב איתם אז הפעם אני הולך על קראוד סרפינג, יהיה מגניב למות בהופעה של דרים.@HHH@ כתב:אני נחוש להיות בשורות הראשונות ... כמה זמן לבוא לפני בשביל זה ?
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- _Sapir_
- דרימיסטית שרופה
תכלס זה נכון, מנסיוני בהופעה הקודמת כשהגעתי אחרי הפתיחת שערים (הודות לרכבת ישראל...), כל השורות הראשונות היו כבר ממש מלאות, אבל בכל זאת הצלחתי להגיע לשורה הראשונה ממש לפני שדרים עלו, וכן זה בהחלט תלוי במוטיבציה ובמבנה גוף. נקווה לכמה שפחות צוציקים שדוחפים סתם בלי שום סיבהMars Volter כתב:לא רלוונטי, כשדרים יעלו כולם, כולל אנשים שהגיעו 5 דקות לפני תחילת ההופעה, ידחפו קדימה.
Love is the Dance of Eternity
-
- דרימיסט מתחיל
1.93 מטר ודי פיזיי חח לאנשים לא ישתלם להיות מאחוריי