אשכול הבנים\בנות הגדול!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

Re: אשכול הבנים\בנות הגדול!

שליחה על ידי Instrumedley »

Mari כתב:
Instrumedley כתב:And Above all, She Even Gave Me A Splendid Recipe
For Preparing Margaritas, Which I'm Truely Grateful for

;) ...What a Renaissance Woman
חחח דווקא על זה אין לך מה להודות לי. את המתכון הכתיבו לי :P
:doh: טוב נו,

אז אני לא מודה לך!
JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

Carpe Diem כתב:חח, הצעות בירה ותשבוחות הטעם בבירה אתה קורה לזה פלירטוטים?
כן. לא קשה לקרוא בין השורות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראה איך הוכחת את דברי במשפט הבא:
למרות שמבלי להכיר אות מריאנה בחיים האמיתיים, אני יכול להעיד שלפי מה שאני יודע מהפורום - יש למריאנה הרבה תכונות של האישה המושלמת - לפי הגדרתי: אוהבת בירה טובה, אוהבת מוסיקה טובה, יפה, וחכמה.
מה עוד צריך? :)
אבל בסדר, ולד מסכים איתך. (ולפי איך שהאשכול הזה הולך, אני לא היחיד ;) ).
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

YtseJam כתב:עודד, מה זה... אתה לא מאלו שמשתמשים ב-capital letter לכל מילה, נכון? :doh:
:oops:

אני מוצא את העניין מאתגר בשלב זה, אם כי זה דורש השקעה.

אני מניח שאתייאש בשלב מסוים ואזנח את "ההרגל המגונה" הזה.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

סחטיין על האתגרים...

אנשים, תלמדו מהטיפים של ליאור, מה אתם משתפכים פה... :roll: :roll: :lol:
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

:roll:
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Carpe Diem »

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראה איך הוכחת את דברי במשפט הבא:
למרות שמבלי להכיר אות מריאנה בחיים האמיתיים, אני יכול להעיד שלפי מה שאני יודע מהפורום - יש למריאנה הרבה תכונות של האישה המושלמת - לפי הגדרתי: אוהבת בירה טובה, אוהבת מוסיקה טובה, יפה, וחכמה.
מה עוד צריך? :)
לא ניסיתי להפריך את טענתך. :)
אבל בסדר, ולד מסכים איתך. (ולפי איך שהאשכול הזה הולך, אני לא היחיד ;) ).
אין ספק :yes: :doh: :cheers:
Music Is The Energy Of Life!
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

אגב ליאור,

אם לא אמרתי זאת עד כה,

מעניין לקרוא את הפוסטים המושקעים שלך.

מבלי לשים לב, אתה הופך להיות הגורו של הדור הצעיר בפורום בכל הקשור לעניינים שבינו לבינה.
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

YtseJam כתב:סחטיין על האתגרים...

אנשים, תלמדו מהטיפים של ליאור, מה אתם משתפכים פה... :roll: :roll: :lol:
מה רע בלתת לבחורה מחמאה, או שתיים, או תריסר :)
העיקר שזה יהיה כנה.

רק מקווה שמריאנה לא נבוכה מזה :) זאת לא היתה הכוונה.

אה ואגב יש לי גם איזה סיפור לשתף... לא יודע אמנם אם אני רוצה להתחיל לכתוב אותו עכשיו :)
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

אגב, נורא מעניין שהגורו שלנו רק נותן עצות אבל אף פעם לא חולק עם פשוטי העם מדוע הסנדלר הולך יחף...
מסתיר סודות?? :lol:
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Instrumedley כתב:אגב ליאור,

אם לא אמרתי זאת עד כה,

מעניין לקרוא את הפוסטים המושקעים שלך.

מבלי לשים לב, אתה הופך להיות הגורו של הדור הצעיר בפורום בכל הקשור לעניינים שבינו לבינה.
לא רק הצעיר. אני גם רושם Notes בצד, חחח... ואני אפשר להגיד מהזקנים פה :)
סמל אישי של משתמש
Mari
דרימיסטית-על

שליחה על ידי Mari »

ולאד, אנו מחכים...
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

מי יודע,

יתכן והסנדלר אינו יחף כלל...
liordavidlior
דרימיסט-על

יחף חבר'ה, יחף. אבל מודד נעלים :D

האמת שרק שבוע שעבר היה לי דייט, שהלך ממש חלק ורק אחרי שהתנשקנו ונפרדנו הבנתי שאני לא מעוניין... אני מחפש קשר רציני עכשיו, משהו יציב, אהבה. הרבה בחורות שהייתי איתן זה הגיע די מהר למיטה, בשלב מוקדם. הקשרים לא היו מבוססים על רגשות אמיתיים ולכן לא החזיקו הרבה. לבחורה של שבוע שעבר פשוט לא התחברתי, זה היה קצת מלאכותי.

היום פלירטטתי קשות עם נציגה של אורנג' (בדיוק החלפתי פלא'), ואיזה דקה לפני שאני כבר מבקש ממנה מספר היא מודיעה לי שיש לה חבר ועוד מראה לי את התמונה שלו בפלאפון כדי להדגיש. הכל ירד לטמיון :irked:

אנשים, אתם מגזימים. אני בטוח שרובכם (אם לא כולכם) מוצלחים ממני. הייתה לי שנה ממש חרא - רק טעויות עשיתי :roll:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

טוב, מריאנה, רק כי ביקשת ;)

אגב הבחורה שאני הולך לדבר עליה - יכול מאוד להיות שראית אותה בפסטיבל הבירה.

קיצור יש לי את הסיפור הבא.
יש בחורה מדהימה, שקוראים לה מורן. בחורה שחומה עם עינים כחולות טבעיות!!!! ברור שנדלקתי.
אני מכיר אותה קצת דרך אחותה יפית והשותף של יפית - שחר הרץ - שניהם בעצם אלה שארגנו את פסטיבל הבירה במעברות (חברת ביר מאסטר). מורן, חוץ מהיותה יפה יוצאת דופן, חובבת צילום (גם אני), אוהבת בירות, רק בענין המוסיקה לא בטוח שיש לנו משותף.
קיצור אף פעם לא ניהלנו שיחות של ממש, סתם משהו על מה שקורה מסביב, ועל בירות.
בפסטיבל הבירה היא הייתה בדוכן של ביר מאסטר בכניסה, וכשניכנסתי ניהלתי איתה איזה שיחה קצרה על מה קורה ואיך הארוע.

אבל כשיצאתי מהארוע - באתי לדוכן שלה לקבל שני בקבוקי בירה שזכיתי בהם (קופון). ופתאום שמתי לב לעינים הכחולות שלה. אז אני אומר ככה, כשאני מסתכל לה בעינים - "מורן, העינים הכחולות שלך - זה טבעי?" - היא עונה שכן.
ואז אני אומר לה "וואו, אפשר לטבוע בהן" - והיא אומרת משהו "אז תתחיל לשחות, אבל תדע שאין גלגל הצלה" (או שזה בדיוק מה שהיא אמרה או משהו מאוד דומה". עניתי "בטוח", ובערך בזה הסתיימה השיחה - חברים שלי באו לקבל את הבירות שלהם.

אני לא יחסתי הרבה משמעות למה שהיא אמרה, אבל סיפרתי על כך לחברים שלי בדרך חזרה. ואשתו של השותף שלי לעסקי הבירה אמרה - תגיד - מה אתה דפוק? אם היא אמרה לך דבר כזה זאת אומרת "יאללה תנסה, אבל תדע שזה לא יהיה קל" (או משהו כזה - תרגום חופשי מרוסית). ואז דיברנו על עוד קצת והתיעצתי עם עוד חבר, והחלטתי להשיג את בטלפון שלה.

כאן בא הדילמה:
1. יש לי את הפייסבוק שלה (אני ברשימת החברים אצלה) - אז אני יכול לכתוב לה שם ולבקש לדבר איתה בטלפון.
2. אני יכול להתקשר לאחותה הגדולה - יפית, ולבקש ממנה.

אחרי התיעצות עם חברים, החלטנו שדרך ישירה יותר טובה, אז קודם כל כתבתי לה בפייסבוק, שנהנתי מהשיחה שלנו, ואני רוצה להמשיך לדבר איתה - בטלפון אם היא תסכים לשתף איתי את המספר שלה.
כתבתי את זה בשישי בלילה. בינתיים לא הגיע תגובה - למרות שהיא לא נמצאת בפייסבוק לעתים קרובות כפי שזה ניראה.
מה שכן אסור לתת לדברים להישכח, צריך לפעול. והיום הייתי צריך כבר להיתקשר ליפית לבקש את מיספר אחותה. אך עוד לא עשיתי זאת - כי פאק - זה מה זה שקוף :)

ועוד דבר שמציק לי - היא בחורה מאוד יפה, ובהמון תמונות שלה בפייסבוק היא עם המון בנים מסביבה בכל מיני מועדונים שבטוח לא משמיעים מוסיקת רוק (למרות שזה לא משנה), ואפילו יש תמונות שהיא יושבת על הברקיים של איזה מישהו - וזה מעצבן! נכון אני מקנא. אבל ככה זה טבעו של הגבר אנחנו רכושנים :)

קיצור אשמח לשמוע דעות.
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

liordavidlior כתב: אנשים, אתם מגזימים. אני בטוח שרובכם (אם לא כולכם) מוצלחים ממני. הייתה לי שנה ממש חרא - רק טעויות עשיתי :roll:
ובגלל זה צברת נסיון ונהית כאן לגורו - לשמחת רבים :)
liordavidlior
דרימיסט-על

דבר ראשון אומר, שזה תמיד נראה לי מוזר שיש בחורות שקוראים להן שחר. :zipped:
דבר שני, ולאד, אני כ"כ נהנה לקרוא את הכנות שבדיבור שלך. מרשים.

בקשר למשפט עם השחיה והגלגל: אני לא הייתי מסיק מזה שיש לך מצב איתה. אבל גם לא הייתי מסיק ההיפך.
לפי המשפט היא אכן נשמעת בחורה מבוקשת, בחורה שמתחילים איתה הרבה. אל תסתכל יותר בחיים בתמונות שיש לה בפייסבוק - הכל חרטה. וזה סתם יוריד לך מהביטחון העצמי ללא סיבה.

כלל: כמעט כל גבר יכול להשיג כמעט כל בחורה אם רק ידע איך ויהיו לו מספיק ביצים. לעולם אל תזלזל בעצמך.

אם הייתי יודע לפני, הייתי גם מתחיל מפייסבוק. יותר קל להתנסח, אתה יכול לשקול מילים ואתה לא חייב לענות מעכשיו לעכשיו. אתה לא יכול להיתקע.
תראה, אם כבר שלחת לה הודעה בפייסבוק אני לא יודע אם זה רעיון טוב להתקשר אליה. היא נשמעת בחורה מבוקשת - הדבר האחרון שהיא צריכה לחשוב עליך זה שאתה מאוד רוצה לראות אותה. צריך להיות Cool. אם היא תקבל ממך שיחה ואז היא גם תראה שללחת לה משהו בפייסבוק זה נראה לי ירתיע קצת.

ולאד, אני כבר אומר מראש שזה יהיה קצת קשה. אבל יהיה בסדר :) .
מה שלחת לה בפייסבוק?
סמל אישי של משתמש
Instrumedley
דרימיסט מתקדם

ולאד,

אני חושב שראשית כל, חשוב מאוד שלא ללחוץ על הבחורה יתר על המידה.
תוכן ההודעה ששלחת באמצעות הפייסבוק מדבר בעד עצמו וכדאי לתת לה זמן סביר להגיב.
אכן, יש משהו מעט שקוף בלנסות להשיג את המספר של אחותה וליצור איתה קשר שוב, בטרם קיבלת מענה לפנייתך בפייסבוק.
באשר לעובדה שמפריעות לך התמונות שלה ושל חבריה בפייסבוק, אני מבין אותך ידידי, אך אין הרבה מה לעשות בנידון (חוץ מלהדחיק את היצר הרכושני).
אל תשפוט אותה לפי טעמה המוזיקלי (אלא אם היא אוהבת מוזיקה מזרחית :D ), שכן, לא רבות הן הבנות שאוהבות דרים.
אני חושב שעלייך להתאזר בסבלנות עוד מספר ימים בטרם תעשה צעד נוסף (אל תשכח שבנות ישראל אוהבות מאוד לנהל מלחמות התשה...).
וכמובן, בהצלחה!
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

ליאור:
1. לבחורה קוראים מורן.
2. אני לא יודע איפה בטקסט והשותף שלה שחר הרץ - הסקת ששחר זה בחורה :) שחר זה חבר טוב שלי מתחום הבירה. אני חושב שהטעות שלך היא בגלל השעה :)
3. זה שזה לא יהיה קל זה בטוח. ואני אשתדל לא להסתכל בתמונה שלה יותר - יש שם יותר מדי "תחרות".
4. אין לי מושג מתי היא תיהיה בפייסבוק ומתי היא תראה את ההודעה, אולי היא בכלל תשכח את נה שהיא אמרה לי. :) רציתי להתקשר לאחותה כדי שהיא ברשות אחותה תיתן לי את הטלפון שלה. ז"א שהיא עצמה היתה קודם מדברת עם מורן אם זה בסדר לתת לי את המספר שלה... והתגובה לכך גם היתה מצביע על משהו...

אוף... ומה לעשות עכשיו? לחכות עד שהיא תגיב או לא? לשבת בחוסר מעש משגע. :(

בוא נראה מה הבנות שלנו יגיבו לכך. אבל ליאור תמשיך לתמוך ולעזור. אין כמו הכיוון והתמיכה שלך :)
סחטיין עליך :)
סמל אישי של משתמש
Carpe Diem
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

אה, וליאור מה שכתבתי בהודעה הראשונה זה בדיוק מה שכתבתי לה בפייסבוק (מה שכתבתי כאן בעברית זה תרגום חופשי מאנגלית). הנה אני אעתיק את ההודעה מהפייסבוק:
Hey, Moran.
It was nice talking to you today at the beer fest.
I'd be glad to talk to you more, over the phone if you'd share your phone number with me :)

Cheers, and have a great weekend,
Vova
liordavidlior
דרימיסט-על

השעה אכן מראה את אותותיה אחי :sleep:

תראה בחורות שהן חיות מסיבות כאלה (אם היא באמת כזאת ולא סתם דאווינרית), הרבה פעמים מחפשות מישהו שהוא לא כזה. יותר מיושב, יותר עדין, יותר טרו ( :) ). זה יכול לתת לך נקודות. בחורות כאלה רגילות להצעות מגברים וולגרים, ערסים, שמתחילים עם כל ציצי שהם רואים; מרגישים את זה לפי איך שהיא ענתה לך. זה מן "שריון" שישראליות מסוימות עוטות, כדי להרחיק מהן גברים כאלה (שכן בארצינו ישנם בשפע). אתה בחור זהב, ולאד; אתה רק צריך לגרום לה לראות את זה. להשיל ממנה את השריון.

ההודעה בפייסבוק מנוסחת מעולה. ישירה, נעימה ולא מאיימת :)

אני יודע אחי, הציפיה הזאת יכולה להרוג אותך. אבל ככה זה באינטרנט, הכל הולך לאט, צריך להתאזר בסבלנות ולחשוב על דברים אחרים...

ומעניין באמת מה הבנות אומרות על זה. איפה את, מריאנה? :P
שלח תגובה