Mari כתב:חחח דווקא על זה אין לך מה להודות לי. את המתכון הכתיבו ליInstrumedley כתב:And Above all, She Even Gave Me A Splendid Recipe
For Preparing Margaritas, Which I'm Truely Grateful for
...What a Renaissance Woman

אז אני לא מודה לך!
Mari כתב:חחח דווקא על זה אין לך מה להודות לי. את המתכון הכתיבו ליInstrumedley כתב:And Above all, She Even Gave Me A Splendid Recipe
For Preparing Margaritas, Which I'm Truely Grateful for
...What a Renaissance Woman
כן. לא קשה לקרוא בין השורות.Carpe Diem כתב:חח, הצעות בירה ותשבוחות הטעם בבירה אתה קורה לזה פלירטוטים?
אבל בסדר, ולד מסכים איתך. (ולפי איך שהאשכול הזה הולך, אני לא היחידלמרות שמבלי להכיר אות מריאנה בחיים האמיתיים, אני יכול להעיד שלפי מה שאני יודע מהפורום - יש למריאנה הרבה תכונות של האישה המושלמת - לפי הגדרתי: אוהבת בירה טובה, אוהבת מוסיקה טובה, יפה, וחכמה.
מה עוד צריך?
YtseJam כתב:עודד, מה זה... אתה לא מאלו שמשתמשים ב-capital letter לכל מילה, נכון?
אין ספקחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראה איך הוכחת את דברי במשפט הבא:לא ניסיתי להפריך את טענתך.למרות שמבלי להכיר אות מריאנה בחיים האמיתיים, אני יכול להעיד שלפי מה שאני יודע מהפורום - יש למריאנה הרבה תכונות של האישה המושלמת - לפי הגדרתי: אוהבת בירה טובה, אוהבת מוסיקה טובה, יפה, וחכמה.
מה עוד צריך?
אבל בסדר, ולד מסכים איתך. (ולפי איך שהאשכול הזה הולך, אני לא היחיד).
מה רע בלתת לבחורה מחמאה, או שתיים, או תריסרYtseJam כתב:סחטיין על האתגרים...
אנשים, תלמדו מהטיפים של ליאור, מה אתם משתפכים פה...![]()
![]()
לא רק הצעיר. אני גם רושם Notes בצד, חחח... ואני אפשר להגיד מהזקנים פהInstrumedley כתב:אגב ליאור,
אם לא אמרתי זאת עד כה,
מעניין לקרוא את הפוסטים המושקעים שלך.
מבלי לשים לב, אתה הופך להיות הגורו של הדור הצעיר בפורום בכל הקשור לעניינים שבינו לבינה.
ובגלל זה צברת נסיון ונהית כאן לגורו - לשמחת רביםliordavidlior כתב: אנשים, אתם מגזימים. אני בטוח שרובכם (אם לא כולכם) מוצלחים ממני. הייתה לי שנה ממש חרא - רק טעויות עשיתי