אשכול סרטים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
liordavidlior
דרימיסט-על

Re: אשכול סרטים

שליחה על ידי liordavidlior »

1. "רמזור" זו סדרה אדירה.
2. על טעם וריח, אבל מעולם לא הבנתי איך יש אנשים שלא מבינים את ההומור של סיינפלד :roll:

3. אני לא יודע אם יש פה אנשים שמכירים, אבל בשנת 2000-1 היתה ברדיו ת"א תכנית מערכונים שבועית בשם: "היפופוטם". תכנית שהחזיקה שנה וחצי וירדה. מאז ועד היום יש לה קהל מאזינים (ששומעים את ההקלטות מהתכנית) מאוד מצומצם, קהל שמעריץ פשוט את יוצריה ותופס את ההומור הזה כמושלם ביותר עלי אדמות ואני ביניהם... 95 אחוז מהאנשים ששמעו את זה אמרו לי שזה חרא גרוע ונוראי ודי! תכבה את זה!; אני בהתחלה גם חשבתי כך אך כעבור כמה פעמים נהפכתי לסוגד שלהם.
אנחנו מתרגלים להומור? איזה מוזר זה. יש הומור שלוקח זמן "לעכל" אותו, לרוב הומור פשוט ומטומטם ביותר. מעניין למה. הרי די ברור לי שסוג ההומור שמצחיק אותך, יעיד עליך רבות כאדם. אבל על מה זה מעיד?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

אני לא יודעת אם זה להתרגל, אולי זה יותר עניין של "בשלות" מסויימת. כמו במוזיקה, שבהתחלה שומעים משהו שנשמע נוראי, או משעמם, ואז שומעים עוד ועוד ופתאום מגלים את היופי. אז מה, זה אומר ש"מתרגלים" למוזיקה?
אולי זה עניין של של משהו חדש שנכנס לך למערכת, ואתה לא רגיל אליו אז בהתחלה דוחה אותו, ואז יוצא מה"סטריאוטיפים" שהיו לך על ה,במקרה הזה, תוכנית הומור, לפני ובונה לך תדמית חדשה חיובית.
מונטי פייתון למשל, לפני כמה שנים כשהייתי יותר קטנה- פסלתי את זה כי חשבתי שזה הומור לזקנים. ישן=זקנים. ואז אחרי כמה שנים נתקלתי במערכון אחד בטעות ופשוט נקרעתי מצחוק, ככה יצאתי מהמחשבה המקורית הזאת וגיליתי משהו חדש.
יש פעמים שהסטריאוטיפ כן מתגלה כנכון, ואלה האומנים שאנחנו לא אוהבים.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לפעמים אנחנו מקטלגים הומור כמסויים ומפתחים אליו אנטי.
אני חושב שסוג הומור אהוב מושפע בין השאר מהסביבה התרבותית שלנו.
אין לי ממש כוח לחפור על הנושא, אני רק אגיד שאני דווקא דוגמה למישהו שנהנה מהומור מתוחכם (יש יגידו סנובי) הרבה יותר מהומור נמוך ושכונתי. ואני הכי שונא הומור וולגרי, למשל בוראט. בעיניי זה התחתית של הביוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

כל כך מסכימה איתך ניר!
ואני חושבת שאני היחידה בעולם בערך, אבל אני שונאת את ארץ נהדרת. חיקויים מוצלחים ולא יותר. כל כך דבילי שאני פשוט לא מבינה :shrug:
וגם, אני שונאת הומור פלוצים (אמרה מי שכרגע סיימה לראות 11 עונות של סאות פארק :haha: )-
כמו אמריקן פאי וכל הסרטי קומדיה השטותיים שאחרי 2 שניות שוכחים על מה היה הסרט בכלל. זה כל כך מאוס וטחון כל הבדיחות האלה..

אגב תהיה באותו נושא: למה כשרואים סרט עם אנשים, צוחקים יותר מכשרואים סרט לבד? או שרק לי זה קורה? אני יכולה להשאר לגמרי אדישה כשאני רואה תוכנית מסוימת, ואז למשל אחותי מצטרפת ואיך שהיא צוחקת אני מתחילה לצחוק גם. אני מניחה שזה כי צחוק נוטה להיות מדבק? או שיש בזה יותר..
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מסכים מאוד לגבי סרטים אמריקאיים עם הומור שקל.... מטומטם ולא מצחיק.

זה ידוע שצחוק מדבק, אני יכול לראות פרק בסדרה עם ובלי חברים ולא רק שאני אצחק יותר, כשאני עם חברים אני אשכרה אחשוב שהפרק מצחיק יותר. אגב כל הצחוקי רקע בסדרות.... אותה הסיבה בדיוק - "לעזור" לך לצחוק.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אם כבר מדברים על זה, אני רואה עכשיו ביג לבובסקי בפעם השישית אולי וכל פעם אני נקרע יותר מצחוק, פשוט לא ייאמן הסרט הזה.
liordavidlior
דרימיסט-על

^ +982437972676234021034234 הסרט הכי מצחיק שיצא אי פעם!!! סרט פולחן!!! הכי טוב שראיתי. :love:
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
liordavidlior
דרימיסט-על

Nabo כתב:אגב תהיה באותו נושא: למה כשרואים סרט עם אנשים, צוחקים יותר מכשרואים סרט לבד? או שרק לי זה קורה? אני יכולה להשאר לגמרי אדישה כשאני רואה תוכנית מסוימת, ואז למשל אחותי מצטרפת ואיך שהיא צוחקת אני מתחילה לצחוק גם. אני מניחה שזה כי צחוק נוטה להיות מדבק? או שיש בזה יותר..
לא רק לך זה קורה נעמה, זה בטוח. צחוק זה הדבר הכי סוציאלי בעולם, כל דבר יהיה יותר מצחיק בחבורה. אני בדרך כלל מודד הומור לפי המידה שהוא מצחיק אותי כשאני לבד - אם אני צוחק ממנו כשאני לבד, סימן שזה באמת מצחיק.
בטוח שיש בזה יותר מנטיה להיות מדבק. לדעתי, צחוק הוא פן מסוים של הנאה. הנאה רוחנית - מנטאלית. כל הנאה לעולם לא מושלמת אלא אם כן חולקים אותה עם מישהו. כלל שלמדתי לפני הרבה זמן והוא נכון מאוד. כמו שלדוגמא, אם נהיה בהופעה של דרים לבד, לעולם לא נהנה כמו שאם היה איתנו עוד מישהו שם. מישהו להשתתף איתו בחוויה, לדבר איתו על זה אחרי זה. אנחנו יצורים מאוד סוציאליים, אפילו ההנאות שלנו תלויות בכך (מי יותר ומי פחות).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לא מסכים בכלל לגבי דרים. לנהות מדרים לבד זה הדבר הכי מושלם ורוחני שיש. האמת זה נכון לגבי רוב סוגי המוזיקה. מוזיקה זה לא סרט או הצגה, זה הרבה יותר מזה.
liordavidlior
דרימיסט-על

נכון שליהנות ממוזיקה לבד זה מושלם ורוחני וזה, אבל אני חושב שבהופעה חיה יש ערך מוסף, מעבר למוזיקה גרידא.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני יכול להבין מאיפה זה מגיע, אבל עדיין כשהייתי לבד בהופעות נהניתי יותר... לא יודע זה חוויה מאוד אישית כזאת.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

מאוד מסכים לגבי הומור נמוך כמו בוראט...סרט שכולם עשו ממנו האא ובהה...אבל אני פשוט התביישתי לראות את הסרט הזה..סרט מביש,לא מצחיק ואובר-רייטד ברמות מטורפות![

והייתי שמח לקבל כמה המלצות על סרטים מהשנה האחרונה..אני חושב שהיחיד שראיתי היה Vintage Point
ודברים אחרים ששמעתי עליהם נשמעו לי לא משהו.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני שמח שיש עוד אנשים שחולקים את דעתי על בוראט :)

סרט שראיתי בסופ"ש Film Noir משנת 2007.
סרט אנימציה בסגנון פילם נואר, סיפור בלשי מוזר עם הרבה תפניות. הביקורת היחידה שלי על הסרט שהוא נמרח לעיתים (מוזר לסרט אנימציה), אבל סה"כ מאוד נהניתי.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

ראיתי אתמול את הסרט "סרפיקו" עם אל פאצ'ינו. סרט ענק, למי שלא מכיר הוא משחק שם שוטר שמנסה להלחם בשחיטות שבמשטרה.

מומלץ מאוד!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

gils77 כתב:מאוד מסכים לגבי הומור נמוך כמו בוראט...סרט שכולם עשו ממנו האא ובהה...אבל אני פשוט התביישתי לראות את הסרט הזה..סרט מביש,לא מצחיק ואובר-רייטד ברמות מטורפות![

והייתי שמח לקבל כמה המלצות על סרטים מהשנה האחרונה..אני חושב שהיחיד שראיתי היה Vintage Point
ודברים אחרים ששמעתי עליהם נשמעו לי לא משהו.
תראה את "street kings"...סרט נחמד עם קיאנו ריבס ופורסט וויטיקר
http://www.imdb.com/title/tt0421073/
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

In Bruges
סרט על שני פושעים בריטיים שנשלחים לחופשה בברוז' (בלגיה) על ידי הבוס שלהם, ומתעוררות אצלהם כל מיני שאלות קיומיות וכו'. סרט שיכול היה להיות עם פוטנציאל גדול, אבל לצערי לא מתממש בסרט הזה, די התאכזבתי כי שמעתי ביקורות טובות על הסרט.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

the french connection - סרט מעולה!!!
סצנת מרדף אולי הכי טובה שראיתי.

אין על הסרטים של שנות ה-70.. :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
EathanZDSG
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי EathanZDSG »

סרט שיצא לפני שנה-שנתיים אולי פחות,
whisper
לא סרט הכי מדהים שיש, אבל היה שווה לראות אותו.
War does not determine who is right - only who is left
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

Jonestown: The Life and Death of People's Temple.
סרט תיעודי על כת "מקדש העם" של הכומר ג'ים ג'ונס אשר ביצעה את ההתאבדות ההמונית הגדולה בהיסטוריה. הסרט מורכב מראיונות, יומנים והקלטות. כרוניקה של טירוף - מומלץ מאד.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

נשמע מעניין.. בעיקר כי זאת תופעה כל כך מוזרה. וזאת לא התאבדות המונית כמו שבמקרים רבים נעשה שכאשר אנשים יודעים שהם עומדים למות. זאת הכל בגלל שטיפת מוח מוחלטת.
תמונה
שלח תגובה