אשכול Bitchlist
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Re: אשכול Bitchlist
משתתף בצערך, יהי זכרה ברוך.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
תודה חברים
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
מצטער לשמוע.DivineComedy כתב:סבתא שלי נפטרה

שלא תדע צער.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- MrReD
- שגריר האופת'
- Sentient 6
- דרימיסט-על
תנחומיי ניר...
אחמשי"ת בת אלף פיטרה אותי ב1 בלילה, שבועיים אחרי שאמרתי למנהלת שאני מתכנן טיסה ולחו"ל ושאלתי אם אני יכול לבנות על המשך עבודה במקום והיא אמרה לי שכן ועכשיו היא לא עונה לי אפילו בטלפון כי היא כנראה לא מאלו שמסוגלים להסתכל לאנשים בעיניים כשהם שוברים מילה שכנראה לא הייתה שווה כלום מלכתחילה... מציעה לי לעבוד עוד שבוע כנחמה, אמרתי לה שאני לא מעוניין לראות את הפרצוף שלה עוד שלושה משמרות והראיתי לה את האצבע. פשוט הוציאה ממני את כל העצבים, גועל נפש של אנשים קרים ומכוערים.
אחמשי"ת בת אלף פיטרה אותי ב1 בלילה, שבועיים אחרי שאמרתי למנהלת שאני מתכנן טיסה ולחו"ל ושאלתי אם אני יכול לבנות על המשך עבודה במקום והיא אמרה לי שכן ועכשיו היא לא עונה לי אפילו בטלפון כי היא כנראה לא מאלו שמסוגלים להסתכל לאנשים בעיניים כשהם שוברים מילה שכנראה לא הייתה שווה כלום מלכתחילה... מציעה לי לעבוד עוד שבוע כנחמה, אמרתי לה שאני לא מעוניין לראות את הפרצוף שלה עוד שלושה משמרות והראיתי לה את האצבע. פשוט הוציאה ממני את כל העצבים, גועל נפש של אנשים קרים ומכוערים.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אנשים שחושבים שכדור הארץ יותר גדול מהשמש.
ישמור השם.
ישמור השם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
תדר 760 !! איזה תדר מעצבן , למה הגלים הנמוכים שלו נופלים אחרי 4 מטר for god sake ?? .. אפילו במערכות משוואתיות של ריסון ויסקוזי אין לו יכולת עמידות .
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
It's been log tme since I was drunk lik enow.....
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
So what's the bitch? the long time?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
no, the fact that i WAS that drunk...
and that now I AM that hungover....
and that now I AM that hungover....
- Sentient 6
- דרימיסט-על
את הוט ואת העובדה שם משדרים עכשיו בהוט פאן מה שנראה כמו סרט הנטאי צרפתי. מי לעזאזל חושב על דברים כמו "משגל באפס כבידה בי 204"??
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
עדכון קטן :DanielK כתב:בגרות בתנ"ך.![]()
אפשר לקרוא ולקרוא ולקרוא וזה פשוט לא נגמר.
קיבלתי 99

אבל זה יותר מתאים לפיסליסט כבר.

- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
מחר אני עם הלהק ב"יד ושם" (טוב שנזכרו), ואז אני צריכה להשאר לבד בירושלים 4, א-ר-ב-ע, שעות עד שאבא שלי יגיע.
אני שונאת להיות בעיר שאני לא מכירה, ועוד ירושלים עם הרחובות והבלאגן... אשתעמם רצח...

אני שונאת להיות בעיר שאני לא מכירה, ועוד ירושלים עם הרחובות והבלאגן... אשתעמם רצח...

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שנתפס לי הצוואר\גב עליון כזה... וזה מחמיר מדקה לדקה...
ישמור.
השם.
ישמור.
השם.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
יש לי איזו שריטה כזאת בקשר לתיקיית מוזיקה שלי. כל פעם שמשהו בה משתנה אני חייב להחזיר אותה -בידיוק- לאיך שהיא הייתה ליפני, אפילו אם זה לוקח לי מלא זמן. עכשיו, המחשב שלי חזר מאיזה תיקון אתמול והתיקיית מוזיקה שלי מבולגנת - שמבולגנת הכוונה שהלהקות מסודרות לפי ה-ABC.
זה נעשה כל כך הזוי שאני צילמתי סקרין-שוטס של התיקיית מוזיקה שלי כדי שכל פעם שמשהו כזה קורה אני אדע איך לסדר בחזרה את התיקייה בידיוק לפי הסדר שהיא הייתה, זתומרת לפי הסדר שאני מוריד את הלהקות.
מה שאומר שעכשיו אני צריך לשבת ולסדר מחדש את התיקייה לפי סדר הלהקות, בתיקייה של כל להקה עם יותר מאלבום אחד לסדר את האלבומים לפי סדר היציאה שלהם, ולעשות שבכל תיקייה של להקה יראו את העטיפה של כל אלבום. אני יודע שזה מטומטם אבל זה לשקט שלי. למה יש לי את השריטה הזאת?!
זה נעשה כל כך הזוי שאני צילמתי סקרין-שוטס של התיקיית מוזיקה שלי כדי שכל פעם שמשהו כזה קורה אני אדע איך לסדר בחזרה את התיקייה בידיוק לפי הסדר שהיא הייתה, זתומרת לפי הסדר שאני מוריד את הלהקות.
מה שאומר שעכשיו אני צריך לשבת ולסדר מחדש את התיקייה לפי סדר הלהקות, בתיקייה של כל להקה עם יותר מאלבום אחד לסדר את האלבומים לפי סדר היציאה שלהם, ולעשות שבכל תיקייה של להקה יראו את העטיפה של כל אלבום. אני יודע שזה מטומטם אבל זה לשקט שלי. למה יש לי את השריטה הזאת?!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חופשי רן , אני לא עושה בדיוק את מה שאתה עושה אבל גם אני מאוד פדנט בקשר לכל המוזיקה שאני מוריד . כשאני מוריד אלבום אני חייב לרשום את השנה אחרי שם האלבום . ובדר"כ אני גם מוודא שכל השירים נמצאים . תעשה גיבוי וגמרנו .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ג' מאי 31, 2011 5:32 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.