אשכול Bitchlist
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: אשכול Bitchlist
מעצבן אותי שעכשיו בגלל ניר כל פעם שאני אראה את הלוגו של אנדרואיד אני אקרא רק כוס, כי השאר לא נראה לי כמו דכחם
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
-
- דרימיסט-על

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
צחוק מעבודה.
התוכנית הכי מחורבנת בהיסטוריה של הכל, חבורה של "קומיקאים" עלובים ומדושנים מעצמם עומדים על במה בפתח תקווה בחליפות יקרות ועושים גאגים פתאטיים וממחזרים בדיחות מסרטי בורקס במבטא שכונתי רע ואז מעלים סלבריטאי לעשות כביכול סטנדאפ אבל זה יוצא כל כך לאאאאאאאא מצחיקקקקקקקק!!! הדבר מוכיח כמה ההומור במדינה הזאת מת כי מאז 95 בערך לא העזו לצחוק כאן על אף אחד, יש רק לצחוק עם החבר'ה שלך וזה לא מצחיק, זה מעורר חלחלה. התוכנית המעאפנה הזאת, מה קשור, כל הacts האלו שהולכים על קצות האצבעות ולא מסוגלים שלא למחזר בדיחה משנות ה70, ערמה של פאנצ'ים של הסתחבקות ושביעות רצון עצמית והשקיעו בהם בערך חצי שנייה של מחשבה. בעעעעע.
בא לי לשרוף את ערוץ 2 כל כך חזק.
התוכנית הכי מחורבנת בהיסטוריה של הכל, חבורה של "קומיקאים" עלובים ומדושנים מעצמם עומדים על במה בפתח תקווה בחליפות יקרות ועושים גאגים פתאטיים וממחזרים בדיחות מסרטי בורקס במבטא שכונתי רע ואז מעלים סלבריטאי לעשות כביכול סטנדאפ אבל זה יוצא כל כך לאאאאאאאא מצחיקקקקקקקק!!! הדבר מוכיח כמה ההומור במדינה הזאת מת כי מאז 95 בערך לא העזו לצחוק כאן על אף אחד, יש רק לצחוק עם החבר'ה שלך וזה לא מצחיק, זה מעורר חלחלה. התוכנית המעאפנה הזאת, מה קשור, כל הacts האלו שהולכים על קצות האצבעות ולא מסוגלים שלא למחזר בדיחה משנות ה70, ערמה של פאנצ'ים של הסתחבקות ושביעות רצון עצמית והשקיעו בהם בערך חצי שנייה של מחשבה. בעעעעע.
בא לי לשרוף את ערוץ 2 כל כך חזק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- NamelessATM
- דרימיסט-על
החום הזה... 
ובגלל שהחדר שלי זה החדר הכי חם בבית by far ורק אני רוצה להדליק מזגן אז אני סובל לבדי : (
ועוד ביטצ': המחשב שלי מקרטע בשבוע האחרון והכל פועל לאט רצח.
ועוד ביטצ' (אני חוסך פוסטים): בחודש וחצי האחרון יש לי ציפצופים באוזניים, בעיקר באוזן ימין והיום כשהלכתי לרופאה היא אמרה שיש לי ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין ואולי זה בגלל זה ואז אמרה שהיא שולחת אותי לעוד בדיקה. היא אמרה שיש כאלה שהציפצופים עוברים אצלם עם הזמן וכאלה שזה נשאר אצלם. מקווה שזה יעבור, לפעמים זה באמת מרגיז.

ובגלל שהחדר שלי זה החדר הכי חם בבית by far ורק אני רוצה להדליק מזגן אז אני סובל לבדי : (
ועוד ביטצ': המחשב שלי מקרטע בשבוע האחרון והכל פועל לאט רצח.
ועוד ביטצ' (אני חוסך פוסטים): בחודש וחצי האחרון יש לי ציפצופים באוזניים, בעיקר באוזן ימין והיום כשהלכתי לרופאה היא אמרה שיש לי ירידה קלה בשמיעה באוזן ימין ואולי זה בגלל זה ואז אמרה שהיא שולחת אותי לעוד בדיקה. היא אמרה שיש כאלה שהציפצופים עוברים אצלם עם הזמן וכאלה שזה נשאר אצלם. מקווה שזה יעבור, לפעמים זה באמת מרגיז.
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
לעבוד בגן-גורו כאשר בנק הפועלים פותח את המקום חינם, אין גבול לאכזריות שבן-אדם יכול לעבור 

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אתה יושב לראות את אחת מהתוכניות שהורידו את ערוץ ההיסטוריה לרמת קישקוש בשכל כמו חייזרים מן העבר או ציידי המפלצות ובהתחלה הם אומרים לך "אנחנו נוכיח לכם שקיים בלה בלה בלה!" ואתה יושב ורואה את זה ומצפה לתשובה חד משמעית שתזעזע את עולמך ואחרי כל פרק הפלא ופלא... אין להם שום דבר שדומה לתשובה חותכת!
במילה אחת.... א - כ - ז - ב - ה!
במילה אחת.... א - כ - ז - ב - ה!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
We have Kids at work day today
The HORROR
The HORROR
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
שהדבר היחיד שיש להוריד בטורנט היום זה החתונה המלכותית.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חחחח . היה מספיק 5 דק' רק להתעדכן . מה לא הגזמתם ? 5 שעות שידור , לא נורמלים . הלוואי בחתונה שלי ככה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
חחחח . היה מספיק 5 דק' רק להתעדכן . מה לא הגזמתם ? 5 שעות שידור , לא נורמלים . הלוואי בחתונה שלי ככה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
dude יש לך תאום מרושע שחוזר אחרי כל הודעה שלך... צריך לעשות משו לגביו.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אני שולח מהפלאפון והסנכרון כאן מטעה . עוד ביצ'ליסט - מסך לא תקין באשמת מישהו אחר . מכונת גילוח , דיוידי נייד , אוזניות ונגן אם פי . את כולם צריך לשלוח לתקן - בשביל כולם צריך הון תועפות וזמן מיותר - כדי לחכות עוד זמן עד שישלחו חזרה .
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
משתמשים חירשים בפורום עאלק. עוקבים אחר הנעשה עאלק.
עדיף בכלל לא להזכיר את זה... פשוט תכתבו מה שבאתפ לכתוב וזהו.

עדיף בכלל לא להזכיר את זה... פשוט תכתבו מה שבאתפ לכתוב וזהו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
למה כל פעם שאני אוכל משו יש בפנים גרגרים שלמים של פלפל שחור??? למה??? זה כל כל מעצבן ומגעיל לנגוס בהם!!!
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
- NamelessATM
- דרימיסט-על
בגרות בתנ"ך, אני זוכר את הזמנים האלה.
סתם, אני בידיוק היום סיימתי עם תקשורת לנצח, עוד מתכונת אחת ו-3 בגרויות וסיימתי בצפר!
סתם, אני בידיוק היום סיימתי עם תקשורת לנצח, עוד מתכונת אחת ו-3 בגרויות וסיימתי בצפר!

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
- NamelessATM
- דרימיסט-על
תנ"ך? הכי קל? roflolz.
אנגלית וזה אפילו לא קרוב (מילא אם אתה לא מחשיב את זה בגרות שזה סבבה, אבל עדיין יש יותר קלים מתנ"ך).
אנגלית וזה אפילו לא קרוב (מילא אם אתה לא מחשיב את זה בגרות שזה סבבה, אבל עדיין יש יותר קלים מתנ"ך).
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
סבתא שלי נפטרה 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."