אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
בשבוע הבא מאחר ולפי תקנון אופ"א, אי אפשר שבאותו שבוע יערכו 2 משחקים בליגת האלופות באותו העיר/אצטדיון, בגלל כנראה סיבות בטיחותיות של הפרדת אוהדים של 4 קבוצות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כן, את התקנון המטומטם הזה אני מכיר...
חבל שהחוק אומר שאסור לארח משחקים באותו איצטדיון/עיר בשבוע אחד, די מטומטם אם תשאלו אותי.
חבל שהחוק אומר שאסור לארח משחקים באותו איצטדיון/עיר בשבוע אחד, די מטומטם אם תשאלו אותי.

- MrReD
- שגריר האופת'
בסה"כ יש רק הפרש של יום.. בוא נגיד שעדיף לשמור את זה על בטוח מאשר שיהיו אוהדים של 4 קבוצות באותה עיר באותו הזמן.ilai fields #15 כתב:כן, את התקנון המטומטם הזה אני מכיר...
האיטלקים כבר חוו מספיק חוליגנים.
-
- בריל!
אין אפשרות לעשות את המשחקים באותו יום, היריבות והשנאה בין המועדונים היא מטורפת, אז העבירו את זה שבוע, זה לא משנה כלום, העיקר שאינטר תעוף.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
להפסיד ככה בבית לקבוצה הזבלה הזאת זה ממש לא לעניין.
שוסטר הביתה!
סתם לא באמת

שוסטר הביתה!
סתם לא באמת

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
משחק ענק בברנביאו, קצב מעולה והזדמנויות ליד שני השערים. בסופו של דבר הצדק נעשה, ריאל הולכת הביתה, רומא הייתה טובה יותר וניצחה בצדק רב. פפה ממשיך להצדיק את היותו הפלופ הגדול ביותר של הכדורגל העולמי, או כמו שאני קורא לו "קאסה דל פפה", 30 מיליון יורו שילמו על הדבר הזה?! שתי עבירות מטופשות שעל שתיהן קיבל צהובים ומקלחת מוקדמת. גם כל הנעדרים של ריאל הם לא תירוץ, כי עם עומק שיש לריאל ובמשחק בית, היא הייתה צריכה לעשות את העבודה (רק אתמול ראינו את ארסנל במשחק חוץ בלי 4 שחקנים משמעותיים מאד: טורה,ואן פרסי,אדוארדו ורוסיצקי, נותנת משחק ענק מול אלופת אירופה היוצאת).
צ'לסי כצפוי עולה, ובדרגאו יש הארכה אחרי שפורטו עם 1:0 בתום 90 דקות. אני אישית מעדיף שארסנל תקבל את המנצחת מהמפגש הזה, אבל עם המזל שלנו בטח נקבל איזה יריבה מהפרמיירליג.
צ'לסי כצפוי עולה, ובדרגאו יש הארכה אחרי שפורטו עם 1:0 בתום 90 דקות. אני אישית מעדיף שארסנל תקבל את המנצחת מהמפגש הזה, אבל עם המזל שלנו בטח נקבל איזה יריבה מהפרמיירליג.
-
- בריל!
משחק ענק של רומא וריאל, מלחמה של שתי הקבוצות, וסוף כל סוף ראינו איטלקית שלא עושה בונקר כל המשחק.
יהיה רבע גמר מצויין, אני מקווה רק שאינטר לא תעלה ואז נראה כדורגל חיובי עד הגמר.
יהיה רבע גמר מצויין, אני מקווה רק שאינטר לא תעלה ואז נראה כדורגל חיובי עד הגמר.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אינטר לא אמורה לעלות במצב הנתון, לא שליברפול זה עדיף מבחינת הבונקריזם של בניטז, אבל לפחות לליברפול יש את האוהדים הטובים ביותר באירופה, אז בשביל האווירה זה שווה 

-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
איזה עצבים עם הריאל האלה!
משחקים מצויין, נלחמים, משתדלים ולא הולך.. 4 שנים ברציפות שריאל לא עוברת את שמינית הגמר
ומה אכפת לכם שדחו את המשחק של אינטר, מבחינתנו זה עוד משחק שאפשר לראות, ואני מאוד מאוד רוצה שאיכשהו יקרה הנס וליברפול תעוף!

משחקים מצויין, נלחמים, משתדלים ולא הולך.. 4 שנים ברציפות שריאל לא עוברת את שמינית הגמר

ומה אכפת לכם שדחו את המשחק של אינטר, מבחינתנו זה עוד משחק שאפשר לראות, ואני מאוד מאוד רוצה שאיכשהו יקרה הנס וליברפול תעוף!

- MrReD
- שגריר האופת'
ה20 דקות האחרונות של המשחק של רומא נגד ריאל היו אחד הדברים הכי מטורפים שראיתי.. זה כבר לא היה כדורגל זה היה מכות מרוב לחץ של שני הקבוצות.
נראה לי שהמשחק נגמר עם איזה 15 צהובים חח
נראה לי שהמשחק נגמר עם איזה 15 צהובים חח
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
היום קיבלתי חבילה מלונדון ולא הבנתי מה זה, בסופו של דבר אחרי שפתחתי אותה נזכרתי שהזמנתי לפני איזה חודשיים עניבה של ארסנל ולקח להם מלא זמן לשלוח אותה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
חגיגות בית השואבה בבארנסלי הערב, אחרי שהקבוצה המקומית מתחתית ליגת המשנה, מעיפה את צ'לסי ברבע גמר הגביע האנגלי, 1:0. איזה כיף לראות את צ'לסי מפסידה ולראות את הפרצוף של גרנט!!!
את השער כבש החלוץ הניגרי אודיג'יי, לי יש כבר את הכותרת שבטח תהיה מחר בעיתונים באנגליה
God is Ode Jayi
אני מקווה שרומאן ישאיר את גרנט עוד שנים רבות בתפקיד מנג'ר צ'לסי, כך אוהדי ארסנל ומנצ'סטר יכולים להיות רגועים
את השער כבש החלוץ הניגרי אודיג'יי, לי יש כבר את הכותרת שבטח תהיה מחר בעיתונים באנגליה
God is Ode Jayi
אני מקווה שרומאן ישאיר את גרנט עוד שנים רבות בתפקיד מנג'ר צ'לסי, כך אוהדי ארסנל ומנצ'סטר יכולים להיות רגועים

- MrReD
- שגריר האופת'
צריכים כבר להעיף אותו עונה הבאה.. בגלל שהקבוצה מלאה בשחקנים כל כך טובים אז הם עוד סחבו ניצחונות העונה למרות המאמן הלא יוצלח הזה.. אבל זה לא מספיק.טל רודס כתב:חגיגות בית השואבה בבארנסלי הערב, אחרי שהקבוצה המקומית מתחתית ליגת המשנה, מעיפה את צ'לסי ברבע גמר הגביע האנגלי, 1:0. איזה כיף לראות את צ'לסי מפסידה ולראות את הפרצוף של גרנט!!!
God is Ode Jayi
-
- בריל!
מילה רעה על אוהדי מכבי חיפה ששבוע אחרי שבוע מוכיחים איזה קהל מגעיל הם! בכלל אוהדי מכבי בכדורגל לא משנה אם זה חיפה או תל אביב, אוהדים גועליים, אוהדי ניצחונות ותארים. מאמן כמו רוני לוי שנתן שנים גדולות במועדון הזה, אם אליפויות וגביעים וכדורגל התקפי ויפה לעין, לא מגיע לו יחס כזה מאף אחד בגלל עונה וחצי לא טובות. האוהדים של חיפה שכחו עם מי הם מתמודדים- הם מתמודדים עם בעל בית מגלומן ששופך מאות מליונים על בית"ר. הבעייה בחיפה היא לא המאמן אלא הפסיכולוג שלא מצליח להעביר לשחקנים את המסר הנכון ולא מצליח להשפיע עליהם מנטאלית. מבחינה תקציבית אין לחיפה אפשרות להתחרות בבית"ר וטוב שהיא לא עושה את זה.
אז צריך לתת כבוד למאמן שהביא אותך להישגים כל כך גדולים בעבר ולא לשכוח את זה בשנייה שהקבוצה לא משחקת טוב.
רוני לוי- יש לך מקום בקטמון, בוא אלינו!
אז צריך לתת כבוד למאמן שהביא אותך להישגים כל כך גדולים בעבר ולא לשכוח את זה בשנייה שהקבוצה לא משחקת טוב.
רוני לוי- יש לך מקום בקטמון, בוא אלינו!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה עם קטמון מתחילים לאבד קצת גובה? שבוע שעבר הפסד דקה 90, השבוע לא מסוגלים לנצח את צפרירים, מה יהיה?
לגבי רוני לוי, הוא מיצה את עצמו בחיפה מזמן וחבל שהוא רק מאריך את הסבל שלו. זה כמובן לא מצדיק את ההתנהגות כפוית הטובה של האוהדים, אך כאלו הם אוהדי הספורט הישראליים, אנשים עם זכרון קצר. כמו גם רוב האנשים פה במדינה, כשזה מגיע לבחירות בפוליטיקה לכולם יש זכרון קצר, וכל אלה שמתבכיינים על ביבי נתניהו בסוף גם יצביעו לו.
מילה רעה לאוהדי סכנין ונצרת שהפריעו במהלך דקת הדומיה במשחקי סוף השבוע, ההתאחדות חייבת להעניש אותם על כך.
לגבי רוני לוי, הוא מיצה את עצמו בחיפה מזמן וחבל שהוא רק מאריך את הסבל שלו. זה כמובן לא מצדיק את ההתנהגות כפוית הטובה של האוהדים, אך כאלו הם אוהדי הספורט הישראליים, אנשים עם זכרון קצר. כמו גם רוב האנשים פה במדינה, כשזה מגיע לבחירות בפוליטיקה לכולם יש זכרון קצר, וכל אלה שמתבכיינים על ביבי נתניהו בסוף גם יצביעו לו.
מילה רעה לאוהדי סכנין ונצרת שהפריעו במהלך דקת הדומיה במשחקי סוף השבוע, ההתאחדות חייבת להעניש אותם על כך.
-
- בריל!
זה הלחץ שמשחק תפקיד. כשיש כל כך הרבה אוהדים לקבוצה מהליגה הזאת, ושכל התקשורת יושבת על הגב שלך, אז השחקנים מתחילים להילחץ. לצערי גם המאמן שלנו לא מצליח לשנות דברים מנטאלית, ובמשחק האחרון מול צפרירים האדישות שלו ושל השחקנים הייתה מעצבנת במיוחד.טל רודס כתב:מה עם קטמון מתחילים לאבד קצת גובה? שבוע שעבר הפסד דקה 90, השבוע לא מסוגלים לנצח את צפרירים, מה יהיה?
מצד שני אפשר גם לפרגן לבת ים שמציגה כדורגל יפה ויעיל ומצליחה לנצח למרות הלחץ ולמרות קטמון שנושפת בעורפה.
מחזור אחרון זה אנחנו מול בת ים, נקווה שזה יהיה משחק העלייה שלנו!!
בקשר לקהל של סכנין ונצרת- בהחלט מילה רעה. אולי ההתאחדות המטופשת שלנו תחליט לא לעשות דקות דומייה והימנון במשחקי כדורגל ותמנע מאיתנו את כל החוליגנים האלה משני הצדדים. אין מקום לפוליטיקה בספורט!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אחרי שבוע מעצבן בליגת האלופות, הניצחון\הפסד של ריאל\בארסה הרגיע אותי.
אבל רייקארד צודק, אליפות לא מוכרעת במרץ ולמרות שכולם קופצים להכתרות זה ממש לא סגור.
אבל רייקארד צודק, אליפות לא מוכרעת במרץ ולמרות שכולם קופצים להכתרות זה ממש לא סגור.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
אבל הקבוצה פשוט בזבל לאחרונה..DivineComedy כתב:אחרי שבוע מעצבן בליגת האלופות, הניצחון\הפסד של ריאל\בארסה הרגיע אותי.
הגנה פשוט לא עובד בלחץ, מסי עכשיו פצוע, רונאלדיניאו פשוט בכוח מתחמק מלהנהיג את הקבוצה, איניסטה לא משחק בזמן האחרון ברמה שהוא צריך והיחידים שעוד עושים משהו הם צ'אבי שכבר כמה פעמים הוא יכול להציל את הקבוצה ואטו שכדורים בקושי מגיעים אליו אז מה הוא כבר יעשה.
ואתמול בכלל החלוצים של בארסה דפקו קטע מגעיל, רונאלדיניאו היה אמור להיות צד ימין, הנרי בשמאל ואטו באמצע והם פשוט שיחקו כולם במרכז וכאילו בכוח ניסו לא לקבל כדורים.
-
- בריל!
לבארסה יש בעייה קשה, כי רוב המשחקים של ריאל הם בבית, כולל המשחק מול בארסה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אמרתי לכם כבר מזמן שברצלונה השנה לא תיקח אליפות כי היא לא מספיק יציבה. מה שעצוב במיוחד הוא שגם ריאל מאד חלשה, ואם גם בעונה כזאת ברצלונה לא מצליחה לעבור את ריאל, אז זה אומר משהו על רמת הצמרת בליגה הספרדית. לעניין המשחק, ראיתי את כולו אמש, נהניתי מאד מויאריאל (פלגריני פשוט מאמן ענק). ברצלונה שוב הזכירה לי לפרקים את ארסנל, הנעת כדור טובה עד ה-16 , שליטה אופטית , אבל שערים אין. אתמול שוב הוכח בפעם המי יודע כמה שברצלונה לא שווה כלום בלי מסי, כל הכדורים הלכו דרך המרכז.