אשכול Sci Fi
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: אשכול Sci Fi
עוד פחות מחודש לאיוונג'רז ואני כל כך psyched!!!
אני כבר רואה את זה, אני אקח יום חופש בשביל ללכת להקרנה הראשונה ראשונה באיילון (הכי קרוב אין ברירה), אני אקנה שני פופקורן ושני קולה גדול כי שם זה לא ממש גדול ואני ארצה שזה יחזיק אותי, אני אארגן כרטיס שורה לפני אחורה באמצע, אני אתיישב לראות את זה, הטריילרים יהיו הטריילרים של ספיידרמן ובטח של magic kingdom כי זה סרט של דיסני ואולי בשביל הקטע הם יראו בלוגו של דיסני את ההאלק מועך את הטירה הקסומה, הסרט יתחיל, סם ג'קסון בתור ניק פיורי יקריא את השורות האלמותיות על היום שלא היו אחרים כמותו, היום שבו כל הגיבורים הגדולים ביותר של כדור הארץ מצאו את עצמם מאוחדים כנגד אויב משותף, היום שבו נולדו האיוונג'רז...
אני מסרב לקרוא להם בשם העברי.
ואז זה יקרה, הם יראו את היום שבו הם הפשירו את הקאפ והחזירו אותו לעולם שהיה צריך אותו כל כך, דוקטור באנר יהפוך לגיבור שהוא באמת, טוני סטארק ות'ור יבינו שהם לא יכולים לעשות את זה לבדם... הסוכנים של שילד יביאו את הכאב ולוקי והדסירים שלו יזרקו בחזרה למימד שהם באו ממנו. אחחחחח כל הרגעים הכי גדולים של הילדות שלי, כל הקומיקסים והסרטים המצויירים, כולם בפיצוץ של שעתיים תחת האיש הכי נכון למשימה, ג'וס ווידון... פחות מחודש...
אני רץ לפינה לבכות.
אני כבר רואה את זה, אני אקח יום חופש בשביל ללכת להקרנה הראשונה ראשונה באיילון (הכי קרוב אין ברירה), אני אקנה שני פופקורן ושני קולה גדול כי שם זה לא ממש גדול ואני ארצה שזה יחזיק אותי, אני אארגן כרטיס שורה לפני אחורה באמצע, אני אתיישב לראות את זה, הטריילרים יהיו הטריילרים של ספיידרמן ובטח של magic kingdom כי זה סרט של דיסני ואולי בשביל הקטע הם יראו בלוגו של דיסני את ההאלק מועך את הטירה הקסומה, הסרט יתחיל, סם ג'קסון בתור ניק פיורי יקריא את השורות האלמותיות על היום שלא היו אחרים כמותו, היום שבו כל הגיבורים הגדולים ביותר של כדור הארץ מצאו את עצמם מאוחדים כנגד אויב משותף, היום שבו נולדו האיוונג'רז...
אני מסרב לקרוא להם בשם העברי.
ואז זה יקרה, הם יראו את היום שבו הם הפשירו את הקאפ והחזירו אותו לעולם שהיה צריך אותו כל כך, דוקטור באנר יהפוך לגיבור שהוא באמת, טוני סטארק ות'ור יבינו שהם לא יכולים לעשות את זה לבדם... הסוכנים של שילד יביאו את הכאב ולוקי והדסירים שלו יזרקו בחזרה למימד שהם באו ממנו. אחחחחח כל הרגעים הכי גדולים של הילדות שלי, כל הקומיקסים והסרטים המצויירים, כולם בפיצוץ של שעתיים תחת האיש הכי נכון למשימה, ג'וס ווידון... פחות מחודש...
אני רץ לפינה לבכות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Greenburger
- דרימיסט-על
ברור שזה בגלל כי סנייק אייז הוא ענק.
ולא מעניין אותי כלום, רק מזה שברוס וויליס שם אני ממש מתרגש מהסרט.
אבל זה תמיד מבאס ששחקנים מהסרט הקודם לא חוזרים.
ולא מעניין אותי כלום, רק מזה שברוס וויליס שם אני ממש מתרגש מהסרט.
אבל זה תמיד מבאס ששחקנים מהסרט הקודם לא חוזרים.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
מקווה שזה לא יהיה באיכות של ישר לDVD. ד"א ראיתי את הראשון לפני כמה ימים, רואים שהCG שם ממש לא עומד במבחן הזמן, זה נראה כמו סרט מ2002 במקרה הכי טוב, אחלה של אקשן ופיצוצים אבל עבודה לא טובה כל כך עם הויזואלי.
בן קינגסלי כנראה מצטרף לאיירון מן 3 בתור הבחור הרע. כל חוקי ההיגיון אומרים המנדרין, האויב האגדי והגדול ביותר של איירון מן כי:
א', לשחק חבר'ה אוריינטלים זו המומחיות של בן קינגסלי פלוס מינוס.
ב', סרט שלישי, צריך לסגור מעגל, המנדרין בקומיקס הוא האיש שמאחוריי עשר הטבעות, הארגון שחטף את סטארק בסרט הראשון, אי אפשר להתעלם מזה.
ג', עד עכשיו הכל היה מאוד אמיתי ודווקא כי קשה להביא אויב שמיסטיקה זה העסק שלו יהיה שינוי מעניין וזה יהיה אולי דרך טובה להכניס את הextremis, אחד הקלפים הכי מטורפים שסטארק שלף אי פעם על האויבים שלו.
אבל האולפן אומר לא! בן קינגסלי ישחק נבל אחר שמעורב בנאנו טכנולוגיה! ומזה אנחנו למדים שדרו פירס עשה את מה שג'ון פאברו הכריז שהוא לא יעשה והכניס את לסרט.
האולפן ד"א משקר הוא יהיה המנדרין בריבוע.
בן קינגסלי כנראה מצטרף לאיירון מן 3 בתור הבחור הרע. כל חוקי ההיגיון אומרים המנדרין, האויב האגדי והגדול ביותר של איירון מן כי:
א', לשחק חבר'ה אוריינטלים זו המומחיות של בן קינגסלי פלוס מינוס.
ב', סרט שלישי, צריך לסגור מעגל, המנדרין בקומיקס הוא האיש שמאחוריי עשר הטבעות, הארגון שחטף את סטארק בסרט הראשון, אי אפשר להתעלם מזה.
ג', עד עכשיו הכל היה מאוד אמיתי ודווקא כי קשה להביא אויב שמיסטיקה זה העסק שלו יהיה שינוי מעניין וזה יהיה אולי דרך טובה להכניס את הextremis, אחד הקלפים הכי מטורפים שסטארק שלף אי פעם על האויבים שלו.
אבל האולפן אומר לא! בן קינגסלי ישחק נבל אחר שמעורב בנאנו טכנולוגיה! ומזה אנחנו למדים שדרו פירס עשה את מה שג'ון פאברו הכריז שהוא לא יעשה והכניס את לסרט.
האולפן ד"א משקר הוא יהיה המנדרין בריבוע.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
סאטורו טוג'ימה מסתובב שנתיים בעולם ומחפש מישהו שילחין לו את המוזיקה והוא מחפש ומחפש ובסוף הוא מגיע לבריסטול ומה שהוא מגלה שם זה לא רק גאון של טריפ הופ וקטעי פרקשן אווירתיים אלא גם מעריץ מושבע של המשחק שהוא עובד עליו, בן אדם שיש לו את כל ההיסטוריה המוזיקלית של הזיכיון בתוך הראש והוא מוכן לקחת אותו לעתיד. איך לעזאזל היקום עושה את זה אין לי מושג אבל זה זיווג משמיים. מאדר פאקינג ניל דוידג' ממאסיב אטאק הוא השחור החדש ואין נשמה אחת בעולם שתמצא מילה רעה להגיד על זה.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Y_2bqh6jUg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Y_2bqh6jUg[/youtube]
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אוקיי אני מתקשה לעקוב אחרי ההיגיון של סדר האירועים הזה.
איירון מן 3 יצולם בחלקו וסין וחברת הפקה סינית תשתתף בהפקה, משמע תשים כסף ותקבל חלק מהרווחים. הפקה בסין אומרת שהבחור הרע יהיה סיני, משמע או המנדרין או האיש הרדיואקטיבי או MODOK. אוקיי מגניב מארוול אתם רוצים למכור בסין לעשות עוד כסף סבבה אחלה תפדאל אתם מארוול תעשו טריליון דולר מצידי רק איך בדיוק אתם מציגים בחור רע סיני אם סין הקומוניסטית שמה כסף ויש לה בעצם מניות בעסק שלכם?
זה כמו שאני אפיק עכשיו את שחר אדום במימון מהקרמלין או שאני אגיד עכשיו לשברולט "כל המכוניות שלכם ברובוטריקים הבא הם שקרניקים סבבה?" והם יגידו "לא!" כי הם יודעים שהם יוצאים נפגעים מזה.
הו גורל אכזר, סטארק תעשיות היא כעת בבעלות סינית.
איירון מן 3 יצולם בחלקו וסין וחברת הפקה סינית תשתתף בהפקה, משמע תשים כסף ותקבל חלק מהרווחים. הפקה בסין אומרת שהבחור הרע יהיה סיני, משמע או המנדרין או האיש הרדיואקטיבי או MODOK. אוקיי מגניב מארוול אתם רוצים למכור בסין לעשות עוד כסף סבבה אחלה תפדאל אתם מארוול תעשו טריליון דולר מצידי רק איך בדיוק אתם מציגים בחור רע סיני אם סין הקומוניסטית שמה כסף ויש לה בעצם מניות בעסק שלכם?
זה כמו שאני אפיק עכשיו את שחר אדום במימון מהקרמלין או שאני אגיד עכשיו לשברולט "כל המכוניות שלכם ברובוטריקים הבא הם שקרניקים סבבה?" והם יגידו "לא!" כי הם יודעים שהם יוצאים נפגעים מזה.
הו גורל אכזר, סטארק תעשיות היא כעת בבעלות סינית.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
the norse god of thunder and a genius billioner in a futuristic suit of armor meet and the woods and decide to fuck it up. the god of thunder summens a lightning at the billioner. here is the rest of the joke.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JdN1wrT6XlU[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JdN1wrT6XlU[/youtube]
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ok now i'm ready to bet my soul that nathen fillion will be marvel's antman.
give me simon pegg as scott lang and morana baccarin as the wasp!!!
give me simon pegg as scott lang and morana baccarin as the wasp!!!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אף אחד בהוליווד לא עושה דברים כאלה כמוהו. הנוסע השמיני, דוק אוק, הטרמנייטור, פארק היורה ולקראת הסוף גם איירון מן... 40 שנה הבן אדם הפך את הרעיונות הכי מטורפים שאפשר לחשוב עליהם למציאות, היו לו ביצים ענקיות לעשות את כל מה שהוא עשה ובזכותו אפקטים בקולנוע מד"ב התקדמו כל כך רחוק.
עכשיו ברשותך אני אקפץ לי משמחה עקב הגילוי שקרה בדיוק עכשיו של העובדה שבעוד חצי שנה אני אוכל לפוצץ ראשים עם תותח הפעימה המגנטית הנישא החדש שלי. כלי הנשק הכי סקסי שראיתי בחיים שלי. סטן וינסטון היה יכול לעשות דברים מדהימים עם הסרטים שיגיעו בעתיד...

עכשיו ברשותך אני אקפץ לי משמחה עקב הגילוי שקרה בדיוק עכשיו של העובדה שבעוד חצי שנה אני אוכל לפוצץ ראשים עם תותח הפעימה המגנטית הנישא החדש שלי. כלי הנשק הכי סקסי שראיתי בחיים שלי. סטן וינסטון היה יכול לעשות דברים מדהימים עם הסרטים שיגיעו בעתיד...

- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן אני מחובר לזה בוריד תודה בן אדם
יש לי כתבה מעניינת בשבילכם. Wired חפרו לעומק על הנושא הממש חפור כבר גם ככה של למה הסרט של היילו לא קרה בסוף אבל זו לא הנקודה. הפואנטה של הכתבה הארוכה והמעניינת הזאת היא איך דברים נעשים בהוליווד לעומת תעשיית המשחקים, כמה עשיית רושם היא די בולשיט במבחן התוצאה ובעצם המורשת של הסרט שלא נעשה ואיך היא הרבה יותר מעניינת מאשר רוב אלו שכן קורים בסוף. הכתבה מלאה בראיונות מעניינים עם האנשים שמיקרוסופט שלחה לשולחן הדיונים, אלו שישבו מולם מטעם האולפנים וניל בלומקאמפ, הבמאי שנתקע באמצע של כל הגורמים האלו. סיפור קלאסי של what if ואני כן אגיד לכם what if. אם זה היה קורה, אווטאר היה עוד אחד מדור חדש של סרטי מד"ב.
http://www.wired.com/gamelife/2012/04/h ... tion-xbox/
אני ממש ממליץ לקרוא לכל מי שמתעניין במה שקורה מאחוריי תעשיית הקולנוע. מדובר כאן על שובר קופות פוטנציאלי אבל אפשר להבין כאן משהו אולי גם על מימון של סרטים קטנים יותר ולאיפה הוליווד הולכת בקצב הזה.
יש לי כתבה מעניינת בשבילכם. Wired חפרו לעומק על הנושא הממש חפור כבר גם ככה של למה הסרט של היילו לא קרה בסוף אבל זו לא הנקודה. הפואנטה של הכתבה הארוכה והמעניינת הזאת היא איך דברים נעשים בהוליווד לעומת תעשיית המשחקים, כמה עשיית רושם היא די בולשיט במבחן התוצאה ובעצם המורשת של הסרט שלא נעשה ואיך היא הרבה יותר מעניינת מאשר רוב אלו שכן קורים בסוף. הכתבה מלאה בראיונות מעניינים עם האנשים שמיקרוסופט שלחה לשולחן הדיונים, אלו שישבו מולם מטעם האולפנים וניל בלומקאמפ, הבמאי שנתקע באמצע של כל הגורמים האלו. סיפור קלאסי של what if ואני כן אגיד לכם what if. אם זה היה קורה, אווטאר היה עוד אחד מדור חדש של סרטי מד"ב.
http://www.wired.com/gamelife/2012/04/h ... tion-xbox/
אני ממש ממליץ לקרוא לכל מי שמתעניין במה שקורה מאחוריי תעשיית הקולנוע. מדובר כאן על שובר קופות פוטנציאלי אבל אפשר להבין כאן משהו אולי גם על מימון של סרטים קטנים יותר ולאיפה הוליווד הולכת בקצב הזה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
גאי פירס מצטרף לאיירון מן 3 בתור אלדריץ' קיליאן, דמות של מדען מהסיפור הידוע של וורן אליס מ2005. קיליאן מעורב ביצירת הנאנו וירוס דבר שסטארק לוקח אותו והופך אותו לכלי הנשק של העתיד, האקסטרימיס. הסרט הזה הולך להיות מטורף ויזואלית ויהיה בו יותר CGI משני הסרטים הראשונים ביחד כי סטארק והחליפה סוף סוף הולכים להפוך לאחד.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
צריך לתת לג'יימס קמרון את הקרדיט על חוסר הפחד שלו והצורך שלו לברוא את העולם שהוא עובד עליו כבר שנים מההתחלה ועד הסוף אבל עכשיו הוא רוצה לחזור עם הצוללת שלו לתחתית תעלת מריאנה, המקום הכי עמוק בעולם ולצלם שם את הלכידת תנועה לאווטאר 2 בעצם זה שהוא יצלם את החיים שם באיכות גבוהה ויעבד אותן למחשב ואז מזה יצור את האוקיינוסים של פנדורה. הדאגה שלי היא שיום אחד ההווארד יוז הזה ישלם על זה בחיים שלו, זה כאילו שזה חלק מהתסריט שלו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על

לפי המבט על הפרצוף של וויל סמית' אני מניח שהוא גנב למר גריסון את התיכנון ויש לו מקל גדול שתקוע לו בתחת.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
hubbah hubbah hubbah תשעים דקות של לייב אקשן רשמי במיליוני דולרים עם מאסטר צ'יף אני חושב שאני מתעלף!!!

- Sentient 6
- דרימיסט-על
ג'וס ווידון מחזיק בסרט עם הפתיחה הכי חזקה בהיסטוריה. יש צדק בעולם אז עכשיו הוליווד היא הצדפה שלו. רק לראות מה הוא בוחר הלאה.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
פאק. 200 מיליון? וואו, ייקח מלא זמן לדעתי עד שהשיא ישבר, עם כל הכבוד לאביר האפל. די סמלי שעשור בדיוק אחרי שספיידרמן הראשון שבר שיא והיה הסרט הראשון בהיסטוריה שעובר בסופ"ש אחד את ה-100 מיליון, בא סרט ועובר את ה-200 מיליון בסופ"ש אחד.
מעניין מה תהיה גודל הנפילה בשבוע הבא.
מעניין מה תהיה גודל הנפילה בשבוע הבא.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא בטוח שתהיה נפילה אבל אם כן היא לא תעבור את העשר אחוז. יש לו ביקורות מעולות והייפ עצום מאחוריו.
דרך אגב ההודעה הזאת נשלחת מגן עדן אחרי שראיתי את הסרט ומתתי משמחה. אני מזמין אתכם להצטרף אליי אתם לא תתחרטו.
דרך אגב ההודעה הזאת נשלחת מגן עדן אחרי שראיתי את הסרט ומתתי משמחה. אני מזמין אתכם להצטרף אליי אתם לא תתחרטו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ת'ור 2, 15 בנובמבר 2013. הביקור האחרון של כריס המסוורת' במידגארד. הוא הכוכב הגדול הראשון של מארוול שעוזב אותנו ובקושי הספקנו להכיר אותו 

- Sentient 6
- דרימיסט-על
עדכון מהסט של הסרט הכי מגניב שאי פעם יהיה, pacific rim של גיירמו דל טורו. אז כאמור הסרט יתרחש בעתיד הקרוב שבו הצבא בונה רובוטים ענקיים שילחמו במפלצות מטורפות ומסתבר שחלק נכבד מהעלילה היא מחווה ופיצוי לדל טורו שרצה לעשות ואיבד את at the mountains of madness, טריפ המפלצות האולטימטיבי של לאבקראפט שלא קרה בסוף. אז מה שיהיה זה שחור בתחתית האוקיינוס נפער ומלא מפלצות ענקיות מטורפות יוצאות מתוכו וכדי להציל את העולם צוותים של שניים מתאמנים בפרוייקט Jaeger (כל מי שראה אי פעם סרטי mechs או סרטי מפלצות יפניים מכיר) כדי להטיס רובוטים ענקיים בקיצור הבנתם כבר וזה יהיה מגניב לגמרי. אחד הדברים המעניינים ובמיטב המסורת של דל טורו יהיה העולם שממנו המפלצות מגיעות, סוג של העיר האבודה של ראלייה מקול אוף קאתולו. או אם ראיתם את טרילוגיית coon and friends של סאות' פארק אז כאמור, יהיה אגדי.