השמאל הרדיקלי הממורמר נקרא לו... נתקלתי במקרה כזה היום, והנני הייתי הקורבן..
אימא שלי שניה, עצרה לקנות לי פלאפל, כי לא אכלתי כלום... הייתה הרבה עבודה היום, ובקושי זמן לאכול ולנוחח.. אז ראבק, קצת פינוק..
אימא שלי עצרה כמה דקות בכניסה לחניה, קיצר, איזה זוג וילד רצו לצאת מכיוון החניה.. קיצר, נתתי להם לעבור עם טיפה רוורס.. משומה, הייתה לה בעיה עם כמה דברים..
1. שחסמתי את הכניסה לחניה הקטנה..
2. שאני חייל..
אז היא החליטה לחסום אותי, ואימא שלי בדיוק הגיע.. ואז התחיל הויכוח.. והיא התחילה לצעוק.. ואני לא הבנתי מה היא רוצה.. ואני מת להגיע הביתה והם חוסמים לי את האוטו, ואני עייף אחרי יום עבודה מפרח בצבא.. ואז, אמרתי להם את זה.. תחשבו, ואל תעשו קונצים, ואל תזמינו משטרה רק בגלל שחסמתי לכמה דקות.. כולה פלאפל.. והם בשלהם.. אני מחכה באוטו, ואז לאימא שלי נתפס הג'וק.. והתחילה להתפרע אליהם.. בחיים שלי לא ראיתיאת אימא שלי ככה.. לא שהיא עשתה משו קיצוני חלילה.. אבל התחילה לצעוק עליהם, משו שהם בחיים לא ישכחו נגיד את זה ככה..
שהגענו הביתה, אימא שלי התחילה להגיד לי שהיא הבינה שהם עשו את זה בכוונה רק בגלל שאני חייל ב"צבא מזויין לישראל" ונאמרו דברים כמו "הבן שלך שותף לטבח ילדים בעזה" "כובשים" ועוד דברים בסגנון ועוד יותר קשים מזה("הידיים של הבן שלך טבולות בדם של ילדים פלסטינים"..)
יש להם שאני לא שמעתי את זה.. אימא שלי חכמה ולא אמרה לי.. כי אז באמת, באמת, זה לא היה נגמר טוב.. וכמה שאני באנדם סבלני בקטעים האלה, פה הייתי מתפרץ בלי שום חשבון..
וואה, איזה אנשים יש בעולם

יש למשפחה הארורה הזאתי שלא שמעתי את זה באותו רגע והייתי באותו