אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי Dead »

האמת שאף פעם לא כתבתי כאן, אבל הגעתי למסכנה שנשבר לי הז*** לחיות בארץ
הכל פה מסריח ומקומבן ואין לי כוח/יכולת/רצון להתמודד עם זה...
האמת שאם הייתה לי הזדמנות, כבר מזמן הייתי עף מכאן לאנשהו...
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

DivineComedy כתב:בוא'נה, איזה מקומות אתם עובדים!!
סכין זה לא לפטר, זה כלא וזה לא ללכת לבוס, זה ללכת למשטרה!
אגב חשוב לי לציין שהוא אמנם לא שלף שום סכין , אבל הוא איים שישלוף ושהוא (כמו שכבר רשמתי) שלח מישהו לבית חולים . אני כמובן לא קונה תבולשיט הזה , אבל העדפתי לא ללכת איתו מכות כי מי יודע אם הוא היה רציני או לא . הוא טיפוס עלוקתי כזה שאוהב לעקוץ מתי שרק אפשר . אני כבר כל כך מכיר את הטיפוסים האלו . חייבים להכנס בהם בכל הכוח ולהוריד אותם לרצפה . מישהו חייב לעשות את זה וזה יהיה אני . ערס צעצוע כזה שצריך לחטוף איזה כאפה מכל הלב .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Dead כתב:האמת שאף פעם לא כתבתי כאן, אבל הגעתי למסכנה שנשבר לי הז*** לחיות בארץ
הכל פה מסריח ומקומבן ואין לי כוח/יכולת/רצון להתמודד עם זה...
האמת שאם הייתה לי הזדמנות, כבר מזמן הייתי עף מכאן לאנשהו...
מזדהה איתך אחי. אל תתייאש עוד תהיה לך הזדמנות, תאמין בזה ואולי תקבל הצעת עבודה או תכיר איזה מישהי אמריקאית או אירופאית ואז תיפתח לך הדרך לעבור לגור במקום טוב יותר. Keep the Faith כמו שבון ג'ובי אומר :metal:
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אם יש סמיילי שלא מתאים לבון ג'ובי זה הסמיילי ששמת.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:אם יש סמיילי שלא מתאים לבון ג'ובי זה הסמיילי ששמת.
:haha: :haha: :haha: נכון!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

איך יכול להיות שהכל לא עובד?!!?
הדוד נוזל, הסלקומים מושבתים, הטלפון הקוי עם תקלה - מישהו שמע פעם על קצר בקו טלפון? מה זה לעזאזל?!?!? ואיך עושים את זה?
אה כן חברים לשעבר שרוטים...
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מסכים!!
אין טלפונים ואצלי גם אין טלוויזיה. מאוד מעצבן!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אל תקרי סלקום אלא Sell כלום . :peace:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

שהכל נשרף שם :(

וגם זה שאני מחכה בבית למשלוח שמאחר כבר 3 שעות. לא ראיתי כזה שירות גרוע בחיים שלי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

השרפה בצפון ולא צריך לפרט למה...
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

לגמרי.
זה פשוט מדכא
אין חשק לעשות כלום וזה ממש לא נראה שזה הולך להיגמר :(
Love is the Dance of Eternity
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

"תרבות הסמוך" ו-"יהיה בסדר". כסף לישיבות יש, כסף לכבאיות אין והעיקר שאלי ישי עוד אח"כ יקרא לועדת חקירה ממלכתית.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cY_oKve-bH0[/youtube]
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

:haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

טל רודס כתב:"תרבות הסמוך" ו-"יהיה בסדר". כסף לישיבות יש, כסף לכבאיות אין והעיקר שאלי ישי עוד אח"כ יקרא לועדת חקירה ממלכתית.
במקרה הזה אין קשר לישיבות, כסף לכבאיות אין כי אנחנו לא רגילים לשרפות בכאלה מימדים, עובדה שמטוסים ומסוקי מלחמה יש לנו בשפע כי אנחנו מדינת רווית מלחמות.
לכן אין לנו מספיק ציוד להתגבר על שריפות ענק במימדים כאלה.ככה זה עובד עד שלא קורה אסון לא לומדים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

לא רגילים לשריפות כאלה זה תירוץ לגמרי מטומטם. להיפך, בגלל שכל כך חם ובגלל שאין הרבה יערות בארץ, היו צריכים לתת אקסטרה דגש על כבאיות. הרי שריפות גדולת בכרמל כבר היו (אני זוכר 2 גדולות). שריפה קטנה הופכת לשריפה גדולה כשאין מי שיכבה. לא הגיוני שיחס הכבאים לתושבים תהיה נמוכה ב80% מאשר במדינות מערביות דומות. מישהו צריך פה להתפטר ורק בגלל הבושה שהוא היה שם כשזה קרה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מה שבטוח לא ייתכן זה שאותם אנשים שצועקים היום: "מחדל" לא שמו זין על מכבי האש. אם זה מחדל אז זה גם מחדל של התקשורת והעם הדקדנטי.
אין פה אדם בפורום שהיה מעלה את נושא כיבוי האש לדיון פה או בביתו לולא השריפה. אל תעשו מעצמכם משהו נאור יותר מהממשלה שלכם.
תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

אל תשכח שכל העניין הזה הוא באחריות הממשלה בהגדרה. הממשלה היא זאת שאחראית על מכבי האש, היא מקצה להם תקציבים, היא אמורה להיות עם יד על הדופק לגבי ציוד וכוח אדם, היא אמורה להשתמש במומחים בתחום ולהגדיר בעיות שמצריכות טיפול ולהבין את יחס הכוחות המצוי והרצוי לעומתו.
מה אתה רוצה מהעם? העם לא יכול להיות מעורה בכל פרט במדינה - בשביל זה הוא בחר ממשלה. ואם קורה פיאסקו בסדר גודל כזה בדיוק את אותה ממשלה צריך להאשים. אז מספיק עם השטויות של עם דקדנטי.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מסכים עם ליאור ורוצה להוסיף שמישהו בממשלה צריך ללכת הביתה, במיוחד השר שאחראי למחדל הזה, מר אלי ישי הגזען.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

liordavidlior כתב:אל תשכח שכל העניין הזה הוא באחריות הממשלה בהגדרה. הממשלה היא זאת שאחראית על מכבי האש, היא מקצה להם תקציבים, היא אמורה להיות עם יד על הדופק לגבי ציוד וכוח אדם, היא אמורה להשתמש במומחים בתחום ולהגדיר בעיות שמצריכות טיפול ולהבין את יחס הכוחות המצוי והרצוי לעומתו.
מה אתה רוצה מהעם? העם לא יכול להיות מעורה בכל פרט במדינה - בשביל זה הוא בחר ממשלה. ואם קורה פיאסקו בסדר גודל כזה בדיוק את אותה ממשלה צריך להאשים. אז מספיק עם השטויות של עם דקדנטי.
אז העם לא דקדנטי?
יושב אדם שהיה 25 שנים בכוח מכבי האש באולפן ערוץ 10 ואומר שאין סיבה להשקיע 7 מיליון דולק במטוס כיבוי כפי שיש ליוונים, אם יש במדינה פעם ב-100 שנה כזו שריפה. אתה מבין יותר ממנו? נראה לי שמה שאתה מבין יותר ממנו, וכך גם כל המדינה הזו, זה לחפש אשמים. לא לבדוק לעומק, לא להגיד לעצמי: "תכל'ס, אני לא מבין בנושא, אבל זה נשמע מחדל - אז יאללה מחדל". אלא רק לשמוע את הפאניקה בתקשורת ולהגיד לעצמך - הכל על הממשלה. התגובה הישראלית לשריפה הזו היא לא חדשה, היא רק סימפטום. האם במהלך ה-3 ימים הללו עלה בדעתך הרעיון שאולי חלוקת התקציב במכבי האש היא בעייתית? כנראה שלא, למה? כי היום הכבאים הם גיבורים, הם לא עושים טעויות. אני לא טוען שזו הבעיה, אני רק טוען שאני לא יודע, ולכן - אני לא מביע דעה. ויותר מכך - בן כספית, אביב לביא (שאותו אני מאוד מעריך) ועוד כל מיני - גם הם לא מבינים ולא יודעים. יש מחסור בכבאים, וזה לא שאנשים עומדים בתור להיות כאלו וזה למה? אז תגיד: "לא משלמים כראוי" נכון! וגם לא למורים, רופאים, אחים ואחיות, שוטרים, חיילים, פקידי אוצר וכל מי שעובד בשביל המדינה בעצם. אפשר לחשוב שלקפריסאים יש יותר כבאים כי הם יותר חכמים מאיתנו, לא, כי יש להם יותר שריפות בשנה. עכשיו יבוא שינוי, והכל יהיה בסדר. ואז בנושא אחר יהיה "מחדל" ואז גם לשם צריך להעביר תקציבים. ומי יעביר? אנחנו? לא, אנחנו רק נגיד שפה צריך להעביר ולפה צריך להעביר. חביבי, גם אני חכם בדיעבד, תדע פעם להיות חכם לפני "המחדל".
אם העם לא יכול להיות מעורה בכל דבר (והוא לא, אני מסכים איתך) - אז שיסתום ת'פה ולא יביע דעה. כי אין לו מושג. לא אמרתי שהממשלה בסדר, ומכבי האש כן ראויים לציוד יותר חדשני - אבל זה מין הסתם יבוא על חשבון בתי-חולים או משהו כזה ואף אחד מאיתנו לא יניד עפעף, אבל עם שצועק "מחדל" כי יונית אמרה לו - הוא גם לא בסדר. הוא יותר מלא בסדר, הוא מטומטם.
תמונה
שלח תגובה