אשכול האלכוהול
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכול האלכוהול
כמו שצריך אחי . אם הקאת מיצית את השתיה 

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
חחח בולמה... זה השם שלי בעבודה
בפורים באמת שהיה כיף...
בפורים באמת שהיה כיף...
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
באמת צריך למצוא זמן , נראה כבר אבל תודה על ההזמנה אחי .Carpe Diem כתב:מתי אתה בא לבקר במבשלה אחי?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:

שתיתי הערב באיזה פאב נחמד לא רחוק מהאוניברסיטה שלי בירת Samuel Smiths. יש להם המון סוגים ואני כצפוי בחרתי את בירת החיטה שלהם שהיא בין היתר אורגנית, טעים מאד.
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מהאורגניות יש עכשיו בארץ סיידרים, וגם honey-dew של פולר'ס. היו פעם לזמן קצר בירות אנגליות של סיינט פיטרס. משום מה היו מוכרים אותם בחנויות טבע בלבד...
Music Is The Energy Of Life!
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
ביום חמישי זכינו במקום ראשון בקטגוריית הסטאוט וב- best in show!!!
להלן הידיע: http://bakbuk.co.il/htmlpage/internal.a ... 2&nam=2993
להלן הידיע: http://bakbuk.co.il/htmlpage/internal.a ... 2&nam=2993
- Rysher
- דרימיסט שרוף
טוב, כהרגלי באיחור אופנתי
הפעם הראשונה ששתיתי הייתה איי שם קצת אחרי יום הולדת 14 כשהייתי בכיתה ח'.
אני זוכר את הפעם המזוויעה ביותר ששתיתי, זה היה ביום הולדת 15 (כשעוד לא הפנמתי איך שותים כמו שצריך מבלי להרוס את הגוף).
הורדתי בקבוק שלם של וודקה ~לבד~. (כמובן שלא במכה אחת אלא פיזרתי על פני לילה שלם...אבל זה עדיין בקבוק שלם של וודקה לבד וזה עדיין ילד שחיף בן 15).
ישבתי עם החבר הכי טוב שלי שהשגיח עלי שאני לא רץ לכביש, או כמו שיצא לי לקרוא פה - חוזר הבייתה עם התחתונים על הראש
באיזשהו שלב הצטרפו אלינו כמה חברים מהשכבה אבל הם לא רצו לשתות אז הייתי השיכור היחיד...למרות שאף אחד לא ידע בכלל שאני שיכור.
מסתבר שאין הבדל בין ההתנהגות של ריישר הפיכח לבין ריישר שבקושי מצליח למקד את המבט.
האמת היה כיף לא נורמלי והרצנו שם כמות מטורפת של צחוקים. הקטע היחיד שהתנהגתי בו כמו שיכור היה ברגע שבו כולם שתקו לשניה ואני הסתכלתי לשמיים ואמרתי
בקול של בנאדם מ-מ-ש שיכור "ווווואוווווווו...השמיים ממש יפים הלילה" וכולם (גם אני, כשהבנתי) נקרעו עלי מצחוק. ישר אחרי זה הגיעה הנפילה. הקאתי כמו ממטרה לכמה דקות
אבל עדיין הרגשתי בסדר גמור אז המשכתי כרגיל.
כל הזמן הזה הייתי במצב ישיבה אז אף אחד לא ראה עד כמה אני שיכור, אבל כשהגיע הזמן ללכת הבייתה בקושי הצלחתי לעמוד...אחרי שאני וחבר שלי סיימנו לצחוק על זה הוא עזר לי להגיע הבייתה.
מאותו ערב ואילך אני מתעב וודקה, שונא את הריח שונא את הטעם ושונא את הרגשה.
המשך חפירות בהזדמנות...יש עוד סיפורים משעשעים

הפעם הראשונה ששתיתי הייתה איי שם קצת אחרי יום הולדת 14 כשהייתי בכיתה ח'.
אני זוכר את הפעם המזוויעה ביותר ששתיתי, זה היה ביום הולדת 15 (כשעוד לא הפנמתי איך שותים כמו שצריך מבלי להרוס את הגוף).
הורדתי בקבוק שלם של וודקה ~לבד~. (כמובן שלא במכה אחת אלא פיזרתי על פני לילה שלם...אבל זה עדיין בקבוק שלם של וודקה לבד וזה עדיין ילד שחיף בן 15).
ישבתי עם החבר הכי טוב שלי שהשגיח עלי שאני לא רץ לכביש, או כמו שיצא לי לקרוא פה - חוזר הבייתה עם התחתונים על הראש

באיזשהו שלב הצטרפו אלינו כמה חברים מהשכבה אבל הם לא רצו לשתות אז הייתי השיכור היחיד...למרות שאף אחד לא ידע בכלל שאני שיכור.
מסתבר שאין הבדל בין ההתנהגות של ריישר הפיכח לבין ריישר שבקושי מצליח למקד את המבט.
האמת היה כיף לא נורמלי והרצנו שם כמות מטורפת של צחוקים. הקטע היחיד שהתנהגתי בו כמו שיכור היה ברגע שבו כולם שתקו לשניה ואני הסתכלתי לשמיים ואמרתי
בקול של בנאדם מ-מ-ש שיכור "ווווואוווווווו...השמיים ממש יפים הלילה" וכולם (גם אני, כשהבנתי) נקרעו עלי מצחוק. ישר אחרי זה הגיעה הנפילה. הקאתי כמו ממטרה לכמה דקות
אבל עדיין הרגשתי בסדר גמור אז המשכתי כרגיל.
כל הזמן הזה הייתי במצב ישיבה אז אף אחד לא ראה עד כמה אני שיכור, אבל כשהגיע הזמן ללכת הבייתה בקושי הצלחתי לעמוד...אחרי שאני וחבר שלי סיימנו לצחוק על זה הוא עזר לי להגיע הבייתה.
מאותו ערב ואילך אני מתעב וודקה, שונא את הריח שונא את הטעם ושונא את הרגשה.
המשך חפירות בהזדמנות...יש עוד סיפורים משעשעים

I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מזל טוב ולאד!
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
תודה טל!טל רודס כתב:מזל טוב ולאד!
תגיד מה עם איזה עדכוני בירה מלונדון?
אה אגב, תרשום ביומן את ה-8 לספטמבר - קודם כל זה היום הולדת שלי, דבר שני אני נוחת בלונדון ל-4 ימים. כך שתארגן לי איזה סיור פאבים?

אה ולפני כן אני אהיה 6 ימים בברלין...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני משתדל לעדכן פה תמיד אם אני שותה בירה חדשה 
רשמתי לפני את הגעתך, אשמח מאד לראותך. אתה מגיע עם האישה?

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
כן, עם אלינה ועוד זוג חברים. אם יש הופעות טובות בין 08.09-11.09 אשמח לעדכוניםטל רודס כתב:אני משתדל לעדכן פה תמיד אם אני שותה בירה חדשה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כרגע לא ידוע לי על הופעות בתאריכים האלה אבל אפשר לבדוק דרך www.pollstar.com כרגיל ובאתרי האולמות עצמם.
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
סבבה.
אגב בזמן האחרון יש ייצוג לא רע של בירות אנגליות בארץ... חוץ כמה סוגים נוספים של מבשלת וויצ'ווד (הובגובלין) יש הרבה סוגים של פולר'ס גם מהחבית. כמו כן יש את בס, ויש סיידרים של ווסטונס ועוד איזה חברה שאני לא זוכר...
אגב בזמן האחרון יש ייצוג לא רע של בירות אנגליות בארץ... חוץ כמה סוגים נוספים של מבשלת וויצ'ווד (הובגובלין) יש הרבה סוגים של פולר'ס גם מהחבית. כמו כן יש את בס, ויש סיידרים של ווסטונס ועוד איזה חברה שאני לא זוכר...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מגניב 

- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה?איפה? למה וכמה?
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
פאב חדש העונה על שם Porter & Sons או בקיצור פורטר קם לא על חורבות פפגאיו ברח' הארבעה 14 בת"א.
המקום הוא מבית היוצר של נורמה ג'ין (אותם בעלים), והוא ניחן ב-50 ברזי בירה שונים, וחלקם יהיו יחודיים רק למקום זה בארץ (והם יכולים לעשות את זה כי יש להם גם את חברת היבוא של בירות בלגיות משובחות הנקראת נורמן פרמיום). בנוסף יש הרבה בירות מהבקבוק, וגם בירות בוטיק ישראליות. הבירות שלנו יהיו שם גם בקרוב.
תפריט האוכל דומה בסגנון לנורמה ג'ין, אם כי שונה במקצת ואפילו קצת יותר זול.
מקום גדול ומרווח, אםם הרבה עץ אבל לא חנוק כמו הפאבים האיריים שיש בארץ. יש חדר VIP וגם בר ארוך. אפשר להצטרף לקבוצה שלהם בפייסבוק ולראות תמונות של המקום. גם אתר ישנו: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=10911
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 7954722302
מומלץ בחום
המקום הוא מבית היוצר של נורמה ג'ין (אותם בעלים), והוא ניחן ב-50 ברזי בירה שונים, וחלקם יהיו יחודיים רק למקום זה בארץ (והם יכולים לעשות את זה כי יש להם גם את חברת היבוא של בירות בלגיות משובחות הנקראת נורמן פרמיום). בנוסף יש הרבה בירות מהבקבוק, וגם בירות בוטיק ישראליות. הבירות שלנו יהיו שם גם בקרוב.
תפריט האוכל דומה בסגנון לנורמה ג'ין, אם כי שונה במקצת ואפילו קצת יותר זול.
מקום גדול ומרווח, אםם הרבה עץ אבל לא חנוק כמו הפאבים האיריים שיש בארץ. יש חדר VIP וגם בר ארוך. אפשר להצטרף לקבוצה שלהם בפייסבוק ולראות תמונות של המקום. גם אתר ישנו: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=10911
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 7954722302
מומלץ בחום
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פפגאיו ברחוב הארבעה נסגר? לא ידעתי, לא הייתי שם כמה שנים (המחירים שהם לקחו לצ'ורסקריה נהיו מוגזמים מאד).
הסתכלתי על התמונות ועל התפריט, נראה מרשים מאד!!! פרנציסקנר כהה לא שתיתי עדיין ויש שם עוד הרבה בירות מעניינות שהייתי רוצה לנסות.
בביקור העתידי שלי בארץ אני אשמח ללכת לשם לביקור. אני שמח לשמוע שהבירות שלכם יהיו שם!
הסתכלתי על התמונות ועל התפריט, נראה מרשים מאד!!! פרנציסקנר כהה לא שתיתי עדיין ויש שם עוד הרבה בירות מעניינות שהייתי רוצה לנסות.
בביקור העתידי שלי בארץ אני אשמח ללכת לשם לביקור. אני שמח לשמוע שהבירות שלכם יהיו שם!
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
לכל המבינים והמבינות, למישהו יש מושג איפה יש פאב עם הבירה לה שוף?

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly