אלוהים ישמור (היה: עצמאות 60 שמח!)
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אלוהים ישמור (היה: עצמאות 60 שמח!)
אבל... אבל.... יש לי חבר דתי (שנותן לי הרבה נשק טוב
)

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט מתקדם
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
חחח אם התכוונת אלי- אני נראה לך חבר שלך?
סתם....
אבל לי יש חבר דתי!
בעצם כשאני חושב על זה להגיד משפט כמו "אני לא מכליל, אפילו יש לי חבר דתי" זה המשפט הכי מטומטם שיש כי בעצם יש לך חבר דתי אחד וכבר פתאום אתה מכיר את כולם...

סתם....

אבל לי יש חבר דתי!
בעצם כשאני חושב על זה להגיד משפט כמו "אני לא מכליל, אפילו יש לי חבר דתי" זה המשפט הכי מטומטם שיש כי בעצם יש לך חבר דתי אחד וכבר פתאום אתה מכיר את כולם...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אם כבר מדברים על זה אני מבטיח לך שכמות השיחות הרציניות והמעניינות שהיו לי על דת עם אנשים דתיים בטח לא יורדת מכמות השיחות שהיו לך עם חילוניים על דת ואני בטוח שעולה על זה. אני לא יודע כמה אתה מכיר את העולם האתיאיסטי אבל אני חושב שיש לי הבנה לא רעה לגבי העולם הדתי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
קראת את תגובה 4? יש לי הרבה מה לכתוב אבל אני לא רואה יותר מדי צורך.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3598971,00.html
"מושתלת כליה מתה מוחית - המשפחה מסרבת לתרום"
תגידו אם יש משהו יותר מרגיז מזה!! כאילו פאק!!
בחיי אם הייתי מישהו מהמשפחה שאמורה לקבל את הכלייה והיה לי במקרה כלי נשק, זה היה נגמר לא טוב.
"מושתלת כליה מתה מוחית - המשפחה מסרבת לתרום"
תגידו אם יש משהו יותר מרגיז מזה!! כאילו פאק!!
בחיי אם הייתי מישהו מהמשפחה שאמורה לקבל את הכלייה והיה לי במקרה כלי נשק, זה היה נגמר לא טוב.
-
- דרימיסט-על
+1. וזה מוזר, כי כל הרבנים שאני מכיר ושמעתי מעודדים את תרומת האיברים בכל תוקף.
אפרופו, יש פה מישהו שעדיין אין לו כרטיס אדי?
אפרופו, יש פה מישהו שעדיין אין לו כרטיס אדי?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mari
- דרימיסטית-על
לי אין.
והאמת היא שאני לא ממש מבינה למה.
כבר המון זמן שאני רוצה לחתום, אבל משום מה לא מסוגלת.
god knows why...
אין לי שום סיבה רציונאלית.
god knows why...
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
-
- דרימיסט-על
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
"בתנאי שאיש דת לפי בחירת המשפחה יאשר את התרומה לאחר מותי"
למה לדחוף דת לכל מקום???
אוי לפרימיטיביות
למה לדחוף דת לכל מקום???
אוי לפרימיטיביות
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
כפייות טובה מזעזעת.
-
- דרימיסט-על
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599096,00.html
אנשים מגעילים כאלה, כבר הרבה זמן לא ראיתי. רוע, פרימיטביות, גזענות כזאת. צביעות!!!!!
"תחילה, כאשר ההורים פנו לרשום את הילדה ללימודים, נמסר להם מהנהלת המוסד שפשוט אין מקום. ביום אחר אמרו שאחת הילדות חולה ולכן היא כן יכולה להגיע ללימודים. אחר כך אמרו להם כי הילדה תוכל לשבת בכיתה כאשר חצי מהשולחן מחוץ לכיתה וחציו בפנים שם תוכל הילדה לשבת, או ליד המורה."
מה????????

אנשים מגעילים כאלה, כבר הרבה זמן לא ראיתי. רוע, פרימיטביות, גזענות כזאת. צביעות!!!!!
"תחילה, כאשר ההורים פנו לרשום את הילדה ללימודים, נמסר להם מהנהלת המוסד שפשוט אין מקום. ביום אחר אמרו שאחת הילדות חולה ולכן היא כן יכולה להגיע ללימודים. אחר כך אמרו להם כי הילדה תוכל לשבת בכיתה כאשר חצי מהשולחן מחוץ לכיתה וחציו בפנים שם תוכל הילדה לשבת, או ליד המורה."
מה????????

- MrReD
- שגריר האופת'
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

אני מנסה בשיא הכנות להבין למה התופעות הגזעניות הממוסדות האלה אצל דתיים?? מזכיר לי סיפורי זוועה של הבוסית שלי לשעבר (חרדית) על תופעות של גירוש ממשפחה בגלל רצון להתחתן עם מזרחי... מאיפה זה בא פור גוד סייק?????????
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני חתומה על הכרטיס כבר כמה שנים ,זו נראה לי אחת המצוות הגדולות שישMari כתב:לי אין.
god knows why...
אני מבינה את החשש הלא רציונלי הזה כי באיזשהו מקום בתת מודע זה כמו לרשום לעצמך צוואה אבל זה ממש שטויות ולא נכון .
שמעתי כל מיני ביקורות כשחתמתי על הכרטיס הרבה אמרו לי שעושים עם זה בעיות בקבורה ומותר או אסור לפי הלכה וכו.. אני לא יודעת כמה זה נכון או לא וזה גם לא ממש מעניין אותי .
מה שבטוח זה שאני כבר מתה ואני לא אצטרך את האיברים האלה ואם אני יכולה להציל באמצעותם חיים אחרים אז זו חובה מוסרית הרי בתכלס גם ככה הכל נרקב שם בסוף and the spirit carries on
mess whit the best , die like the rest
-
- דרימיסט-על
מתוך האתר של עמותת אדי:
אז מי שעוד לא הוציא כרטיס שיוציא. זה בחינם, זה לוקח רק דקה של מילוי פרטים ואין שום טורח שכרוך בעניין - זה נשלח ישר הביתה.ליסה פלאטו, אמריקנית בת 20, נפצעה אנושות בפיגוע חבלני בישראל בשנת 1995.
לאחר התייעצות עם הרב משה טנדלר, פרופסור לתלמוד ולביולוגיה בישיבה-יוניברסיטי – ניו-יורק, קיבלו הוריה את ההחלטה הקשה, לתרום את איבריה להשתלה. צעד אמיץ זה הציל חיי רבים.
על אף מקרה פלאטו המפורסם ודומיו, נמשכת ונפוצה בקרב יהודים התפיסה המוטעית, ולפיה חוקי היהדות אוסרים לחלוטין על תרומת איברים. כתוצאה מתפיסה זו, אחוז תרומות האיברים בקרב היהודים הוא הנמוך ביותר בכל הקבוצות האתניות; על הנתון הסטטיסטי הזה דווח בכלי התקשורת ובכתבי עת רפואיים. זהו נתון טרגי, שכן הצורך בהשתלת איברים גדל בהתמדה: בעשור האחרון גדל מספר האמריקנים המחכים להשתלה מ-27,000 ל-80,000. בארץ יש למעלה מ-1,000 חולים הממתינים לתרומות איברים שיצילו את חייהם.
בארצות המערב, כשלושים אחוזים מן האוכלוסייה הם בעלי כרטיסי תורם איברים. לעומתן, בישראל, מדינה שהרוב בה יהודי, רק 4 אחוזים חתמו עד כה על קבלת כרטיס "אדי" לתרומת איברים.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
בכיף הייתי עושה את זה, רק שיש גם ערבים\טרוריסטים\וואטאבוור שזקוקים לאיבר ברגע שהם נמצאים בבית חולים ישראלי.
וזה לא אנחנו שמחליטים למי מביאים. אלא מי שצריך מקבל. ואני לא בדיוק רוצה להציל חיי ערבי טרוריסט...
וזה לא אנחנו שמחליטים למי מביאים. אלא מי שצריך מקבל. ואני לא בדיוק רוצה להציל חיי ערבי טרוריסט...

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
יש וועדה שמחליטה את זה. זה לא שהאיברים מחולקים באופן רנדומאלי וללא סדר עדיפויות כלשהו.
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
זה כבר משהו אחר.
^_^
למזלי אני גם יכולה לתרום דם (אחים הגדולים שלי לא יכולים כי חיינו באנגליה בזמן מחלת ה- mad cow או משהו כזה. ואני נולדתי אחרי, אז אני יכולה
)
^_^
למזלי אני גם יכולה לתרום דם (אחים הגדולים שלי לא יכולים כי חיינו באנגליה בזמן מחלת ה- mad cow או משהו כזה. ואני נולדתי אחרי, אז אני יכולה

Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!