+1jesters_tear82 כתב:אני רוצה שלג!!
![]()
אגב מותר לשאול למה יש פה אנשים שעצבניים על אשכול Ayreon?
אני שונאת את זה שמחר יום שישי אני צריכה לעשות ליווי לבאר שבע ולחזור חזרה לצפון ואני בספק שאני אספיק.
נראה לי אני אעשה סופ"ש בדרום.

+1jesters_tear82 כתב:אני רוצה שלג!!
![]()
אגב מותר לשאול למה יש פה אנשים שעצבניים על אשכול Ayreon?
את האמת את יודעת, יותר טוב מכולם..Nabo כתב:כן לא יודעת זה סתם נראה לי אבסורדי כזה, דרך די ישירה להציג את האמת העגומה למדי.
מסכים איתך בנושא.. אנשים כאלה צרכים כאפותDivineComedy כתב:אנשים שטחיים שלא מתעמקים בכלום.
בית מלא במשפחה זה הרבה יותר גרוע...Plaschkes כתב:עוד לילה בודד בבית ריק, רק אני, הטובורג רד, אופת' וזכרונות כואבים...
החיים הטובים.
פאק, באמת לא ערב מרתק במיוחד.Nabo כתב:הו, איזה כיף, עוד לילה מסריח בתקופה נפלאה זו.
בסופו של דבר, התעסוקה שלי הייתה כרגיל לבהות במנהגיהם המוזרים של ילדי הפוזות. ילדי הפוזות הם עם נורא מרתק, וכמה שהם נראים פתטיים, פשוט אי אפשר להסיר את המבט מרוב שזה מרתק (ומשעשע באותה מידה). התמקדתי על אחד שנורא התאמץ לעשות כאילו הוא מכיר את כל המילים של השיר הראפרי שמתנגן באותם דקות, אבל בעצם כל מה שהוא עושה זה ממלמל הברות לא ברורות בזווית של הפה, אז הוא נראה נורא דבילי. ואם יש שיר שחלק הוא מכיר וחלק לא, אז את החלק שהוא מכיר הוא שר בקול גדול, ואז כשבא חלק שהוא לא מכיר, הוא שואף מהסיגריה![]()
זה ממש האיר את רוחי באותו רגע. כל כך מצחיק.
וכמובן כשההוא עם המצלמה הגיע הם רקדו הכי הכי.
.