בכל אופן עזבו - באמת לא כדאי לדעת כמה להקות רשומות לו בפיסבוק !

אה והרגת אותי כהוגן חח , "בעיות נפשיות "

ברוך הבא חן ! : האלמוני לשעבר שיכול למד אתכם פרופסורה על אשכול : מה אתה שומע עכשיוAlucarDT כתב:אני פה דיי הרבה זמן...בערך שנתיים ושכחתי להציג את עצמי
חן סבו
בן 20 מהרצליה
שומע דרים משהו כמו 7 או 8 שנים.
אין לי תחביבים מיוחדים חוץ ממוזיקה סרטים וחדר כושר.
כרגע בצבא - אם אפשר לקרוא לזה ככה - במשטרה בהרצליה.
תעשה טובה עוזרי, השליטה שלך באשכול הזה היא בלתי מעורערת... אתה אשכרה כותב כל שיר שאתה שומע!Ozerivarium כתב:ברוך הבא חן ! : האלמוני לשעבר שיכול למד אתכם פרופסורה על אשכול : מה אתה שומע עכשיוAlucarDT כתב:אני פה דיי הרבה זמן...בערך שנתיים ושכחתי להציג את עצמי
חן סבו
בן 20 מהרצליה
שומע דרים משהו כמו 7 או 8 שנים.
אין לי תחביבים מיוחדים חוץ ממוזיקה סרטים וחדר כושר.
כרגע בצבא - אם אפשר לקרוא לזה ככה - במשטרה בהרצליה.![]()
(הסטוריית ההודעות לא משקרת
חח)
Greenburger כתב:בוא'נה, תראו את מיכל, מברכת חדשים... כאילו שהיא פה כל יום... ולמעשה היא ה- silentwoman
וואי גם לי אין מושג למה התכוונה המשוררת, ואני חבר שלהliordavidlior כתב:אממ... מה הכוונה בדרך להתמסדות?
תודה תודהRemedyLane כתב:Greenburger כתב:בוא'נה, תראו את מיכל, מברכת חדשים... כאילו שהיא פה כל יום... ולמעשה היא ה- silentwomanתומר יא חצוף! אולי אני לא כותבת פה כל יום אבל אני בכל זאת נמצאת פה משנת 2006..
ולא לימדו אותך שצריך לברך אנשים לשלום?![]()
חוצמזה שלהיות silentwoman זה חלק בלתי נפרד ממני (כפי שנאמר, מים שקטים חודרים עמוק וכו'..)
חן אגב ברוך הבא גם, למרות שיצא לנו להכיר עוד לפני שהגעת לפה, תנסה להגיע למפגש פורום, יהיה נחמד לפגוש אותך