אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אתה חייב לקחת אותו? לא חבל להסתכן ושיחרימו לך?
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ביציאה לא יחרימו לי בטוח. בחזרה במקרה הכי גרוע אני אצטרך לשלם מכס וקנס.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מה קרה לבני הנוער?
יצאתי אתמול עם החברה לסרט (Date Night - נחמד) ושורה מעלינו ישבו 3 בנות, שלא השתייכו לאיזה מגדר מסויים, רגילות לגמרי. כל הסרט הם ציחקקו להן ברמה מפריעה ביותר, והמשיכו לצחוק גם כשאנשים מבוגרים ביקשו מהן להפסיק, אדרבא - הם צחקו גם על מי שביקש מהן זאת. לקראת סוף הסרט זה עלה לטונים גבוהים ואף לקללות, של שני הצדדים. כמובן שבשלב הזה היה די מיותר לקרוא לסדרן וכו'.
מה שלא עוזב אותי מהאירוע הזה הוא ש-א' אני די מרגיש כאילו הן ניצחו כאן, לא יודע להסביר למה, אבל עצם העובדה שהן לא סבלו מההתנהגות שלהן פשוט גרמה להן להראות "מנצחות" בעיניי לפחות. ב' - כל הזמן הזה הרגשתי שלא משנה מה יגידו להן, כמה נחמד או כמה קשוח אנשים יהיו איתן, הן לא ירסנו את עצמן. אלו לא אנשים מופרעים עם חינוך רע מהבית שאפשר להצמיד להן סטריאוטיפ כזה או אחר, אלו 3 בנות נורמליות במבט ראשון בעיר מודיעין, אחת הערים עם החינוך הטוב בארץ.
ושוב אני חוזר לשאלה - מה קרה לחבר'ה הצעירים האלה? :shrug:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:מה קרה לבני הנוער?
יצאתי אתמול עם החברה לסרט (Date Night - נחמד) ושורה מעלינו ישבו 3 בנות, שלא השתייכו לאיזה מגדר מסויים, רגילות לגמרי. כל הסרט הם ציחקקו להן ברמה מפריעה ביותר, והמשיכו לצחוק גם כשאנשים מבוגרים ביקשו מהן להפסיק, אדרבא - הם צחקו גם על מי שביקש מהן זאת. לקראת סוף הסרט זה עלה לטונים גבוהים ואף לקללות, של שני הצדדים. כמובן שבשלב הזה היה די מיותר לקרוא לסדרן וכו'.
מה שלא עוזב אותי מהאירוע הזה הוא ש-א' אני די מרגיש כאילו הן ניצחו כאן, לא יודע להסביר למה, אבל עצם העובדה שהן לא סבלו מההתנהגות שלהן פשוט גרמה להן להראות "מנצחות" בעיניי לפחות. ב' - כל הזמן הזה הרגשתי שלא משנה מה יגידו להן, כמה נחמד או כמה קשוח אנשים יהיו איתן, הן לא ירסנו את עצמן. אלו לא אנשים מופרעים עם חינוך רע מהבית שאפשר להצמיד להן סטריאוטיפ כזה או אחר, אלו 3 בנות נורמליות במבט ראשון בעיר מודיעין, אחת הערים עם החינוך הטוב בארץ.
ברוך הבא לעולם הקולנוע של ירושלים- ככה זה נראה בבית הקולנוע הכמעט יחיד שנשאר בירושלים. פעם אחרונה שזה קרה לי, אחרי שנזפתי בכמה ערסים כמה פעמים והם לא הפסיקו לעשות בלאגן, פשוט (ואני לא עושה את זה בד"כ) כיפכפתי אחד מהם קלות ומאז הם שתקו ולא הלכו מכות אחד עם השני.
לצערי נתקלים בזה יותר ויותר אז החלטתי להפסיק ללכת לקולנוע בירושלים. אני מקווה שזה לא מתפשט לשאר הארץ.... :shrug:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

חינוך זה מה שלא קרה להם. אני חושבת שהדור הזה כלומר גיל ה 15-17 שגדל עכשיו זה אחד הדורות הכי ריקנייים וחסרי חינוך שהכרתי. לא מעניין אותם כלום חוץ ממותגים כסף וקניון, בזה מסתכמים רוב החיים שלהם.
קרה לי לא מזמן באוטובוס שחזרתי בלילה הייתה קבוצה של בנות שפשוט לא סתמה, הן צחקו על התנהגות של מישהו באוטובוס. ברמות שכבר הייתי על הגבול להסתובב ולהגיד להם לשתוק, השעה כמעט 1 בלילה, כולם עייפים והן היחידות שלא סותמות, זה לא ברור להן?
אתמול ישבתי עם אימא שלי בבית קפה לא רחוק מהבית לידינו ישבה חבורת ערסים, עילגות כזאת לא שמעתי המון זמן וכמות הרעש שהם עשו, הקטע המצחיק הוא שחלק מהשיחה שלהם היה סביב זה שאירופאים חושבים שישראלים לא יודעים להתנהג ואז אחת הבנות בחבורה הביאה דוגמה שהם לקחו לאיזה תייר את הכיסא בחוף ולמה הוא כל כך מתפלא שמישהו לקח לו בכלל וכי ככה זה בארץ, מדהים שהם לא רואים משהו לא בסדר בהתנהגות של עצמם. :doh2:
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Must.remain.awake.for.three.more.hours
:sleep:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

moonchild כתב:
חינוך זה מה שלא קרה להם. אני חושבת שהדור הזה כלומר גיל ה 15-17 שגדל עכשיו זה אחד הדורות הכי ריקנייים וחסרי חינוך שהכרתי. לא מעניין אותם כלום חוץ ממותגים כסף וקניון, בזה מסתכמים רוב החיים שלהם.
קרה לי לא מזמן באוטובוס שחזרתי בלילה הייתה קבוצה של בנות שפשוט לא סתמה, הן צחקו על התנהגות של מישהו באוטובוס. ברמות שכבר הייתי על הגבול להסתובב ולהגיד להם לשתוק, השעה כמעט 1 בלילה, כולם עייפים והן היחידות שלא סותמות, זה לא ברור להן?
אתמול ישבתי עם אימא שלי בבית קפה לא רחוק מהבית לידינו ישבה חבורת ערסים, עילגות כזאת לא שמעתי המון זמן וכמות הרעש שהם עשו, הקטע המצחיק הוא שחלק מהשיחה שלהם היה סביב זה שאירופאים חושבים שישראלים לא יודעים להתנהג ואז אחת הבנות בחבורה הביאה דוגמה שהם לקחו לאיזה תייר את הכיסא בחוף ולמה הוא כל כך מתפלא שמישהו לקח לו בכלל וכי ככה זה בארץ, מדהים שהם לא רואים משהו לא בסדר בהתנהגות של עצמם. :doh2:
אממ אני הסנגור האחרון של הנוער או הישראלים אבל אל תשכחו שילדים הם עדיין ילדים והם יהיו תמיד דפוקים. אני רואה ילדים היום מעשנים בגיל צעיר בצורה מפחידה, יורקים על אנשים מהאוטובוס ומפריעים לאנשים כל הזמן בכל מקום אבל מצד שני גם כשאני הייתי צעיר יותר הייתי מפריע לאנשים בקולנוע עד שהיו מאיימים עליי במכות, זרקתי פעם סנדוויץ' מהאוטובוס של ההסעה בתיכון לאוטובוס אחר שעבר לידנו ושמתי תמונות של ערומות על החלונות כשעברנו בבני ברק ומה לא. התבגרתי קצת והפסקתי להתנהג כמו מפגע סביבתי מוחלט ואני די נגעל מההתנהגות של הילדים היום אבל אני לא שוכח שגם אני הייתי כזה במידה רבה ומה לעשות שמי שלא ממשיך הלאה מהקטע הזה או חוטף מכות בביצים מאנשים מבוגרים או מסיים בכלא, זה מה יש, זה שם דברים בפרופורציות. זה מגניב שיש מתבגרים עם אשתונות ושכל אבל זה לא קורה כל כך הרבה. גם לפני עשור היה אכפת לי רק מלקנות חרא ולהתעסק בשטויות ואני בטוח שגם להורים שלי ושלכם בזמנו היה אכפת רק מללכת ולעשן ולהזדיין ומה לא.

אני בטוח שכל החבר'ה הכי מוצלחים ושפויים כאן היו עסוקים רק בלהפריע לכל מה שזז בשלב מסויים בחיים ואל תגידו לי אחרת כי אתם יודעים שזה לא נכון. ילדים הם ילדים.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

כשאני הייתי קטן אז בני הנוער היו בכיכר, כשהייתי קצת יותר גדול בני נוער היו הולכים מכות בזמן האינתיפאדה על אי הסכמה (לא שזה בסדר אבל לפחות ראית שאכפת להם) וההורים שלי צבעו פנסים של מכוניות בשחור ביום כיפור.
אם אתה לא רואה את ההדרדרות, שהיא לאו דווקא במקרה שתיארתי, הוא פשוט הקש ששבר, אז כנראה שלא תראה אותה לעולם...
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:
moonchild כתב:
הבעייה מתן שהגיל הולך ויורד- מה שאתה עשית בגיל 13-14 ואני עשיתי בגיל 14-15 עושים היום בגיל 12 ו-11. מעשנים לא רק סיגריות, שותים כמויות של אלכוהול, סקס, אלימות. אתה יודע כמה ילדים אני רואה בחנות, ואני רואה אותם בלי שההורים שלהם לידם, אז אני מקבל את ההתנהגות האמיתית שלהם.
ישנה בעייה, היא לא רק בישראל, היא בכל העולם. אבל שוב הורים צריכים להיות מודעים לילד שלהם ולדבר אליו בשפתו- העולם השתנה בצורה מפחידה וקיצונית ואני לא מגזים כי אני נחשב דור ישן, לפני האינטרנט, ורוב האנשים בגילי לא מסוגלים להבין את השינוי שחל על ילדים בגלל הדבר הפסיכי הזה שנקרא אינטרנט.
אז ברור שילדים זה ילדים, אבל המינון והגיל מפריעים לי מאוד.
אממ אני הסנגור האחרון של הנוער או הישראלים אבל אל תשכחו שילדים הם עדיין ילדים והם יהיו תמיד דפוקים. אני רואה ילדים היום מעשנים בגיל צעיר בצורה מפחידה, יורקים על אנשים מהאוטובוס ומפריעים לאנשים כל הזמן בכל מקום אבל מצד שני גם כשאני הייתי צעיר יותר הייתי מפריע לאנשים בקולנוע עד שהיו מאיימים עליי במכות, זרקתי פעם סנדוויץ' מהאוטובוס של ההסעה בתיכון לאוטובוס אחר שעבר לידנו ושמתי תמונות של ערומות על החלונות כשעברנו בבני ברק ומה לא. התבגרתי קצת והפסקתי להתנהג כמו מפגע סביבתי מוחלט ואני די נגעל מההתנהגות של הילדים היום אבל אני לא שוכח שגם אני הייתי כזה במידה רבה ומה לעשות שמי שלא ממשיך הלאה מהקטע הזה או חוטף מכות בביצים מאנשים מבוגרים או מסיים בכלא, זה מה יש, זה שם דברים בפרופורציות. זה מגניב שיש מתבגרים עם אשתונות ושכל אבל זה לא קורה כל כך הרבה. גם לפני עשור היה אכפת לי רק מלקנות חרא ולהתעסק בשטויות ואני בטוח שגם להורים שלי ושלכם בזמנו היה אכפת רק מללכת ולעשן ולהזדיין ומה לא.

אני בטוח שכל החבר'ה הכי מוצלחים ושפויים כאן היו עסוקים רק בלהפריע לכל מה שזז בשלב מסויים בחיים ואל תגידו לי אחרת כי אתם יודעים שזה לא נכון. ילדים הם ילדים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

אני לא מאמינה שהלכה לי עבודה של שבוע... :evil:
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ספרות :shrug: :doh2:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אוווווווו +1!!!
השלמתי עם הכישלון במקצוע הזה...
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ilai fields #7 כתב:אוווווווו +1!!!
השלמתי עם הכישלון במקצוע הזה...
היי ואוו להשלים עם הכשלון זה לא מטאל!!! :knight:

הדרך הנכונה לפעול היא לעלות על השולחן באמצע המבחן ולשיר את were not gonna take it ולקוות ששאר הכיתה הביאה כלים וציוד הגברה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:lol:
תמונה
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

היי ספרות זה לא כזה נורא....זה אפילו נחמד :)

שהמשכורת מהעבודה לא נכנסת בזמן!!! ז****
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

וואו, ספרות זה המקצוע הכי מגעיל שיש... אולי זה בגלל השיטה המפגרת שמלמדים את המקצוע הזה, אבל זה עדין מקצוע מגעיל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

Sentient 6 כתב:אני יודע שזה לא כזה קיומי אבל teabagging זה הדבר הכי מעצבן שיש!!! כל הילדים האלו מהצד השני של הקוסמוס מנצלים את העובדה שאני חדש בכל הסיפור הזה של האקס בוקס לייב והם פשוט קופצים לי מעל הגופה הארורה של הספרטן המחורבן שלי ולועגים לי!!!!!!!!!@@@

אני לא רוצה יותר!!! לא עושה יותר מולטיפלייר בחיים!!! אני חוזר לחיים הנוחים והטובים שהיו לי בקמפיין לשחקן יחיד. ילדים אסייתים טיפשים!! תמותו ותאכלו חרא.
ROTFLOL

כן ככה זה כשמתחילים לשחק מולטיפלייר.... קורה לי כל הזמן. אז או שאתה עוזב, או שאתה מחליט להתמיד, ללמוד, ולהשתפר.

ומהסיבה הזו בדיוק בליזארד רוצים לעשות את המולטיפלייר של סטארקרפט 2 שונה, שהמעבר אליו מהסינגל פלייר יהיה יותר חלק וגם לבנות מערכת טובה של התאמה בין רמות של שחקנים.

הביץ' שלי:
שהדמות שאני הכי מזדהה איתה בזמן האחרון היא דקסטר (לא לדאוג, אני לא רוצח סדרתי [עדיין... :twisted: ])
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שמתקשרים אלי 40 דקות לפני שאני אמור לקום ואני בטוח שהצלצול זה השעון מעורר (כן, זה קורה לי לפעמים)... אז אני מתארגן, כמעט יוצא מהדלת, מסתכל על השעון ורואה שהיו לי עוד 40 דקות שינה!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

That I lost my frikkin us power adaptor for the laptop
And that the Netherlands game today is way to early to get up to
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ערב מגמה אחרון... היה פשוט נוראי!!
מלא טעויות מפגרות ופאשלות.
ככה לסיים את ערב המגמה האחרון של השכבה הראשונה של מגמת המוזיקה?! פשוט מעצבן...
תמונה
שלח תגובה