אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי ilai fields #7 »

נו, אם גישה כזאת ברור שלא! :roll: :P

כאבים שלא הולכים!! :(
תמונה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

חג מחורבן! כוסעמק! והסופ"ש הולך להיות עוד יותר מסריח!
חאלס! נשבר לי מהצבא המזדיין הזה את הכל הוא הורס לי!@#!@#!!@!$%$$#@!@!!!!
אם זה לא היה פחות מחודש וחצי לפני השחרור שלי הייתי הולך לקב"ן שהציע לי פרופיל 21 נפשי ושלום על ישראל.
כמה אפשר כמה?!?!? קיבינימאט!
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:puke:
תמונה
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

חולה :(
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

סוגר שבת בבסיס :(
לכל מי שהולך למטאליקה - תהנו ותצלמו תמונות!
נתראה ביום ראשון :D
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:x :x
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3893097,00.html
ואולי דוחים\מבטלים.
נו, באמת. הדבר האחרון שהייתי צריך עכשיו.
:sleep:
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

מתמטיקה. המקצוע הזה פשוט מגעיל אותי.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

3 יחידות ואין דאגות :yes:
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

NamelessATM כתב:3 יחידות ואין דאגות :yes:
LOL
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

85 במתכונת במחשבים...מקצוע שאני צריך לקבל בו 100
נמאס לי מבית ספר. מתי הפנסיה מגיעה מתי...

(עריכה: הבית ספר הזה הרג אותי, מרוב שחורשים מסביבי אני מתחיל להתבכיין על 85...לא ייאמן)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בגרות בתיאורית המוזיקה ביום חמישי
בגרות בפיתוח שמיעה ביום ראשון
(בגרות עיונית בספורט ביום שישי)
מתכונת בתנך ביום שני הבא
6.6 בגרות בתנך
10.6 בגרות באזרחות
14.6 בגרות בספרות

וסיימתי!! :whistle:
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

לא אמרת שאתה בכיתה י'? ממתי יש מתכונת במחשבים בכיתה י'? שיהיה
אני בי"א ובמתכונת במחשבים קיבלתי 68 ב-Java ו-99 ב-Pascal. מגן 100 בפסקל, היא עוד לא שמה לי מגן ב-Java.
נקווה שהיא תתחשב ותביא לי 75-80... היא אמרה שהיא מתחשבת במי שמשפר ציון ולומד, ובמחצית הזאת שני הציונים שלי במבחנים (ששניהם היו על Java) קיבלתי באחד 12 ובאחר 52, שמע זה חתיכת שיפור! ובמבחן Java מחצית קודמת 78 D:
ולחבר שלי שקיבל 80 ומשהו במתכונת ב-Java היא נתנה מגן 100 כי היא אוהבת תלמידים שלומדים לבד כי היא מורה גרועה שלא יודעת ללמד בשיט, למה מעסיקים אותה? :irked:
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

NamelessATM כתב:לא אמרת שאתה בכיתה י'? ממתי יש מתכונת במחשבים בכיתה י'? שיהיה
אני בי"א ובמתכונת במחשבים קיבלתי 68 ב-Java ו-99 ב-Pascal. מגן 100 בפסקל, היא עוד לא שמה לי מגן ב-Java.
נקווה שהיא תתחשב ותביא לי 75-80... היא אמרה שהיא מתחשבת במי שמשפר ציון ולומד, ובמחצית הזאת שני הציונים שלי במבחנים (ששניהם היו על Java) קיבלתי באחד 12 ובאחר 52, שמע זה חתיכת שיפור! ובמבחן Java מחצית קודמת 78 D:
ולחבר שלי שקיבל 80 ומשהו במתכונת ב-Java היא נתנה מגן 100 כי היא אוהבת תלמידים שלומדים לבד כי היא מורה גרועה שלא יודעת ללמד בשיט, למה מעסיקים אותה? :irked:
אני בכיתה י', אבל אני במגמה שיש בה 35 יח"ל (עם פוטנציאל ל40), ועושים אצלנו 2 יחידות (יסודות בC#) בי'.
יש לי ממוצע 92 במבחנים, הגשתי לה את כל העבודות, ובלי לפתוח פה לשטן המורה מכירה אותי ויודעת שתכלס אם אני ישב קצת על החומר אני יכול להוציא 100...אבל לא יודע אם זה יעזור.

ומוזר לי שיש אשכרה מורות גרועות במחשבים...יענו זה כזה מקצוע נידח בתיכונים ובחטיבות, עד שמלמדים אותו למה לא להשקיע?
ומה אפשר להגיד...נקווה לטוב ביותר

הקטע הוא, יש הרבה מקצועות שאני כנראה יתקשה בהם בעתיד, אבל תכנות זה כנראה יהיה המקצוע שלי יום אחד, דווקא בזה אני לא רוצה ציונים כאלה...אני רוצה כמה שאפשר...
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

יאק, אני בחיים לא אהיה מתכנת.
ולא יודע למה מעסיקים מורה כזו גרועה כמו שיש לי, לא יודעת אפילו להסביר את החומר כמו שצריך, כל פעם שהיא מסבירה היא לא מבינה מה היא עצמה רוצה. שתבין, היה מבחן אחד של Java שעשיתי במחצית הקודמת, סבבה היה אסיפת הורים והכל ובאסיפה עצמה היא חילקה לחלק מהתלמידים את הציונים (אבל לא את המבחנים), לאלה שהיא הספיקה, כי כמובן מה יותר טוב מלחלק מבחנים ליד ההורים? : |
אני בא עם אמא שלי, היא אומרת לי שקיבלתי 39.
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78 :) אבל זו לא הפואנטה, הפואנטה היא שהיא מורה חסרת תועלת. בימי שני שזה 5 שעות מחשבים, או היה לפחות עד אחרי המתכונת, זה תמיד שעתיים תירגול, שעה היא "מסבירה" משהו ועוד שעתיים לתרגל/לשחק.
Schwimmer
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Schwimmer »

NamelessATM כתב:יאק, אני בחיים לא אהיה מתכנת.
ולא יודע למה מעסיקים מורה כזו גרועה כמו שיש לי, לא יודעת אפילו להסביר את החומר כמו שצריך, כל פעם שהיא מסבירה היא לא מבינה מה היא עצמה רוצה. שתבין, היה מבחן אחד של Java שעשיתי במחצית הקודמת, סבבה היה אסיפת הורים והכל ובאסיפה עצמה היא חילקה לחלק מהתלמידים את הציונים (אבל לא את המבחנים), לאלה שהיא הספיקה, כי כמובן מה יותר טוב מלחלק מבחנים ליד ההורים? : |
אני בא עם אמא שלי, היא אומרת לי שקיבלתי 39.
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78 :) אבל זו לא הפואנטה, הפואנטה היא שהיא מורה חסרת תועלת. בימי שני שזה 5 שעות מחשבים, או היה לפחות עד אחרי המתכונת, זה תמיד שעתיים תירגול, שעה היא "מסבירה" משהו ועוד שעתיים לתרגל/לשחק.
תגיד, זה מקצוע חובה אצלך? כי יש אצלנו כאלה שיושבים על ציונים כמו שלך בערך, והם כבר כמעט סגורים על זה שהם נושרים שנה הבאה. תכלס אם כל הסיפור הזה היה קורה לי (בC# או במקצוע אחר) וזה היה מקצוע רשות הייתי מעדיף לנשור ממנו כבר...למה לעשות לעצמך כאבי ראש.

ואגב, לי יש שלוש שעות ביום ראשון, שעתיים ביום רביעי. בעקרון גם אצלנו זה בפורמט הזה, שעה אחת היא מסבירה משהו (שגם בו אני לא באמת מקשיב לה יותר מ-10 דקות, יש למורות נטייה לחפור על נושאים הרבה יותר מדי זמן ואחרי זה להתלונן שהן לא מספיקות ללמד את כל החומר), ואז 4 שעות (במהלך השבוע) ש"מתרגלים"...
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

זה לא חובה אבל הגברתי את זה כבר ועכשיו אני מתחיל לקלוט את זה יותר טוב אז what the heck. וזה גם לא ממש מקצוע שיש ללמוד אליו כמו היסטוריה או אזרחות וכאלה, אין פה לשנן מידע, זה לתרגל, אני פשוט צריך עד הבגרות שהיא ביום שלישי הבא לתרגל בבית, אני עדיין יכול לשמוע מוזיקה ומה שלא יהיה, זו התכוננות יותר סבבה (עד כמה שלהתכונן זה "סבבה").
ולנו יש 9 שעות בזה בשבוע, פשוט טימטום, בתחילת השנה פנינו למנהל שיוריד שעתיים מיום שני אבל זה לא עזר.
וכן למורים באמת יש נטייה כזו, אבל יותר מרגיז כשהם סוטים מהנושא לשעתיים ואז מאשימים את התלמידים שהם מפריעים ובגלל זה לא מתקדמים בחומר.
נגיד המקצוע השני שהגברתי, שאני שונא, תקשורת - אני וחבר שלי כל הזמן צוחקים/מתעצבנים על המורה, שיכולה (ועושה ככה כמעט תמיד) להתחיל נושא, לדבר עליו 5-10 דקות, ופתאום לסטות לנושאים לא קשורים, לדבר על הבת שלה, על הבעל שלה, על כמה שלדעתה *בלהבלהבלה לא מעניין* ואז אחרי כמה שיעורים להגיד שבגלל שאנחנו מפריעים אנחנו לא מספיקים את החומר (מיותר לציין שבסוף אנחנו כן מסיימים את החומר כה?).
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

הייתי רוצה מגמת מחשבים.. לא נפתחה כזו אצלנו, הלכתי לאלקטרוניקה ומחשבים ובמחשבים למדנו רק אסמבלר וVB.
אגב רן אני לא מבין איך נותנים לך להיות במגמה כזו ועוד להרחיב , כשיש לך רק 3 יחידות במתמטיקה.
ועוד דבר - מה לומדים בדיוק בתקשורת? בעיקרון עשינו את הבגרות של אלק' ומחשבים השנה (י"א), אבל בשביל תעודה טכנולוגית (שאני שוקל לרצות לנסות להשיג) אנחנו צריכים ללמוד גם תקשורת שזה בי"ב..

ואם כבר ביצ'ינג על מורים.. טוב אין לי ממש. התברכתי באחלה מורים סך הכל.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אנשים שחושבים שיש דרך אחת לפרוק אנרגיות ואגרסיות.
לדוגמא:
בכדורגל - חייבים לקלל.
בריב עם חבר\ה - חייבים לצעוק.
בהופעה - חייבים לעשות פוגו.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

^ מסכים לגמרי עם הביץ'
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה