כאבים שלא הולכים!!

LOLNamelessATM כתב:3 יחידות ואין דאגות
אני בכיתה י', אבל אני במגמה שיש בה 35 יח"ל (עם פוטנציאל ל40), ועושים אצלנו 2 יחידות (יסודות בC#) בי'.NamelessATM כתב:לא אמרת שאתה בכיתה י'? ממתי יש מתכונת במחשבים בכיתה י'? שיהיה
אני בי"א ובמתכונת במחשבים קיבלתי 68 ב-Java ו-99 ב-Pascal. מגן 100 בפסקל, היא עוד לא שמה לי מגן ב-Java.
נקווה שהיא תתחשב ותביא לי 75-80... היא אמרה שהיא מתחשבת במי שמשפר ציון ולומד, ובמחצית הזאת שני הציונים שלי במבחנים (ששניהם היו על Java) קיבלתי באחד 12 ובאחר 52, שמע זה חתיכת שיפור! ובמבחן Java מחצית קודמת 78 D:
ולחבר שלי שקיבל 80 ומשהו במתכונת ב-Java היא נתנה מגן 100 כי היא אוהבת תלמידים שלומדים לבד כי היא מורה גרועה שלא יודעת ללמד בשיט, למה מעסיקים אותה?
תגיד, זה מקצוע חובה אצלך? כי יש אצלנו כאלה שיושבים על ציונים כמו שלך בערך, והם כבר כמעט סגורים על זה שהם נושרים שנה הבאה. תכלס אם כל הסיפור הזה היה קורה לי (בC# או במקצוע אחר) וזה היה מקצוע רשות הייתי מעדיף לנשור ממנו כבר...למה לעשות לעצמך כאבי ראש.NamelessATM כתב:יאק, אני בחיים לא אהיה מתכנת.
ולא יודע למה מעסיקים מורה כזו גרועה כמו שיש לי, לא יודעת אפילו להסביר את החומר כמו שצריך, כל פעם שהיא מסבירה היא לא מבינה מה היא עצמה רוצה. שתבין, היה מבחן אחד של Java שעשיתי במחצית הקודמת, סבבה היה אסיפת הורים והכל ובאסיפה עצמה היא חילקה לחלק מהתלמידים את הציונים (אבל לא את המבחנים), לאלה שהיא הספיקה, כי כמובן מה יותר טוב מלחלק מבחנים ליד ההורים? : |
אני בא עם אמא שלי, היא אומרת לי שקיבלתי 39.
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78אבל זו לא הפואנטה, הפואנטה היא שהיא מורה חסרת תועלת. בימי שני שזה 5 שעות מחשבים, או היה לפחות עד אחרי המתכונת, זה תמיד שעתיים תירגול, שעה היא "מסבירה" משהו ועוד שעתיים לתרגל/לשחק.