כאבים שלא הולכים!!
אשכול Bitchlist
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Rysher
- דרימיסט שרוף
Re: אשכול Bitchlist
חג מחורבן! כוסעמק! והסופ"ש הולך להיות עוד יותר מסריח!
חאלס! נשבר לי מהצבא המזדיין הזה את הכל הוא הורס לי!@#!@#!!@!$%$$#@!@!!!!
אם זה לא היה פחות מחודש וחצי לפני השחרור שלי הייתי הולך לקב"ן שהציע לי פרופיל 21 נפשי ושלום על ישראל.
כמה אפשר כמה?!?!? קיבינימאט!
חאלס! נשבר לי מהצבא המזדיין הזה את הכל הוא הורס לי!@#!@#!!@!$%$$#@!@!!!!
אם זה לא היה פחות מחודש וחצי לפני השחרור שלי הייתי הולך לקב"ן שהציע לי פרופיל 21 נפשי ושלום על ישראל.
כמה אפשר כמה?!?!? קיבינימאט!
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
חולה 
- Rysher
- דרימיסט שרוף
סוגר שבת בבסיס 
לכל מי שהולך למטאליקה - תהנו ותצלמו תמונות!
נתראה ביום ראשון
לכל מי שהולך למטאליקה - תהנו ותצלמו תמונות!
נתראה ביום ראשון
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
-
ufomatan
- בריל!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3893097,00.html
ואולי דוחים\מבטלים.
נו, באמת. הדבר האחרון שהייתי צריך עכשיו.

ואולי דוחים\מבטלים.
נו, באמת. הדבר האחרון שהייתי צריך עכשיו.
-
Black Rose Immortal
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
מתמטיקה. המקצוע הזה פשוט מגעיל אותי.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
3 יחידות ואין דאגות 
- Rysher
- דרימיסט שרוף
LOLNamelessATM כתב:3 יחידות ואין דאגות
-
Schwimmer
- דרימיסט מתקדם
85 במתכונת במחשבים...מקצוע שאני צריך לקבל בו 100
נמאס לי מבית ספר. מתי הפנסיה מגיעה מתי...
(עריכה: הבית ספר הזה הרג אותי, מרוב שחורשים מסביבי אני מתחיל להתבכיין על 85...לא ייאמן)
נמאס לי מבית ספר. מתי הפנסיה מגיעה מתי...
(עריכה: הבית ספר הזה הרג אותי, מרוב שחורשים מסביבי אני מתחיל להתבכיין על 85...לא ייאמן)
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
בגרות בתיאורית המוזיקה ביום חמישי
בגרות בפיתוח שמיעה ביום ראשון
(בגרות עיונית בספורט ביום שישי)
מתכונת בתנך ביום שני הבא
6.6 בגרות בתנך
10.6 בגרות באזרחות
14.6 בגרות בספרות
וסיימתי!!
בגרות בפיתוח שמיעה ביום ראשון
(בגרות עיונית בספורט ביום שישי)
מתכונת בתנך ביום שני הבא
6.6 בגרות בתנך
10.6 בגרות באזרחות
14.6 בגרות בספרות
וסיימתי!!

- NamelessATM
- דרימיסט-על
לא אמרת שאתה בכיתה י'? ממתי יש מתכונת במחשבים בכיתה י'? שיהיה
אני בי"א ובמתכונת במחשבים קיבלתי 68 ב-Java ו-99 ב-Pascal. מגן 100 בפסקל, היא עוד לא שמה לי מגן ב-Java.
נקווה שהיא תתחשב ותביא לי 75-80... היא אמרה שהיא מתחשבת במי שמשפר ציון ולומד, ובמחצית הזאת שני הציונים שלי במבחנים (ששניהם היו על Java) קיבלתי באחד 12 ובאחר 52, שמע זה חתיכת שיפור! ובמבחן Java מחצית קודמת 78 D:
ולחבר שלי שקיבל 80 ומשהו במתכונת ב-Java היא נתנה מגן 100 כי היא אוהבת תלמידים שלומדים לבד כי היא מורה גרועה שלא יודעת ללמד בשיט, למה מעסיקים אותה?
אני בי"א ובמתכונת במחשבים קיבלתי 68 ב-Java ו-99 ב-Pascal. מגן 100 בפסקל, היא עוד לא שמה לי מגן ב-Java.
נקווה שהיא תתחשב ותביא לי 75-80... היא אמרה שהיא מתחשבת במי שמשפר ציון ולומד, ובמחצית הזאת שני הציונים שלי במבחנים (ששניהם היו על Java) קיבלתי באחד 12 ובאחר 52, שמע זה חתיכת שיפור! ובמבחן Java מחצית קודמת 78 D:
ולחבר שלי שקיבל 80 ומשהו במתכונת ב-Java היא נתנה מגן 100 כי היא אוהבת תלמידים שלומדים לבד כי היא מורה גרועה שלא יודעת ללמד בשיט, למה מעסיקים אותה?
-
Schwimmer
- דרימיסט מתקדם
אני בכיתה י', אבל אני במגמה שיש בה 35 יח"ל (עם פוטנציאל ל40), ועושים אצלנו 2 יחידות (יסודות בC#) בי'.NamelessATM כתב:לא אמרת שאתה בכיתה י'? ממתי יש מתכונת במחשבים בכיתה י'? שיהיה
יש לי ממוצע 92 במבחנים, הגשתי לה את כל העבודות, ובלי לפתוח פה לשטן המורה מכירה אותי ויודעת שתכלס אם אני ישב קצת על החומר אני יכול להוציא 100...אבל לא יודע אם זה יעזור.
ומוזר לי שיש אשכרה מורות גרועות במחשבים...יענו זה כזה מקצוע נידח בתיכונים ובחטיבות, עד שמלמדים אותו למה לא להשקיע?
ומה אפשר להגיד...נקווה לטוב ביותר
הקטע הוא, יש הרבה מקצועות שאני כנראה יתקשה בהם בעתיד, אבל תכנות זה כנראה יהיה המקצוע שלי יום אחד, דווקא בזה אני לא רוצה ציונים כאלה...אני רוצה כמה שאפשר...
- NamelessATM
- דרימיסט-על
יאק, אני בחיים לא אהיה מתכנת.
ולא יודע למה מעסיקים מורה כזו גרועה כמו שיש לי, לא יודעת אפילו להסביר את החומר כמו שצריך, כל פעם שהיא מסבירה היא לא מבינה מה היא עצמה רוצה. שתבין, היה מבחן אחד של Java שעשיתי במחצית הקודמת, סבבה היה אסיפת הורים והכל ובאסיפה עצמה היא חילקה לחלק מהתלמידים את הציונים (אבל לא את המבחנים), לאלה שהיא הספיקה, כי כמובן מה יותר טוב מלחלק מבחנים ליד ההורים? : |
אני בא עם אמא שלי, היא אומרת לי שקיבלתי 39.
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78
אבל זו לא הפואנטה, הפואנטה היא שהיא מורה חסרת תועלת. בימי שני שזה 5 שעות מחשבים, או היה לפחות עד אחרי המתכונת, זה תמיד שעתיים תירגול, שעה היא "מסבירה" משהו ועוד שעתיים לתרגל/לשחק.
ולא יודע למה מעסיקים מורה כזו גרועה כמו שיש לי, לא יודעת אפילו להסביר את החומר כמו שצריך, כל פעם שהיא מסבירה היא לא מבינה מה היא עצמה רוצה. שתבין, היה מבחן אחד של Java שעשיתי במחצית הקודמת, סבבה היה אסיפת הורים והכל ובאסיפה עצמה היא חילקה לחלק מהתלמידים את הציונים (אבל לא את המבחנים), לאלה שהיא הספיקה, כי כמובן מה יותר טוב מלחלק מבחנים ליד ההורים? : |
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78
-
Schwimmer
- דרימיסט מתקדם
תגיד, זה מקצוע חובה אצלך? כי יש אצלנו כאלה שיושבים על ציונים כמו שלך בערך, והם כבר כמעט סגורים על זה שהם נושרים שנה הבאה. תכלס אם כל הסיפור הזה היה קורה לי (בC# או במקצוע אחר) וזה היה מקצוע רשות הייתי מעדיף לנשור ממנו כבר...למה לעשות לעצמך כאבי ראש.NamelessATM כתב:יאק, אני בחיים לא אהיה מתכנת.
כמה ימים אחרי זה בכיתה היא מחלקת, אני סופר - וכן כן, אני יודע שאילו פעולות מתמטיות קשות, אבל ע"י חישוב פשוט זה יצא שאני אמור לקבל 60 והיא תיקנה. טימטום. ואז עשיתי מבחן חוזר וקיבלתי 78אבל זו לא הפואנטה, הפואנטה היא שהיא מורה חסרת תועלת. בימי שני שזה 5 שעות מחשבים, או היה לפחות עד אחרי המתכונת, זה תמיד שעתיים תירגול, שעה היא "מסבירה" משהו ועוד שעתיים לתרגל/לשחק.
ואגב, לי יש שלוש שעות ביום ראשון, שעתיים ביום רביעי. בעקרון גם אצלנו זה בפורמט הזה, שעה אחת היא מסבירה משהו (שגם בו אני לא באמת מקשיב לה יותר מ-10 דקות, יש למורות נטייה לחפור על נושאים הרבה יותר מדי זמן ואחרי זה להתלונן שהן לא מספיקות ללמד את כל החומר), ואז 4 שעות (במהלך השבוע) ש"מתרגלים"...
- NamelessATM
- דרימיסט-על
זה לא חובה אבל הגברתי את זה כבר ועכשיו אני מתחיל לקלוט את זה יותר טוב אז what the heck. וזה גם לא ממש מקצוע שיש ללמוד אליו כמו היסטוריה או אזרחות וכאלה, אין פה לשנן מידע, זה לתרגל, אני פשוט צריך עד הבגרות שהיא ביום שלישי הבא לתרגל בבית, אני עדיין יכול לשמוע מוזיקה ומה שלא יהיה, זו התכוננות יותר סבבה (עד כמה שלהתכונן זה "סבבה").
ולנו יש 9 שעות בזה בשבוע, פשוט טימטום, בתחילת השנה פנינו למנהל שיוריד שעתיים מיום שני אבל זה לא עזר.
וכן למורים באמת יש נטייה כזו, אבל יותר מרגיז כשהם סוטים מהנושא לשעתיים ואז מאשימים את התלמידים שהם מפריעים ובגלל זה לא מתקדמים בחומר.
נגיד המקצוע השני שהגברתי, שאני שונא, תקשורת - אני וחבר שלי כל הזמן צוחקים/מתעצבנים על המורה, שיכולה (ועושה ככה כמעט תמיד) להתחיל נושא, לדבר עליו 5-10 דקות, ופתאום לסטות לנושאים לא קשורים, לדבר על הבת שלה, על הבעל שלה, על כמה שלדעתה *בלהבלהבלה לא מעניין* ואז אחרי כמה שיעורים להגיד שבגלל שאנחנו מפריעים אנחנו לא מספיקים את החומר (מיותר לציין שבסוף אנחנו כן מסיימים את החומר כה?).
ולנו יש 9 שעות בזה בשבוע, פשוט טימטום, בתחילת השנה פנינו למנהל שיוריד שעתיים מיום שני אבל זה לא עזר.
וכן למורים באמת יש נטייה כזו, אבל יותר מרגיז כשהם סוטים מהנושא לשעתיים ואז מאשימים את התלמידים שהם מפריעים ובגלל זה לא מתקדמים בחומר.
נגיד המקצוע השני שהגברתי, שאני שונא, תקשורת - אני וחבר שלי כל הזמן צוחקים/מתעצבנים על המורה, שיכולה (ועושה ככה כמעט תמיד) להתחיל נושא, לדבר עליו 5-10 דקות, ופתאום לסטות לנושאים לא קשורים, לדבר על הבת שלה, על הבעל שלה, על כמה שלדעתה *בלהבלהבלה לא מעניין* ואז אחרי כמה שיעורים להגיד שבגלל שאנחנו מפריעים אנחנו לא מספיקים את החומר (מיותר לציין שבסוף אנחנו כן מסיימים את החומר כה?).
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
הייתי רוצה מגמת מחשבים.. לא נפתחה כזו אצלנו, הלכתי לאלקטרוניקה ומחשבים ובמחשבים למדנו רק אסמבלר וVB.
אגב רן אני לא מבין איך נותנים לך להיות במגמה כזו ועוד להרחיב , כשיש לך רק 3 יחידות במתמטיקה.
ועוד דבר - מה לומדים בדיוק בתקשורת? בעיקרון עשינו את הבגרות של אלק' ומחשבים השנה (י"א), אבל בשביל תעודה טכנולוגית (שאני שוקל לרצות לנסות להשיג) אנחנו צריכים ללמוד גם תקשורת שזה בי"ב..
ואם כבר ביצ'ינג על מורים.. טוב אין לי ממש. התברכתי באחלה מורים סך הכל.
אגב רן אני לא מבין איך נותנים לך להיות במגמה כזו ועוד להרחיב , כשיש לך רק 3 יחידות במתמטיקה.
ועוד דבר - מה לומדים בדיוק בתקשורת? בעיקרון עשינו את הבגרות של אלק' ומחשבים השנה (י"א), אבל בשביל תעודה טכנולוגית (שאני שוקל לרצות לנסות להשיג) אנחנו צריכים ללמוד גם תקשורת שזה בי"ב..
ואם כבר ביצ'ינג על מורים.. טוב אין לי ממש. התברכתי באחלה מורים סך הכל.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אנשים שחושבים שיש דרך אחת לפרוק אנרגיות ואגרסיות.
לדוגמא:
בכדורגל - חייבים לקלל.
בריב עם חבר\ה - חייבים לצעוק.
בהופעה - חייבים לעשות פוגו.
לדוגמא:
בכדורגל - חייבים לקלל.
בריב עם חבר\ה - חייבים לצעוק.
בהופעה - חייבים לעשות פוגו.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^ מסכים לגמרי עם הביץ'
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."