אשכול Bitchlist
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכול Bitchlist
גם אני אתמול ישנתי ב 3:30 בערך עד 8:00 , מקווה שזה לא יחזור לי פתאום בהפוכה ...
-
- בריל!
moonchild כתב:שתבין את הפאנץ' ליין בסוף, הם שלחו את כל ההתראות לכתובת הלא נכונה, במקום לכתובת שהייתה מעודכנת במשרד הפנים.ufomatan כתב:זה בלתי נסבל שיכולים לעקל חשבון בנק על 200 שקל חוב! אנשי עסקים במדינה חייבים מליונים למדינה, לבנקים ולמי לא ואני לא חושב שמישהו עיקל להם משהו עד היום!moonchild כתב:חכה חכה מתן עד שלא יעקלו לך חשבון בנק בגלל חוב של 220 שקל לעיריית בני ברק על דו"ח חנייה
שלא הגיע בכלל לכתובת הנכונה.... ולהתעסק עם זה 3 שבועות....
זה לא רק בזק, בזק זה עוד יחסית חברה שאפשר לדבר איתה.
זה כל כך מעצבן הכוחניות הזאת....
מדהים שהם יכולים לעשות את זה ללא צו בית משפט בכלל - סתם משרד עו"ד החליט שהוא יעקל את החשבון בכלל לא מעניין אותו אם קיבלת
או אם שלחו בכלל לבנאדם הנכון, הייתה עליהם כתבה בכלבוטק גם..

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
העיקר שעכשיו אפשר לצחוק על זה.... 
אנשים נודניקים ובעיקר אנשים נודניקים שחושבים שאם יעמדו ליד הדלת שלי יעשו קולות של אוווף ועיני כלב זה יעזור להם איכשהו...
זה לא.

אנשים נודניקים ובעיקר אנשים נודניקים שחושבים שאם יעמדו ליד הדלת שלי יעשו קולות של אוווף ועיני כלב זה יעזור להם איכשהו...
זה לא.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
אני רואה עכשיו שידור ישיר מגן החיות התנ"כי בירושלים... אהה, אופס זה "האולפן השקוף" של ערוץ 24.
הופעה של דודו אהרון (איש כ"כ מבריק שהוא החליט להגיע להופעה של עצמו עם חולצה שעליה תמונה של אלברט איינשטיין). איתו על הבמה 2 זוגות שמתחתנים היום, אחד הבעלים (לבוש כולו לבן) נראה כמו ארטיק מגנום. עכשיו אחד הצופים פרץ לבמה וחיבק את דודו, כמה יפה. בשורה הראשונה - תמהיל בלתי-אפשרי של ילדות בנות 10, גברים בני 15 ואמהות (אני אפילו לא יכול לתאר את השיחה: "מאמי אני הולכת לראות את האולפן השקוף" הבעל:"מה עם הילדים?" האישה:"באים איתי ואני הולכת להשאיר אותם בחוץ ולהגיע בתנועות פוגו קצובות לתוך ההמון, ממש כמו שעשיתי בדרים ת'יאטר").
מוזיקה של ערבים ואידאולוגיה של גרמנים - תחי מדינת ישראל.
הופעה של דודו אהרון (איש כ"כ מבריק שהוא החליט להגיע להופעה של עצמו עם חולצה שעליה תמונה של אלברט איינשטיין). איתו על הבמה 2 זוגות שמתחתנים היום, אחד הבעלים (לבוש כולו לבן) נראה כמו ארטיק מגנום. עכשיו אחד הצופים פרץ לבמה וחיבק את דודו, כמה יפה. בשורה הראשונה - תמהיל בלתי-אפשרי של ילדות בנות 10, גברים בני 15 ואמהות (אני אפילו לא יכול לתאר את השיחה: "מאמי אני הולכת לראות את האולפן השקוף" הבעל:"מה עם הילדים?" האישה:"באים איתי ואני הולכת להשאיר אותם בחוץ ולהגיע בתנועות פוגו קצובות לתוך ההמון, ממש כמו שעשיתי בדרים ת'יאטר").
מוזיקה של ערבים ואידאולוגיה של גרמנים - תחי מדינת ישראל.

"The bigger the lie, the more they believe"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:

נשאלת השאלה למה אתה ממשיך לראות? לי זה נשמע כמו עינוי סיני.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
זהו אני מתה.. אלוהים קח אותי כבר
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני רגיש מדי או שאנשים באמת אידיוטים? לפעמים אני תוהה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sunny
- דרימיסט-על
להשאר בבית ללמוד לשבועיים מטורפים של מתכונות כשההורים נוסעים לאילת
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
+32424 לקטע של המתכונות
כל היום שלי הייתי עסוק בתקשורת.. (אפילו אם לא כל הזמן למדתי!) וגם מחר זה הולך להיות ככה..ואז שבוע אחרי יש תנ"ך... ושבוע אחרי אזרחות.. אלוהים שמישהו יעביר את החודש וחצי האלה!
כל היום שלי הייתי עסוק בתקשורת.. (אפילו אם לא כל הזמן למדתי!) וגם מחר זה הולך להיות ככה..ואז שבוע אחרי יש תנ"ך... ושבוע אחרי אזרחות.. אלוהים שמישהו יעביר את החודש וחצי האלה!
- Rysher
- דרימיסט שרוף
אני כל כך מקנא בכם...ה"צרות" של התיכון נראות כל כך מאירות פנים לעומת הצבא
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
תכל'ס, זה נראה עכשיו צרות אבל אני חושב שבשביל רוב האנשים זו תהיה התקופה הכי טובה של החיים..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
שנאתי בי"ס בדם! צבא היה הרבה יותר נסבל, לפחות אתה קצת שולט בגורל שלך ולא פועל כמו mindless drone כמו בבי"ס. לא התגעגעתי לבי"ס אפילו בתקופות אפלות אח"כ.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
לפחות אתם עושים בגרות!! בגלל האישפוז שלי הפסדתי את כל המתכונות ואני חושב שאפילו איזה בגרות או שתיים....
ויש עוד הרבה בקרוב ואני לא יודע אם אוכל לעשות אותן.
ויש עוד הרבה בקרוב ואני לא יודע אם אוכל לעשות אותן.

- moonchild
- דרימיסטית שרופה
אני לא רוצה לבאס אותך... טוב בעצם זה ביצ'ליסט אז זה בסדר, חכה עד הלימודים / עבודה,Rysher כתב:אני כל כך מקנא בכם...ה"צרות" של התיכון נראות כל כך מאירות פנים לעומת הצבא
אפילו שהיום זה לא נראה ככה אבל אתה תסתכל על הצבא שתקופה לא רעה בכלל, ואת זה אומרת אחת שבחצי שנה הראשונה נלחמה בכל הצבא ואחותו כדי לעבור מדור וכבר הייתי על הגבול של ללכת לקב"ן.
Love is an act of blood and Im bleeding
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נו באמת ברור שלימודים\עבודה עדיף מצבא 
its only getting better

its only getting better
-
- דרימיסט-על
תאמין לי ריישר, אין מקום יותר יפה מאשר אוניברסיטת תל אביב בקיץ ואוכלוסייתה 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
moonchild כתב:אני לא רוצה לבאס אותך... טוב בעצם זה ביצ'ליסט אז זה בסדר, חכה עד הלימודים / עבודה,Rysher כתב:אני כל כך מקנא בכם...ה"צרות" של התיכון נראות כל כך מאירות פנים לעומת הצבא
אפילו שהיום זה לא נראה ככה אבל אתה תסתכל על הצבא שתקופה לא רעה בכלל, ואת זה אומרת אחת שבחצי שנה הראשונה נלחמה בכל הצבא ואחותו כדי לעבור מדור וכבר הייתי על הגבול של ללכת לקב"ן.

פפפפ זה כבר לאשכול אחר... אזרחות שאחרי הצבא זה חרא דבר עבודה חוסר שעות שינה ועניות אבל הדבר היחידי שטוב זה לא לתת דין וחשבון על כל פיפס שאתה הולך..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
המרכז הבינתחומי בקיץliordavidlior כתב:תאמין לי ריישר, אין מקום יותר יפה מאשר אוניברסיטת תל אביב בקיץ ואוכלוסייתה

- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
מבחן פגרות באלקטרוניקה