אשכול Lost!

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול Lost!

שליחה על ידי ufomatan »

אחלה פרק!! סופכלסוף יש איזושהי תשובה, אפילו שהיא חלקית, שמסבירה חלק מהאירועים על האי.
אני חושב שיש כאן איזו התקדמות שלא הייתה כבר עונה וחצי, ובאמת הגיע הזמן להתקדם כבר.
לא ראו את קייט ואת סוייר כל הפרק, והיה אחלה פרק- מה זה אומר? :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
B-Boy
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי B-Boy »

מה בדיוק התשובה שקיבלנו ולאיזו שאלה בדיוק?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

B-Boy כתב:מה בדיוק התשובה שקיבלנו ולאיזו שאלה בדיוק?
ספוילר! :
קיבלנו תשובה, למרות שהיא קצת מעורפלת, על מה הבעייה עם האי הזה, ולמה מאוד קשה לצאת ולהיכנס ממנו.
אני חושב שהם מנסים לקחת את הסיפור לכיוון של מימדים שונים, שכל פעם שנכנסים ויוצאים מהאי אז אנשים עוברים בין ממדים של זמן או מימדים מקבילים אחרים. ובהתחלה של העונה היה גם את הסיפור של הוגו שגם עבר איזה מימד אם אני זוכר נכון. בכלל הם הראו שהזמן שעובר באי לא תואם לזמן שעובר מחוץ לרדיוס של האי- כלומר באי הזמן עובר לאט יותר מבחוץ.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

פרק 6 היה באמת פרק עם כמה תשובות. אחלה פרק ובן ממשיך לשחק עם כולם :haha: :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הדמות של בן היא דמות מצויינת, אבל יש לי בעייה אחת איתה שהיא העויינות הגדולה שלו בעונות הקודמות. ה"אחרים" היו נורא אלימים ועויינים למרות שעכשיו הם מצטיירים כעוד כמה קורבנות תמימים של האי.
בכלל אני מרגיש שליוצרי הסידרה יהיה מאוד קשה לחבר את החלקים יחד, כי יש הרבה סתירות בהרבה דמויות ואירועים במהלך כל העונות.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ספוילר! :
בעיניי הם לא מצטיירים כקורבנות של האי. הם היו אלימים ובן עדיין מאוד אלים אם תהיה לו הזדמנות. הם פשוט נלחמו על מה שהיה להם ומה שהם רצו להשיג. אגב אני לא ממש מבין איפה כל האחרים חוץ מבן וג'ולייט נעלמו.... הם לא מתו כולם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:
ספוילר! :
בעיניי הם לא מצטיירים כקורבנות של האי. הם היו אלימים ובן עדיין מאוד אלים אם תהיה לו הזדמנות. הם פשוט נלחמו על מה שהיה להם ומה שהם רצו להשיג. אגב אני לא ממש מבין איפה כל האחרים חוץ מבן וג'ולייט נעלמו.... הם לא מתו כולם.
ספוילר! :
גם לא אמרו לנו למה ה"אחרים" היו על האי בכלל. מה הביא אותם לשם מההתחלה? כל הסיפור שמספרים לנו הוא עדיין מעורפל מאוד, וחבל כי הגיע הזמו לפתוח לפחות את הסיפור שלהם עד הסוף.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ufomatan כתב:
DivineComedy כתב:
ספוילר! :
ספוילר! :
גם לא אמרו לנו למה ה"אחרים" היו על האי בכלל. מה הביא אותם לשם מההתחלה? כל הסיפור שמספרים לנו הוא עדיין מעורפל מאוד, וחבל כי הגיע הזמו לפתוח לפחות את הסיפור שלהם עד הסוף.

אני מסכים מאוד... במיוחד שהלוסטיז שלנו באינטראקציה איתם והם יכולים פשוט לשאול אותם!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

OK בעצם אנחנו מדברים על הHostiles לא על הOthers.

http://www.lostpedia.com/wiki/Hostiles

http://www.lostpedia.com/wiki/Others
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:OK בעצם אנחנו מדברים על הHostiles לא על הOthers.

http://www.lostpedia.com/wiki/Hostiles

http://www.lostpedia.com/wiki/Others
וזה בדיוק מה שמעצבן אותי בכל הסיפור הזה. יותר מדי בלאגן ויותר מדי שמות!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

נכון אבל Lostpedia מסבירים את זה די טוב, והאמת הרבה דברים אני הבנתי רק אחרי שקראתי שם :)
סמל אישי של משתמש
ברקודה
דרימיסט מתחיל
יצירת קשר:

שליחה על ידי ברקודה »

DivineComedy כתב:נכון אבל Lostpedia מסבירים את זה די טוב, והאמת הרבה דברים אני הבנתי רק אחרי שקראתי שם :)
אני גם נכנס לקרוא באתר הזה קצת אחרי שאני רואה פרק חדש
אני עדיין חושב שהוא פשוט חולני
זה לא יאומן מה עשו עם סדרת טלוויזיה
זה לא קהל מעריצים, זה צבא מעריצים
באמת אם המפיקים רוצים, הם יכולים לתת את הפקודה ולצאת למלחמה

מישהו אגב היה מעורב במשחק האינטרקטיבי הזה שהם עשו?
find 815
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

היום היה פרק דיי גנרי, חוץ מ
ספוילר! :
הקטע עם ג'ין, כמובן, שלא ברור לי למה הם עשו את זה - וכמובן שאת הסצנה המקשרת הם השאירו בחוץ ;) אבל לפחות זה היה עשוי טוב ובהחלט מפתיע לדעתי. חוץ מזה יש גם את עניין הקפטן וה-blackbox. מעניין אם הם ישתמשו בה.
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

שיחקתי קצת במשחק אבל הוא די מעצבן ולא היה לי כח אליו.
יש ביוטיוב סרטונים שמראים את מהלך המשחק. אני מעדיף לראות אותם.
I'll commit suicide or die trying
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

YtseJam כתב:היום היה פרק דיי גנרי, חוץ מ
ספוילר! :
הקטע עם ג'ין, כמובן, שלא ברור לי למה הם עשו את זה - וכמובן שאת הסצנה המקשרת הם השאירו בחוץ ;) אבל לפחות זה היה עשוי טוב ובהחלט מפתיע לדעתי. חוץ מזה יש גם את עניין הקפטן וה-blackbox. מעניין אם הם ישתמשו בה.
ספוילר! :
זה די ברור...ברגע שג'ין אמר שהוא נשוי רק חודשיים ואחר כך ראו שהוא מת, זה די הסגיר את זה שהקטעים של ג'ין היו פלאש בק, והקטעים עם סאן היו פלאש קדימה כזה...בכל מקרה, היה את הקטע שסעיד ודזמונד פגשו את קווין ג'ונסון הזה,וזה רק אני או שהוא האבא של וולט? אולי אני מתבלבל,אבל למה סעיד כזה הדגיש את השם קווין?
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

שכנעתם אותי עם הספוילרים האלה, אני אלך לראות את הפרק רק כדי שאני אוכל לקרוא אותם.

ובגלל שמשעמם לי.

ממש.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

gils77 כתב:
YtseJam כתב:היום היה פרק דיי גנרי, חוץ מ
ספוילר! :
ספוילר! :
זה די ברור...ברגע שג'ין אמר שהוא נשוי רק חודשיים ואחר כך ראו שהוא מת, זה די הסגיר את זה שהקטעים של ג'ין היו פלאש בק, והקטעים עם סאן היו פלאש קדימה כזה...בכל מקרה, היה את הקטע שסעיד ודזמונד פגשו את קווין ג'ונסון הזה,וזה רק אני או שהוא האבא של וולט? אולי אני מתבלבל,אבל למה סעיד כזה הדגיש את השם קווין?
ספוילר! :
אני הבנתי את קטעי הפלאש-בק קדימה ואחורה, פשוט אני חושב שזה היה דיי מיותר. סוג-של מתח filler. לגבי קווין, זה אכן האבא, והשינוי בטון דיבור של סעיד, אני מניח שזה פשוט היה דרך סמויה להביע שהוא מבין את המתרחש, שהוא למעשה המרגל של בן, ושיש ביניהם הבנה. סוג-של דיבור בין השורות. :) ושוב, חבל על ה-filler שהיה עם ג'ין. אני חושב שעדיף היה להשתמש בזמן המסך הזה בשביל להמשיך את הקו עם קווין, סעיד ודזמונד. אבל נו, ככה הם עובדים בלוסט. :irked:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ספוילר! :
חוץ מהקטעים על האונייה, כמעט נרדמתי בפרק הזה... הסוף היה עצוב.
היה לי די ברור שג'יון לא ממהר ללידה שלו, קטע צפוי לדעתי. אבל השאלה מאיפה הביאו את זה? מה, זה היה פלאשבק?
talgoro
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי talgoro »

ספוילר! :
כן. הם שיגעו אותי בפרק הזה. לג'ין היה פלאשבק ולסאן פלאשפורוורד
I'll commit suicide or die trying
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

ספוילר! :
פרק מוזר. אני ממש רוצה שבפרק הבא יראו מה הלך עם מייקל ווולט. אבל הם לא יעשו את זה, כי זו סדרה מעצבנת.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
שלח תגובה