יכול להיות שיהיו עוד כמה דברים..
נו באמת...Plaschkes כתב:כנראה שלא הבנתם אותי.
אין לי שום מושג.
תגיד לי שם מדויק של דבר ספציפי, יצרן, מקום קנייה, מחיר מומלץ לצרכן... הכל.
דוגמה:
"תקנה שיפודי פרגית בטעם אפרסק מאוהב של זוגלובק, יש בטיב טעם ב19.95 ל400 גרם".
רציני, אתה קונה מהמתובלים? או שמה לא ראית רפי גינת עם הסיח המסריחCarpe Diem כתב:מחלקת הקפואים - ממש לא עדיף. תלך לאיזה טיב טעם שהוא לא ממש קטן (בקטנים לא תמיד יש). למחלקת הבשר הטרי. יש שם בדרך כלל שיפודים במשקל כבר על מקלות פרגיות או הודו - כבר מתובלים... תקנה כאלה.
אתה לוקח יותר מדי קשה את הטחינה .Plaschkes כתב:אני מוכן להתחלף איתך אם אתה רוצה!
הוראיי 4 קבבים, תתקע אתה עם הטחינה המעפנה הזאת.
חחח, אין לי טלויזיה אז אין לי מושג. חוץ מזה לא ממש שם לב לזה. פעם אחרונה שקניתי שם היה לפני הרבה זמן, והבשר היה בסדר. לא סופר אבל בסדר. קיצור זה סתם היתה דוגמא. פשוט אני לא חושב שהשיפודים הקפוים זה הכי טוב, אם כי הכי פשוט.yyzboy1928 כתב:רציני, אתה קונה מהמתובלים? או שמה לא ראית רפי גינת עם הסיח המסריחCarpe Diem כתב:מחלקת הקפואים - ממש לא עדיף. תלך לאיזה טיב טעם שהוא לא ממש קטן (בקטנים לא תמיד יש). למחלקת הבשר הטרי. יש שם בדרך כלל שיפודים במשקל כבר על מקלות פרגיות או הודו - כבר מתובלים... תקנה כאלה....
יש בעיית כשרות בבשר של טיב טעם.. לא שלי ממש איכפת, לחברה השומרים..
חחחחחחחחחחחmeity כתב:אתה לוקח יותר מדי קשה את הטחינה .Plaschkes כתב:אני מוכן להתחלף איתך אם אתה רוצה!
הוראיי 4 קבבים, תתקע אתה עם הטחינה המעפנה הזאת.
מה לאשכנזים אסור לאכול טחינה ?!
זה לא שאמרו לך לקנות עכשיו תרופה לטחורים , פאקינג טחינה . תבקש מחבר שיקנה בשבילך עם זה כזה קשה לך![]()
![]()
ההיתי מביאה טחינה בכיף אבל אני אגיע למפגש יחסית מאוחר .