אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Mustaine
דרימיסט מתחיל

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Mustaine »

כן טפירו ממש צלף אתמול
היו לו 3-4 החטאות כל המשחק
אני מקווה רק שהם ירגעו קצת ונהריה יחזרו ליכולת שלהם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ארנולד ישחק? לא נורא יש לכם מספיק גארדים בסגל :haha: חוץ מזה זה משחק בית, אין סיכוי שתפסידו, אתם יודעים השנה להפסיד רק בחוץ :metal:
Mustaine
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Mustaine »

2 הפסדי בית יש לנו
ואיזה ארנולד? הוא בי"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ההודעה שלי כוונה אל בריל. אני יודע שארנולד בירושלים , מן הסתם אני עוקב אחרי כדורסל כבר מעל 20 שנה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mustaine כתב:2 הפסדי בית יש לנו
ואיזה ארנולד? הוא בי"ם
איזו קבוצה אתה אוהד?
בקשר לארנולד- לא הוא לא ישחק ככל הנראה, ואי אפשר להאשים אותו, היחיד שנתן את הנשמה שלו מתחילת העונה (וכנראה גם את הברך).
אני מקווה שננצח, אבל מאוד קשה לראות איך אפשר לשחק בהרכב שהוא כולו גארדים ומרקוביץ'.
עוד ביום ראשון יש את משחק הגביע מול בני השרון בבית וחבל לי לראות אותנו מקבלים בראש, אבל זו העונה הזאת, מה לעשות.
טוב אני יוצא למלחה, תעשו חיים!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

SURPRISE SURPRISE, מכבי הפסידה בבית לריטאס והיא במאזן 4:0 מול מאז הימים שספאחיה ניקנק את פיני גרשון. ראיתי את תקציר המשחק, איזה 2 שלשות ענקיות של הוליס פרייס!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

איזו טעות.. ירושלים הביאה את נואל פליקס :cry: ! השחקן הזה די גרוע לפי מה שאני זוכר...

נראה איך הוא ישתלב בירושלים :rip:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

yyzboy1928 כתב:איזו טעות.. ירושלים הביאה את נואל פליקס :cry: ! השחקן הזה די גרוע לפי מה שאני זוכר...

נראה איך הוא ישתלב בירושלים :rip:
עכשיו נשאר למכבי רק להעביר לכם את ביינום וזה יהיה מושלם :yes:
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לא צריך את ביינום בעמדות הגארדים מתפתחים אט אט שני זרים שגימגמו קצת.. במשחק האחרון הם הראו מה הם שווים.. מקווה שזה לא חד פעמי כל זה..
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

חברים יקרים- קודם כל תבדקו טוב טוב כמה דקות פליקס הובלות שיחק במכבי. אני לא אומר שהוא שחקן ענק, או שחקן בכלל, אבל בטח אי אפשר לשפוט אותו לפי דקות המשחק שלו במכבי, כי לא היו לו כאלו.
בכלל מכבי לא בנתה עליו תרגילים והוא לא היה ממש פונקציה בהתקפה. אנחנו צריכים אותו כי הוא שחקן מובהק של הגנה.
אני מקווה שבגלל שהוא כבר שיחק עם ששון ועם ארנולד הוא יוכל להשתלב בקלות, בכל מקרה מביאים עוד גבוה אז נחכה ונראה.
אני עוד זוכר ששאלו אותי שנה שעברה מי זה המוריס הזה שהגיע להפועל- אותם אנשים נאלמו דום כשהיום מוריס הוא השחקן הכי טוב ויציב במכבי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

טראנס מוריס הוא אחד הזרים היותר טובים של ירושלים בשנים האחרונות..

נקווה שנואל פליקס יצדיק את חזרתו לארץ..
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

לא חוכמה גדולה לבוא ולהגיד שפליקס היה על הפנים, כי כשאתה לא מקבל דקות בגרוש, וגם כשאתה מקבל הן לא חשובות והן עם שחקנים שלא מתאימים מבחינת החמישייה, אתה לא באמת יכול להוכיח שום דבר... מה שכן, בשלב כזה או אחר, הוא כמעט הגיע לאנ.בי.איי, והנתונים שלו מרשימים. אני מאמין שבעקבות המחסור בגבוהים במלחה הוא יקבל הרבה דקות ואז נראה מה הוא שווה באמת, חבל להספיד שחקן לפני שראיתם אותו.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הנתונים שלו העונה בNBDL לא היו משו בכלל.. אבל נקווה שבירושלים הוא ימצא את מקומו כשחקן טוב.. :roll:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אין יותר מדי אופציות, כולם מדברים על למה הפועל הביאה אותו, אבל תכלס אין אף שחקן יותר טוב פנוי בשוק, בטח לא אחד שכבר עבר בליגה שלנו ויודע את החוקים ואת היתרונות והחסרונות של הליגה שלנו. בטח לא שחקן שכבר שיחק עם שני שחקנים שלנו בקבוצה.
נראה מי השני שיביאו ואז נוכל לדעת לאיפה העונה הזאת הולכת.
בכל מקרה פליקס יקבל דקות כבר ביום ראשון מול בני השרון בתקווה לתת קצת גוף לסיסה ואיבי מתחת לסל.
שוב בני השרון היא הקבוצה הכי טובה בליגה כרגע, ולכן אני מקווה לנס דומה לזה שהיה ביום שלישי ביול"ב- הרבה חדירות והוצאות החוצה לקלעים שביום טוב יוכלו לחפות על שחקני הפנים המוגבלים שלנו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טור של אחד הפרשנים שאני הכי מתעב בכדורסל:
http://one.co.il/Oppinion/121/107212.html
כמה פגמים בתיאוריה היפה שהוא המציא לעצמו:
1. שנה שעברה הגמר לא היה מכבי תל אביב הפועל ירושלים!
2. בשביל להביא קהל למגרשים הפיתרון הוא לא לגרום לשתי הקבוצות עם הקהלים הכי גדולים ליפול בדרך לגמר! לבני השרון בחצי גמר לא היו יותר מ-1000 צופים בנוקיהו, ובגמר הם בקושי הביאו 2000 עם חלוקה של כרטיסים בחינם לילדים.
3. החוק של הבית והחוץ מקובל בהרבה מקומות, והרעיון בכדורסל זה שהקבוצות הטובות יגיעו לשלבים המתקדמים כדי שקהל יבוא לראות את המשחק! מה מעניין לראות קבוצה מליגה ג' בכדורסל חוטפת 50 הפרש בראש מבני השרון או מירושלים או ממכבי ברבע הגמר, כי היא הצליחה לנצח במקרה קבוצה כמו גליל עליון? מי יבוא לראות משחק כזה?

אז שיפסיקו להעלות רעיונות מטופשים ויתחילו להיאבק על ביטול הפיינל פור לאליפות, כי בסדרות יהיו כאן משחקים מטורפים!! הרבה קהל, הרבה אווירה והרבה הרבה כדורסל- והטובה תנצח!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למה אתה מתעצבן מכתבות של ONE? שכחת מי אחראי שם על התוכן? אופירע אסייג.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

משחק ענק אתמול במיוחד בהגנה במחצית השנייה נתן לנו עוד ניצחון בית יפה ומרשים על הקבוצה הכי חזקה היום בליגה.
לצערי אני לא אופטימי מדי שזה יספיק לגומלין ומסתמן גומלין חם וקשה מאי פעם.
קארי הראה שוב שהוא שחקן שחקן וכל המספידים שלו צריכים להתנצל על המילים הקשות שהטיחו בו. בסופו של דבר הוא גם בנאדם.
לצערי לא ראינו את פליקס יותר מדי וממה שהוא שיחק רואים את החלודה שלו, אבל בהגנה הוא ביצע כמה מהלכיםלא רעים בכלל, ואלמלא השופטים הוא יכל להגיע לשורה סטטיסטית קצת יותר מרשימה בהגנה עם כמה חסימות שנשרקו כעבירות.
מילה אחת על השופטים בליגה שלנו- בושה וחרפה שככה נראים שופטים שחלקם בינלאומיים. את החוקה הבסיסית הם לא קראו כנראה, בטח שלא צפו במשחקים שונים כדי לחדד את הידע שלהם בשיפוט כדורסל. דברים בסיסיים הם לא יודעים לשרוק, אבל לעורר פרובוקציות הם יודעים יופי. לצערי אפי נגרר לפרובוקציות שלהם והגיב בצורה ילדותית וחסרת פרופורציה.
טעויות השיפוט אתמול פגעו במידה שווה בשתי הקבוצות ולא יכול להיות שכל פעם שקבוצה באה ומפסידה במלחה מאשימים את השופטים ואת האיגוד בהעדפה של הפועל- זה פשוט מטופש ברמה אחרת!!
עוד מילה על מאיר טפירו שלא שמר את עצמו אתמול וכמובן שהלך מכות עם באוורס- שילך האפס הזה הבכיין המגעיל הזה לחפש את עצמו במקום אחר! אני התביישתי שהאוהדים שלנו מחאו לו כפיים בתחילת המשחק- אדם כזה שמילה שלו זה לא מילה, פחדן ותבוסתן, לא צריך לקבל הערכה על כלום מהקהל שלנו שנתן לו את הנשמה כשהוא שיחק אצלינו גם ברגעים קשים.
אז שילך וירקב בשרון, ויפסיק לבכות כל הזמן, זה כבר נהיה פאטתי ברמה אחרת!!
חולון כמובן תמצח גם בחוץ, גם מכבי, וגם עפולה- רק נשאר לחכות לגומלין שלנו מול השרון...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהתחלה ירושלים רצתה להעיף את סלוטר ,אז היא "תפרה" לו סיפור על נערות ליווי כדי שתוכל לזרוק אותו מהקבוצה. עכשיו הם ממשיכים באותו הקו גם עם רוברסון: http://news.walla.co.il/?w=/151/1213462
איזה התנהגות שפלה ועלובה של הפועל ירושלים לשחקניה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:בהתחלה ירושלים רצתה להעיף את סלוטר ,אז היא "תפרה" לו סיפור על נערות ליווי כדי שתוכל לזרוק אותו מהקבוצה. עכשיו הם ממשיכים באותו הקו גם עם רוברסון: http://news.walla.co.il/?w=/151/1213462
איזה התנהגות שפלה ועלובה של הפועל ירושלים לשחקניה.
צודק ב-100% וכתבתי את זה גם במקרה של סלוטר, אין לי איך להסביר את ההתנהגות הזאת, חבל שזה קורה!!
בכל מקרה בני השרון לצערי הרב מתנהגים בצורה מחפירה ביומיים האחרונים. אפי הוא נשמה טובה ובראיון אתמול ביציע הוא החליט להדגיש יותר את הצד המקצועי ואת הקהל שנתן הצגה, ולא ליפול לפרובוקציות שבעל הבית המגעיל שלו ניסה ליצור כנגד הפועל ירושלים והשופטים שהיו קטסטרופה לשני הכיוונים.
כל ההתנפלות על גיא פניני היא מבחילה לטעמי, בטח ובטח שזה מגיע מהצד שהרוויח הכי הרבה מהשחקן הזה. גיא פניני היה שחקן של בני השרון וגם שם הוא השתמש באותם טריקים ואתם מעשים "מלוכלכים" שהוא עושה היום, לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי מקלל אותו במלחה כשהוא שיחק נגדנו כי לא אהבתי את הפורבוקציות הקטנות שלו במשחק. אין לבני השרון מה לבוא ולטעון כנגדו כי אני לא שמעתי אותם מתלוננים שזה עבד לטובתם!!
גם כל העיתונות המגעילה שלנו צבועה בכל משפט שכותבים נגדו- הרי שהוא שיחק בנבחרת ועשה אותם דברים קראו לזה בתקשורת "שיש לו ביצים" ושהוא "שחקן נשמה" ושהוא "נותן את כולו לנבחרת" אבל ברגע שזה מתאים להם הוא פתאום מלוכלך ומגעיל וצריך להעניש אותו.
אז שכולם יתביישו להם ליפול על ילד מוכשר מאוד שחוץ מאותן פרובוקציות גם היה המצטיין של המשחק ביום ראשון, ובכלל שחקן מצויין במהלך עונה שעברה והעונה הזאת. אני מקווה שהוא ימתן את התגובות שלו במשחק, קשה לי איתו כי אני לא אוהב את זה בכלל, חבל לו לשרוף את עצמו בגיל כל כך צעיר.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גיא פניני היה מאז ומתמיד פרובוקטור מגעיל, אפשר לעשות דיסק DVD עם כל העבירות הלא ספורטיביות שהוא ביצע בקריירה שלו! חוץ מזה סיפרתי לכם איך הוא מבלה, שותה ויסקי בכמויות ומעשן בשרשרת. אלו הם הספורטאים שמייצגים אותנו בנבחרת ישראל!
שלח תגובה