מצד שני זה יכול להיות מבחן. ג'יימי אתה יכול לומר לה שהעולם הזה הוא חלק ממך והיא צריכה לקבל את זה.
אם היא לא תבעט אותך במורד המדרגות אחרי שתשמע את הגראולים תדע שיש לך משהו טוב

תשמע ההופעה של מבול היא הכי כבדה שלהם... במיוחד אם יתחילו את ההופעה באקוסטי - כמו שהם עשו פעם במבצר שוני בבנימינה - חצי הופעה אקוסטית חצי הופעה כבדה... באקוסטית הם נשמעים כמו להקה אתנית טובה...Greenburger כתב:נו, זה מה שהתכוונתי... רק שהיא צריכה לאהוב מטאל לפני זה.
מצד שני זה יכול להיות מבחן. ג'יימי אתה יכול לומר לה שהעולם הזה הוא חלק ממך והיא צריכה לקבל את זה.
אם היא לא תבעט אותך במורד המדרגות אחרי שתשמע את הגראולים תדע שיש לך משהו טוב
רק ככה היא תלמד "לשחות" / "לזרום"Greenburger כתב:מה שנקרא לזרוק אותה למים העמוקים אה?
Baptism by fire
I Shall Lock For YouPlaschkes כתב:אני כרגיל הבן אדם עם החצי גולדסטאר וסווטשירט של I'm Part Of The Problem.
חח הכי הרגת אותי עם החולצה שלך..Plaschkes כתב:אני הייתי רוב הזמן על המדרגה בקצה, המקום הכי טוב בבארבי לדעתי. הקהל באמת היה מטורף לגמרי, היה ממש קשה להישאר שם, אבל הצלחתי לא רע במשך 90% מההופעה.
היה ממש מגניב.
MrReD כתב:וואי איזו הופעה מטורפת זאת הייתה.. הייתי רוב הזמן באמצע איפה שכל הפוגואים היו..
חח גם הצטלמתי עם גריינבורגר באמצע הטירוף שם.. אני מחכה שהוא יעלה את התמונות.
WTF... בכל ההמולה הייתי בטוח שזה היית אתה.Greenburger כתב:MrReD כתב:וואי איזו הופעה מטורפת זאת הייתה.. הייתי רוב הזמן באמצע איפה שכל הפוגואים היו..
חח גם הצטלמתי עם גריינבורגר באמצע הטירוף שם.. אני מחכה שהוא יעלה את התמונות.
חחח אתה חי בסרט בנאדם, לא יודע עם מי הצטלמת, אבל זה לא הייתי אני...
איך לא ראיתי אותך שם בפוגואים?
כל ההופעה היה פוגואים, והייתי בכולם. כמעט נהרגתי! נפל עלי מישהו, ועליו גם נפל מישהו, והראש שלי נחת על משהו והיה בזווית כזו שהייתי בטוח שנשברת לי המפרקת...
בפוגו האחרון קיבלתי מכה לרגל וכואב לי עד עכשיו... אה וגם הזרועות כואבות לי, אבל זה רק כשנוגעים בהם
קיצור היה כיף![]()
רק כמובן הסאונד היה יכול להיות יותר טוב, אבל הוא השתפר מאיך שהוא היה פעם.
שמתי אותו בכיס כי הוא עלה לי 70 שקל והיה לא נעים אם הוא היה נעלם לי..Greenburger כתב:הייתי איזה כמה זמן בצד שמאל שם... וראיתי באמת שמישהו מצטלם
כנראה היית בלי הכובע, זה היה הדרך שלי לזהות אותך