לאלו שמגיעים מצפון הארץ - דרך איילון דרום:
ישר באיילון דרום. לנסוע דרך חולון בת-ים (2 הנתיבים השמאליים ביותר), אחרי נסיעה ארוכה על הכביש הראשי תוכלו לראות שלט לכיוון אשדוד ומצד ימין שילוט לכוון ראשון לציון - קחו את הנתיב הימני לכיוון ראשון, והשארו על הנתיב המשאלי לכיוון שדרות רבין, שמרו על השמאל ותגיעו לצומת טי, שם פונים שמאלה.
נוסעים ישר עד שמגיעים לכיכר גדולה. בכיכר פונים ימינה.
עוברים רמזור אחד וברמזור השני פונים שמאלה. שוב מגיעים לצומת טי וגם שם פונים שמאלה. עכשיו אתם נמצאים ברחוב עגול שמתעקל שמאלה, תראו בית ספר מצד שמאל, אפשר להחנות בחניה של בית הספר הזה ומצד ימין של בית הספר זה הרחוב של גל - רחוב האורגן.
אם אתם מגיעים מצפון מכיוון מחלף גנות-
נוסעים לכיוון אשדוד בדרך את תראו שילוט למערב ראשון צאו ביציאה הראשונה לראשון, תגיעו לרחוב משה דיין, פנו שמאלה ברחוב לוי אשכול ישר עד שמגיעים לכיכר הגדולה שציינתי בפוסט הקודם. ממשיכים ישר בכיכר ומשם הכל אותו הדבר...
מכיוון דרום אני פחות מתמצאת, אני יודעת שאפשר להגיע דרך מחלף חולות יש שם שילוט לראשון תגיעו שם לכיכר גדולה שם צריך לפנות שמאלה, בפניה הראשונה ימינה ושוב מגיעים לצומת טי השנייה שציינתי, שם פונים שמאלה ומגיעים לרחוב העגול ובית הספר...
מקווה שעזרתי.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
אני יצאתי הרגע מבאר שבע באוטובוס, עוד שעתיים בערך מגיע לראשל"צ...
הבאתי איתי את ה 7 מיתרים ו 2 בקבוקי שתייה (רגילים, אני נוסע על מדים, לא נעים להסתובב עם אלכוהול בשקית ככה )..
עם מישהו במקרה מגיע לראשון בערך ב 8 וחצי שישלח ה"פ אולי אני אתפוס איתו טרמפ מתחנה מרכזית ראשון לבית של גל.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious