שמפניה רולז חח מסתבר שזה ממסטל ממש מהר!
אתה לא יוצא מן הכלל ניר...DivineComedy כתב:אברהמצ'וק... אהבתי![]()
מה שבאמת מפריע לי זה אנשים שמתלהבים מזה ששתו אלכוהול, כאיולו אפשר לחשוב.... לא מדבר על מישהו ספציפי פה, סתם כל הקטע הפתאטי הזה שלשתות זה cool.
גם אני אוהב לשתות ובירה או יין אדום תמיד עושים לי טוב (במיוחד יין אדום עם סטייק), אבל אני לא רואה בזה פעילות חברתית של וואו בוא נצא לדפוק את הראש רק בשביל לדפוק את הראש.
מה, ופרנציסקנר כהה לא טעמת? אחת הדונקלוויצנים הטובים, ביחד עם ארדינגר, אדלוויס ובישוףטל רודס כתב:חזרתי מברלין הנהדרת (פעם רביעית כבר), ושוב חגגתי בשתיית בירות.
בין היתר שתיתי, Berliner (בירת פילזנר), Paulaner Dunkel (בירת חיטה - כהה), Franziskaner (בירת חיטה - בהירה), Erdinger Dunkel (בירת חיטה - כהה). הבירות בגרמניה יותר זולות מהמים בסופר, תענוג!
טל רודס כתב:ביקור בסופרמרקט (חבל שהיו צריכים לתקוע שם את "הבירה הטובה בעולם-קרלסברג") :
הנה השלל מהביקור בסופרמרקט שלשום:
ולאד שים לב במיוחד לפאולנר הכהה, סוף סוף הגשמתי את החלום
Ohara's stoutOzerivarium כתב:שתיתי בירה כל כך מרה ביום חמישי , אני לא זוכר איך קוראים לה אבל אומרים שהיא מזכירה מאוד את הגינס , אולי אוהרה ... אין לי שמץ
תודה, תודה.טל רודס כתב:כן השופר-הופר זה בזכות חבר שלי שגר בברלין, בירה נהדרת. אגב הביקור הזה בסופרמרקט הוא בברלין, לא פה (אני מניח שאתה יכול להבין את זה לבד רק מלראות את כמות הבירות הגרמניות בתמונה)
בארץ אף פעם לא טעמתי את הפאולנר הכהה. בפאב הקבוע שהייתי הולך בראשל"צ היה פאולנר בהירה מהחבית.
אגב בלונדון יצא לי לשתות את הפאולנר לאגר, נחמד מאד למרות שאני מעדיף את החיטה. יפה שיש קצת רמה בארץ, ואתה אחי דואג להעלות את הרמה עם Laughing Budha , מגיע לך פה פרגון וברכות על המעבר למקום החדש שלך ושל השותף, מי ייתן ותצליחו להביא קצת תרבות שתייה למדינת ישראל!
הייתי בארוע טעימות בארץ של 7 או 8 בירות וויינשטפן שונות, שאין בארץ וספק אם יהיה. 4 בירות חיטה, ו 3 לאגרים, ופלוס האוקטוברפסט שהיא גם לאגר.טל רודס כתב:כתבה מרתקת על מבשלת ויינשטפן ועל הבירות שמיוצרות שם:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3793790,00.html
חוץ מסוג אחד של ויינשטפן חיטה אני חושב שטעמתי את כולן כבר (כולל הקריסטל)
לרפד את הקיבה עם אוכל שומני וכבד יחסית. לא לשתות על בטן ריקה._Sapir_ כתב:DivineComedy כתב:מה שיש לי להגיד על וויסקי זה![]()
לא מבין איך מכניסים את הגועל הזה לפה. כמה יפה הבקבוק ככה מגעיל התוכן שלו.
כן אבל בחורף זה מחמם וכיף, ועדיף על טקילה וודקה פי מליון.
בשישי האחרון (ראה אשכול פיסליסט חח) שתיתי קצת יותר מידי (בשבילי, לא באופן כללי) זה ממש מבאס, כולה 3 כוסות של שמפניה והייתי מחוקה, (הקאתי פעמיים) גם לכם זה קורה? למה סף האלכוהול שלי כזה עלוב? אולי זה בגלל ששתיתי אחרי מלא זמן שלא שתיתי כמעט כלום..אין לי מושג איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת.
יש הצעות לשיפור?
(אגב צריך לפתוח סקר "אחרי כמה כוסות אתה משתכר?")
זה מענין.טל רודס כתב:מתברר שיש גם גרולש חיטה
טעים.
ראיתי את הכתבה, שכחת שפרסמת אותה בפייסבוק?Carpe Diem כתב:תודה, תודה.טל רודס כתב:כן השופר-הופר זה בזכות חבר שלי שגר בברלין, בירה נהדרת. אגב הביקור הזה בסופרמרקט הוא בברלין, לא פה (אני מניח שאתה יכול להבין את זה לבד רק מלראות את כמות הבירות הגרמניות בתמונה)
בארץ אף פעם לא טעמתי את הפאולנר הכהה. בפאב הקבוע שהייתי הולך בראשל"צ היה פאולנר בהירה מהחבית.
אגב בלונדון יצא לי לשתות את הפאולנר לאגר, נחמד מאד למרות שאני מעדיף את החיטה. יפה שיש קצת רמה בארץ, ואתה אחי דואג להעלות את הרמה עם Laughing Budha , מגיע לך פה פרגון וברכות על המעבר למקום החדש שלך ושל השותף, מי ייתן ותצליחו להביא קצת תרבות שתייה למדינת ישראל!
ראית את הכתבה בכלכלסיט עלינו?
מאיפה אגב אתה יודע שעברנו למכנננו החדש? לא זכור לי שסיפרתי...
מזל טוב על המקום החדש . נשמע לי בירות ממש טובות ! , אני מקווה שבזמן הקרוב כשאבוא לת"א אקפוץ גם אליך .Carpe Diem כתב:
2. הבירות שכרגע אנחנו מציעים:
Honey Flower Wheat - בירת חיטה עם קמומיל ודבש 5%
B.Stout - סטאוט מגניב שלא ממש דומה לגינס, פחות טעמי קפה, טיפה יותר מתיקות 5.5%
Biere de Garde - סגנון בירה מיוחד שמקורו בצרפת-בלגיה, בירה אדמדמה עם ניחוחות פירותיים, ומרירות נחמדה. 5.7%
יש עוד כמה סווגים שנמצאים במלאי עוד מהבישולים הביתיים שלנו - בירות מגניבות ומטורפות, אבל אליהם אפרט למי שיגיע למבשלה
מהבירות ה"ישנות" (זאת אומרת בשלות יותר) לא נשאר הרבה כך שכל הקודם זוכה.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()