אשכול מלש"בים וחיילים.

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול מלש"בים וחיילים.

שליחה על ידי Plaschkes »

avrahamshuk כתב:חיל האויר פשוט צד אנשים ולא נותן להם לברוח בקלות.
תיאור יותר מדויק של החיל מזה, עוד לא שמעתי. בראבו, שוקרון, בראבו. :cheers:
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

חחח אתה בחיל האויר? יש לי הסטוריה ארוכה איתם...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

מקסימום אני אלך ואשחק אותה סתומה (זה לא יהיה קשה מידי :haha: )
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

אני ברגילהההההההההההההההההההההההההההה :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עד מתי צעירים יעלוזו :haha:
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

Ashleadt כתב:קיבלתי את המידעון הזה לתפקידי לחימה לבנות, ויש שם את כל מה שאמרתם; מג"ב, תותחנים, קרקל, חיל אויר (לא טייס) וכל זה.
ושום דבר ממה שקראתי לא בדיוק מעניין אותי מספיק כדי לרצות ללכת לשם.
אני עדיין בראש של טייסת, או מדריכת צניחה ( :love: ).
יש לי מישו (קשר) שאני מכירה שיכול להשיג לי את הזימונים לזה (כל עוד אני כשירה, שאני כן) - השיג לאחותי למשקית ת"ש שלבסוף התקבלה, וגם השיג לאח שלי צנחנים (בקיצור, מועיל). אבל הבעיה זה איזה מהם אני באמת רוצה.

נניח שאעבור את ה-3 שנים הראשונות של הטייס, זה עוד 9 שנים קבע. ולאמר את האמת, עם כל הכבוד, גאווה, ורצון להתגייס, אני רוצה ללמוד משהו אחר לגמרי אחרי צבא, ואני לא רוצה שזה יהיה בגיל מאה. (30).
ומדריכת צניחה, זה יותר ריאלי.

:shrug:
מדריכת צניחה זה תפקיד מגניב , אני בזמנו גם רציתי מאוד את התפקיד הזה , הבעיה היחידה איתו זה שיש לו גיוס רק כל שנתיים אם זה נופל על המחזור שלך הרווחת .
לגבי טייסת , לא הייתי ממליצה לך כל כך כי זה לא בדיוק מגניב כמו שזה נשמע , רוב הטייסות בצהל הן בעצם נהגות מונית של אלופים או טיסות הובלה , אין טיסות קרב. באופן כללי אין דבר כזה באמת לוחמת בצהל. כמו שליאור אמר אם כבר יש סוג של לוחמות זה רק במג"ב.
קרקל חוץ מלטחון שמירות בגבול מיצרים לא עושים הרבה .
תשמעי אני מאוד מבינה אותך גם אני לפנ י הגיוס מאוד רציתי להיות לוחמת ולתרום והכל טוב ויפה אבל אז כמשתגייסים יש פגישה לא נעימה עם המציאות של פני השטח , ואפשר גם לתרום ולהגיע לתפקידים מאוד מענינים וחשובים גם בלי להיות לוחמת , שכן אין באמת לוחמות בצהל. תחשבי שכל התפקידים הקרביים שאת רוצה קחי בחשבון שזה אומר גם שירות של שלוש שנים ולטחון הרבה , הרבה שבתות וחגים , שזה לא בהכרח רע אם את במקום טוב עם חברה' טובים אבל תחשבי שניה גם על מה זה אומר ואם את מוכנה לזה כי גם לי זה נשמע בהתחלה לפני הגיוס זה לא היה כזה ביג דיל לסגור שבתות(בזמן השירות כבר התרגלתי לזה והיו איתי בנות שבכו כל השירות שלהן בגלל זה ) שזה אומר שבחמישי\שישי בערב שחברות שלך יתקשרו לספר לך על איזו מסיבה מגניבה את תקועה בבסיס ואחרי שנתיים שכל החברות שלך יתשחררו ויטוסו לחו"ל או יתחילו תחיים שלהן את עדיין תהי בצבא ,זה דברים שחשוב לקחת אותם בחשבון ואם מוכנים לזה.
במודיעין יש הרבה תפקידים מענינים, בחיל החינוך יש אחלה תפקידים ,ת"ש , מדריכת קרב מגע , חיל קשר , חובשים , ויחידת עוקץ שיש להם גם תפקידים מאוד לבנות.
אגב אם את הולכת על קצונה זה אחלה אבל בשום ]פנים ואופן לא קצונה יעודית , ונראה לי שכבר חפרתי והסברתי פה בעבר למה זה כל כך לא כדאי אם זה מעניין אותך תפני אלי בפרטי ואני אסביר לך את התהליך המדויק של זה .

בסופו של דבר אני מאוד בעד להתגייס ואם כבר מתגייסים אז לתפקיד משמעותי שימצא את הפוטנציאל שלך אבל יש כל מיני דברים שצריך לקחת בחשבון כמו סגירת שבתות , חגים , רחוק מהבית מהחברים , שירות ארוך יותר , וכו ... שצריך לקחת בחשבון ואם מוכנים לזה , כי לא לכל אחד זה מתאים גם אם הוא מאוד מתלהב מיזה , ומה שלא תבחרי שיהיה לך המון בהצלחה .
אם יהיו לך עוד שאלות את מוזמנת בכיף לפנות אלי בפרטי
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אז קודם כל תודה.

אני מאוד מקווה שהכל שנתיים האלו יפלי שנה הבאה, אני אוכל לברר את זה בקלות. ואם זה לא, ולא אוכל ללכת לשם, אז אחשוב על משהו אחר.
אני לא בהכרח רוצה קרבי. ולא נראה לי שאלך על קרבי, עברתי על המידעון הזה ואין שם משהו שאני רוצה לעשות.
טייס כבר אמרתי שלא אנסה את זה.
לא אכפת לי לעשות שלוש שנים, אני בספק אם השירות שלי זה שנתיים ולא אחתום קבע.
ואני מאמינה שאני אשלים עם זה שאני צריכה לסגור שבתות וחגים, זה הכל בתהליך של הצבא, וכמו שאני מוכנה עכשיו לעשות את זה, גם עוד שנה אהיה מוכנה, אפילו אם זה לא הכי כיף בעולם.
וזה טיפשי שהן בכו. למה יש לבכות? הן הכניסו את עצמן לזה, הן לא היו חייבות להתגייס לשם. :shrug:
חברות שלי לא יתקשרו ויספרו לי על מסיבה מגניבה, כי אני לא בן אדם של מסיבות, זה לא מפריע לי.
וכנ"ל על השתחררות לפני, אני טסתי,בלי עין הרע, המון המון פעמים בחיים שלי, ולא דחוף לי טיסה לחו"ל. (למרות שלא הייתי מסרבת :P )
"או יתחילו תחיים שלהן את עדיין תהי בצבא" - זה לא עונש. וזה בסה"כ עוד שנה אחת. אז אני אתחיל ללמוד בגיל 21 ולא 20. בדר"כ אנשים לוקחים חופש של שנה לפני שמתחילים ללמוד. אז אני לא אעשה זאת, כמו שאמרתי, לא דחוף לי, ולא יהיה דחוף לי טיסה לחו"ל. אני יכולה לנוח בארץ שלי, ולא לטייל לראות עולם, מה שכבר עשיתי. ואם ארצה עוד (מאמינה שכן) אז גם לזה אני אמצא זמן. אז אני אלמד בגיל 22. מזה משנה.

מדריכת קרב מגע זו אופציה שכולם אומרים לי, אני לומדת קרב מגע 11 שנים, וגם אמשיך שנה הבאה, ככה שעד הצבא זה יהיה בעצם 12. אבל זה לא מה שאני רוצה לעשות.

אניוויי, קודם כל אבדוק אם יש לי אפשרות ללכת ולהתקבל למדריכת צניחה.
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

קודם כל זה כבר טוב שאת לוקחת הכל בגישה כזו חיובית ורצון גדול לתרום , זה דבר שבהחלט יקל על התאקלמות שלך בצהל . אבל מה שאת אומרת זה הכל בגדר תאוריה אין לך באמת מושג מה זה לסגור שבתות ומה זה להיות בצבא שכולם מתחילים את החיים שלהם , זה אומנם לא סוף העולם אבל זה בהחלט יכול לתת לא נעימה כל כך.
בתור אחת שעשתה לא מעט שבתות , וסגרתי גם 28 באמת שזה לא נורא והרבה מהשבתות אפילו עברו בכיף לדעתי זה חלק מהצבא , אבל לא כל אחד חווה את זה ככה , וזה שיש בנות שבכו על זה , זה לא כזה שטותי תחשבי מה זה לסגור 28 יום בחור נידח אי שם בבקעת הירדן שרק הירדנים יודעים איפה זה בדיוק על המפה . שהחבר רחוק בבית , כבר שכחת את הטעם של האוכל של אמא , והחברים שלך גם הם רחוקים יוצאים ונהנים במה שאתם לא נוהגים לעשות בסופשים. או שכל החברים שלך כבר משתחררים , רצים קדימה בונים לעצמם חיים ואת עדיין בדבר הזה שנקרא צהל מתה כבר להשתחרר. יש דברים שלא מבינים עד שלא מתגייסים וחווים אותם על הבשר. שוב זה לא כזה נורא רק תלוי למי , אני באמת יכולה להגיד שאני אישית מאוד נהנתי בשירות שלי , זה תרם לי הרבה גם מקצועית וגם אישית וסך הכל זו חוויה אבל לא לכולם זה ככה .
תשארי עם האופטימיות כי זה טוב וחשוב אבל גם אל תזלזלי ותקטלי ישר דברים ותחשבי על דברים לעומק . אגב לגבי המנילה עם החוברת עם כל המקצועות , תתעלמי מימנה שם הם מנסים למכור לך כל תפקיד הכי שחור בתור מכרה זהב כדי למשוך אותך אליו כל מ"כית בתור רמטכ"ל, כל פקידה במשרד הביטחון כראש אמ"ן או לפחות סוכנת מוסד,הכי טוב זה לשאול אנשים שהיו בצבא ומכירים את התפקידים הספציפים.
mess whit the best , die like the rest
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

Ashleadt כתב:לא אכפת לי לעשות שלוש שנים, אני בספק אם השירות שלי זה שנתיים ולא אחתום קבע.
אח, מלש"בים מלש"בים... הכאפה שמקבלים עם הגיוס...
מלש"בים זה כמו תינוקות ברחם שהכל טוב להם ומאכילים אותם ישר לטבור ואין להם דאגות בחיים ואז הם נולדים לצבא ולא מפסיקים לבכות ולצרוח
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ליאור, כמה שאתה צודק.
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

‏^‏_^
playground_love
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי playground_love »

כמה שאתם מבאסים :)
I Pack life in a suit case
I'm a lost case
You're just my illusion
Made of my wet dreams
It's all a confusion
A Diffusion
Why do I have to beg for your heart?
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

כמה שהצבא מבאס. :(
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

נו, זה לא תמיד ככה. אני דווקא נהניתי מהשירות ואני ממש שמח במה שעשיתי ב-3 שנים האלה, בדיעבד. גם אני הייתי מורעל ואמרתי שאני בטוח אחתום קבע ואצא לקצונה (זה השתנה אחרי חודשיים בטירונות :knockedout: ). אבל זה משתנה מאדם לאדם, יש אנשים שטוב להם, יש שלא טוב להם, יש שמסתדרים ויש שלא.

אבל למרות זאת, עם כל השירות המספק שהיה לי, לחתום קבע???? התחלקתם על השכל?????? :D
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

בסופו של דבר ובראייה אחורה גם לי היה צבא סבבה, אבל עדיין מקבלים כאפה רצינית כשמבינים באיזה מערכת מדובר, בלי קשר לכמה היית מורעל. יש כאלה שהכאפה הזאת תשבור אותם ויש כאלה שיקחו את זה באדישות. אבל את ההלם וההתפכחות כולם מקבלים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

ויש לי הרגשה שאני אהיה מהאדישים.
וחוץ מזה, השירות שלכם 3 שנים, שלנו שנתיים. ואם אני רוצה להגיע לקצונה למה לא? זה לא כל החיים זה בסה"כ עוד קצת זמן (או כמה זמן שזה יהיה).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

זה לא עניין של כמה זמן, זה עניין של מה עושים בזמן הזה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

ראיתם את הראיון עם בר רפאלי היום בערוץ 2 ??

כמו כל המפורסמים המשתמטים , היא מנסה לצאת מזה נקיה , והיא טוענת שהיא לא התגייסה רק בגלל שהצבא לא דחה לה את הגיוס והיה לה חוסר תקשורת / התחשבות מצד הצבא ..
וזו אגב בעיה עם הרבה מפורסמים - תמיד עונים כמו פוליטיקאים ולא יכולים להודות :irked:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

כאילו שציפינו ממנה לתשובה אחרת.. היא בחיים לא הייתה אומרת לנו "כן השתמטתי כי זה לא כל כך התאים לתוכניות החיים שלי באותה תקופה אבל היי עכשיו אמרתי לכם אז אני יוצאת בסדר".
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

:yuck: לפחות הייתה עושה שרות לאומי.‏ אבל חס וחלילה ש‏"תבזבז‏" שנה.‏ כנ‏"ל לגבי כל המשטמתים.‏ במיוחד אלה שחושבים שזה כביכול לא לרמה שלהם.‏ אפילו שחר פאר שהייתה חיילת של אחותי התגייסה ועשתה שירות ובנוסף טסה מלא פעמים למשחקים.‏ זה כבוד! לא יזיק לאף אחד לעשות משהו מועיל לשנה,‏ שנתיים.‏ ‏‏(שירות לאומי/צבא‏)‏
שלח תגובה