אז קודם כל תודה.
אני מאוד מקווה שהכל שנתיים האלו יפלי שנה הבאה, אני אוכל לברר את זה בקלות. ואם זה לא, ולא אוכל ללכת לשם, אז אחשוב על משהו אחר.
אני לא בהכרח רוצה קרבי. ולא נראה לי שאלך על קרבי, עברתי על המידעון הזה ואין שם משהו שאני רוצה לעשות.
טייס כבר אמרתי שלא אנסה את זה.
לא אכפת לי לעשות שלוש שנים, אני בספק אם השירות שלי זה שנתיים ולא אחתום קבע.
ואני מאמינה שאני אשלים עם זה שאני צריכה לסגור שבתות וחגים, זה הכל בתהליך של הצבא, וכמו שאני מוכנה עכשיו לעשות את זה, גם עוד שנה אהיה מוכנה, אפילו אם זה לא הכי כיף בעולם.
וזה טיפשי שהן בכו. למה יש לבכות? הן הכניסו את עצמן לזה, הן לא היו חייבות להתגייס לשם.
חברות שלי לא יתקשרו ויספרו לי על מסיבה מגניבה, כי אני לא בן אדם של מסיבות, זה לא מפריע לי.
וכנ"ל על השתחררות לפני, אני טסתי,בלי עין הרע, המון המון פעמים בחיים שלי, ולא דחוף לי טיסה לחו"ל. (למרות שלא הייתי מסרבת

)
"או יתחילו תחיים שלהן את עדיין תהי בצבא" - זה לא עונש. וזה בסה"כ עוד שנה אחת. אז אני אתחיל ללמוד בגיל 21 ולא 20. בדר"כ אנשים לוקחים חופש של שנה לפני שמתחילים ללמוד. אז אני לא אעשה זאת, כמו שאמרתי, לא דחוף לי, ולא יהיה דחוף לי טיסה לחו"ל. אני יכולה לנוח בארץ שלי, ולא לטייל לראות עולם, מה שכבר עשיתי. ואם ארצה עוד (מאמינה שכן) אז גם לזה אני אמצא זמן. אז אני אלמד בגיל 22. מזה משנה.
מדריכת קרב מגע זו אופציה שכולם אומרים לי, אני לומדת קרב מגע 11 שנים, וגם אמשיך שנה הבאה, ככה שעד הצבא זה יהיה בעצם 12. אבל זה לא מה שאני רוצה לעשות.
אניוויי, קודם כל אבדוק אם יש לי אפשרות ללכת ולהתקבל למדריכת צניחה.