אם כי הוא צודק במה שהוא אמר:
"מי חטף בכוח עשרות מיליוני בני אדם בבתיהם מאפריקה בזמן תקופת העבדות, והפך אותם לקרבנות של תאוות הבצע האמריקנית? מי שמר ותמך בדיקטטורות צבאיות באסיה, אפריקה ודרום אמריקה? מי השתמש בפצצות אטום נגד חפים מפשע?"
חוץ מהדוגמה של הפצצת אטום ששם יכול להיות שזה כן היה מוצדק.
אני מניח אבל שבגלל זה בשלב ההוא הנציגים האמריקאים עוד נשארו. החלק שבו הם עזבו באמת היה מוגזם ולא במקום.
אגב, שימו לב: ההודעה הראשונה שלי באשכול פוליטיקה!
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
אחד החיקויים שהכי אהבתי בשנים האחרונות הוא של פרד ארמיסן שעשה את מועמר קדאפי בSNL. כעת הגיע הזמן להגיד לו שלום ולתת לו להצטרף לחיוקיים של בין לאדן, סדאם חוסיין ומובארק אז תנוח על משכבך בשלום חיקוי של קדאפי, היית מעולה.
טוף תקשיבו הגיע הזמן שח"כ בן ארי ילך להזדיין ומהר כי ההצעת חוק המטומטמת הזאת שלו שמחייבת כל שחקן בנבחרת ישראל כלשהי לשיר את ההמנון ולהצהיר נאמנות למדינה היא כזה בולשיט, מעבר לזה שלא מערבים פוליטיקה בספורט אם הדבר הזה איכשהו יקרה זה יצור כזה שבר בין ההתאחדות למגזר. זו תהיה זכותם המלאה של הקבוצות והשחקנים הלא יהודים לשבות לגמרי ולעצור את הליגה. מעבר לזה אני די סגור לגמרי על זה שזה נגד החוקים של פיפ"א וגם יסבך אותנו בצרות בגלל האיסור של פיפ"א על זה שממשלות יקבעו מה קורה בכדורגל. החרא הזה פשוט לא נגמר...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
חילון, שוויון, כל הדברים שכל אדם מאמין רוצה להפיל על בני הדתות האחרות אבל לא יתן שהם יקרו לו.
זו זכותו של בן אדם בוגר להחליט אם זה מה שהוא רוצה ולא משהו שהוא צריך לחיות איתו לנצח כי זה מה שאמרו להורים שלו שנכון. בגיל 18 אם זה מה שאתה רוצה תעשה את זה אצל רופא נורמלי ולא בידיים של בן 80 שהגיע לדפוק קופה במסיבה והספיק בינתיים להתמלא ביין (עם כל הכבוד לאנשי דת, אתם יודעים, מגיע להם...)
נערך לאחרונה על ידי Sentient 6 ב ש' נובמבר 05, 2011 6:44 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
חילון, שוויון, כל הדברים שכל אדם מאמין רוצה להפיל על בני הדתות האחרות אבל לא יתן שהם יקרו לו.
אוקיי, אבל מה עם מיליוני יהודים ומוסלמים שהחוק הזה מפריע להם לקיים את הדת שלהם?
The secret orchard
But still so precious
אוקיי, אבל מה עם מיליוני יהודים ומוסלמים שהחוק הזה מפריע להם לקיים את הדת שלהם?
הייתי עסוק בינתיים אבל הוספתי את התשובה למעלה והיא פשוטה.
אם אתה מכשיר את ברית המילה לבנים ביהדות אז באותה המידה תכשיר את ברית המילה לנשים שזה אחד ההמצאות הכי חולניות של המין האנושי וזה דבר שכל בן אדם שפוי יסכים לגביו. להטלת מום בתינוקות לא צריכה להיות מקום בתרבות שלנו וזו צריכה להיות החלטה של בן אדם בוגר על הגוף שלו. תועלת רפואית או לא, זו דמוקרטיה וזו החלטה של בן אדם על הגוף שלו ולא מה שהסביבה שההורים שלו גדלו בו אומרת שנכון.
זו זכותו של בן אדם בוגר להחליט אם זה מה שהוא רוצה ולא משהו שהוא צריך לחיות איתו לנצח כי זה מה שאמרו להורים שלו שנכון. בגיל 18 אם זה מה שאתה רוצה תעשה את זה אצל רופא נורמלי ולא בידיים של בן 80 שהגיע לדפוק קופה במסיבה והספיק בינתיים להתמלא ביין (עם כל הכבוד לאנשי דת, אתם יודעים, מגיע להם...)
ובכל זאת זה פגיעה בחופש הדת של כל אדם שחשוב לו לימול את בנו... וזה לא שמוטל מום רציני שעלול להפריע לך להמשך החיים, עוד לא יצא לי לפגוש מישהו שהעורלה שלו חסרה לו יותר מדי.
The secret orchard
But still so precious