לפחות נהינתן?
bents כתב:מה את מתלוננת שהעיפו אותך מהאולפנא? עדיף להשאר באולפנא?TheLight כתב:יש בתי ספר חילוניים, אבל הם גרועים בהרבה מזה....DivineComedy כתב:טוב זה בהחלט לא נראה כמו נשף סיום של בית ספר דתי![]()
למה את חייבת ללמוד שם? אין שם בתי ספר נורמליים?
עד כיתה ו' למדתי בבית ספר חילוני, הכל טוב ויפה... בכיתה ז' העבירו אותי לבית ספר דתי כי המשפחה ניסתה לחזור בתשובה - זה לא עבד, וסולקתי משתי אולפנותמצאנו פיתרון באמצע - בית ספר נורמלי, דתי, עם רמה סבירה.
כעליתי לכיתה י', המנהלת "החרידה" את בית הספר - הפרידה את הבנים מהבנות גם בהפסקה, שעות שונות בספריה (מגביל ולא נוח)... רציתי בשלב הזה לעבור למקום נורמלי, אבל כבר התחלנו תקופה של בגרויות, והחומר של בית ספר חילוני שונה מבית ספר דתי... אז זה היה בעייתי לנסות להשלים הכל. בקיצור, אני, ועוד שכבה שלמה נדפקנו לחלוטין בגלל מנהלת זוועתית.
חפרתי יותר מדי, הממ![]()
![]()
חוצמזה, אם לא היית בבצפר שלך, לא היינו 8 ימים בטיול חוויתי ביחד
טלי זאת את עם החולצה של השער?:Obents כתב:כן, ראיתי אותך באמצע האוכל מחטטת באוזן עם קש כדי להרחיב ת'חור![]()
ותפסיקו עם הרמיזות, אתם סתם מקנאים.![]()
פולין, בהחלט אחת החוויות.צריך שוב
נ.ב.
אם כבר המטאלשופ, אמרתי לך שאני אמצא את התמונה![]()
Kמיתי כתב:איפה מתן? אני צריך עוד מישהו שהחולצה הזאת ^ עושה לו רע..
אני דווקא מתחיל לסמפט אותם, רענן כץ עושה לי רק טובKמיתי כתב:איפה מתן? אני צריך עוד מישהו שהחולצה הזאת ^ עושה לו רע..
נממ..כןAwakeLess כתב:טלי זאת את עם החולצה של השער?:Obents כתב:כן, ראיתי אותך באמצע האוכל מחטטת באוזן עם קש כדי להרחיב ת'חור![]()
נ.ב.
מגניבבbents כתב:נממ..כןAwakeLess כתב:טלי זאת את עם החולצה של השער?:Obents כתב:כן, ראיתי אותך באמצע האוכל מחטטת באוזן עם קש כדי להרחיב ת'חור![]()
נ.ב.
זו היתה תחנת החללWhoIsMax כתב:ראו עכשיו איזה חללית שעברה מעל ישראל.. למרות שזה היה נראה כמו כוכב רגיל שפשוט זז.