לשוב לסביבת העבודה המלחיצה אחרי 3 ימים של בטן-גב באילת
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
איזו שינה גרועה הייתה לי לא להאמין . רציתי לישון ב 24 בסוף בגלל השעון הביולוגי שלי ישנתי ב1 בערך וקמתי ב 5 וחצי (עם אבא שלי חחח ) . זה מוזר להיות ער בשעות כאלו אני חייב לציין . בדרך אני קם הרבה ... הרבה יותר מאוחר ! חחח
שאתה שומע שיר באוזניות בחוץ ופתאום אתה שומע משהו חדש ואומר "שיט, לא שמעתי את זה לפני כן, איזה יופי, כל פעם מגלים משהו חדש" ואז אתה מבין שזה בעצם מוזיקה מבחוץ שהתמזגה באופן מושלם עם השיר שאתה שומע.
הוצאתי 91 במבחן האחרון בתנ"ך, כך שאני לא דואג בעניין הזה...
ולעניין:
יווווווווווווווווווווווווווווווווווו נכנסתי לדיכאון עמוק בלי שום קשר לחיים, בלי שום סיבה!!! אין לי מושג מה עובר עלי!
יוווווווווווווווווו 2... שוב הבעיה המזדיינת הזאת שהאינרנט לא עובד שהמדיה פלייר (או כל סוג אחר של מוזיקה כנראה) פועל!!!!!
להיות על המחשב ולגלוש באינטרנט זה ח-ר-א בלי מוזיקה!!!!
עילי צא מהדיכי הייתי אומרת לך לשים מוסיקה טובה שתעודד אותך
אבל כנראה שאין לך אופציה כזו כרגע.. (אולי דיסק?)
ואני בדעה הפוכה מכם, ניר, טל וג'יימי, אקח ספרות ותנ"ך על פני היסטוריה
ואזרחות כל יום!!
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
יש לי נכשל בתנ"ך! אני מעדיף שלא תנ"ך. מקצוע משעמם. אני מעדיף במקום זה שילמדו קצת על ההיסטוריה של מוסיקת הפרוג, שזה בערך מתקופת התנ"ך.. ..
או שילמדו את התנך של הפרוג מטאל, אימג'ס אנד וורדס
לא בא לנקוט דעה איזה מקצוע יותר חשוב, אבל ברור לי שיש קשר ישיר (לא אקסלוסיבי אמנם) בין הרמה הזוועתית של ידיעת התנך (כספר) היום, לבין רמת הקריאה והכתיבה בעברית. מספיק לשוטט בפורומים באינטרנט ולקרוא מדריכים של ילדים בני 14 עם ידע מטורף בכל מה שקשור לטכנולוגיה, ועם רמת כתיבה והתבטאות של ילדים בכיתה ב', שהפוסטים שלהם נראים כמו אחרי תרגום מגוגל טרנסלייט.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
אני לא כל כך מבין את הנקודה. הרי התנ"ך לא כתובה בעיברית מדוברת (או עיברית תקנית של היום), אני לא רואה את הקשר בין ידיעת התנ"ך לאיך שאנשים כותבים היום, שאני מסכים שזה זוועתי. הרי גם לשון (גם מקצוע מעאפן) מלמד אותך אפילו ביותר פוקוס את רזי הלשון העיברית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
פשוט: ככל שאתה מתמודד עם טקסטים יותר קשים, אתה מלמד את עצמך לקרוא יותר טוב, לכתוב יותר טוב, ולהתבטא יותר נכון. ורוב השוני בתנך הוא סגנוני, השפה, התחביר והמבנה נשארו די דומים ויש הרבה דברים מרתקים מבחינה לשונית בתנך.
ומהבחינה הזאת מקצוע הלשון חשוב לא פחות ואולי יותר. הבעיה שלא מתמקדים על המיומנויות האלה יותר. (אוצר מילים רחב, דיבור נכון, ובקיצור כל מה שלקרוא הרבה ספרים ברמה גבוהה נותנים לך)
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem