DivineComedy כתב:מה שיש לי להגיד על וויסקי זה
לא מבין איך מכניסים את הגועל הזה לפה. כמה יפה הבקבוק ככה מגעיל התוכן שלו.
כן אבל בחורף זה מחמם וכיף, ועדיף על טקילה וודקה פי מליון.
בשישי האחרון (ראה אשכול פיסליסט חח) שתיתי קצת יותר מידי (בשבילי, לא באופן כללי) זה ממש מבאס, כולה 3 כוסות של שמפניה והייתי מחוקה, (הקאתי פעמיים) גם לכם זה קורה? למה סף האלכוהול שלי כזה עלוב? אולי זה בגלל ששתיתי אחרי מלא זמן שלא שתיתי כמעט כלום..אין לי מושג איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת.
יש הצעות לשיפור?
(אגב צריך לפתוח סקר "אחרי כמה כוסות אתה משתכר?")
קודם כל יכול להיות שאת לא שותה בקביעות ולכן הגוף שלך יכול לספוג כמות קטנה מאד. שנית, אם את יודעת שאת הולכת לשתות כמות לא קטנה של אלכוהול, תאכלי היטב כמה שעות לפני זה על מנת לרפד את הקיבה, תאכלי משהו בשרי. שלישית, אל תערבבי סוגי אלכוהול לדוגמא , אם שתית וויסקי בערב אז אל תשתי גם וודקה באותו הערב כי זה מתכון ודאי להקאה.
לסיכום, את צריכה להכיר את עצמך ולדעת את הגבולות שלך כדי לא לשתות סתם יותר מדי כי אח"כ רק דברים רעים יכולים לקרות.
DivineComedy כתב:מה שיש לי להגיד על וויסקי זה
לא מבין איך מכניסים את הגועל הזה לפה. כמה יפה הבקבוק ככה מגעיל התוכן שלו.
כן אבל בחורף זה מחמם וכיף, ועדיף על טקילה וודקה פי מליון.
בשישי האחרון (ראה אשכול פיסליסט חח) שתיתי קצת יותר מידי (בשבילי, לא באופן כללי) זה ממש מבאס, כולה 3 כוסות של שמפניה והייתי מחוקה, (הקאתי פעמיים) גם לכם זה קורה? למה סף האלכוהול שלי כזה עלוב? אולי זה בגלל ששתיתי אחרי מלא זמן שלא שתיתי כמעט כלום..אין לי מושג איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת.
יש הצעות לשיפור?
(אגב צריך לפתוח סקר "אחרי כמה כוסות אתה משתכר?")
הפתרון מאוד פשוט - לשתות בגבולות שלך. אני לא מבין למה מישהו רוצה לשתות הרבה. אם את יודעת שאחרי שתי כוסות את גמורה, אז תעצרי שם. אין שום סיבה בעולם לשתות הרבה סתם בשביל לשתות הרבה (כי זה מאאאגניב)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
כן הבעיה שאני עוד לא יודעת בדיוק מה הם הגבולות שלי (ועוד בשמפניה בכלל לא כי אף פעם לא שתיתי את זה בכמות גדולה) כי אני לא שותה לעתים קרובות אז כשאני שותה אני פשוט שותה עד שאני מרגישה סטלה
אתה צודק בהחלט ניר אבל אל תשכח שיכול להיות שאם אתה לא מכיר את הגבולות שלך טוב אז עד שהאלכוהול מתחיל להשפיע אתה כבר שותה הרבה יותר ממה שאתה אמור לשתות במקור.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
avrahamshuk כתב:אתה צודק בהחלט ניר אבל אל תשכח שיכול להיות שאם אתה לא מכיר את הגבולות שלך טוב אז עד שהאלכוהול מתחיל להשפיע אתה כבר שותה הרבה יותר ממה שאתה אמור לשתות במקור.
זה בעיה שהתחילה בשנים האחרונות בדור הצעיר, ההתלהבות משתיית האלכוהול והרגשת ה"מאגניבות" (כמו שניר אמר). מי שלא יודע את הגבולות שלו בשתיית אלכוהול, שישתה מעט ולא להיפך. אני עוד פעם אדגיש, לשתות אלכוהול על קיבה ריקה זה גרוע מאד, לכן חשוב לאכול משהו בשרי שימלא את הקיבה לפני ששותים אלכוהול, על אחת כמה וכמה אם מדובר בבן אדם שלא שותה קבוע והגוף שלו לא רגיל לספוג אלכוהול.
avrahamshuk כתב:אתה צודק בהחלט ניר אבל אל תשכח שיכול להיות שאם אתה לא מכיר את הגבולות שלך טוב אז עד שהאלכוהול מתחיל להשפיע אתה כבר שותה הרבה יותר ממה שאתה אמור לשתות במקור.
זה בעיה שהתחילה בשנים האחרונות בדור הצעיר, ההתלהבות משתיית האלכוהול והרגשת ה"מאגניבות" (כמו שניר אמר). מי שלא יודע את הגבולות שלו בשתיית אלכוהול, שישתה מעט ולא להיפך. אני עוד פעם אדגיש, לשתות אלכוהול על קיבה ריקה זה גרוע מאד, לכן חשוב לאכול משהו בשרי שימלא את הקיבה לפני ששותים אלכוהול, על אחת כמה וכמה אם מדובר בבן אדם שלא שותה קבוע והגוף שלו לא רגיל לספוג אלכוהול.
חח דור צעיר..אני לא כזאת צעירה...ואני מסכימה עם מה שנאמר שעד שהאלכוהול מתחיל להשפיע אתה כבר שותה הרבה יותר ממה שאתה אמור לשתות במקור..
וגם למי שלא שותה לעיתים קרובות קשה להכיר את הגבולות שלו. ואגב, כן הייתי על בטן מלאה, אמנם לא בשר, אבל זה כי אני צמחונית אז זה כבר יקשה עלי לפתור את בעית ההשתכרות המהירה
חח דור צעיר..אני לא כזאת צעירה...ואני מסכימה עם מה שנאמר שעד שהאלכוהול מתחיל להשפיע אתה כבר שותה הרבה יותר ממה שאתה אמור לשתות במקור..
וגם למי שלא שותה לעיתים קרובות קשה להכיר את הגבולות שלו. ואגב, כן הייתי על בטן מלאה, אמנם לא בשר, אבל זה כי אני צמחונית אז זה כבר יקשה עלי לפתור את בעית ההשתכרות המהירה
דיברתי באופן כללי על הדור הצעיר, לא עליך.
הכל עניין של משמעת עצמית, מי שלא מסוגל לשתות בצורה מבוקרת, יש לו בעיה אח"כ ואני לא מדבר רק על אלכוהוליזם אלא על התנהגות תחת שיכרות, נהיגה תחת שיכרות וכו'.
מה שבאמת מפריע לי זה אנשים שמתלהבים מזה ששתו אלכוהול, כאיולו אפשר לחשוב.... לא מדבר על מישהו ספציפי פה, סתם כל הקטע הפתאטי הזה שלשתות זה cool.
גם אני אוהב לשתות ובירה או יין אדום תמיד עושים לי טוב (במיוחד יין אדום עם סטייק), אבל אני לא רואה בזה פעילות חברתית של וואו בוא נצא לדפוק את הראש רק בשביל לדפוק את הראש.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
זה ברור שלא אבל כשיש ערב אצל חבר בבית אז זה די ברור שלשתיה יהיה חלק בזה...
כמובן שלא עושים את זה בשביל לשתות אלא בשביל להיות עם חברים ולעשות כיף.
אבל בכל זאת שתיה תיהיה שם וזה לא יהיה יין...
ilai fields #7 כתב:זה ברור שלא אבל כשיש ערב אצל חבר בבית אז זה די ברור שלשתיה יהיה חלק בזה...
כמובן שלא עושים את זה בשביל לשתות אלא בשביל להיות עם חברים ולעשות כיף.
אבל בכל זאת שתיה תיהיה שם וזה לא יהיה יין...
חחח כן יין זה לא טעים! שונאת יין אדום...וגם אין לי עם מה לשתות את זה כי אני בחיים לא אוכלת סטייקים. אם כבר יין אז לבן ועדיף מוסקט
אין ספק שאלכוהול תמיד מוסיף לאוירה, הענין הוא פשוט לעשות את זה במידה ראויה