אשכול Sci Fi
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
Re: אשכול Sci Fi
אחד הדברים שלא מסתדרים לי, אם כבר עושים סרט בו כל גיבורי העל הללו נמצאים באותו יקום, הוא לאן נעלמו נשקי האנרגיה המתקדמים שנוצרו בידי אותו ממציא נאצי. הרי ראו שחלקם חזרו לבסיס של צבא ארה"ב, אז......
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני מניח שנראה בסרט אבל אני בספק אם הם יהיו במרכז שלי האיוונגרז. יכול להיות גם שאני טועה. בכל מקרה הם לא כאלה פקטור כי הקפטן לבד היה הרבה יותר מסוכן מצבא שלם חמוש בכלי נשק שמונעים עליו ידי הטסרקט. הוא חמוש ברוח האנושית וכל זה אתם יודעים...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sentient 6
- דרימיסט-על
ד"א לשילד תמיד הייתה הבנה שיש דברים שאסור שיהיו בידיים שלי הציבור, שהכוחות שלי אסגרד הם מסוכנים מידי לקיום ולאבולוציה האנושית ולכן צריך לפקח ולמנוע את הנוכחות שלהם במידגרד.
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
תמיד במקום "של" אתה כותב "שלי"..
ידוע מי בכלל הרשע בסרט?
ידוע מי בכלל הרשע בסרט?
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".
רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מהטריילר נראה שמדובר על אחיו המאומץ של ת'ור.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אוטו קורקט מעצבן כזה כשאני שולח הודעות מהמכשיר.DT_Tal כתב:תמיד במקום "של" אתה כותב "שלי"..
ידוע מי בכלל הרשע בסרט?
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
אהההה.. וואו הייתי בטוח שיש לך טיקים חחח
- Greenburger
- דרימיסט-על
לא ראיתי את הסרט של קפטן אמריקה, אז לא יודע מה קורה שם.YtseJam כתב:קפיצה קלה ל-The Avengers... לא הבנתי מה הבעיה עם זה שקפטן אמריקה משתמש בנשק חם באחת הסצנות שלו. אני חושב שכל גיבור-על משתמש בנשק שלו, וקפטן אמריקה בסופו של דבר הוא אדם רגיל שעבר תהליך שיפור גנטי. הוא חזק יותר, אבל הוא עדיין אנושי ומוגבל בתוך העולם הזה*. גם בסרט "קפטן אמריקה" הוא משתמש בנשק, ונראה לי הגיוני לחלוטין שזה מה שייקרה גם ב-The Avengers
* לעומתו, ת'ור לא מהעולם הזה, ובעולם שלו יש לו טכנולוגיה אחרת שמאפשרת לו לעשות דברים אחרים... ובדיוק כך גם עם סטארק, שיש לו את החליפה שלו ורק איתה הוא יודע להתמודד מול הרעים.
It all makes perfect sense to me...
בכל מקרה מה שמפריע לי שהוא משתמש ברובה אוטומטי זה שזה לא ברוח גיבורי על... עזוב לנסות לתרץ את זה בהגיון של "הוא בסופו של דבר עדיין אנושי ומוגבל". ההסבר לכוחות שלו (שממנו נובעת המסקנה שהוא אנושי אחרי הכל) זה סתם הסבר מופרך, כמו שלכל סופר גיבור יש, והשורה התחתונה היא שהוא אדם עם כוחות על. יש לו את הכוחות שלו והציוד שלו (שזה המגן ולא שום רובה) ועם זה הוא אמור לחסל את הרעים, כמו שכל גיבור אחר מנצח רק עם הכוחות שלו.
אתה חושב שזה הגיוני שוולברין הוא הגיבור הכי חזק ומכסח כל מה שניצב מולו רק כי הוא פרוע ויש לו טפרי אדמנטיום? אם זה היה מציאותי אז כל אחד עם רובה היה איום רציני בשבילו.
גם ציקלופ לדוגמה, לא משתמש במשהו אחר חוץ מהירייה האופטית שלו. נכון זה חזק מאוד, אבל אין שום סיבה לא לשאת עליו גם כמה רימונים. רק עוזר.
כל גיבור על יכול להרים נשק של האויב ולהשתמש בו. אבל זה הורס את כל הרעיון של גיבורי על מקומיקס.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DT_Tal
- דרימיסט שרוף
צודק (חחחחח muse זה צודק)
- Sentient 6
- דרימיסט-על
יש דירוג שלי מוטנטים לפי העוצמה שלהם, ג'ין גריי לדוגמה היא דרגה אומגה כי היא די פצצת מימן רב פעמית מהלכת זה ידוע אבל וולברין לדוגמה הוא לא כזה חזק, זה דווקא השילוב של יכולת הריפוי עם השלד שלו שעושים אותו כזה אלמותי, פשוט כמעט בלתי אפשרי להרוג אותו, רק מגנטו והזמן יכולים לעשות את זה אבל נראה ששניהם נהנים איתו יותר מדי. סטיב רוג'רס היה מדורג בסולם כזה הרבה יותר נמוך כי הוא כולה יש לו חוזק של שישה אנשים ויכולת ריפוי קצת יותר מהירה. הוא עדיין צריך כדורים כדי להיפטר מאויבים הוא לא יכול להרוג אותם בעזרת הרוח האמריקאית בלבד. הוא פשוט ממזר עם הרבה מזל תלוי איך מסתכלים עליו אבל כמו וולברין הוא דמות שמייצגת משהו שהוא מעבר לכוחות או אלימות.
תמיד הייתה יריבות בינו לבין סטארק והאגו שלו כי קאפ מייצג חירות וסטארק הוא בן אדם שאומנם רואה רחוק קדימה אבל נוטה לפספס את התוצאות שלי המעשים שלו כמו שקרה במלחמת האזרחים שלי מארוול ככה שאחרי שהוא הפך את רוג'רס לנמלט הוא בעצמו הפך לאויב הציבור מספר אחת כשהגרין גובלין השתלט עליו המדינה ובמידה רבה זו אחריותו שלי סטארק. שלושת הנוקמים האגדיים אלו שתמיד היו שם, תור, סטארק ורוג'רס הם די מסוכנים ולבד ונוטים לאבד שליטה והיתרון הוא שגם עם המתיחות שקיימת ביניהם הם מאזנים אחד את השני ומחזירים את הדברים למקומות הנכונים. הם צריכים אחד את השני אחרת הם כולם פצצות בזמן מהלכות.
ק
תמיד הייתה יריבות בינו לבין סטארק והאגו שלו כי קאפ מייצג חירות וסטארק הוא בן אדם שאומנם רואה רחוק קדימה אבל נוטה לפספס את התוצאות שלי המעשים שלו כמו שקרה במלחמת האזרחים שלי מארוול ככה שאחרי שהוא הפך את רוג'רס לנמלט הוא בעצמו הפך לאויב הציבור מספר אחת כשהגרין גובלין השתלט עליו המדינה ובמידה רבה זו אחריותו שלי סטארק. שלושת הנוקמים האגדיים אלו שתמיד היו שם, תור, סטארק ורוג'רס הם די מסוכנים ולבד ונוטים לאבד שליטה והיתרון הוא שגם עם המתיחות שקיימת ביניהם הם מאזנים אחד את השני ומחזירים את הדברים למקומות הנכונים. הם צריכים אחד את השני אחרת הם כולם פצצות בזמן מהלכות.
ק
- Sentient 6
- דרימיסט-על
א מצטער עליו החפירה ב זה כמובן נכתב בסלולר עם רום שהעברית בו היא שפה קשה.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אממ אני מקווה שירדתי לסוף דעתך אבל אם אני מבין נכון יש שלושה דרכים לנצח וולברין והם או לערוף לו את הראש עם חרב אדמנטיום או שמגניטו למשל יתלוש לו את השלד המתכתי מהגוף, זה וכאמור זקנה, משהו כמו 150 שנה איי גאס. תתתע בו כמה כדורים שתרצה השלד שלו ימנע הרס של עצמות והרפיד ריג'נריישן שלו פשוט יתקן כל נזק. עובדה שהוא בערך היחיד שההאלק לא מסוגל לפרק אותו לחתיכות תרתי משמע.Greenburger כתב:לא ראיתי את הסרט של קפטן אמריקה, אז לא יודע מה קורה שם.YtseJam כתב:קפיצה קלה ל-The Avengers... לא הבנתי מה הבעיה עם זה שקפטן אמריקה משתמש בנשק חם באחת הסצנות שלו. אני חושב שכל גיבור-על משתמש בנשק שלו, וקפטן אמריקה בסופו של דבר הוא אדם רגיל שעבר תהליך שיפור גנטי. הוא חזק יותר, אבל הוא עדיין אנושי ומוגבל בתוך העולם הזה*. גם בסרט "קפטן אמריקה" הוא משתמש בנשק, ונראה לי הגיוני לחלוטין שזה מה שייקרה גם ב-The Avengers
* לעומתו, ת'ור לא מהעולם הזה, ובעולם שלו יש לו טכנולוגיה אחרת שמאפשרת לו לעשות דברים אחרים... ובדיוק כך גם עם סטארק, שיש לו את החליפה שלו ורק איתה הוא יודע להתמודד מול הרעים.
It all makes perfect sense to me...
בכל מקרה מה שמפריע לי שהוא משתמש ברובה אוטומטי זה שזה לא ברוח גיבורי על... עזוב לנסות לתרץ את זה בהגיון של "הוא בסופו של דבר עדיין אנושי ומוגבל". ההסבר לכוחות שלו (שממנו נובעת המסקנה שהוא אנושי אחרי הכל) זה סתם הסבר מופרך, כמו שלכל סופר גיבור יש, והשורה התחתונה היא שהוא אדם עם כוחות על. יש לו את הכוחות שלו והציוד שלו (שזה המגן ולא שום רובה) ועם זה הוא אמור לחסל את הרעים, כמו שכל גיבור אחר מנצח רק עם הכוחות שלו.
אתה חושב שזה הגיוני שוולברין הוא הגיבור הכי חזק ומכסח כל מה שניצב מולו רק כי הוא פרוע ויש לו טפרי אדמנטיום? אם זה היה מציאותי אז כל אחד עם רובה היה איום רציני בשבילו.
גם ציקלופ לדוגמה, לא משתמש במשהו אחר חוץ מהירייה האופטית שלו. נכון זה חזק מאוד, אבל אין שום סיבה לא לשאת עליו גם כמה רימונים. רק עוזר.
כל גיבור על יכול להרים נשק של האויב ולהשתמש בו. אבל זה הורס את כל הרעיון של גיבורי על מקומיקס.
סתם חוות דעת אישית, ציקלופ הוא ממש ממש אפס, אני לא סובל אותו והוא די תמיד היה עבד של הכוח שלו, אתה רוצה לשתק אותו פשוט קח לו את המשקפיים שחוסמות את הקרניים, או שהוא יתחיל לרסס את כל הסביבה שלו או שהוא יהיה חייב לסגור את העיניים וככה הוא חסר תועלת. לא הבנתי אף פעם איך הוא הגיע למעמד שלו בקרב האקסמן, הוא וג'ין גריי ואמה פרוסט זה כזה סרט מפגר...
בל קשר, נה נה נה נה נה איך אני יודע שאיירון מן 3 יהיה מעולה?? כי דרו פירס התסריטאי שעובד על הסרט עכשיו קיבל את הג'וב של לכתוב את שרלוק הולמס 3 וזה אומר ש-RDJ ומארוול ממש אהבו את העבודה שלו והמליצו עליו לWB. נייס.
- Greenburger
- דרימיסט-על
א'- קפטן אמריקה הוא לא מוטנט. אז הדירוג כוח שלהם לא קשור.
ב'- הוא לא צריך להרוג את האויבים שלו. למעשה מעט מאוד דמויות, טובות או רעות, מתות בייקום של מארוול. כי זה קומיקס. וכשמישהו כן מת זה תמיד באירוע מאוד גדול ודרמתי, ולא ב"קרב רגיל". אז גם עם הכוח של "כולה" 6 אנשים הוא עדיין מספיק חזק בשביל להביס את האויבים שלו בלי רובים או מה שלא יהיה. שלא לדבר על המגן שלו שבזכותו הוא בלתי פגיע לכל דבר (בתנאי שהוא כיוון את המגן בזמן ולכיוון הנכון
)
ג'- לא אני קבעתי שוולברין הוא הכי חזק, מארוול קבעו זאת. בכל מקום אומרים שהוא "The best at what he does", ומה הוא עושה? הוא גיבור על, שנלחם בנבלי על. והסיבה שהם קבעו שהוא הכי חזק זה כי הוא הכי מגניב והכי אהוב על הקהל, לא כי הוא באמת הכי חזק מבחינת כוחות.
לגבי זה שאי אפשר להרוג אותו, זה כזה מפגר. יש לו שלד אדמנטיום? אז מה? האיברים שלו לא חסינים לכדורים. תתקע לו כדור בבטן והוא אכל אותה. לגבי יכולת הריפוי שלו, היא לא כזו מהירה שהיא תמנע מוות מכדור. פשוט מאז הסרטים, שממש ממש הגזימו עם היכולת ריפוי שלו שבאמת עשו אותו בן אלמוות בזכותה בהם, כולם חושבים שהוא מתרפא עד כדי כך מהר. ויודע מה? גם אם היא כן היתה כזו מהירה, אם תוקעים לו כדור בבטן, הכדור נשאר בתוך הגוף, והוא לא יכול להתרפא. אז הוא אמור למות.
הזכרת את האלק? זה גם מפגר לגמרי. אין שום סיבה שהוא לא יהיה מסוגל לתלוש לו איברים, תרתי משמע, כמו שאמרת. הוא יכול לתלוש לוולברין יד בלי שום בעיה (או לפחות כך זה אמור להיות). שלד אדמנטיום? סבבה, תשמור את העצם של היד. כל הבשר והרקמות שמסביב, תנשק אותם לשלום.
בקשר לציקלופ, הוא הגיע למעמד הזה כי חוץ מהכוחות, הבנאדם מביא עוד דברים לשולחן. כמו יכולת להנהיג.
אבל זה רק מוכיח שאין שום קשר בין הכוחות של הדמות לבין המעמד/מה שהיא מסוגלת לעשות ביקום של מארוול. זה הכל בדיוני ברמות קיצוניות והמעמד של הדמות בעולם נקבע לפי שיקולים תסריטיים ולא לפי אומדן מציאותי כלשהו.
ב'- הוא לא צריך להרוג את האויבים שלו. למעשה מעט מאוד דמויות, טובות או רעות, מתות בייקום של מארוול. כי זה קומיקס. וכשמישהו כן מת זה תמיד באירוע מאוד גדול ודרמתי, ולא ב"קרב רגיל". אז גם עם הכוח של "כולה" 6 אנשים הוא עדיין מספיק חזק בשביל להביס את האויבים שלו בלי רובים או מה שלא יהיה. שלא לדבר על המגן שלו שבזכותו הוא בלתי פגיע לכל דבר (בתנאי שהוא כיוון את המגן בזמן ולכיוון הנכון

ג'- לא אני קבעתי שוולברין הוא הכי חזק, מארוול קבעו זאת. בכל מקום אומרים שהוא "The best at what he does", ומה הוא עושה? הוא גיבור על, שנלחם בנבלי על. והסיבה שהם קבעו שהוא הכי חזק זה כי הוא הכי מגניב והכי אהוב על הקהל, לא כי הוא באמת הכי חזק מבחינת כוחות.
לגבי זה שאי אפשר להרוג אותו, זה כזה מפגר. יש לו שלד אדמנטיום? אז מה? האיברים שלו לא חסינים לכדורים. תתקע לו כדור בבטן והוא אכל אותה. לגבי יכולת הריפוי שלו, היא לא כזו מהירה שהיא תמנע מוות מכדור. פשוט מאז הסרטים, שממש ממש הגזימו עם היכולת ריפוי שלו שבאמת עשו אותו בן אלמוות בזכותה בהם, כולם חושבים שהוא מתרפא עד כדי כך מהר. ויודע מה? גם אם היא כן היתה כזו מהירה, אם תוקעים לו כדור בבטן, הכדור נשאר בתוך הגוף, והוא לא יכול להתרפא. אז הוא אמור למות.
הזכרת את האלק? זה גם מפגר לגמרי. אין שום סיבה שהוא לא יהיה מסוגל לתלוש לו איברים, תרתי משמע, כמו שאמרת. הוא יכול לתלוש לוולברין יד בלי שום בעיה (או לפחות כך זה אמור להיות). שלד אדמנטיום? סבבה, תשמור את העצם של היד. כל הבשר והרקמות שמסביב, תנשק אותם לשלום.
בקשר לציקלופ, הוא הגיע למעמד הזה כי חוץ מהכוחות, הבנאדם מביא עוד דברים לשולחן. כמו יכולת להנהיג.
אבל זה רק מוכיח שאין שום קשר בין הכוחות של הדמות לבין המעמד/מה שהיא מסוגלת לעשות ביקום של מארוול. זה הכל בדיוני ברמות קיצוניות והמעמד של הדמות בעולם נקבע לפי שיקולים תסריטיים ולא לפי אומדן מציאותי כלשהו.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני יודעים שקאפ הוא לא מוטנט נו זה היה רק כדי לשים את הכוח שלו בפרופורציות, שאומנם נוסחת חייל העל נתנה לו כוחות פיזיים ואינטלקט משופר אבל לדעתי יש לו ערך מוסף אמיתי, נדיר גם בקרב גיבורי העל הגדולים ביותר. הוא פשוט הקפטן וכל מי שמעריך קומיקס וגיבורים מסתכל אליו בהערצה טבעית. הוא פשוט הקאפ. זה מה שעושה אותו מה שהוא. בגלל זה הרובה לא מפריע לי במקרה שלו, זה לא שהוא ישלוף בזוקה או יכנס חמוש כמו המעניש.
ציקלופ עדיין אפס לא שיכנעת אותי.
הדרך היחידה באמת למות שם זה להיות לא פופולרי אצל הקוראים.
ציקלופ עדיין אפס לא שיכנעת אותי.
הדרך היחידה באמת למות שם זה להיות לא פופולרי אצל הקוראים.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
dudeeee הספר החדש של היילו זה כזה מגניב הכל הולך להשתנות וזה הולך להיות חתיכת זינוק אבולוציוני קדימה. אדיר.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
המוח שלי מתפוצץ אני לא מחזיק שמישהו יגיד לממזרים האלו בסיאטל שיוציאו סרטון עם המנוע של המשחק כבר!!! אההההה!!!@@@@!!!!!!!
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהתוכניות של ג'יימס מנגולד (3:10 ליומה, walk the line ועוד כמה) ל-the wolverine.
הסרט יקבל את הטון המתאים זה בטוח ומסתבר שאחרי שדארן ארונופסקי עזב את ההפקה הוא לא נעלם אלא ישב ושכתב שוב את התסריט של כריסטופר מקווארי ביחד עם מנגולד והם המציאו מחדש את התסריט כנראה ולדבריו הם הפכו אותו ליותר בסגנון של צ'יינטאון, סיפור שמתמקד בדמות ובאמת במשקולת הלא אנושית שעל הכתפיים שלה והבדידות שלה ביפן, בסביבה כזאת מוקף בנינג'ות ושאר טיפוסים שהסביבה מספקת והאלימות בסרט אמורה להיות פחות סטנדרטית ופחות מה שאתם מצפים בסרט אקסמן אלא יותר סרטי סמוראים, לכיוון הזה. יהיה מגניב לגמרי.
הסרט יקבל את הטון המתאים זה בטוח ומסתבר שאחרי שדארן ארונופסקי עזב את ההפקה הוא לא נעלם אלא ישב ושכתב שוב את התסריט של כריסטופר מקווארי ביחד עם מנגולד והם המציאו מחדש את התסריט כנראה ולדבריו הם הפכו אותו ליותר בסגנון של צ'יינטאון, סיפור שמתמקד בדמות ובאמת במשקולת הלא אנושית שעל הכתפיים שלה והבדידות שלה ביפן, בסביבה כזאת מוקף בנינג'ות ושאר טיפוסים שהסביבה מספקת והאלימות בסרט אמורה להיות פחות סטנדרטית ופחות מה שאתם מצפים בסרט אקסמן אלא יותר סרטי סמוראים, לכיוון הזה. יהיה מגניב לגמרי.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
תחרות המעריץ הכי גדול בעולם של היילו תחת תמיכה של 343 ורק תושבים אמריקאיים יכולים להתמודד!!! תהיו בטוחים שמייל זועם/מתחנן שתיתן לי להשתתף נשלח למנהלת הקהילה הגמדית חובבת החתולים שלהם.
- Greenburger
- דרימיסט-על
חח והעיקר זה "המעריץ הכי גדול בעולם"
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
on the first of march 2013 avatar will be put to shame.