עזוב החונטה הצבאית של מדינת ישראל קיימת כבר לא מעט שנים, זה לא חדש. טוב שמדי פעם משהו מצליח לעצור את הסחף הזה! לא צריך לרחם על הגנרלים האלה, לא על גלנט ולא על אף אחד- כולם דואגים לדבר אחד- התחת של עצמם! בטחון ישראל זה הדבר האחרון ברשימה שלהם.טל רודס כתב:ועכשיו תראה מה מנסים לעשות בכנסת, לקצר את תקופת הצינון לקצינים בצה"ל, כדי שיוכלו להיכנס לפוליטיקה כמה שיותר מהר.
אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- בריל!
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- דרימיסט מתקדם
בלי פוליטיקה -
אודי פוגל שנרצח אתמול בלילה היה איש יקר שהאמין בחיבור של הציבור הישראלי. הוא גורש מגוש קטיף, ולאחר מכן גר באריאל שם עסק בין היתר במפגשי הידברות בין דתיים לחילונים. במסגרת זו זכיתי להכיר אותו אישית, וללמוד איתו וממנו המון. רצח מזעזע ומתועב.
השם יקום דמו.
אודי פוגל שנרצח אתמול בלילה היה איש יקר שהאמין בחיבור של הציבור הישראלי. הוא גורש מגוש קטיף, ולאחר מכן גר באריאל שם עסק בין היתר במפגשי הידברות בין דתיים לחילונים. במסגרת זו זכיתי להכיר אותו אישית, וללמוד איתו וממנו המון. רצח מזעזע ומתועב.
השם יקום דמו.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
And Ynet is the only place in the world that right now doesn't have anything on Japan in the first page
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
רס"ר המשמעת הידוע ביותר במדינה, אלי גליקמן, יתמנה למנכ"ל של חברת החשמל.
כל מי שאי פעם היה כפוף לבן אדם הזה יודע שמצד אחד זה אומר שהשנים הבאות יהיו טובות לחברת החשמל אבל מצד שני זה גורם לי לרצות להתנתק מהגריד, לכסות את הבית בקולטי שמש וליצר לעצמי חשמל. הוא די שמוק.
כל מי שאי פעם היה כפוף לבן אדם הזה יודע שמצד אחד זה אומר שהשנים הבאות יהיו טובות לחברת החשמל אבל מצד שני זה גורם לי לרצות להתנתק מהגריד, לכסות את הבית בקולטי שמש וליצר לעצמי חשמל. הוא די שמוק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רס"ר המשמעת הידוע ביותר במדינה? בחיים שלי לא שמעתי עליו. נראה לי שרנ"ג יצחק טאיטו קצת יותר מוכר ממנו.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כבר לא.
הוא היה המפקד של שייטת 13 והסמנכ"ל לקוחות בפרטנר במשך שנים ואני יכול להגיד לך שכל המנהלים בכל המחלקות באורנג', שזה תפקיד שקשה בטירוף להגיע אליו בחברה, גם אלו שהיו בחברה הרבה לפניו פחדו ממנו כמו מהמוות. הבן אדם הזה לא משחק והוא ידוע בקהילת העסקים כבן אדם מוצלח מאוד, אחד שמזיז דברים ודורס את מי שמפריע.
אישית אני לא מחבב אותו כי הבאסה הראשונה שבעבודה באורנג' זה לקום, להגיע ולראות איזה מייל ברמת חברה שיש בו המון רמיזות לא נעימות כלפי מי שיעשה צעד אחד לא נכון. קצת בא לי להקיא מהמחשבה עליו.
הוא היה המפקד של שייטת 13 והסמנכ"ל לקוחות בפרטנר במשך שנים ואני יכול להגיד לך שכל המנהלים בכל המחלקות באורנג', שזה תפקיד שקשה בטירוף להגיע אליו בחברה, גם אלו שהיו בחברה הרבה לפניו פחדו ממנו כמו מהמוות. הבן אדם הזה לא משחק והוא ידוע בקהילת העסקים כבן אדם מוצלח מאוד, אחד שמזיז דברים ודורס את מי שמפריע.
אישית אני לא מחבב אותו כי הבאסה הראשונה שבעבודה באורנג' זה לקום, להגיע ולראות איזה מייל ברמת חברה שיש בו המון רמיזות לא נעימות כלפי מי שיעשה צעד אחד לא נכון. קצת בא לי להקיא מהמחשבה עליו.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מתן, אתה יודע שהמדינה שאתה חי בה היא ישראל ולא אורנג'?
בחברה שבה אתה עובד (ולא שאר אנשי הפורום) האיש ידוע, אבל כמו טל גם אני מכיר את טאיטו אפילו שלא הייתי קצין...
בחברה שבה אתה עובד (ולא שאר אנשי הפורום) האיש ידוע, אבל כמו טל גם אני מכיר את טאיטו אפילו שלא הייתי קצין...

"The bigger the lie, the more they believe"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
לא עובד שם כבר שנתיים דבר ראשון, דבר שני הבן אדם הוא איש עסקים ידוע במדינה. אם אף אחד בפורום לא מכיר אותו כי הוא לא מופיע בכותרות של החדשות אז בסדר אבל הוא עדיין שם ידוע וסביר להניח שעם הג'וב החדש שלו ועם ההפרטה של חברת החשמל אתם תכירו אותו בקרוב.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מסכים עם הנאמר.. למרות שישראל לא הייתה ממש תמימה בפעולותיה ברצועה, הישג אחד היה לזה וזו הקטנת ירי הרקטות לעבר ישראל..ufomatan כתב:יואב גלנט הוא פוליטיקאי יותר מאשר איש צבא! האיש הזה בוחש בכל דבר שזז ביחד עם הפטרון הגדול שלו ברק. המשך ניסיון ההשתלטות של החונטה הצבאית של ברק נחתכה בגלל יהירות של גלנט שחשב שאך אחד לא יגע בו וכל הכבוד לכל מי שגרם למינוי הזה ליפול! גלנט היה אלוף פיקוד דרום בכישלון האדיר של ישראל בעופרת יצוקה. מלחמה שבו הוצג לראווה ריקבון מוסרי של חיילי ומפקדי צה"ל, שלא נראה כדוגמתו מאז מלחמת לבנון הראשונה. האיש לא מתאים לשרת בשום מסגרת צבאית בכירה והוא היה צריך לעמוד לדין או לפחות להיות מודח מצה"ל על ניהול המערכה הכושלת בעזה שלא הובילה לשום הישג אמיתי לישראל מלבד אלפי הרוגים אזרחים פלסטינים, הרס בלתי הגיוני של הרצועה, פגיעה בארגוני זכויות אדם וארגוני או"ם שונים ברצועה ובכך חיזוק לדה-לגיטימציה של ישראל בעולם.טל רודס כתב:אני לא רוצה לשפוט את דיין רטרואקטיבית, אבל זה שגלנט "גנב" שטח לא היה צריך למנוע ממנו את המינוי, אחרי שזה כבר הוכרז. ברגע שהוחלט שהוא צריך להיות הרמטכ"ל, זה אומר מבחינתי שמי שהחליט על המינוי (ועדת טירקל) בדק את כל מה שגלנט עשה בקריירה ולכן הוא כשיר. זה שעכשיו בגלל עתירה לבג"ץ גלנט לא יהיה רמטכ"ל, זה בזיון למדינה , כי זה בן אדם שנתן מעל 30 שנה מחייו וכנראה שהוא באמת הקצין הכי טוב שיש לתפקיד ואני פשוט מרחם עליו אחרי כל הפרשה עם המכתב המזויף ועכשיו זה, פשוט הרסו לבן אדם את החיים. זה פשוט קרקס עכשיו למנות את בני גנץ, ומדוע אף אחד לא מדבר על החלק שלו בפאשלות האיומות של מלחמת לבנון השנייה. האם גלנט מבחינת קריירה צבאית עשה פחות מגנץ? לדעתי הוא עשה יותר ולכן הוא צריך להיות הרמטכ"ל. בכלל כל הרמטכ"לים האחרונים היו על הפנים, מופז, חלוץ ואשכנזי (שהוא יחסית היה פחות גרוע לעומת שני הפרסים) והייתה פה הזדמנות למינוי מצוין, חבל.
יואב גלנט לא גיבור ולא נעלי בית! הוא פוליטיקאי סרוח מבית היוצר של החונטה הברקית האיומה שמחריבה את בטחון ישראל לשנים רבות!
וחומזה, לא הייתי מכליל את המוסר את כמוסר כולל של צה"ל, אלא כמה חיילים, שהם בעצמם ניצים קיצוניים, בחרו לבצע מיני פשמעי מלחמה, וזאת נגד רוח צה"ל.. כמובן, הכולל בתוכו גם הפרת רוח צה"ל בעצמו.. לכן, אני שמח שהקצינים האלו והחיילים נשפטו ונענשו..
עדיין יש כמה כאלה בצבא שלא מבינים את המשמעות של צבא העם, שכפוף להחלטות הממשלה. ואם זה אומר שהממשלה תחליטא בין יום ובין הימים לצאת מהגדה, הצבא יעשה את זה. ששאלתי הרבה אנשים מיחידתי מה הם מתוונים לעשות ברגע שתהיה אחת כזו, תשובת הרוב הייתה "סירוב פקודה". מעין שביתה איטלקית.. מכאן,אני חושש.. לצערי.. הולך להיות גל איום ונורא של סירובי פקודה.. החיילים לא מבינים היום את משמעות הצבא.. הן כחיילים והן כאנשי קבע.. אהצבא לא נולד בשביל לכתוש את אויבנו, אלא להיות כלי משחק בעשיית שלום והבאת ביטחון לעשם באמצעות משחקים שכאלה.. זה חלק ממטרות הצבא גם.. להביא למצב של הכרעה ע"י מלחמה.. וכן, אנחנו שואפים לשלום ולא כל הזמן להרוג ערבים.. וכאן, חורה לי.. חורה לי מאוד שבפינוי התנחלויות הבא שמתקרב אלינו בצעדי ענק, הולך להיות גל סירובי פקודה.. כי חיילים לא מבינים את המשמעות של להיות חייל בצבא.. וזה לא לכתוש ערבים כל הזמן ולהרביץ לפעילי שמאל..
-
- דרימיסט-על
^ לא הייתי בונה על זה כל כך ג'יימי. אנשים חכמים מאוד כשלא פוקדים עליהם בפועל לפנות יישובים. אנשים בארץ הם יעשית די יסמנים דווקא בגלל השירות הצבאי, אז אני מאמין שברגע שתצא פקודה לפינוי (בכל מקרה אף אחד לא יפנה את כל הגדה בבת אחת) לא יהיו כל כך הרבה סרבנים כמו שאתה חושב.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני מקווה, כי תופעת הימניזציה בצבא הנו נפוץ. אני מקווה מאוד שזה יהיה המצב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כבוד אנסי משה קצב הולך לכלא ל-7 שנים.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
-
- בריל!
רק מילה על סירוב הפקודה בצה"ל- הצבא לא צריך לפנות יישובים, זה התפקיד של המשטרה של משמר הגבול. אין שום סיבה לתת לחיילים לבצע עבודות משטרתיות.yyzboy1928 כתב:מסכים עם הנאמר.. למרות שישראל לא הייתה ממש תמימה בפעולותיה ברצועה, הישג אחד היה לזה וזו הקטנת ירי הרקטות לעבר ישראל..ufomatan כתב:יואב גלנט הוא פוליטיקאי יותר מאשר איש צבא! האיש הזה בוחש בכל דבר שזז ביחד עם הפטרון הגדול שלו ברק. המשך ניסיון ההשתלטות של החונטה הצבאית של ברק נחתכה בגלל יהירות של גלנט שחשב שאך אחד לא יגע בו וכל הכבוד לכל מי שגרם למינוי הזה ליפול! גלנט היה אלוף פיקוד דרום בכישלון האדיר של ישראל בעופרת יצוקה. מלחמה שבו הוצג לראווה ריקבון מוסרי של חיילי ומפקדי צה"ל, שלא נראה כדוגמתו מאז מלחמת לבנון הראשונה. האיש לא מתאים לשרת בשום מסגרת צבאית בכירה והוא היה צריך לעמוד לדין או לפחות להיות מודח מצה"ל על ניהול המערכה הכושלת בעזה שלא הובילה לשום הישג אמיתי לישראל מלבד אלפי הרוגים אזרחים פלסטינים, הרס בלתי הגיוני של הרצועה, פגיעה בארגוני זכויות אדם וארגוני או"ם שונים ברצועה ובכך חיזוק לדה-לגיטימציה של ישראל בעולם.טל רודס כתב:אני לא רוצה לשפוט את דיין רטרואקטיבית, אבל זה שגלנט "גנב" שטח לא היה צריך למנוע ממנו את המינוי, אחרי שזה כבר הוכרז. ברגע שהוחלט שהוא צריך להיות הרמטכ"ל, זה אומר מבחינתי שמי שהחליט על המינוי (ועדת טירקל) בדק את כל מה שגלנט עשה בקריירה ולכן הוא כשיר. זה שעכשיו בגלל עתירה לבג"ץ גלנט לא יהיה רמטכ"ל, זה בזיון למדינה , כי זה בן אדם שנתן מעל 30 שנה מחייו וכנראה שהוא באמת הקצין הכי טוב שיש לתפקיד ואני פשוט מרחם עליו אחרי כל הפרשה עם המכתב המזויף ועכשיו זה, פשוט הרסו לבן אדם את החיים. זה פשוט קרקס עכשיו למנות את בני גנץ, ומדוע אף אחד לא מדבר על החלק שלו בפאשלות האיומות של מלחמת לבנון השנייה. האם גלנט מבחינת קריירה צבאית עשה פחות מגנץ? לדעתי הוא עשה יותר ולכן הוא צריך להיות הרמטכ"ל. בכלל כל הרמטכ"לים האחרונים היו על הפנים, מופז, חלוץ ואשכנזי (שהוא יחסית היה פחות גרוע לעומת שני הפרסים) והייתה פה הזדמנות למינוי מצוין, חבל.
יואב גלנט לא גיבור ולא נעלי בית! הוא פוליטיקאי סרוח מבית היוצר של החונטה הברקית האיומה שמחריבה את בטחון ישראל לשנים רבות!
וחומזה, לא הייתי מכליל את המוסר את כמוסר כולל של צה"ל, אלא כמה חיילים, שהם בעצמם ניצים קיצוניים, בחרו לבצע מיני פשמעי מלחמה, וזאת נגד רוח צה"ל.. כמובן, הכולל בתוכו גם הפרת רוח צה"ל בעצמו.. לכן, אני שמח שהקצינים האלו והחיילים נשפטו ונענשו..
עדיין יש כמה כאלה בצבא שלא מבינים את המשמעות של צבא העם, שכפוף להחלטות הממשלה. ואם זה אומר שהממשלה תחליטא בין יום ובין הימים לצאת מהגדה, הצבא יעשה את זה. ששאלתי הרבה אנשים מיחידתי מה הם מתוונים לעשות ברגע שתהיה אחת כזו, תשובת הרוב הייתה "סירוב פקודה". מעין שביתה איטלקית.. מכאן,אני חושש.. לצערי.. הולך להיות גל איום ונורא של סירובי פקודה.. החיילים לא מבינים היום את משמעות הצבא.. הן כחיילים והן כאנשי קבע.. אהצבא לא נולד בשביל לכתוש את אויבנו, אלא להיות כלי משחק בעשיית שלום והבאת ביטחון לעשם באמצעות משחקים שכאלה.. זה חלק ממטרות הצבא גם.. להביא למצב של הכרעה ע"י מלחמה.. וכן, אנחנו שואפים לשלום ולא כל הזמן להרוג ערבים.. וכאן, חורה לי.. חורה לי מאוד שבפינוי התנחלויות הבא שמתקרב אלינו בצעדי ענק, הולך להיות גל סירובי פקודה.. כי חיילים לא מבינים את המשמעות של להיות חייל בצבא.. וזה לא לכתוש ערבים כל הזמן ולהרביץ לפעילי שמאל..
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הקהילה היהודית אצלנו מארגנת היום יום מיוחד בו אנשים קונים מוצרים תוצרת ישראל ומפרסמים את התמונות באינטרנט, אז הנה תרומתי הצנועה:

-
- דרימיסט מתקדם
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
יש! ניצחנו! היהודי האנטישמי הודה שהוא טועה! אנחנו תמיד צודקים! עם הנצח לא מפחד משופט באפרטהייד!
עכשיו תמצא לי את הידיעה הזו בעיתון אירופאי/אמריקאי גדול...
עכשיו תמצא לי את הידיעה הזו בעיתון אירופאי/אמריקאי גדול...

- avrahamshuk
- דרימיסט-על
http://edition.cnn.com/2011/WORLD/meast ... =allsearch
http://www.nytimes.com/2011/04/03/world ... ml?_r=1&hp
אחרי שתי שניות של גוגל
עמוד ראשי בטיימס.
עריכה:
וכמובן, המאמר עצמו התפרסם בוושינגטון פוסט:
http://www.washingtonpost.com/opinions/ ... story.html
אחרי שתי שניות של גוגל
עמוד ראשי בטיימס.
עריכה:
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט-על
קצת רוח חיים בהסברה.
ואני כבר רואה את המחרפים והמגדפים טוענים שהוא נכנע ללובי היהודי וכו'...
ושהממשלה לא תרים את האף, יש לה לקח חשוב מהפרשה: להתחיל לשתף פעולה ולהפסיק לחשוב בשטאנץ של "כל גויים סבבוני".
ואני כבר רואה את המחרפים והמגדפים טוענים שהוא נכנע ללובי היהודי וכו'...
ושהממשלה לא תרים את האף, יש לה לקח חשוב מהפרשה: להתחיל לשתף פעולה ולהפסיק לחשוב בשטאנץ של "כל גויים סבבוני".
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
כשאתה צודק, אתה צודק.avrahamshuk כתב:http://edition.cnn.com/2011/WORLD/meast ... =allsearch
אחרי שתי שניות של גוגל
עמוד ראשי בטיימס.
עריכה: