שאין זמן לכלום
ושיש בבית איזה מישהי שקוראת לעצמה אחותי והיא פשוט לא מתחשבת בכלום ובאף אחד חוץ מברצונות המפגרים שלה (שכוללים "לעצבן כי אני רוצה עכשיו לעצבן")
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
אני פשוט שונא סופי-שבוע של דרבי.
מי שבאמת מחובר פה לקבוצה מסויימת יודע על מה אני מדבר. כאילו כל מחשבה פנויה שלך עסוקה ב"מה יקרה אם נפסיד?" ועדיף לך לבלות ארוחת ערב אינטימית עם הרוזן מטוסקנה מאשר להרהר בסיכוי של הקבוצה שלך לחטוף בראש (למרות שלדרבי הזה המחשבה היא מציאותית מאי-פעם).
למזלי, אני כבר לא גר בבית, ולאבא שלי יש מנוי - אז אני לא צריך לראות את זה איתו. (כן, אבא הפועל ואני מכבי)
יש לי עבודה דיי גדולה ברובוטיקה לעוד 11 יום. אני לא הייתי ביום שחילקו את הקבוצות וחבר שלי חיכה עד שכולם ימצאו קבוצה כדי שישבצו אותי ואותו באותה קבוצה. אנחנו היינו עם עוד 3 ילדים, ואחד מהם עבר כיתה (וטוב שככה, הוא תפס לנו את המחשב ונכנס למשחקי רשת כשהיינו צריכים לעבוד).
מן הסתם נדפקנו עם הנושא הכי מעפן, אי אפשר למצוא עליו מידע ("מערכת קצה" אם זה מוכר למישהו), בקושי יש לנו חומר, אני מחפש עכשיו חומר ובקושי מוצא.
גם חלקנו על מה בתוך הנושא הזה כל אחד ירצה כשמציגים את העבודה וקבלתי תת-נושא דיי מעפן בפני עצמו. העבודה מתבססת על סרטונים בעיקר כי אין הרבה מידע על הנושא הזה, והתת נושא שלי הוא בעיות, לכו תמצאו סרטונים שמראים לכם את הטעויות של מי שעשה אותם...
והמורה לא לימדה אותנו כלום. היא נותנת לנו "לנסות ללמוד לבד" דרך ההרצאות האלה. טוב שזה לא 80% מהציון במחצית. אם הייתי רוצה ללמוד לבד על רובוטיקה הייתי הולך למגמה שלומדים בה רובוטיקה?
Greenburger כתב:התנהגות ילדותית, מטומטמת להחריד ומעליבה של הבוס שלי!
אף פעם אל תשאר איתם תמים ותבחר אחת מהאופציות - או שתדבר איתו על זה או שפשוט תחזיר לו אש הוגנת . מה שהכי חשוב - אל תראה תמימות לאנשים האלו . במיוחד
בעבודה שלך .
אבל תפרט ... מה בדיוק קרה ואיך לעזזל הגעת למצב הזה ?
DivineComedy כתב:שאיבדתי עניין לגמרי בפורום הראשי. פשוט אין שם שום דבר שמעניין אותי בחודשים האחרונים. אני חושב שזה ירידת עניין בדרים שיש לי בזמן האחרון.
התחילו לתפוס מעצמם יותר מידי. עד ליפני כמה חודשים הכל היה טוב עם האתר הזה, פתאום בשבועות האחרונים הם התחילו לעשות שצריך לחכות שתיים וחצי דקות עד שזה מתחיל את ההורדה, הקריצו שמורידים מהם יותר מידי ככה שצריך לחכות איזה 23412 שעות עד שהאתר ברוב טובו נותן להוריד (נו באמת, פתאום יש להם עומס כזה אדיר כשליפני חודשיים זה בחיים לא שלח לי הודעה על עומס?), הכל כדי שאני אשלם להם ואהיה מנוי באתר. שפשוט יהפכו את זה לאתר רק למנויים, מה הטעם כבר.
אנשים צריכים להתחיל לעלות ל-Meidafire, זה אתר העלאות מהיר וטוב