אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Mars Volter »

אבל גיוס גבוה לקרבי היה גם בשנות ה50-60, שנים שבהן המדינה הצטיינה בתחומים תרבותיים וכלכליים רבים.
אז המתגייסים לקרבי היו מלח הארץ, ועשו זאת מתוך ערכיות ברורה. היום מאוד מכעיס אותי שאנשים מייחסים את אחוז הגיוס הגבוה לקרבי לאיזשהו תו איכות של בני הנוער. הם רוצים לתת בראש לערבים ותו לא.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מאוד עצוב שזה תו האיכות של הנוער...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

העניין הוא שגם מי שמתגייס מתוך אהבת המולדת באמת (ועדיין ויש כאלו) הוא בעיניכם לא בסדר, כי לדעתכם פטריוטיות זו תכונה רעה.

בעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/135/354.html
איזו צביעות... העיקר שניב גורדון ימשיך ללמד ושחופש הביטוי האקדמי ישמר. עאלק.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מסכים לגמרי, אבל תהיה בטוח שזו הסיבה שהוא לא מלמד! הוא לא מרצה מטעם האוניברסיטה אלא כנראה מרצה מבחוץ, ולכן יכול להיות שהאוניברסיטה רוצה להכניס במקומו מרצה מבפנים בלי קשר לדעות הפוליטיות שלו.
אני מזכיר לך שמעריב (שאני מנוי אליו) הוא עיתון שמכניס אג'נדה ימנית בתוכו, ומנסה לנגח את ה"אליטה" של השמאל בכל הזדמנות אפשרית- יכול להיות שהם מעוותים את העובדות. לא כל מרצה "נערץ" מועסק על ידי האוניברסיטה העברית- יש פוליטיקות פנימיות שאין להן קשר לפוליטיקה בכלל.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למה אתה מנוי על מעריב ולא על עיתון הארץ למשל?
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

avrahamshuk כתב:העניין הוא שגם מי שמתגייס מתוך אהבת המולדת באמת (ועדיין ויש כאלו) הוא בעיניכם לא בסדר, כי לדעתכם פטריוטיות זו תכונה רעה.

בעניין אחר:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/135/354.html
איזו צביעות... העיקר שניב גורדון ימשיך ללמד ושחופש הביטוי האקדמי ישמר. עאלק.
אברהם, אין לי דבר וחצי דבר נגד "מתגייסים ערכיים", ההיפך, מרבית מחבריי הם אותם אנשים שמתגייסים ליחידות הכי קרביות, כי הם יודעים שזוהי תרומה יוצאת מן הכלל למולדת. רוב האנשים במדינה (ורוב האנשים הטיפשים בעולם) עושים מפטריוטיות פאשיזם, ואת זה אני לא אוהב. אולי בגלל זה אני סולד כ"כ מהמילה. היום כל מי ששם את מדינת ישראל מעל הכל (פאשיזם) נחשב פטריוט, ומי שלא מוכן לקדש כל מהלך של המדינה, הוא אנטי-פטריוט (ואנטישמי, while we're at it).
בנוגע לכתבה שהבאת: שניהם צריכים להמשיך ללמד, גם ברץ וגם גורדון. ומשיחות לא מעטות עם סטודנטים של גורדון, הוא אף פעם (אבל אף פעם) לא מביע את דעתו, הקיצונית בהחלט, בשיעוריו. הוא מפרסם בפומבי את דיעותיו, אבל הוא אחרון האנשים שמנצלים את השפעתם בתוך כותלי הכיתה.
(שנה הבאה אני מקווה להביא לכם עדות ממקור ראשון האם כך הדבר :) )
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אתה יודע רן, החתימה שלך לא ממש משאירה מקום לספק... :-)

לגבי גורדון - אני אישית חושב BGU צריכה לבעוט אותו מהתחת מהסיבה הפשוטה: הוא קורא לחרם על המוסדות האקדמיים בישראל...
כלומר, עזוב אידאולוגיות וערכים - איזה מעסיק לא היה מפטר עובד שפוגע במזיד בחברה?!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מוזר לי שהנוער היום מתנוון בכל התחומים העקרוניים שבחיים: ערכים, כבוד, השכלה, אינטליגנציה, אך עם זאת יש לו ערך מאוד עליון (ע"פ הנתונים הנ"ל) והוא "הגנה על המדינה".
למה מוזר רן? זה בהחלט מסביר את כל התפתחות הפאשיזם בארץ, קידוש המלחמה והנשק, המדינה כערך עליון, בוז לדמוקרטיה וליברליזם, אי שוויון בין בני האדם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:למה אתה מנוי על מעריב ולא על עיתון הארץ למשל?
כי עיתון הארץ מעצבן אותי בצדקנות שלו. אני מעדיך לקרוא עיתון עם אג'נדה קצת ימנית ושונה משלי כדי להבין גם את הצד שמנגד ולא להיות מוקף כל הזמן ברעיונות ואג'נדות שמאלניות- זה מעורר מחשבה.
בכל מקרה כל העיתונים הם סמרטיטונים, אבל המוסף שבת של מעריב הוא מצויין בד"כ.

בכל מקרה חומר למחשבה:
http://www.youtube.com/watch?v=HYBh9YjRtA8
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1181062.html
מדינת משטרה- מי שומר עלינו מהשוטרים? הם מעל החוק, להם מותר הכל?
גם כשהם מבצעים פשע והורגים בלי סכנה אמיתית לחייהם, באים כל צמרת המשטרה ושר המשטרה העלוב שלנו ומנסים להפוך החלטה של בית משפט שהאשים אותו בהריגה ברורה וחד משמעית!
מי שומר עלינו ממשטרת ישראל ביתנו? כנראה שאף אחד!
הפכנו למדינת משטרה באופן סופי! המשטרה עבריינית! שוטר כבר לא מגן על האזרחים, אלא הוא מטיל אימה עליהם....
תגנוב רכב-קבל כדור בראש! עונש מוות! השוטר הוא השופט והוא התליין- איזה יופי של מדינה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רק במדינות משטרה יש שר לענייני משטרה :-)

בבריטניה למשל מי שאחראי על המשטרה הוא Home Affairs Secretary, השר לענייני פנים שמתעסק גם בנושא ההגירה ומה שמסביב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

זה ממש לא מה שמשנה את הדברים טל. שר או לא שר זו לא הבעיה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

8 שנים בכלא, זה מה שקיבל האנס המתועב ארז אפרתי:
http://news.walla.co.il/?w=//1715847

בנסיבות האונס לדעתי מדובר בעונש קל מדי ובושה שנחתמה עסקת טיעון, אבל ככה זה כשמדובר במפורסמים,אנשי צבא וכו'. החקיקה והענישה חייבת להיות מרתיעה יותר כלפי אונס ואני אישית הייתי מכניס לחקיקה סירוס כימי ותקופת מאסר ארוכה יותר.

אגב, מה עם קצב ומדוע לא שומעים כל כך הרבה זמן על המשפט שלו?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: סירוס כימי!
עברנו לשיטת צפון קוריאה ואחרות אהה?
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3926589,00.html
מצעד הגאווה צועד בירושלים היום במסלול ארוך ממה שהתרגלנו כל שנה.
ברור שלצידו נראה את כל תחלואי מדינת ישראל במלוא כיעורם- מברוך מרזל ואיתמר בן גביר העלובים, לצד כל החרדים הצבועים והקיצונים, לצד כל הבהמות הירושלמיות הרגילות שרק מחפשות את מי לשנוא.
אני מקווה שיהיו הרבה צועדים, שיבואו הרבה אנשים מכל גווני האוכלוסייה ונמשיך להראות לכנסת ולממשלה הגזענית והמלוכלכת שלנו שאת הדמוקרטיה בישראל לא רומסים כל כך בקלות!
במדינת ישראל בשנת 2010 ישנם אזרחים שעוד נאבקים על זכותם לחיות את חייהם בחופש, בלי לפחד- ועל זה חובה לבוא ולהפגין סולידאריות!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב::haha: :haha: סירוס כימי!
עברנו לשיטת צפון קוריאה ואחרות אהה?
אני לא חושב שזה משהו שצריך לצחוק עליו. הענישה בארץ לא מרתיעה ואחת הדרכים להרתיע את האנסים היא להכניס סירוס כימי, על מנת שהם לא יחשבו בכלל לבצע משהו כזה נורא.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מצאתי בלוג שעוסק בהידרדרות הדמוקרטיה הישראלית ונראה לי שזה יעניין פה כמה אנשים:
http://www.hahem.co.il/slipperyslope

את הבלוג מצאתי עקב ידיעה על פרסום שמו של החוקר "ג'ורג' ", אותו אחד שחקר את מוסטפה דיראני בעבר.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ומדוע פורסם שמו של אותו ג'ורג' האיום? מכיוון שהוא היועץ לענייני ערבים של משטרת מחוז ירושלים. איזה יועץ נפלא מה?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:ומדוע פורסם שמו של אותו ג'ורג' האיום? מכיוון שהוא היועץ לענייני ערבים של משטרת מחוז ירושלים. איזה יועץ נפלא מה?
יש לו עבר "עשיר" ב"ייעוץ" לענייני ערבים, בשביל זה הוא מונה לתפקיד :haha:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

העתיד:

"החרדים: 27% מתלמידי כיתות א', 800 חיילים בצה"ל, 7 ילדים במשפחה, 10% מהאוכלוסיה היהודית בישראל"
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000577707
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה