חרי(ג)דים.. יש לי בעיה מאוד קשה איתם..
עזבו את הקטע שהם לא חלק מהמדינה הזאת, וכל הפגנה שלהם נגד חופש התנועה בשבת בחניונים, והכפייה הדתית שלהם..
המוסר שלהם, החוסר דרך ארץ שלהם, וזה מדהים שרוב מוחץ אצלהם, מרחיקים אותם אט אט מהחברה הישראלית.. וזה לא מסתכם בניסיון לרצח במצעד הגאווה בירושלים לפני כמה שנים או הפגנות נגד שלטון החוק בנושאי אם המרעיבה וכאלה. זה גם מסתכם במוסר העקום(אם אפשר לקרוא לזה מוסר) שאותו הם לומדים מהבית ומהרבנים שלהם שמאכילים אותם בשטויות.
אספר סיפור, שזאת לא פעם ראשונה שזה קורה לי על ההגה עם חבורת הפנטים האלה..
חזרתי חזרה מראש העין לכיוון ביתי רמת השרון. ברמזור האחרון לפני העלייה לכביש מהיר, הרכב ממולי, שהיה מלא באותם לובשי השחור, כנראה נרדם והחליט לא לסוע בעת מופע אור ירוק.. אז, אתם מכירים את זה.. הארתי מעט עם האורות הגבוהים בכדי שיתחילו לסוע. לא בצורה הישראלית שרובכם מכירים. משהו בקטנה. הם התחילו לסוע..
אני חשבתי שסבבה, טבעי ולגיטימי לגמרי. אני נוסע בכביש 5 לכיוון רמת השרון, קצת לפני מחלף מורשה החלטתי לבצע עקיפה. כמובן, אותתי והסתכלתי במראה.. לפתע, הם באו מאחורי, ונדחפו לנתיב שבו אני עובר אליו.. חתכו פשוט.. ומה שמדהים, שלפני זה הם לא היו במראה, ואני אחד בודק שעות לפני שאני עובר.. חתכו אותי, הדביקו לי חיוך, אצבע משולשת והמשיכו הלאה..
לצערי הרב, דברים בסגנון שיכולים לסכן את חיי הקושרים לעדה העקומה הזאת, זאת לא פעם ראשונה.. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בנקמנות חרידית על כלום. על זה שעוררתי אותם שיסעו כי יש רמזור ירוק??? וזה לא פעם ראשונה באמת שדברים על הכביש בסגנון שקורים לי.. לתת רישיון לחרידי זה לתת לפעיל חמאס להסתובב חופשי בישראל עם נשק ופצצה 10 ק"ג.. וזה מוכח סטטיסטית..
חבל באמת שהם ככה.
ביום חמישי הייתי בחתונה של ידידה שלי.
בקיצור אני קולט מטווח לא רחוק, אבל גם לא קצר, איזו בלונדינית שמסתכלת עלי..
מסתכלת מסתכלת מסכלת, שבשלב מסוים אתה קולט שזה לא סתם..
כמה שניות אחרי אני נמצא באיזור קצת יותר קרוב ואני קולט שאותה בלונדינית היא...
האח של הכלה שעשה ניתוח לשינוי מין.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
ביום חמישי הייתי בחתונה של ידידה שלי.
בקיצור אני קולט מטווח לא רחוק, אבל גם לא קצר, איזו בלונדינית שמסתכלת עלי..
מסתכלת מסתכלת מסכלת, שבשלב מסוים אתה קולט שזה לא סתם..
כמה שניות אחרי אני נמצא באיזור קצת יותר קרוב ואני קולט שאותה בלונדינית היא...
תשמע, זה היה מאיזה 30-40 מטר, והיא ישבה... ככה שאתה רואה בעיקר את הפנים, ומרחוק.. זה נראה כמו אישה.
וגם אף פעם לא ראיתי אותו מאז הניתוח. אני מכיר את הבחור שלפני..
מה שכן, זה ניתוח מרשים מאוד.. היא נראתה אישה לכל דבר.
אני עדיין לא סגור על זה אם אני אמור להרגיש מוחמא
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
אכן , תודות למיכל האשראי שלי מבוטל . למי שעדיין לו יודע , לבטל אשראי זה ממש לא סיפור (כמו שאני חשבתי בהתחלה ) . תוך 4 ימים יגיע אליי אחד חדש בעלות של 27 שקל . מזל שהוצאתי את הכרטיס של Anthem
מזג האוויר בארץ!
ברגע שיצאתי מהמטוס הרגשתי את הלחות הדוחה הזאת של הארץ ואחרי 5 דקות התחלתי להזיע כמו חמור!
מזג האוויר בפולין מ-ו-ש-ל-ם!!!! (לפחות בתקופה הזאת... )
לעשות משו שאמא אמורה לדעת עליו, ולא לספר לה. וכשהיא מגלה את זה בטעות היא לא כועסת. היא פשוט לא מדברת באופן כללי.
זה הרבה יותר מבאס. עדיף שתכעס. אם היא לא מדברת זה Beyond Anger.
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."