אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי טל רודס »

חשבתי שלא עובדים עליך כ"כ בקלות
אף אחד לא עובד עליי, אני שופט לפי מה שאני רואה בעיניים שלי. ידוע לך כמה אני מייחל לממשלת הימין הסהרורי בישראל ליפול ולהיות מוחלפת בממשלה נורמלית שלא מסכנת את עתיד המדינה ותושביה. זה ממש לא משנה כמה אנשים הרביצו לחיילים, 10 או 100. כל המשט הזה מתחילתו הוא פרובוקציה שנועדה להרוס עוד יותר את תדמית ישראל בעיני העולם, ובכך המשט הצליח מאד.

רן, הפעילים האלה שהיו על הספינה, אני משוכנע שחלק ניכר מהם לא תמימים, חלק ניכר התכונן בהחלט להשתלטות של צה"ל, כי הספינות התעלמו מהקריאות של צה"ל להגיע לנמל אשדוד ולפרוק את הסיוע לפלסטינים בצורה מסודרת. הם חיכו למעורבות של צה"ל , ידעו שיש כתב של אלג'זירה על הספינה, והם קיבלו את מה שרצו. ישראל הייתה צריכה לנקוט בצעדים אחרים נגד המשט ולא במים בינ"ל, היא גם הייתה צריכה להתכונן טוב יותר מבחינה הסברתית. אם לשר הבטחון יש ביצים הוא צריך להתפטר עוד היום ואם לראש הממשלה יש ביצים הוא צריך להורות על פיזור הכנסת ועל הליכה לבחירות.
כמו שכבר כתבתי כאן בעבר - הפרטים הקטנים לא מעניינים אף אחד בעולם, כל מה שמעניין אותם שיש חזקים (אנחנו) ויש חלשים (הפלסטינים) וזה אומר שהם נגדנו.
נכון ולכן תפקיד משרד החוץ והשגרירויות בעולם לשנות את התפיסה הזאת, אבל אני באמת לא מצפה לשום דבר משר החוץ הנוכחי שרק מגדיל את הבידוד הבינ"ל של ישראל בעולם.
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

סרטון עוצמתי ביותר, בהחלט מעלה הרבה נקודות למחשבה..
מה שאני באה להגיד, להצדיק לא להצדיק זה לא משנה.
אף אחד לא באמת יודע מה היה שם מה היו רצף האירועים, מאיפה הגיעו הצילומים?
בטח לא הפרשנים של הטלוויזיה שחופרים ולא מחדשים דבר בנושא.
לגבי הספינה נכון שאין נשק חם אבל עובדה שחיילים שלנו מאושפזים
(זה הכוונה שלי ללינץ', על זה שהם ספגו מכות רצח)
אמצעים הומניטרים לא היו.

הנקודה היא שיש לנו מדינה דפוקה רחמנית שנותנת לאסירים בטחוניים מקלט וגרוע
מזה תנאים טובים יותר מלחייל צהל. לאסיר שיושב בכלא משתלם לבצע פח"ע כנגד ישראל בסופו של דבר
הוא זוכה כבוד, חינוך, כסף מהרשויות.
המדינה "זורקת" כספים בבטחון במקום להשקיע בחינוך ובאוכלוסיה בשכבות שבאמת זקוקות לזה.

בזמן השרות הצבאי שלי יצא לי להיות ב2 שיחרורי אסירים שהיו אצלנו במעבר אחד של ה"פתח"
ושני לא זוכרת שוחררו מעל 700 אסירים ואין דבר כואב מזה.
אז "במבצע" הזה ישראל קלטה לתוכה מאות אסירים שישוחררו
בקרוב בלי מו"מ בזמן ששליט עדין יושב בשבי.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אקורד סיום:
מסכים עם כל מה שכתבת, המשט הוא פרובוקציה, וככזה - הוא הצליח מעל ומעבר לציפיות של כל אחד מהמשתתפים בו, למעט אלו שקיפחו את חייהם ובטח המשפחות שלהם חושבות שהם מתו לחינם (למרות שאני חושב שהיו כמה עשרות "נאיביים" מערביים שרצו גם לעזור קצת לעזתים, הם בהחלט לא היו הרוב).

לגבי המשפט האחרון - אני לא בטוח שאפשר לשנות את התפיסה הזו, היא כמעט אוניברסלית. כמו שבארץ לא עניין אותנו שהסרבים במלחמות הבלקן נורא אהבו את ישראל וחשבו שרק אנחנו והם יכולים לנצח את המוסלמים, זה עדיין לא מנע מרוב המדינה פה להיות נגד מילושביץ' ובעד קרואטיה/בוסניה/קוסובו. זה נובע מבורות ומהעובדה שהטלוויזיה היא מקור המידע היחיד ל-95% מאזרחי המדינה. מה שמוכר (חזק רודה בחלש) הוא מה שקובע.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

כל ה"שמאלנים" בשקל כאן- די כבר עם ההתחסדות האיומה הזאת. אתם פוגעים במטרה הגדולה עם השטויות שלכם! צה"ל לא היה צריך לעלות על הספינה זה אין ספק לאף אחד, אבל גם אם עלו חיילים על הספינה אי אפשר להתעלם מהעובדה הבלתי ניתנת לערעור שהם עלו עם רובי צבע במטרה לא לפגוע בצורה קשה באנשים שעל הספינה.
ברור בלי שום ספק שלפחות 50 איש מהספינה המדוברת הכינו את עצמם מראש לזה ועשו מארב לחיילים של צה"ל - אחרת לא היינו רואים כל כך הרבה סכינים ואלות. הרי צה"ל עלה ב-4:00 בבוקר על הספינה וכבר היו יותר מ-50 איש מוכנים להתקיף אותם- אם זה לא אמבוש מתוכנן אני לא יודע מה עוד צריך!
ובכלל אנשים שהם פעילי שלום לעולם לא ישתמשו באלימות כדי להצדיק כלום, מי שמשתמש באלימות כל כך קשה עם כלי נשק קרים או חמים זה לא משנה, הוא לא פעיל שלום ולא נעלי בית! הוא פרובוקטור מכוער שמשתמש באסון של הפלסטינים כתירוץ לפגוע בישראל וביהודים!
החיילים שלנו היו כלי שרת בידיים של שר הביטחון הבזיוני שלנו, וכלי בידיים של טורקיה ואיראן. עצוב מאוד שככה משפילים את אחת היחידות המובחרות של צה"ל ואת המדינה כולה.
המשט הזה התחיל ונגמר כפרובוקציה בלבד! אם הם היו רוצים להעביר את הסחורה לעזה אני בטוח שהם היו יכולים להעביר דרך מדינת ישראל- בלי שום ספק כל עוד זה עובר בדיקה מקדימה.
הדיון אם צריך להיות מצור או לא זו שאלה לחוק הבינלאומי שכרגע תומך בישראל (במגבלות מחמירות כמובן)- אסור לתת לאותם גורמים אנטישמים וטרוריסטים להכתיב את סדר היום כאן!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

רגע, עוד פעם לא הבנתי... החיילים של צה"ל היו עם רובי צבע??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כן, כי הם לא רצו לפגוע בצורה חמורה באנשים על הספינה...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:רגע, עוד פעם לא הבנתי... החיילים של צה"ל היו עם רובי צבע??
עוד החלטה מטומטמת של מקבלי ההחלטות, להעמיד את החיילים בסכנה שכזאת עם רובי צבע? מה אנחנו בבדיחה של הגשש? :doh2:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

לא ראית את התמונה שהעליתי ניר? פשוט רואים בבירור איך החיילים עומדים חסרי אונים עם רובי פיינטבול ומסביבם עשרות מתפרעים עם אלות ומוטות שפוצצו אותם מכות... עד שהצליחו לחטוף לשני חיילים את האקדחים האישיים, ואז כל שאר החיילים הוציאו אקדחים ופתחו באש חיה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפדרציה הציונית באנגליה ארגנה הפגנת תמיכה בישראל שתיערך הערב, רביעי, מול השגרירות הישראלית בלונדון:
http://www.facebook.com/event.php?eid=108286625883681

אם אתם מכירים אנשים שיכולים להגיע להפגנה, נא להפיץ להם את האירוע וגם אם בא לכם סתם לרשום ATTEND אז זה יהיה גם נחמד.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mFGuwUGaI9o[/youtube]

"פעילי השלום" שעל הספינות:
http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/4265.htm
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טור מעניין מאד של תומס פרידמן:
http://www.nytimes.com/2010/06/02/opini ... edman.html
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עוד וידאו
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S6Xm8Irz-so[/youtube]
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הקליפ הראשון מצמרר
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

השני עוד יותר
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

ולי רק נשאר לשאול למה לא מפרסמים את הקליפים האלה בכל חור שקיים ומראים את זה בתחנות טלויזיה בינלאומיות ?
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DanielK כתב:ולי רק נשאר לשאול למה לא מפרסמים את הקליפים האלה בכל חור שקיים ומראים את זה בתחנות טלויזיה בינלאומיות ?
כי אף עורך לא רוצה להראות אותם?
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

תמיד יש כמה צדים לסיפור,
כמו שמתן אמר "אף עורך לא רוצה להראות אתם" תוסיף סימן!.
אנשי קומנדו יחידה שצהל כל כך גאה בה, לראות אותה מושפלת . :shrug: אני לא כל כך בטוחה בזה.
מצד שלישי גם אני שאלתי תשאלה הזו, אולי זה יצדיק תמעשה של ישראל.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חזרתי מההפגנה למען ישראל בלונדון, הייתה אווירה מצוינת, היו כמה מאות אנשים ושרנו במשך שעה כל מיני שירים וצעקנו כל מיני סיסמאות שנונות. ההפגנה הייתה באישור כמובן ומאובטחת על ידי המשטרה , ראיתי שם בין היתר את גור צלליכין שהיה פעם כתב ערוץ 10 וכיום לומד בלונדון וגם את עמית סגל שאני מכיר אישית (גם כתב של ערוץ 2).
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

עם קשר/ בלי קשר לאירוע
טל כל הכבוד ישראל זקוקה לזה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תודה ולמרות שיש לי הרבה ביקורת על המדינה, בהפגנה כזאת אני חייב להשתתף בדיוק כמו שהשתתפתי לפני שנה וחצי בינואר 2009 בזמן המלחמה בעזה, בהפגנה למען ישראל.

תמונה

תמונה

תמונה
שלח תגובה