אף אחד לא עובד עליי, אני שופט לפי מה שאני רואה בעיניים שלי. ידוע לך כמה אני מייחל לממשלת הימין הסהרורי בישראל ליפול ולהיות מוחלפת בממשלה נורמלית שלא מסכנת את עתיד המדינה ותושביה. זה ממש לא משנה כמה אנשים הרביצו לחיילים, 10 או 100. כל המשט הזה מתחילתו הוא פרובוקציה שנועדה להרוס עוד יותר את תדמית ישראל בעיני העולם, ובכך המשט הצליח מאד.חשבתי שלא עובדים עליך כ"כ בקלות
רן, הפעילים האלה שהיו על הספינה, אני משוכנע שחלק ניכר מהם לא תמימים, חלק ניכר התכונן בהחלט להשתלטות של צה"ל, כי הספינות התעלמו מהקריאות של צה"ל להגיע לנמל אשדוד ולפרוק את הסיוע לפלסטינים בצורה מסודרת. הם חיכו למעורבות של צה"ל , ידעו שיש כתב של אלג'זירה על הספינה, והם קיבלו את מה שרצו. ישראל הייתה צריכה לנקוט בצעדים אחרים נגד המשט ולא במים בינ"ל, היא גם הייתה צריכה להתכונן טוב יותר מבחינה הסברתית. אם לשר הבטחון יש ביצים הוא צריך להתפטר עוד היום ואם לראש הממשלה יש ביצים הוא צריך להורות על פיזור הכנסת ועל הליכה לבחירות.
נכון ולכן תפקיד משרד החוץ והשגרירויות בעולם לשנות את התפיסה הזאת, אבל אני באמת לא מצפה לשום דבר משר החוץ הנוכחי שרק מגדיל את הבידוד הבינ"ל של ישראל בעולם.כמו שכבר כתבתי כאן בעבר - הפרטים הקטנים לא מעניינים אף אחד בעולם, כל מה שמעניין אותם שיש חזקים (אנחנו) ויש חלשים (הפלסטינים) וזה אומר שהם נגדנו.