ולנושא, ביום ראשון אדע אם ניתן להקדים לי את הגיוס לאוקטובר. ואם ההוא לא יצליח, אז כבר אין לי סיכוי להקדים
ואם לא תצליחי תתגייסי במרץ כנראה .
יש לי חבר שמשך את הגיוס עד שנה וחצי -שנתיים אחרי סוף הלימודים . לדעתי למשוך עד 4 חודשים אחרי סוף הלימודים
זה זמן מספיק כדי לחוות קצת דברים בין לבין ולנקות תראש. עד מרץ זה כבר גבולי .
WhoIsMax כתב:זה בערך מה שאני לומד ביום..
כן זה בערך גם מה שהיה אצלנו . אני זוכר שבי"ב , על תחילת היום הראשון למדתי עד 19:00 במגמת מחשבים , שממנה התפטרתי מאוד מאוד מהר ! אחרי חודש מתחילת הלימודים
אז יש לי מבחן גדול במת' ביום רביעי, ואני לא זוכר כלום במת', כן?
היום ב-4 וחצי אמרתי לעצמי (אחרי שדחיתי את זה הרבה) שאני חייב להתחיל ללמוד, אני כתבתי את הכותרת, החלטתי שאני עייף והלכתי למיטה ונרדמתי עד 7 וחצי... קמתי, הבנתי שיצאתי טמבל, עשיתי סעיף 1 של תרגיל אחד ועכשיו אני במקום להמשיך לסעיפים הבאים מה אני עושה? נכנס לפורום וכותב את זה
או יותר נכון
אוקי אני חוזר ללמוד.. אם אני מקבל עובר במבחן יהיה טוב... X:
אם כבר מבחנים וביצ'ליסט, אז הזכרתם לי שמדי פעם יש לי חלומות על בגרויות... זה התחיל אחרי שסיימתי אותן וזה נמשך עד היום, שנתיים בתוך הצבא.
הקטע המצחיק הוא שפעם החלומות האלה היו בגדר "סיוט" (מגלה שנשארה לי בגרות אחת אחרונה יום לפני מועד הבחינה) ועם הזמן, הם הפכו לחלומות נעימים דווקא.
ואולי בהזדמנות חגיגית זו אני אגיד שוב; ילדים, אל תתגייסו.
לחזור הבייתה מהבצפר ב-5...
4 שעות מחשבים, אפשר למות S:
המזל האדיר שלי הוא שכל החברים שלי נמצאים במגמה וגם הרבה ילדים אחרים שאני צוחק איתם, אז זה עוד עובר בסדר עם צחוקים וזה... אבל אני לא רוצה לדמיין מזה היה לעבור את ה-4 שעות האלה אם חברים שלי לא היו שם ם:
אויייי חחח , שמת לפחות משהו טוב ?
לי זה קורה לפעמים כשאני מתקלח ואני שם מוזיקה בווילום גבוה עד כדי כך ששומעים מחוץ לבית . ואמא שלי באה אחרי זה להנמיך .
DivineComedy כתב:בזמן האחרון אני שומע הרבה אנשים שאומרים שמצטערים שהצביעו לנתניהו... כאילו דהההה!! לא יכלתם לחשוב קצת לפני...?
לחשוב? בארץ?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!