אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Sentient 6 »

מה יהיה לעזאזל בחלק הארור הזה של העולם...
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

זה רק אני או שכל דבר שיכול להשתבש ב-god forsaken part of the world הזה - ישתבש?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bU12KW-XyZE[/youtube]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ועוד אחד שמראה את "פעילי השלום" מרביצים ומכים את החיילים הלא חמושים
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo[/youtube]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הציוד ההומניטרי שנשלח לעזה
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

הממשלה שלנו עושה טעות אחרי טעות אחרי טעות, חיילים ואזרחים משלמים בדם שוב ושוב ושוב, ומדינת ישראל מפסידה עוד מערכה בלתי אפשרית!
אנחנו נפיל את הממשלה הארורה הזאת, נמשיך להפגין ולצאת לרחוב ולקרוא לברק וביבי וישי וליברמן ללכת קיבינימט! את הנזקים שלהם אני מקווה שנוכל לתקן, המדינה שלנו קטנה מדי כדי להכיל כל כך הרבה טעויות אסטרטגיות וקבלת החלטות ביזיונית שכזאת.
אם אזרחי ישראל רוצים ללכת בדרכו של כהנא וחבריו, שימשיכו לשבת בבית על התחת ולבכות כמה המדינה מטומטמת, וכמה המדינה הזאת רעה ומכוערת- הם עושים אותה כזאת! הם מאפשרים לאותם קופים להחליט מה קורה כאן.
הגיע הזמן שאנשים יחזרו להיות מעורבים, שיפסיקו להתנהג בבורות וליצור בועות מסביבם כי "זה נורא מדכא" כמו שאמרה לי בחורה תל אביבית לאחרונה.

ומילה אחרונה על טורקיה- למה אנחנו צריכים את החרא הזה? למה לא להחזיר את השגריר משם (כבר לפני הפרובוקציה האחרונה) לתמוך במאבק הארמני להכרה בשואה שטורקיה ביצעה בעם הארמני, להפסיק לשתף פעולה צבאית וכלכלית עם המדינה הזאת, אז העם שם יבין שהמנהיג שלהם הפך את טורקיה לאויבת של ישראל! ושהם לעולם לא יכנסו לאיחוד האירופי (אלא אם הוא יהפוך לאיחוד האמירויות) די כבר עם הצביעות הזאת ועם הדו פרצופיות הזאת מול טורקיה ומול ארמניה בעיקר, אח"כ לא מבינים למה באף מדינה לא תומכים בישראל. אולי זה כי ישראל זו מדינה צבועה שלא מסוגלת להכיר בשואה של עם אחר מלבד שואתה שלה, כדי לשמור על "יחסים תקינים" בין המדינות- ממש יחסים תקינים יש בינינו? פששששש
:puke: :puke: :puke:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

טל רודס כתב:הציוד ההומניטרי שנשלח לעזה
תמונה
זה ציוד רפואי לכל דבר, איך אתם לא רואים את זה.

מתן אתה צודק פשוט מזעזע מה שהמדינה שלו הפכה להיות. :puke:
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

וואו... אם תסתכלו טוב בסרטון שטל העלה, לקראת הסוף, רואים בבירור שני חיילים צמוד לדופן הספינה, מנסים להתגונן מהתוקפים עם רובי הצבע, פשוט יורים להם כדורי צבע לפנים בלי שום תועלת ממשית, ואז ממש לפני שכבר עולים עליהם כולם, אחד מהם מוציא את האקדח ויורה שתים שלוש יריות ואז פתאום כולם מתרחקים מהם... נראה לי שהסרטון נקטע בכוונה בנקודה הזאת, כי התמונה האחרונה שרואים היא את החייל עם האקדח מחזיק את האקדח מול התוקפים, ומאחוריו את החייל השני.
מצמרר.
מתן, אני מסכים איתך במאה אחוז בעניין תורכיה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

רובי צבע??
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

רובי PaintBall... הם לא נכנסו לספינה עם נשק חם מלבד האקדח האישי...
תמונה
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

לינץ אין מילה אחרת..
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לינץ' של מי במי?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני חושב שהיא התכוונה לינץ' על החיילים.

אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים על הוידאו הזה:
תמונה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

^חזק מאוד.
ראיתי שם צילומים מסויימים בפעם הראשונה, אלה הצילומים שאנחנו צריכים להראות לעולם.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

ויקי לוי כתב:
טל רודס כתב:הציוד ההומניטרי שנשלח לעזה
תמונה
זה ציוד רפואי לכל דבר, איך אתם לא רואים את זה.

מתן אתה צודק פשוט מזעזע מה שהמדינה שלו הפכה להיות. :puke:
תגידו אתם יצאתם מדעתכם? אין שם כלי נשק אחד!
המוטות עץ - חלק מהספינה.
הסכינים - כמעט כולם שם סכיני מטבח.
יש שם ארגז כלים שהוצג ככלי נשק, מה נסגר איתכם? זו הוכחה שלא היה שום אל-קאעידה במשט הזה, כולה כמה מוסלמים שעלו עליו כדי לעורר פרובוקציה ועוד כמה שנגררו אחריהם.
כמו שכבר כתבתי כאן בעבר - הפרטים הקטנים לא מעניינים אף אחד בעולם, כל מה שמעניין אותם שיש חזקים (אנחנו) ויש חלשים (הפלסטינים) וזה אומר שהם נגדנו.
זה פשוט לא יתואר איך כל העולם רואה דבר אחד והאנשים בישראל רואים את "האמת". אפילו פוקס כבר לא בעדנו... צאו מהסרט.
(רק כדי שאני להבהיר את עצמי - עשרות האנשים שתקפו את השייטים הם ממש לא חבר'ה סימפטיים, והם באמת לא שווים את המילה שלי, אבל אתם פשוט אוכלים את כל הלוקשים שדובר צה"ל וחבריו - רוני דניאל, אלון בן-דוד, מאכילים אתכם. טל אתה בכלל מפתיע אותי ברמה היסטרית, חשבתי שלא עובדים עליך כ"כ בקלות).
תמונה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

אתה מתכוון שאין שמה כלי נשק חם, אחד.
יש שמה עשרות רבים של כלי נשק קרים.

אם זה היה אחד או שניים, מילא. אבל כשזה המון זועם (וזה לחלוטין היה המון זועם) שמחזיקים ותוקפים אותך בסכינים ואלות ומפתח שבדי באורך של חצי מהזרוע שלך, אז כן - זה מעלה את רמת החומרה של המצב.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

חכמים על אנשי מערות... ממש יפה. אחר כך מתפלאים על מי כועסים. לינץ' אלק. שתיקה יפה לחכמים.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

בד"כ אני מבליג כי מדובר בפוליטקאים בסופו של דבר ופוליטיקאים לא משנה איפה הם לא מעוניינים בשום דבר חוץ ממנדטים ומשרד נוח אבל חנין זועבי הזאת עלתה לי על כל העצבים בגדול ובין אם יש לזה תירוץ חוקי או לא, ראוי מאוד שהיא תועף מהכנסת. חייב להיות איזשהו סעיף של חוקי מוסר שאפשר להפעיל במקרה כזה. מדהים לחשוב שהאישה הזאת שסובלת כנראה מסוג של חוסר הבנה בסיסי של המקום והתפקיד שלה תיכנס עוד כמה ימים בחזרה למשכן הכנסת ותפתח את הפה שלה. גועל נפש של דבר. אם היא גיבורה גדולה מול המדינה שמשלמת לה משכורת אז בהחלט רצוי שהיא תרים את התחת שלה ותעבור לשרת את השלטון שהיא משרתת אותו בפועל וזה לא פחות מהחמאס, לא מקבל את הטענה הזאת של לשנות מבפנים, זה לא ניסיון לתקן עוול שנעשה או ליצור שיוויון עתידי אלא רק לפעול במודע בכל החזיתות נגד המדינה, זו הכרזת מלחמה שלה וזה שם אותה באותה הגיגית יחד עם ראאד סלאח שמזמן הכריז מלחמה על ישראל וחס וחלילה שהיא תוותר על הדמוקרטיה והתנאים הנוחים שיש לה כאן כדי לחתור בפומבי. נשבר לי הזין ביג טיים מהזוג הזה וחוקי או לא חוקי, לא אכפת לי, השמאלני הזה רוצה (לא שואף בצורה כמוסה אבל מחזיק את זה בפנים בגלל תקינות פוליטית) שהם יעופו לקיבינימט שניהם וכמה שיותר מהר.

טורקיה מנסה עדיין למרוח את שאר העולם ולגרום לעצמה להיראות כמו צד מתון שרוצה לדעת למה אזרחים שלה נהרגו אבל הם פועלים בכל החזיתות גם כן ודי, הגיע הזמן לסגור את השאלטר עליהם ושישארו לבד עם המדינות הקיצוניות. לא שיתוף פעולה צבאי ולא כלכלי ולא בטיח. הקווים נחצו ועמדות נלקחו והגיע הזמן להשהות את כל הקשרים איתם ושיחליטו מה הם רוצים. זה מה שהם רוצים, הם לא חושבים שזה מה שישראל תעשה ות'כלס לדעתי זה לא מה שנעשה אבל זה מה שצריך להיעשות. הממשלה הזאת כל כך מדדה ולא עושה כלום וזורקת אחריות על צה"ל שזה מגוחך. ברק וביבי נכשלו וממזמן היו צריכים ללכת הביתה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

YtseJam כתב:אתה מתכוון שאין שמה כלי נשק חם, אחד.
יש שמה עשרות רבים של כלי נשק קרים.

אם זה היה אחד או שניים, מילא. אבל כשזה המון זועם (וזה לחלוטין היה המון זועם) שמחזיקים ותוקפים אותך בסכינים ואלות ומפתח שבדי באורך של חצי מהזרוע שלך, אז כן - זה מעלה את רמת החומרה של המצב.
בסדר, אבל אלו לא כלים שהיו על הספינה כדי להוות כלי נשק. נראה לי שאם אל-קאעידה הייתה מאחורי זה, לא היו למתפרעים מפתח שבדי אלא משהו קצת יותר רציני. הכלים שנראים בתמונות - יעודם אינו כלי נשק, זה אלתור.

אני לא מתווכח עם האלימות וחומרתה - היא הייתה חמורה ומזעזעת. אבל אני לא רואה איך אפשר לומר שעשרות (ואפילו מאות כפי שכמה פרשנים אמרו) תיכננו מהרגע שהמשט הזה יצא לפגוע בישראלים. היו בודדים קיצוניים שכנראה גם ליבו את היוצרות וגרמו להתלהטות של עוד עשרות, ותו לא.

בקיצור, אפילו בפורום הכה מוערך ופתוח הזה מעדיפים להתעלם מהשאלות ומעדיפים לאונן על קליפים של "ישראל ביתנו".
I'm out.
תמונה
John_Petrucci
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי John_Petrucci »

היו שם רודקות ואלפי גולות ממתכת וזכוכית, אם זה לא כלי נשק אז מה זה?
ואני לא מדבר על האולרים, האקדחים שנחטפו והרובה שהחיילים טוענים שהם ראו.
שלח תגובה