אשכול Bitchlist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול Bitchlist

שליחה על ידי טל רודס »

בסדר ידידי, אני לא אשכנע אותך, הבנתי ואמרתי את מה שהיה לי להגיד.
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

ששינו את הנהלים והרשיון נשק שלי כבר לא רלוונטי לעבודה ועד שאני לא עושה מטווח על אקדח אני לא מקבל עבודה :(
סמל אישי של משתמש
המפוחלץ הנוצץ
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי המפוחלץ הנוצץ »

חברה של אמא שלי יש לה דירה בירושלים ובארצות הברית אז לפני שהיא חזרה לארה''ב היא שכחה לכבות את המזגן בבית שלה והמזגן היה דלוק במשך חודשיים!
כנראה שבעלה קצת :no: מהחשבון
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אווץ'!!

בחורות... :(
תמונה
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

... לאכול הברזה מידיד :irked:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:(
תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

פוליטיקאים.

קיצוניים.

טיפשים.

אנשים בעלי אמונה עיוורת.
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אינטרנט איטי!!! :irked:
כלום לא זז...
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

בתגובות לביקורת של ההופעה של ליידי גאגא.. תגובה מספר 54

"תרבות של אפסים , איזו כוסית חושבת שהיא יודעת לשיר וכבר פוף ! משום מקום הוא כוכבת על .... אני רק מתנחם שבעוד כמה חודשים אף אחד לא יידע מי זו .. בדיוק כפי שלפני שבועיים אף אחד לא ידע מי זו ... והיא תעלם ותשקע בתוך כדורי דכאון וטיפולים פסיכיאטרים כשהתהילה תחלוף והגיל יעשה את שלו ... כי אין פה אומנות , שירה , מסר חברתי נוקב או משהו באמת בעל תוכן ששווה להתאמץ בשבילו , הרי אפילו השם מעורר גיחוך "גאגא" .... הרי שמוזיקה אמתית תישאר תמיד , אם זה הנדריקס ,פינק פלויד ועד איירון מיידן .... שכל שיר שלהם יישמע יותר טוב משנה לשנה והאיכות רק תשתבח עם השנים . אז לכל האפסים שהלכו וראו את התופעה החולפת הזו ... ההופעה והייפ סביב לה - זה רק מראה לחברה שלנו - וגורם לי להבין כמה שחשוב לרכוש השכלה וכמה אני שמח שאני לא בין אותם אנשים כי בסופו של יום ... אותו קהל של אנשים יקבל ממני משכורת בעוד כמה שנים או ייתן לי שירות כזה או אחר (ניקיון בית , או ניקיון רחוב ... ) . ותחשבו על זה ... "

אני מעריך שהמוסיקה שהוא שומע זה מה שאני שומע, פחות או יותר.. משהו שעוד אני לא מבין, למה הבנאדם הזה יביא לי משכורת??? ולמה שאני אנקה לו את הבית??
זאת תגובה הגובלת בגזענות..
רגע רגע. אם אני שומע רק מוסיקה קלאסית ורק רוק.. זה אומר שאני אהיה מיליונר ובעל עסק שמגלגל הרבה כסף??? ואם אני שומע גם רוק, אבל וואלה, בא לי גם על ליידי גאגא.. זה אומר שאני אהיה מנקה רחובות?? בגלל שאני שומע ליידי גאגא?? לא שאני שומע אותה בבית או משהו כזה, אבל שומע אותה בסבבה ברדיו, אמטיבי וחברים וכל זה.. ונהנתי מההופעה..
ורגע, טעם מוסיקלי הוא תנאי הכרחי לרכישת השכלה?? אם אני שומע ליידי גאגא לדוגמא זה אומר שלא התקבלתי ללימודי הנדסה שאני כל כך רוצה???
אין בזה אומנות?? למה הוא היה בהופעה בכדי להבין את זה?? מוסיקה חיייבבתתת להיות עםן מסר חברתי נוקב?? לא משהו גם קצת ורוד??

קיצר אנשים, אני תמיד תמכתי בלשמוע גם פופ, אני חובב פופ.. וואלה זה עובר לי יופי באוזן.. ואני מניח שכל אחד ממכם יש צד פופי(כמדומני ניר הוא חובב של דורן דורן :roll: )..
אני פשוט שומע פופ בצורה נחמדת ברדיו הרבה.. זה הופך אותי לחובב תרבות של אפסים???
השם מעורר גיחוך?? הרוקיסט הנהור הזה כנראה לא יודע למה היא קוראת לעצמה ליידי גאגא.. הוא כנראה שכח שיש שיר כזה לקווין שממנו היא לקחה את השם בגלל שהיא חובבת גדולה של הלהקה ככלל ופרדי מרקורי ז"ל בפרט. רדיו גאגא למי ששכח..

קיצר, צדקנות מוסיקלית לא בבית ספרי.. ואם ראיתם אותי מתלהם על המזרחית הרבה פעמים, זה בגלל הצורה שבו הוא נכנס לנו למיינסטרים.. בצורה כפוייה.. אייל גולן בכה לתקשורת שלא משמיעים מזרחית ברדיו בגלל גזענות בגלגלצ.. ואני אומר.. ראבק!!!! אנשים לא מעניין אותם מזרחית.. וקובי פרץ תופס תחת על קרן פלס שהוא תוך כדי שהוא מתראיין הוא כבר כותב שיר שיצליח יותר ממנה.. איכס..
ערוץ המזרחית 24 נקנה ע"י קשת שגם קיבלה בכפייה את המוסיקה המזרחית..
הטענה שלא משמיעים מזרחית בגלל געזנות זה שטויות.. לא משמיעים דרים קבוע בגלגלצ.. אז אני אלך לטעון לזה ששונאים פרוגרסיב מטאל וגזענות נגד הגזע הפרוגמטאליסטי...

וואו!! חפרתי!!!!!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

השעה 04:49 לפנות בוקר.
אני אמורה ללכת לעבודה עוד פחות מחצי שעה ואני קצת שיכורה מהערב.. טוב, ישנתי רק שעתיים (וזה עוד הרבה ביחס לפעם הקודמת) :?

בואו נראה איך אני מחזיקה מעמד עד סוף המשמרת!
(ולמרות הנימה האופטימית, זה ביצ'ליסט נטו)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שלא הביאו לי את האלפיים ומשהו שקל שעשיתי בחודש שעבר בתקציב :irked:
דיברתי עם הבוס שלי והוא אמר שאני צריך להעביר את השעות שעשיתי למזכירות של הקיבוץ...

א) למה זאת אחריות שלי? אני עובד בשבילך אתה צריך לשלם לי!
ב) אם כבר זה ככה אז אתה לא חושב שכדי שתודיע לי את זה?

עכשיו אני הוצאתי 3000 שקל על פולין ואני מעוצבן מזה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

ג'יימי אני כ"כ מסכים איתך.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
gils77
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי gils77 »

ilai fields #7 כתב:שלא הביאו לי את האלפיים ומשהו שקל שעשיתי בחודש שעבר בתקציב :irked:
דיברתי עם הבוס שלי והוא אמר שאני צריך להעביר את השעות שעשיתי למזכירות של הקיבוץ...

א) למה זאת אחריות שלי? אני עובד בשבילך אתה צריך לשלם לי!
ב) אם כבר זה ככה אז אתה לא חושב שכדי שתודיע לי את זה?

עכשיו אני הוצאתי 3000 שקל על פולין ואני מעוצבן מזה!
ככה זה בקיבוץ..גם לי היה מקרה דומה, כמובן שבסוף קיבלתי את הכסף שלי.
ועל תתעצבן, הכסף יחזור לך...

והביץ':

פרידה...
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לא נכון... כל הענפים האחרים בקיבוץ משלמים ישירות לתקציב.
וגם, עבדתי בבית ספר היסודי בקיבוץ בחופש בהעברת ציוד מכיתה לכיתה, צביעה וכו' ושראיתי את התקציב גיליתי ששילמו לי 20 ש"ח לשעה במקום ה-25 שחשבתי שקבענו אז קיוויתי לקבל 700 ש"ח ואני רוה בתקציב 560... :irked:

שונא להרגיש כמו מטומטם!!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזה חום רבאק!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי TheLight »

ufomatan כתב:איזה חום רבאק!!
+ תנסה לעבוד עם מדים ארוכים בחום של ירושלים, כשאתה סוחב מגשים בחוץ והאחראי לא נותן אפילו להפשיל שרוולים! :irked:
אבל חוצמזה הייתה משמרת לא כזו גרועה ^^"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

מסכים עם בריל..

ממממששששש חם בימים האחרונים.. זה כל השבוע היה ככה.. ביום שלישי ליידי גאגא הזיעה, ולא יודע אבל זה היה מה זה סקסי הזיעה על העור שלה :haha: ... סססססססססססססססססססססססס 8-) ..

אני בתקופה הזאת של הקיץ עם אני לא ישן עם המאוורר עליי כל הלילה מבלי שהוא יסתובב אני לא נרדםם... :roll: ..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
AwakeLess
דרימיסטית מתקדמת
יצירת קשר:

שליחה על ידי AwakeLess »

שהצלצול של הפלאפון חלש מדי ואז אני מפספסת שיחות חשובות :irked:
הוא היה בחדר ואני בסלון ופיספסתי בשעה קריאה לבייביסיטר ו100 שקל. :irked:
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

yyzboy1928 כתב:בתגובות לביקורת של ההופעה של ליידי גאגא.. תגובה מספר 54

"תרבות של אפסים , איזו כוסית חושבת שהיא יודעת לשיר וכבר פוף ! משום מקום הוא כוכבת על .... אני רק מתנחם שבעוד כמה חודשים אף אחד לא יידע מי זו .. בדיוק כפי שלפני שבועיים אף אחד לא ידע מי זו ... והיא תעלם ותשקע בתוך כדורי דכאון וטיפולים פסיכיאטרים כשהתהילה תחלוף והגיל יעשה את שלו ... כי אין פה אומנות , שירה , מסר חברתי נוקב או משהו באמת בעל תוכן ששווה להתאמץ בשבילו , הרי אפילו השם מעורר גיחוך "גאגא" .... הרי שמוזיקה אמתית תישאר תמיד , אם זה הנדריקס ,פינק פלויד ועד איירון מיידן .... שכל שיר שלהם יישמע יותר טוב משנה לשנה והאיכות רק תשתבח עם השנים . אז לכל האפסים שהלכו וראו את התופעה החולפת הזו ... ההופעה והייפ סביב לה - זה רק מראה לחברה שלנו - וגורם לי להבין כמה שחשוב לרכוש השכלה וכמה אני שמח שאני לא בין אותם אנשים כי בסופו של יום ... אותו קהל של אנשים יקבל ממני משכורת בעוד כמה שנים או ייתן לי שירות כזה או אחר (ניקיון בית , או ניקיון רחוב ... ) . ותחשבו על זה ... "

אני מעריך שהמוסיקה שהוא שומע זה מה שאני שומע, פחות או יותר.. משהו שעוד אני לא מבין, למה הבנאדם הזה יביא לי משכורת??? ולמה שאני אנקה לו את הבית??
זאת תגובה הגובלת בגזענות..
רגע רגע. אם אני שומע רק מוסיקה קלאסית ורק רוק.. זה אומר שאני אהיה מיליונר ובעל עסק שמגלגל הרבה כסף??? ואם אני שומע גם רוק, אבל וואלה, בא לי גם על ליידי גאגא.. זה אומר שאני אהיה מנקה רחובות?? בגלל שאני שומע ליידי גאגא?? לא שאני שומע אותה בבית או משהו כזה, אבל שומע אותה בסבבה ברדיו, אמטיבי וחברים וכל זה.. ונהנתי מההופעה..
ורגע, טעם מוסיקלי הוא תנאי הכרחי לרכישת השכלה?? אם אני שומע ליידי גאגא לדוגמא זה אומר שלא התקבלתי ללימודי הנדסה שאני כל כך רוצה???
אין בזה אומנות?? למה הוא היה בהופעה בכדי להבין את זה?? מוסיקה חיייבבתתת להיות עםן מסר חברתי נוקב?? לא משהו גם קצת ורוד??

קיצר אנשים, אני תמיד תמכתי בלשמוע גם פופ, אני חובב פופ.. וואלה זה עובר לי יופי באוזן.. ואני מניח שכל אחד ממכם יש צד פופי(כמדומני ניר הוא חובב של דורן דורן :roll: )..
אני פשוט שומע פופ בצורה נחמדת ברדיו הרבה.. זה הופך אותי לחובב תרבות של אפסים???
השם מעורר גיחוך?? הרוקיסט הנהור הזה כנראה לא יודע למה היא קוראת לעצמה ליידי גאגא.. הוא כנראה שכח שיש שיר כזה לקווין שממנו היא לקחה את השם בגלל שהיא חובבת גדולה של הלהקה ככלל ופרדי מרקורי ז"ל בפרט. רדיו גאגא למי ששכח..

קיצר, צדקנות מוסיקלית לא בבית ספרי.. ואם ראיתם אותי מתלהם על המזרחית הרבה פעמים, זה בגלל הצורה שבו הוא נכנס לנו למיינסטרים.. בצורה כפוייה.. אייל גולן בכה לתקשורת שלא משמיעים מזרחית ברדיו בגלל גזענות בגלגלצ.. ואני אומר.. ראבק!!!! אנשים לא מעניין אותם מזרחית.. וקובי פרץ תופס תחת על קרן פלס שהוא תוך כדי שהוא מתראיין הוא כבר כותב שיר שיצליח יותר ממנה.. איכס..
ערוץ המזרחית 24 נקנה ע"י קשת שגם קיבלה בכפייה את המוסיקה המזרחית..
הטענה שלא משמיעים מזרחית בגלל געזנות זה שטויות.. לא משמיעים דרים קבוע בגלגלצ.. אז אני אלך לטעון לזה ששונאים פרוגרסיב מטאל וגזענות נגד הגזע הפרוגמטאליסטי...

וואו!! חפרתי!!!!!
חלק מהתגובה הנ"ל מזכיר לי דוקא את ניר עם כמה הסתייגויות קלות, לא מפתיע שאני מזדהה איתה כמעט במאת האחוזים.
אני כן מבין את ההתקוממות שלך אליעד, אבל אני חושב שצריך לשים את הדגש על המילה הראשונה בתגובה, תרבות. הוא לא יוצא ספציפית נגד כוכב פופ כזה או אחר, אלא נגד התרבות הריקה הזאת בכללותה.
ואני חייב לציין שכבר המון זמן מקנן לי רעיון בראש לערוך מחקר סטטיסטי הבודק אם ואיזה קשר יש בין השכלה לטעם מוזיקלי, ומהניסיון היומיומי שלי אני לא חושב שאני אהיה מופתע מהתוצאות.
אהה וג'יימי, צודק. הוא קצת הכליל וקצת הגזים. אבל הנקודה ברורה. אם אתה אמיתי אז תחשוב מי היה מסביבך בקהל חוץ ממך.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Sunny
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sunny »

yyzboy1928 כתב:מסכים עם בריל..אני בתקופה הזאת של הקיץ עם אני לא ישן עם המאוורר עליי כל הלילה מבלי שהוא יסתובב אני לא נרדםם... :roll: ..
אני ככה כל החיים :yes:
לא יכול בלי

עבודות קיץ לבית ספר :cry:
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
שלח תגובה