או זה, או שנגמר הדיו

תבוא אליי יא עצלן , נעשה לך הנחהIdan_Floyd כתב:כשאני חייב להדפיס משהו מאד חשוב ונגמרו לי כל הדפים![]()
![]()
אויי איזה מכה..
קובי מורביד בלונה פארק?WhoIsMax כתב:הבחור שהספקתי לראות שהוא לחש את זה היה מהמטאליסטים המגודלים האלו.. חולצה של מורביד אנג'ל, שיער ארוך, גבוה ממני ב20 ס"מ..
שניה
מה בדיוק בחור כזה עשה בלונה פארק?
WhoIsMax כתב:וואי רן אני מבין אותך
שנה שעברה עזרתי לחבר שלי לחלק דואר (רק ליום אחד), זו באמת אחת העבודות הגרועות..![]()
ואם כבר עבודה מעצבנת - היום במפעל שאני עובד בו הצטרף ילד ממש מטומטם.. הוא עובד איתי, אז ביקשתי ממנו לפתוח את הקרטונים שהייתי צריך לעבוד איתם, והמפגר פתח אותם משני הצדדים כך שמה שהיה בפנים נפל. והוא לא הבין את זה בקרטון הראשון, הוא עשה איזה 50 ככה ><
היית אומר לו "שמע אחי, אני צריך שתיקח את הארגז שנמצא בפינה של החדר ההוא שם ותביא לי אותו, סבבה?"WhoIsMax כתב:וואי רן אני מבין אותך
שנה שעברה עזרתי לחבר שלי לחלק דואר (רק ליום אחד), זו באמת אחת העבודות הגרועות..![]()
ואם כבר עבודה מעצבנת - היום במפעל שאני עובד בו הצטרף ילד ממש מטומטם.. הוא עובד איתי, אז ביקשתי ממנו לפתוח את הקרטונים שהייתי צריך לעבוד איתם, והמפגר פתח אותם משני הצדדים כך שמה שהיה בפנים נפל. והוא לא הבין את זה בקרטון הראשון, הוא עשה איזה 50 ככה ><
ufomatan כתב:קובי מורביד בלונה פארק?WhoIsMax כתב:הבחור שהספקתי לראות שהוא לחש את זה היה מהמטאליסטים המגודלים האלו.. חולצה של מורביד אנג'ל, שיער ארוך, גבוה ממני ב20 ס"מ..
שניה
מה בדיוק בחור כזה עשה בלונה פארק?![]()
אני כל כך מרחם עליךMrReD כתב:עוד 6 ימים לגיוס