אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

יהיה נהדר לראות את כל אוהדי ההצלחות פתאום אומרים "אף פעם לא אהדתי בארסה, תמיד הייתי נייטרלי" ועוד שטויות כאלה... בארסה היא אחד מהדברים שהכי מגעילים אותי בעולם
ב-ד-י-ו-ק , ואני לא אוהד ריאל, אבל הגיע הזמן שקרנבל ברצלונה ומסי יגיעו לסיומו.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אחחחח... אוהדי ההצלחות של בארסה. כ"כ מדושנים ומגעילים.
לא כמו אוהדי ריאל, שנאלצו לסבול שנים רבות של נדידה בישימון ללא תארים. לפחות אתם יכולים להתנחם שבניגוד לברצלונה הקפיטליסטית הדוחה, ריאל מדריד תמיד התבססה על שחקנים שיודעים מהי ריאל מדריד ומכירים את המועדון. אתם יודעים - זידאן, רונאלדו (גם השמן וגם הטטריס), בקהאם, פיגו... שחקני בית. :)

תאמינו לי שגם לי אין כבר כוח ל"קבוצה של המדינה". אבל זה לא שריאל מדריד היא האלטרנטיבה השפויה... להזכירכם את מי פרנקו אהד.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אני לא מייפה את ריאל, ואני לא מאמין בעקרונות של פרנקו. אבל היום נוצרה לבארסה מן תדמית של קבוצה טהורה, שהמציאה מחדש את המשחק וכל סגנון משחק אחר הוא פסול. בגלל שרוב הסגל שחקני בית, רכשי ענק כמו דויד וייה, הנרי, איברהימוביץ' שלמרות שלא הצליחו די זעזעו את עולם הכדורגל, נשכחו והתדמית של בארסה היא קבוצה שמורכבת מ-100% שחקני בית ו-0% רכש. היום כל ילד שתשאל את מי הוא אוהד, יענה "בארסה" ושמסי השחקן הכי גדול בכל הזמנים (רק חבל שבנבחרת ארגנטינה אין מי שימסור לו והוא לא מגיע לאף הישג), בלי שום ידע מבוסס. ומה שמצחיק זה שעוד כמה שנים(אולי אפילו פחות), שהאימפריה תתפרק (והיא תתפרק מתישהו) כל האוהדים האלה לא יעזו להגיד שהם אוהדי בארסה, כמו שקרה אחרי עידן רונאלדיניו בשתי עונות שריאל לקחו ברציפות. הנה, עכשיו לדוגמה, בארסה מובילה 2:0 במחצית השנייה ובוואלה כתוב: "בארסה מתעללת בחטאפה". אפשר לחשוב שהיא שמה חמישייה.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

באמת טוב שאתה לא מאמין בעקרונות של פרנקו נבהלנו לרגע שאתה גם משתמש בקבוצת ספורט בתור נשק פוליטי.

שמענו את הטיעונים האלו מיליון פעם, כדורגל זה עסק, אתה קונה שחקנים לפעמים אתה פוגע לפעמים לו. איברהימוביץ' אידיוט מהסוג שאם לא היה לו כזה כישרון הוא בטח היה משחק בליגת העל כאן, וייה היה פגיעה בול עד שהוא נפצע והוא הוכיח את עצמו והתאים לקבוצה הנרי היה, עשה את שלו והלך. זה עסק, אין יותר מדי סנטימנטים בעסק הזה אבל הקבוצה הזאת מצליחה לשמח אנשים מכל העולם ולאחד מסביבה (ומה לעשות גם נגדה) לא מעט אנשים.
אם אתה רוצה לדבר על שחקני בית אין בעיה בוא נדבר על ההצלחות הכבירות של ריאל עם שחקנים חולרעות כמו פפה למשל שבטוח שהוא בכלל ב-UFC, מי עוד? קייאחון, זהו בערך, אין יותר מדי על מה לדבר זו הבעיה.
אין לך איך להילחם בזה, ריאל ובארסה תמיד יצגו בעל כורחן דברים שונים והמון פוליטיקה ודי בלית ברירה אתה נגרר לזה יחד עם הקבוצה שאתה בוחר בה. ce la vie.

ואל תתרגש מוואלה ספורט, חיפה עלתה לאחד אפס על נצרת עילית ואחרי רבע שעה הכותרת הייתה "חיפה עושה חיים על חשבון נצרת" אז בחרת דוגמא רעה אבל בסוף המשחק הזה באמת בארסה פירקה אותם לגזרים אז מה לעשות, שריאל מנצחת 5-1 וכו' אף אחד לא בא ואומר להם מילה רעה וזהו, קבוצה שמנצחת ככה זו קבוצה שכנראה שמגיע לה ושתי הקבוצות האלו נראות מעולה העונה ולשתיהן מגיע, ריאל רצה ראשונה כל העונה ואם היא תיקח זה כי מגיע לה כנראה בצדק ואם לא אז גם בצדק.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מים משעשע עם חתול כלשהו שיש לו משהו להגיד על הודעות כפולות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

סלימאן אזברגה חי בסרט רציני, מזכיר לי את האני מאשים של משה קצב. זה יהיה חסר תועלת לגמרי אם האלימות של מכבי פ"ת תתחלף באלימות שלו ושל הפועל רמת גן.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

איזה כיף לראות ניצחון של ריאל בקאמפ נואו. ואיזה כיף לראות את המשחק עם עוד 5 אוהדי בארסה שמתלוננים על השיפוט ועל ההצגות (והיו הצגות, אני לא מכחיש). והכי כיף? לראות שמסי, "השחקן הכי גדול בכל הזמנים", מרוב התרגשות שכח לשחק במאני טיים והיריב שלו "האגואיסט שמבקיע שלישיות רק נגד קבוצות פח" נועץ את הכדור עמוק בשער של בארסה. הבלוף התגלה מבחינתי ובארסה יכולים למצוא אלף תירוצים, אבל האיש שלהם לא היה שם כשהם היו צריכים אותו, ושלנו היה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ofri17 כתב:איזה כיף לראות ניצחון של ריאל בקאמפ נואו. ואיזה כיף לראות את המשחק עם עוד 5 אוהדי בארסה שמתלוננים על השיפוט ועל ההצגות (והיו הצגות, אני לא מכחיש). והכי כיף? לראות שמסי, "השחקן הכי גדול בכל הזמנים", מרוב התרגשות שכח לשחק במאני טיים והיריב שלו "האגואיסט שמבקיע שלישיות רק נגד קבוצות פח" נועץ את הכדור עמוק בשער של בארסה. הבלוף התגלה מבחינתי ובארסה יכולים למצוא אלף תירוצים, אבל האיש שלהם לא היה שם כשהם היו צריכים אותו, ושלנו היה.
מזל טוב.
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

אני חייב להגיד שמנקודת מבט די אובייקטיבית של אחד שפחות מתעניין בכדורגל - כל השנאה לברצלונה נראית סתם היפסטרית. כולם אוהבים את בארסה? אוקיי, אני יגיד שהם גרועים. אני יגיד שמסי לא באמת שחקן טוב, יגיד שלא מגיע להם לנצח, והסיבה לכך היא שכל ילד אוהב את בארסה... מאוד בוגר.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אני אוהד ריאל מכיתה ב' בערך, ואני לא אומר שבארסה גרועים. הם כנראה בין הקבוצות הטובות שהיו אי פעם. וגם ריאל הנוכחית. ומסי, הבנאדם מפוצץ כישרון ברגליים שלו אבל כשאין לידו את צ'אבי ואינייסטה הוא נעלם לגמרי (וכמו שראינו אתמול, לפעמים גם כשיש לידו). רונאלדו אותו הדבר, אבל את רונאלדו אף אחד לא ניסה להפוך לפלה או מראדונה 2. השנאה שלי לבארסה היא מההתייפייפות, הם בטוחים שאם ריאל קונים יותר אז הקניות המטורפות שלהם לא נחשבות, שאם הם מתמסרים בחצי שלהם ומחזיקים 75% בכדור אז הכדורגל של היריבה הוא לא כדורגל. המשחק הזה סתם לכל האוהדים שלהם את הפה ואני מקווה שהם יעופו מליגת האלופות כדי שזה יהיה סופי. שחקן שלא מגיע למאני טיים הוא לא השחקן הכי טוב בכל הזמנים, לא משנה כמה גולים יש לו העונה וכמה רביעיות הוא הבקיע.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Black Rose Immortal כתב:אני חייב להגיד שמנקודת מבט די אובייקטיבית של אחד שפחות מתעניין בכדורגל - כל השנאה לברצלונה נראית סתם היפסטרית. כולם אוהבים את בארסה? אוקיי, אני יגיד שהם גרועים. אני יגיד שמסי לא באמת שחקן טוב, יגיד שלא מגיע להם לנצח, והסיבה לכך היא שכל ילד אוהב את בארסה... מאוד בוגר.
זה פשוט אחי כי אתה לא מתעניין ועוקב. ברצלונה הביאה את השנאה הזאת על עצמה, בעזרתה האדיבה של התשקורת, שלמשל בארץ הפכה לערוץ Barcelona הרשמי כאשר יורם ארבל ממרר בבכי כאשר אינטר מעיפה את ברצלונה בליגת האלופות לפני שנתיים ומספר לנו בשידור חי או בעצם מראה לנו איך הוא לא מסוגל להיות אובייקטיבי. רוב האנשים במדינה שלא מתעניינים בכדורגל פתאום נהיו אוהדי ברצלונה, כי זה הבון-טון כרגע, וכל קבוצה שמעיזה להפריע לברצלונה היא השטן.
ברצלונה עצמה עם היהירות והשחצנות בהנעת הכדור האימפוטנטית שלא מביאה לשום דבר, עם הסלוגן "יותר ממועדון", עם האידיאולוגיה "אנחנו לא נשים ספונסר על חולצה" (מממ נו טוב... ראינו מה קרה בסוף), וכמובן עם הצביעות לבוא ולהאשים מועדונים אחרים בגניבת שחקנים צעירים, כאשר ברצלונה עושה את זה הכי הרבה מכולן.

ברצלונה לא גרועה ומסי שחקן גדול, אבל הנצחון של ריאל מוצדק וגם האליפות שלהם שבדרך. ברצלונה מעבר לשיא, וכשלא שולחים סתם שחקנים ללחוץ גבוה במגרש, אז ברצלונה מתקשה להבקיע, כי השיטה שלה בנויה על הרדמת והתשת היריב עם הנעת כדור סתמית בין פויול למסצ'ראנו. מה שחשוב הוא שנגמרה המסי-בה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

ofri17 כתב:אני אוהד ריאל מכיתה ב' בערך, ואני לא אומר שבארסה גרועים. הם כנראה בין הקבוצות הטובות שהיו אי פעם. וגם ריאל הנוכחית. ומסי, הבנאדם מפוצץ כישרון ברגליים שלו אבל כשאין לידו את צ'אבי ואינייסטה הוא נעלם לגמרי (וכמו שראינו אתמול, לפעמים גם כשיש לידו). רונאלדו אותו הדבר, אבל את רונאלדו אף אחד לא ניסה להפוך לפלה או מראדונה 2. השנאה שלי לבארסה היא מההתייפייפות, הם בטוחים שאם ריאל קונים יותר אז הקניות המטורפות שלהם לא נחשבות, שאם הם מתמסרים בחצי שלהם ומחזיקים 75% בכדור אז הכדורגל של היריבה הוא לא כדורגל. המשחק הזה סתם לכל האוהדים שלהם את הפה ואני מקווה שהם יעופו מליגת האלופות כדי שזה יהיה סופי. שחקן שלא מגיע למאני טיים הוא לא השחקן הכי טוב בכל הזמנים, לא משנה כמה גולים יש לו העונה וכמה רביעיות הוא הבקיע.
האם שחקן צריך תמיד להופיע לכל מאני-טיים? ואם כן... האם אתה מכיר שחקנים כאלו? (רק כדי שלא תעלה את מראדונה, האיש עסק בעיקר בקוק במונדיאל 94, כך שהוא מחוץ לתמונה. אתה מוזמן להוסיף את קרויף בגמר 74 או את פלאטיני, שלמרות שהבקיע את השער המנצח, לא הופיע לגמר האלופות 85)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם על הנרי אמרו את השטות הזאת, אז אמרו. מסי הוא שחקן גדול בלי שום ספק. בכל מקרה מה שחשוב הוא שברצלונה לא תזכה באליפות הליגה הספרדית השנה ואם אפשר, אשמח לראות את צ'לסי מעיפים אותם מחר.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

אין שחקנים כאלו. אבל, ההשוואה בין מסי לכל אחד מהגדולים היא פשוט מטומטמת, כי הבן אדם בסך הכל בן 24. אני לא בקיא במה שקרה לפני שנולדתי (לפני 94) אבל מראדונה הביע מונדיאל. פלה היה שותף ל-3 זכיות אם אני זוכר נכון. מסי ומראדונה הבקיעו שניהם בסלאלום מחצי מגרש, שערים מדהימים. אז בואו נעשה את ההשוואה הזאת - השער של מארדונה הביא גביע עולם לארגנטינה. השער של מסי? ניצחון 5-2 על חטאפה בחצי הגמר הראשון, והפסידה 4-0. בגומלין. הבן אדם עוד לא נתן טורניר אחד טוב בנבחרת. מסי סופר מוכשר, ברצלונה קבוצה מעולה, אבל התקשורת ניפחה את זה למימדים מטורפים והפכה את בארסה לסמל של כל מה שטוב בכדורגל. אני מקווה שמעכשיו זה יתחיל להשתנות.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

חדשות של אתמול. החדשות של מחר לעומת זאת הן שראובן עטר חוזר הביתה. זה יום טוב להיות ירוק.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עם כל הרומנטיקה שבדבר, יש לי הרגשה שעטר לא יצליח בחיפה ולא יישאר שם. אני מקווה שמכבי נתניה תביא מחליף ראוי, מבחינתי אלישע לוי יהיה מצוין לנתניה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

יהיה בסדר מה אתה דואג. אלישע חייב להמשיך לחו"ל בשביל להמשיך להתפתח.
יש לי הרגשה שאורי מלמיליאן יגיע אליכם.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

well maybe it is time barca goes to jack it off in san fransisco...

still the best team on planet for me.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מגיע כל הכבוד לצ'לסי על משחק הירואי... לחזור מ-2-0 בקאמפ-נואו במעמד כ"כ חשוב אף קבוצה לא עשתה לבארסה בעידן פפ.
שאפו לדי-מתיאו. חבל שהוא יעלה עם הנוער לגמר...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בראבו לצ'לסי על הישג מדהים, תוצאה סנסציונית בהתחשב בתנאים ואיך שהמשחק התפתח. שוב הוכח שלברצלונה אין תוכנית ב' כאשר התוכנית המקורית לא מצליחה. הוכח שהשיטה לשחק מול ברצלונה הוא לתת להם להחזיק 70 אחוז מהזמן מהכדור בפסים בין צ'אבי לפויול, סגנון משחק מרדים ומתיש שמטרתו להוציא החוצה את שחקני היריבה כדי שלברצלונה יהיו שטחים מתים בין ההגנה לקישור ואז להכניס איזה מסירה מתוחכמת. סלחו לי אבל אני לא נהנה מכדורגל כזה, ברצלונה לא נותנת לקבוצה השנייה להחזיק בכדור וזה לא שהיא משחק כדורגל התקפי משובח כמו ארסנל של התקופות הגדולות או איאקס של פעם. אוהדי ברצלונה מתלוננים על בונקר אבל מה שהם עושים עם הנעת הכדור המסרסת שלהם הוא יותר גרוע מבונקר.

ברצלונה חייבת לעשות שינויים בקיץ, מאמן חדש (נראה אם גווארדיולה כזה גדול כשהוא ייקח קבוצה אחרת מחוץ לספרד), צריך להביא שוער רציני במקום ואלדז הליצן, חלוץ מטרה ולא רק דרדסים מהירים שעושים תנועה חכמה בלי כדור, וגם מחליף רציני לפויול שכבר גמר את הסוס. מעל ומעבר, ברצלונה חייבת לשנות את שיטת המשחק ולהיות מגוונת יותר ולא חד-גונית כמו שהיא היום כי קבוצות מספיק חכמות יודעות איך לסגור ואיך לנצח משחקים נגדה - פשוט נותנים לברצלונה להניע את הכדור ומעמידים את השחקנים בשליש האחרון של המגרש, כדור ארוך לשחקן חוד כמעט תמיד ייגמר במצב מסוכן ושימו לב שצ'לסי הבקיעו את כל המצבים כמעט שהיו להם בצמד המשחקים.

הימרתי לפני חצאי הגמר שהגמר יהיה באיירן-צ'לסי, נראה אם ההימור שלי יתגשם (אולי חבל שלא שמתי כסף על זה) :-)
שלח תגובה