אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי ufomatan »

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

avrahamshuk כתב:אני אישית דוקא מאוד אוהב את גשר המיתרים... ירושלים צריכה גם קצת עיצוב מודרני ואני מקוה שבתחילת המילניום הבא כשהכבת הקלה תושלם אז הוא גם יהיה שימושי.
אתה יודע כמה עלה הגשר נכון? אתה באמת חושב שמצב העיר כל כך טוב שאפשר לזרוק כל כך הרבה כסף על המגלומניה של ראש העיר? העיר אולי הכי ענייה בארץ יחסית לגודל שלה וראש העיר זורק כספים על מונומנטים מפגרים ועל רכבות מטופשות שלא יעזרו לאף אחד. ממש הגיון ורציונאליות מה? מערכת החינוך תקרוס, הלכלוך בעיר הולך ומצטבר, קבלנים שולטים בקבלת ההחלטות אצל מהנדס העיר וכל פקיד משותן בעירייה לוקח שוחד כדי לקדם אינטרסים פרטיים של יזמים, העיקר שאנחנו נהיה מודרנים? אם תצבע חרא בוורוד הוא עדיין יישאר חרא!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

תראה, אני ירושלמי טרי יחסית אז אולי אני נאיבי, אבל אני מאמין שהרכבת הקלה - וכתוצאה ממנה גם גשר המיתרים, הם פרוייקטים שנעשו מתוך כוונות טובות... 
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873339,00.html

ולטובת אלה שמתגייסים לצקצק בלשונם על צה"ל שמתגלה במערומיו שוב, בפעם הבאה שימנים עושים מעשים "חמורים" הראויים לצקצוק ונו-נו-נו, אני רוצה לראות אתכם קמים ומגנים עליהם כמו שאתם מגנים על הפויה הזו שב"שם האידיאולוגיה" השמאלנית שלה מסכנת חיילים ואזרחים (ציטוט נאמן למקור מהרדיו, אין לי זמן או כוח להתעמק בפרשה הזו מעבר לכותרות המפוצצות [מדי] שנותנים לה).

סופ"ש שמח לכולם :-)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

ת'אמת שהדיעה שלך הייתה מתקבלת אצלי בצורה יותר נוחה אם לא היית באשכול הזה ההוא שפעם ב... מתעורר אם איזה הערה על כמה הימנים בארץ מסכנים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

ראובן, אפילו שאני יחסית מאלו שיותר יזדהו עם העמדות שלך אני חושב שהטיעון הזה הוא דמגוגי ומתנשא...וזה עוד במקרה הטוב.
מה שבטוח זה שהטיעון הזה לא תורם כלום לאף אחד.

אני חוזר על מה שאמרתי - אני אתן לה את היתרון שבספק, ואניח שאכן עשתה את מה שעשתה ממניע אידאולוגי.
היא ~גנבה~ מסמכים שלא נוגעים לשום דבר שקשור באידאולוגיה שלה (סד"כ, מודיעין, תוכניות אופרטיביות וכו')...למה? במקרה הטוב זה חוסר אחריות מצידה...

~אבל~ זה לא משנה את העובדה שאנשים בכירים ביותר בצה"ל סרחו בצורה איומה - ומה שהם עשו פגע בביטחון המדינה הרבה יותר ממה שענת עשתה.
כי זה מה ששומט כל צידוק מוסרי ואנושי שישראל טוענת שיש לה כדי להגן על עצמה...זה מה שמביא לשמיטת הקרקע מתחת למאבק במשתמטים וסרבני מצפון.

בבחירות האחרונות הצבעתי לנתניהו והאמנתי שליברמן, עם גישת ה"גאווה הלאומית" שלו הם בדיוק מה שיוציא את ישראל מהבוץ שאולמרט הכניס אותה אליו.
היום אחרי שגיליתי מה ענת קם חשפה אני מתבייש במדים שלשמחתי לא נותר לי הרבה זמן ללבוש.
אם אכן הרמטכ"ל שלי מעורב בזה כפי שעולה מהטענות, וכל העניין היה ידוע לראשי מערכת הביטחון - אז איך אפשר להאשים את סרבני המצפון והמשתמטים?
אתה מבין את גודל הכתם שזה משאיר על הצבא?

גם אני כמוך האמנתי שצה"ל הוא צבא מוסרי, לא מושלם - אבל משתדל ושואף להיות כזה...הרבה יותר מצבאות אחרים בעולם.
וככה נשאתי את מדי צה"ל בגאווה.
וביום ראשון כשאני אחזור לבסיס אם יבוא פעיל שמאל ויצעק לי שאני משרת בצבא של רוצחים ועבריינים לא יהיה לי אפילו מה לענות לו.

אז כן - זה מה שמסכן את ביטחון המדינה ואזרחיה. כי תוכניות אופרטיביות שנחשפו אפשר לשנות. אבל רושם ציבורי וכתם מוסרי הרבה יותר קשה למחוק.
זה לא צה"ל שאני רוצה לשרת בו, זה לא צה"ל שאני רוצה להאמין בו.
~~אלו לא האנשים שאני יכול להתגאות בעובדה שהם המפקדים העליונים שלי~~
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
pugi
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי pugi »

Mars Volter - פעם הייתי מבלה הרבה שעות פה, אבל חוסר בזמן וחוסר חשק להתווכח על פוליטיקה הביאו אותי למצב שהאשכול הזה נועד לפרסום דיעות ללא ניסיון אמיתי להיכנס לזה לעומק. הייתי מתייחס לאשכול הזה יותר ברצינות אם לא כל... הזמן הייתה נושבת פה רוח שמאל מובהקת.

אין בויכוחי הסרק פה באשכול בכדי להזיז למישהו פה מעבר לעמדת "נו שוין". אז למה לי פוליטיקה עכשיו?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מה לעשות שרוב האנשים פה לא פרימיטיביים. אתה רוצה עמדות ימניות... תגיב לתגובות בוואלה.
לומדים פה הרבה אחד על השני גם בלי לשנות דיעות מקצה לקצה. ועובדה שהאשכול הזה פורח. מי שמפחד מקצת אתגר, כמו שאמרתי לא חסרים יס מנים בטוקבקים של אתרי החדשות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני רק אוסיף לדבריו של ניר ואומר שיחסית לפורמט האינטרנטי (שהוא מטבעו לא מאפשר העמקה) הייתי אומר שהדיונים בפורום הם עמוקים ככל האפשר. אתה נמצא בפורום שכל כולו הוא אופוזיציה למיינסטרים (במקרה הנ"ל אופוזיציה מוזיקלית) השמאל בעשור האחרון הוא אופוזיציה בדעת הקהל ברחוב, ולכן הוא מרים את ראשו במקום כמו זה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

מארס: +1
(אגב, איך לעזאזל קוראים לך?!? כמעט חודש מאז שחזרתי ועדיין אין לי מושג מה השם שלך!!)

ראובן, יצאת קצת מעליב עם הביטוי "ויכוחי סרק", הרשה לי לתקן...
אלו דיונים, וכמו שמארס אמר הם מגיעים לעומק הכי גדול שאפשר להגיע אליו דרך האינטרנט.
רק לעיתים נדירות הרוחות מתלהטות עד כדי ויכוח.

ועכשיו אני אתייחס לאמירה "למה פוליטיקה עכשיו?" ואגיד שירית לעצמך ברגל.
אם זה לדעתך ויכוח סרק, ו"למה לך פוליטיקה עכשיו?", אז למה טרחת להגיב? כדי להעלות לינק לכתבה בYNET שמתיימרת להעלות טיעון ענייני שבמציאות הוא דמגוגי ומתנשא
חסר תוכן ענייני אמיתי ורלבנטי רק ברמה ערטילאית לא ברורה? כדי לטעון שמי שמזדעזע מהמעשים מהמעשים של בכירי צה"ל לפחות (אם לא יותר)ממה שענת קם עשתה הוא שמאלני יפה נפש?
אם זאת הסיבה שהגבת אז במו ידיך הפכת את זה מדיון ענייני לויכוח סרק.
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:מה לעשות שרוב האנשים פה לא פרימיטיביים. אתה רוצה עמדות ימניות... תגיב לתגובות בוואלה.
לומדים פה הרבה אחד על השני גם בלי לשנות דיעות מקצה לקצה. ועובדה שהאשכול הזה פורח. מי שמפחד מקצת אתגר, כמו שאמרתי לא חסרים יס מנים בטוקבקים של אתרי החדשות.
ב-ד-י-ו-ק
ועכשיו אני אתייחס לאמירה "למה פוליטיקה עכשיו?" ואגיד שירית לעצמך ברגל.
אם זה לדעתך ויכוח סרק, ו"למה לך פוליטיקה עכשיו?", אז למה טרחת להגיב? כדי להעלות לינק לכתבה בYNET שמתיימרת להעלות טיעון ענייני שבמציאות הוא דמגוגי ומתנשא
חסר תוכן ענייני אמיתי ורלבנטי רק ברמה ערטילאית לא ברורה? כדי לטעון שמי שמזדעזע מהמעשים מהמעשים של בכירי צה"ל לפחות (אם לא יותר)ממה שענת קם עשתה הוא שמאלני יפה נפש?
אם זאת הסיבה שהגבת אז במו ידיך הפכת את זה מדיון ענייני לויכוח סרק.
כי זה גם מה שהוא עשה לפני כמעט כשבועיים: http://www.dreamtheater.co.il/forums/vi ... 968#p79968
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

pugi כתב:Mars Volter - פעם הייתי מבלה הרבה שעות פה, אבל חוסר בזמן וחוסר חשק להתווכח על פוליטיקה הביאו אותי למצב שהאשכול הזה נועד לפרסום דיעות ללא ניסיון אמיתי להיכנס לזה לעומק. הייתי מתייחס לאשכול הזה יותר ברצינות אם לא כל... הזמן הייתה נושבת פה רוח שמאל מובהקת.

אין בויכוחי הסרק פה באשכול בכדי להזיז למישהו פה מעבר לעמדת "נו שוין". אז למה לי פוליטיקה עכשיו?
ראובן הרבה זמן לא אמרתי את זה למישהו, בטח לא לך שכיבדתי אותך ואת הדעות שלך אבל התגובה שלי עכשיו תהיה חסרת פרופורציות כי עיצבנת אותי לאללה!!
אתה פנאט!!! עדיף לך ולנו שלא תכתוב כאן כי זה נגוע בבורות, בחוסר כבוד לאחר, ובחוסר כבוד לפורום הזה.
תעשה טובה ותפסיק כי העובדה ש"נושבת כאן רוח שמאל מובהקת" זו סיבה של אנשים טפשים לא להשתתף בדיונים עמוקים ורציניים.
הוכחת בשתי תגובות אוויליות , שאתה, בדומה להרבה חבריך ממדינת יהודה שאתה מייצג, לא מסוגל לחיות עם דעות שלא תואמות את דעתך שלך, ולא רק זה- אתה מנסה בצורה מכוערת ואגרסיבית למנוע מאנשים מלהחזיק בדעה שונה.
כמו כל משטר טוטליטרי וחשוך אתם מנסים להשתיק את הדעה השנייה, ולנסות לצייר את הצד השני כאיזה שד גדול, גייס חמישי למדינה שלכם.
זו לא המדינה שלכם ראובן- לא אתם הקמתם אותה, לא אתם בניתם אותה, ולא אתם תצילו אותה! אתם חבורה של פנאטים משוגעים שמובלים מהאף על ידי חבורה של כהניסטים ורבנים מטורפים שכבר גרמו למדינה של יהודים להחרב לא פעם ולא פעמיים!
"אהבת" ארץ ישראל שלכם היא פאטית- האהבה הכמעט אירוטית שלכם לאדמה היא פשוט בדיחה עצובה, והנסיון השתקה נוסח ברה"מ לא יעבוד כאן.
אני מקווה שאחרי התגובה שלי אתה תעשה לכולנו טובה ותפסיק להגיב כאן.
בתודה,
הגיייס החמישי
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

Rysher כתב: אם זאת הסיבה שהגבת אז במו ידיך הפכת את זה מדיון ענייני לויכוח סרק.
כמו שאמרתי...

אבל מתן, באמת יצאה לך תגובה לא פרופורציונאלית...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מה קרה? לכל טמבל ימני מותר לקרוא לי נאצי וגייס חמישי ובוגד ושונא ישראל, ולי אסור לדבר קצת אגרסיבי לאותם אנשים עם אותם דעות?
כל אלוף ואלוף משנה בצה"ל מדליף מסמכים סודיים לתקשורת, ולא ראיתי אף אחד קורא להם בוגדים. למה? כי האינטרס שלהם זה פוליטיקה? או כי הם לא שמאלנים?
מה שאנשים במדינה לא הבינו זה שהימין הכריז מלחמה על חופש הביטוי, על חופש העיתונות, על החופש של הציבור לדעת מה קורה במדינה שלו. ברגע שאנשים יבינו את זה לגמרי, הם יראו בדיוק את מדינת ישראל במראה ששאר העולם רואה אותה.
מסך הברזל עוד לא הוקם סופית, ליברמן ואלי ישי ומרעיהם מנסים להקים עוד ועוד נדבכים במסך הזה, למזלנו יש עוד כמה אנשים שפויים במדינה שלא מוכנים לתת לזה יד.
חוסר פרופורציות? אני עוד עדין!
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

לא הבנת אותי מתן.
אני מבין את הכעס שלך ואני לא חושב שהוא חסר יסוד.
אף אחד לא רשאי לקרוא לאף אחד נאצי או גייס חמישי וכו' ומי שכן קורא לאחרים ככה לא צריך לקבל טיפול בכפפות משי
אבל אתה מוציא את הכעס על הבנאדם הלא נכון.

עוד לא ראיתי אף אחד - גם לא ראובן - קורא פה לאף אחד נאצי או גייס חמישי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אהבתי בריל :-)

הנה אורי בלאו מדבר:
http://news.walla.co.il/?w=/2/1661297
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

:wow:

HOLY FUCK!
הפכנו ממדינת כל אזרחיה למדינת כל קיצוניה.
אני יורד...דיי נמאס לי.
אחרי הצבא אני הולך להצטרף אל אחי באוסטרליה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

Rysher כתב::wow:

HOLY FUCK!
הפכנו ממדינת כל אזרחיה למדינת כל קיצוניה.
אני יורד...דיי נמאס לי.
אחרי הצבא אני הולך להצטרף אל אחי באוסטרליה
איזה כיף לצטט את עצמי (ציניות מרירה)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873533,00.html
הנה עוד נדבך בקיצוניות הפנאטית הדתית מבית היוצר של החרדים חסידי סאטמר
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

אני כנראה לא אכנס לכאן בתקופה הקרובה.
כשמנהל בפורום כותב תגובה כל כך מזוויעה, ומנהל אחר אומר "אהבתי", זה בשבילי הזמן לקום ולהתרחק.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני לא רואה איך התגובה שלו שונה מהרבה דברים אחרים וחמורים שהוא כותב פה ואתה כן מגיב אליהם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה