חתולים יכולים להיות גם כאלה

חח,איזה כלב יש לכם? יש לי סיפור דווקא על כזה גם, ישבתי לא מזמן באיזה בית קפה והיה שם גולדן של מישהו, שהסתובב. פתאום עבר שם חתול והם נפגשו, החתול פשוט תקף את הגולדן סימר את השיער שלו התחיל לעשות את צליל הנשיפה הזה... והגולדן המסכן שלא ידע מה נפל עליו ברח מהחתול הזה!!! לא משנה שהגולדן זה איזה 30-40 קילו והחתול כולה 4 בלחץ...חחחilai fields #7 כתב:
בולשיט!!
הדודים שלי גרים 10 שניות הליכה מהבית שלי ויש להם חתול...
בימי שישי שאנחנו אוכלים אצלם הכלב בא איתנו, וכל פעם שהחתול עובר לידו הוא נרתע לאחור! הוא מת מפחד מהחתול הדפוק הזה!!!![]()
והחתול כמובן מבין את זה ומתחיל לרוץ אחריו עם שיערות סמורות...
את בסדר את, מצליחה להרגיע את העצבים שליחח מתן איזה חמוד אתה, אתה איש טוב תאמין לי. הוא נלחץ מהסיטואציה זה ברור. זה אינסטינקט. הוא פשוט נטרף מפחד וזה יצא עליך.
ותאמין לי חתולים יודעים להעריך מאוד את מה שאנחנו עושים בשבילם, וחלקם יודעים להראות את זה גם ממש טוב, חלקם פחות כמובן.. אבל הוא מעריך אותך ותהיה בטוח בזה!
לגבי ההתנהגות התוקפנית, מדובר בזכר או נקבה? חשבתם סירוס/עיקור? זה בדרך כלל פותר את בעיית התוקפנות (והשובבות)...
זה היום??? אם כן אז מגניב לאללה! גם של אחי היוםilai fields #7 כתב:איזה אח גרוע אני!!!!![]()
שכחתי את היום הולדת של אחי הגדול!!
מזל טובAwakeLess כתב:זה היום??? אם כן אז מגניב לאללה! גם של אחי היוםilai fields #7 כתב:איזה אח גרוע אני!!!!![]()
AwakeLess כתב:זה היום??? אם כן אז מגניב לאללה! גם של אחי היוםilai fields #7 כתב:איזה אח גרוע אני!!!!![]()