אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורסל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha:

ראיתי עד תחילת הרבע השני של המשחק של מכבי נגד ז'לגיריס, כמה נגמר בסוף?, מכבי שיחקו טוב?
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מכבי לא שיחקו טוב, פשוט הקבוצה שממול חלשה מאד. עכשיו כשפנאתנייקוס עפו, למכבי יש עוד סיכוי להגיע לגמר, מי היה מאמין שהקבוצה הגרועה הזאת תגיע ל-8 האחרונות עם יתרון ביתיות? ככה זה ביורוליג החלשה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מכבי ניצלו חולשה של היורוליג בצורה מושלמת, וצריך לתת להם הרבה כבוד על זה. דבר שהפועל ירושלים לא עשתה השנה עם היול"ב החלש. למכבי יש קבוצה טובה של שחקנים טובים ואמרתי את זה מתחילת השנה, אבל שוב זו לא קבוצה מושלמת, פשוט מאמנים אירופאים שבאים מולה לא עושים סקאוטינג טוב וסומכים על היכולת שלהם לנהל את המשחק תוך כדי תנועה. קבוצות בארץ עושים סקאוט טוב ומצליחים להפתיע ולתקוף את החולשות של מכבי, ולמרות שלא מנצחים בכל משחק מצליחים לתת פייט טוב למכבי.
פאנא פשוט פאתטית! קבוצה עם השחקנים הכי טובים באירופה, עם הרכב הזה טוב באירופה ולא עולים להצלבה- בושה!
גם ריאל מדריד בושה וחרפה, אבל אני נהנה מאוד ממנה :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ירושלים מתפרקת ברבע האחרון מול אשקלון, ותסיים את הסיבוב השני במקום ה-4 ועקב כך תפסיד אירוח של מכבי וחולון בסיבוב השלישי. האמת שנראה שהמקום הרביעי בפיינל פור פתוח לחלוטין כאשר גם לנהריה ורמת גן סיכוי טוב להשתבץ.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אתמול הייתי במשחק החוץ באשקלון (אני עושה מילואים קרוב לשם אז ניצלנו את ההזדמנות) ותאמין לי טל שפשוט התביישתי במה שראיתי שם. אין לנו קבוצה השנה, יש לנו אוסף של שחקנים שמדי פעם מתעלים ומשחקים קצת קבוצתי. האשמה הישירה היא של דן שמיר שכבר שנה שנייה רצופה מראה חוסר ביכולת לחבר קבוצה, חוסר יכולת לתת מוטיבציה ולעזור לשחקנים לצאת ממשברים. אני מבחינתי ויתרתי עליו כבר, לא יכול להיות שבסוף הסיבוב השלישי אנחנו נראים ככה, בושה וחרפה לדן שמיר ולכל השחקנים בקבוצה שמראים חוסר מקצועיות וזלזול מגעיל.
שמיר יכול ללכת הבייתה כבר עכשיו, אולי אז נתחיל לראות קצת כדורסל...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה שמוזר הוא שאנחנו נמצאים עכשיו בסיבוב השלישי ולירושלים אין עוד מוליך כדור חוץ מחג'ג', איך עד עכשיו שמיר עם כל הזרים שהביא , לא טרח להביא פוינט גארד נורמלי? אני מצטער בשבילך ובשביל אוהדי הפועל המסורים.

אגב גיא פניני, שוב היה מעורב בפרובוקציה שם, בשביל מה הוא צריך את הדברים האלה?
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

שמע, מתן, יש לנו קבוצה בדיחה השנה, וגם זה מחמאה כי קבוצה אין, יותר אוסף של שחקנים חסרי מורל וכבוד. טימי באוורס כמעט תרתי משמע ישן על הפרט, ועם שניים וחצי משחקים אני מתפלא שאנחנו עדיין בקרב על הפיינל פור. שמיר לא יודע לבנות קבוצה, וכמו משום מה חוזר על הטעויות של מכבי, ולא מביא רכז, אלא ממלא את הסגל בשחקנים בעמדה 2, ומחליף, ומחליף... מתי זה יגמר?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בקשר לגיא פניני- כולם יודעים שהוא מדבר כל המשחק, זו שיטה שמקובלת בכל העולם של טרש טוק בין שחקנים. הוא לא עשה שום פרובוקציה פיזית לכיוון של אף אחד, לא לבארט ולא לקהל של אשקלון שהוסת בצורה מגעילה על ידי אוהדיה העבריינים של חולון שבאו עד אשקלון כדי לקלל אותנו.
בארט כנראה לא אהב את הטרש טוק בינו לפניני אז הוא החזיר באלימות לפנים של גיא, ואח"כ בעוד עבירה חמורה מאוד והורחק מהמגרש! אם גיא היה מורחק על ידי השופט על משחק אלים כל התקשורת המכביסטית הזונה שלנו הייתה מתנפלת עליו כאילו הוא רצח מישהו, אבל כשבארט מורחק על אלימות מוגזמת אף אחד לא חושב בכלל שזו אשמתו! וכשאיבי מבני השרון מכניס אגרוף לחג'ג' אף אחד לא אומר כלום.
שכל צרי העיין במדינה שלנו ילכו לעזאזל- גיא פניני הוא אחד מהשחקנים הישראלים המובילים בליגה שלנו מבחינת כדורסל נטו וכל ההסתה הפרועה כנגדו ללא תעזור לאף אחד, לא לשמעון ולא לדורסמן האפס הקטן הזה, ולא לאקוניס הזבל!
בקשר להפועל- לצערי אין ספק שהשנה אין קבוצה בהפועל, וזה אך ורק בגלל בנאדם אחד שקוראים לו דן שמיר! לא אכפת לי גביע או כל מוצר מתכת אחר שהוא יזכה בו, כל עוד הוא לא יבנה קבוצה שמשחקת כדורסל טוב לאורך עונה שלמה הוא לא יזכה לתמיכה שלי- נתתי לו מספיק קרדיט וזמן להוכיח שהוא מאמן טוב ולא רק טקטיקאי טוב. שחקנים לא אוהבים לשחק אצלו ורואים את זה על המגרש!
מבחינתי גם באוורס יכול ללכת הבייתה אתמול ולקחת איתו את קארי ואת שמיר! אני חושב שאורלנד יכול לתרום הרבה יותר, ופליקס יכול לתרום הרבה יותר, וולס שתורם הרבה כבר עכשיו, גם במחיר של לא להגיע לפיינל פור, או להפסיד בחצי הגמר. שנה הבאה להשאיר את שלד הישראלים שהשתפשף יחד בסיבוב השלישי, ולהביא מאמן שגם ידע לשדך זרים טובים ומקצוענים שלא ישבתו שביתות איטלקיות על הפרקט!
יאללללה הפועל...
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/715/028.html

טוד וורניק שאין לאף אחד ספק שהוא היה אחד מהשופטים הגדולים שהיו לנו בארץ פותח את הפה על איגוד השופטים המכור!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סוף סוף ירושלים לא מצליחה לגנוב נצחון ברבע רביעי, ואשקלון משלימה 3 נצחונות בעונה אחת על ירושלים, מי היה מאמין?!
DwAs
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DwAs »

^

אני. למה? קרא כמה הודעות למעלה. אשקלון קבוצה, אנחנו לא. שמיר הביתה. עדיף שלא נעלה לפיינל פור... באמת שעדיף. שלא נהיה באשלייה שאנחנו בין 4 הקבוצות הטובות במדינה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

גם לדעתי עדיף שלא, כדי שיהיה זעזוע במועדון ויבינו שדרוש שינוי עמוק מאד הן בסגל והן בצוות המקצועי. בסוף עוד אשקלון תהיה מסוגלת לעלות לפיינל פור למרות שכרגע היא עם 2 הפסדים יותר מאשר ירושלים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אשקלון לא תגיע לפיינל פור למרות שהיא קבוצה חביבה.
אשקלון ניצחה אתמול כי היא ידעה לקחת את מה שדן שמיר נתן לה על מגש של כסף!
המאמן הזה הוא פשוט אדיוט! אין מילה אחרת שתייצג את מה שאני מרגיש- שחצן טיפש שלא נותן לשחקנים שלו את הצ'אנס להראות מה שהם יכולים לתת.
רבע ראשון- ג'ייסון וולס שיחק טוב בהגנה ובהתקפה- הוא הוריד אותו לספסל והשאיר אותו שם עד הסוף.
רבע שני- הפועל התחילה לתפוס מומנטום, בעיקר בגלל מרקוביץ' שעושה כמעט הכל. קארי מראה ניצוצות של שחקן, שמיר ממעט להחליף, אבל כשאשקלון חוזרת לעצמה הוא מסרב משום מה לקחת טיים אאוט ולעצור את הממומנטום של אשקלון. שרון ששון מתחיל את תצוגת האימים שלו.
רבע שלישי- מתחיל טוב ממשיך רע מאוד. שמיר מחליף את מרקוביץ' בדיוק בזמן הלא נכון. שרון ששון זורק ומחטיא בלי אבחנה. ראמל קארי מסופסל שוב על לא עוול בכפו. טימי שוב לא פוגע. פליקס מחמם ומחמם ומחמם ומחמם את הספסל. ארנולד לא מבין בכלל מה שמיר עושה אבל הוא מנסה לתרום כמה שיותר.
רבע רביעי- התפרקות- כל השחקנים שרוצים לשחק יושבים על הספסל, וכל מי שמשחק רע נמצא על הפרקט וככה נראינו עד הסיום. שמיר מכניס את אורלנד לדקה וחצי ומחליף אותו בלי לתת לו צ'אנס לכלום.

מאמן טיפש, שחצן שהורס לנו את הקבוצה ומביא אותנו לבזיונות גדולים מאוד בצורת המשחק שלנו (שלא קיימת).
בכל המשחק אני ראיתי אולי 4 תרגילים בהתקפה שעבדו- כל המשחק!!
שילך לצסק"א עם המנטור הגדול שלו ויפסיק לחשוב שכולם טועים והוא יודע הכל, כי כל ה"הישגים" שלו עד היום מבחינתי מוטלים בספק גדול! אני הייתי אחד התומכים הכי גדולים שלו והוא פשוט גדע את הענף הזה- שילך ויתן לנו את השמחת חיים חזרה לקבוצה- טמבל!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

קלטתם פעם איך מוני פנאן דומה לFish?

תמונה

תמונה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: :haha:

מכבי בניצחון על בארסה והיא צריכה עוד ניצחון אחד כדי להבטיח את העליה.
עכשיו... בבקשה תסבירו לי באיזה שלב אנחנו ביורוליג, כמה שלבים יש, ואיך הם משוחקים. :knockedout:
תודה
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רבע הגמר, סדרת הטוב מ-3, מי שמנצח עולה לפיינל פור, שם יש 2 משחקי חצי גמר והמנצחת בכל משחק עולה לגמר.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:קלטתם פעם איך מוני פנאן דומה לFish?

תמונה

תמונה

מבחינתי מוני פנאן דומה יותר לקוף מאשר ל- fish :haha:

תמונה

"שב קוף, שב"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ובאותו נושא: קלי מקארתי מול אלכס אקר-
תמונה

ראמל קארי וראיין בבל-
תמונה
תמונה

ויל סלומון וג'י אר הולדן-
תמונה
תמונה

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

:haha: :haha: :haha:
השוואות חזקות, מתן!
סולומון והולדן פשוט נראים כמו אותו בן אדם :haha:
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פאק, נראה לי שחשפת תעשיית שיבוט בכדורסל העולמי.
תמונה
שלח תגובה