נו מה זה, באמת צריך להעביר פה שיעור בהיסטוריית DT ולומר למה מציאות הלהקה היא כפי שהיא?avrahamshuk כתב:יש בזה אמת מסויימת שהייתי מנותק ולכן לא נחשפתי.... כמוך וכמו גרינבורגר גם אני צחקתי כשכתבתי שאני מאשים אתכם. אבל בוא נודה על האמת, לדרים אין הצלחה מסחרית והיא עדיין להקת אנדרגראונד ולא מושמעת בתחנות הרדיו בישראל. וגם מועדון המעריצים (שדרך אגב, כמה חברים רשומים בפורום הזה?) לא פרץ להם את הדרך להכרה.

בכל אופן, דרים ת'יאטר אכן כן מושמעת בתחנות הרדיו בישראל (תוכניות הרדיו "קורוזיה" ו"אור התוף" בתחנות 106fm ו-102fm בהתאמה, שאנחנו בקשר עימן, ואני בטוח שגם בתוכניות אחרות), אם כי בשעות הלילה - כמו בהרבה מאוד ארצות ברחבי העולם (מלבד הארצות ה"מטאליסטיות" יותר פה ושם באירופה) וזה קשור אבל גם לאו דווקא קשור להצלחה מסחרית, ויותר כן דווקא לאופן החשיבה האנטי-מטאליסטי שרווח לו בחברה שלנו, כך שגם הטיעון הזה הוא דיי עקר בתוכנו... זה לא קשור דווקא ללהקה.
מועדון המעריצים לעולם לא יהיה הגוף העיקרי ש"יפרוץ להם את הדרך" בארץ (was that a joke?), זה גם לא תפקידו, אלא יוכל רק להעלות מודעות ב-scope האפשרי לו (מה שעשינו שוב לאחרונה (scoop: בקרוב חדשות על דבר מה נוסף), בנוסף לערבי המחווה בשנים עברו והנוכחי ביום חמישי זה). כל הפעילויות הללו תמיד פורסמו (ולא רק כאן בפורום...). ובעניין כמות הרשומים, יכולת לראות זאת בעצמך... אבל, כרגע, 243 כאשר בפורום הקודם זה עמד על משהו כמו ~640, לא כולל שלל הרשתות החברתיות והפורומים שאנחנו דואגים לעדכן אותם בכל המתרחש בעולמה של הלהקה.

כמובן גם שכל זה ממש לא קשור לאשכול הזה... יש כאן מספיק off-topic גם ככה.

היו וישנם מספיק אשכולות עבור זה, אז אתה מוזמן לחפש ולהקפיץ או לפתוח אשכול חדש אם אתה חפץ בכך...
מספיק ודיי.