משהו שפשוט מצחיק אותי...
אנשים שרשומים בפורום ~חודש או שנה, וואטאבר, אבל מעולם לא התחברו לחשבון שלהם או רק ממש בהתחלה (יש לי זכרון טוב מאוד), ופתאום צצים וכותבים שהם "עוקבים אחר המתרחש בפורום קבוע" (מה שאי-אפשר לעשות בתור אורח ואתה חייב להתחבר לחשבון שלך). כמובן שהם מעולם לא עשו את זה... ואז ממשיכים עם ההודעה המקורית...
מה הקטע? חייבים לתרץ את עצמם? שיכתבו את מה שבאו לכתוב וזהו...
משחקים אותה...
בעיקרון את הגיוסים מתחילים מ-17/18/19 ביולי.
חשבתי על זה שהצבא לקח לפורום כ"כ הרבה אנשים שאפשר לפתוח פורום: "אסירים בטחוניים מטעם Ytsejammers Israel".
what to bitch about? אה, יש לי... לקמבן אנשים שלא שמעת מהם עשור. עקרונית אני עושה את זה בשמחה, אבל לי אישית לא היה את האומץ להתקשר למישהו שלא דיברתי איתו מלא זמן ולבקש ממנו טובה.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
ישראלים! כל הזמן חושבים שמגיע להם הכל. איזה מעצבן לפתוח ככה את הבוקר...
חברות משלוחים- למרות שמשלמים טונה כסף הם שמים עליך זין!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
יצאתי במיוחד מוקדם מהעבודה כדי להגיע לחנות רק כדי לגלות שהיא סגרה מוקדם באותו יום
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
ufomatan כתב:ישראלים! כל הזמן חושבים שמגיע להם הכל. איזה מעצבן לפתוח ככה את הבוקר...
חברות משלוחים- למרות שמשלמים טונה כסף הם שמים עליך זין!
בחדש של DT עסקינן ?
דווקא לא... ארנקים ודגלים חדשים
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!