חמי געש זה אחד המשאבים הנחוצים ביותר לביטחוחןהקיבוץ... הוא מצליח להרחיק אויבים ולשמור על הקיבוץ ומוגן.
למקומיים יש תוספי מזון שמונעים מאיתנו להגעל מהריח..
אני שונא בנות דתיות שמשטרמטות.. כאילו, אתם שמות חציאות רק בשביל שלגבר לא תהיה עבודה קשה עם המכנסיים.. יותר פשוט .. משחקות אותה שומרות נגיעה. מה שבטוח, נגיעה של בולבול הם לא שומרות . הצדיקות של אלוהים אשכרה .
שרמודוסיות .
בגרות בהיסטוריה ביום שני שאין לי מושג איך להתכונן למבחנים בהיטוריה... אני תמיד נכשל...
יום מרוכז בלשון ביום שלישי, בגרות ב-2/7, אבל לשון זה קל...
בגרות די שואתית במנהל עסקים ביום חמיש... אותה בעיה כמו בהיסטוריה, יותר מידי חומר לשנן (חומר של שנתיים)!
וגם אני לא יודע כמה קיבלתי במתכונת.
יאללה שיגמר כבר!!
אני שונא בנות דתיות שמשטרמטות.. כאילו, אתם שמות חציאות רק בשביל שלגבר לא תהיה עבודה קשה עם המכנסיים.. יותר פשוט .. משחקות אותה שומרות נגיעה. מה שבטוח, נגיעה של בולבול הם לא שומרות . הצדיקות של אלוהים אשכרה .
שרמודוסיות .
שרמודוסיות .
שרמודוסיות .
אליעד אני מבקש ממך שתעדן את ההודעות שלך, יש פה בפורום לא מעט אנשים דתיים. מה גם שנראה שזה לא אתה שכתבת את ההודעה, אלא מישהו שהכתיב לך אותה... באמת לא מתאים לך לכתוב דברים כאלה.
שרמודוסיות .
הלכת על זה עד הסוף אה ...
אני דווקא לא. סיפור של חבר..
מעניין ג'יימי. מעניין
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.