אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
די כבר עם התיאורים האובדניים האלה... לברוח מהמדינה.... לנטוש את החברים...אדם רוצה חיים נורמליים, הולך למקום יותר טוב. אולי גם תשלח את הרוסים בחזרה לרוסיה שיילחמו שם באנטישמים. גם הם ברחו ונטשו את החברים שלהם?
אולי גם היהודים שעזבו את גרמניה בשנות השלושים לא היו צריכים לעשות את זה אלא להישאר שם ולהילחם בגזענות של הנאצים.
נו באמת.
אולי גם היהודים שעזבו את גרמניה בשנות השלושים לא היו צריכים לעשות את זה אלא להישאר שם ולהילחם בגזענות של הנאצים.
נו באמת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אתה צודק, אבל אין שום קשר. מעניין אותי מה אתה כן חושב על החוק עצמו. כן או לא או לא החלטת?
לא משנה מה סיבת העזיבה, אידאל, סתם פחדנות, חיים יותר טובים, ווטאבר. ברגע שאתה לא חי פה יותר, למה שתהיה לך זכות הצבעה? למה אתה בכלל רוצה להצביע כאן? אם עזבת מאידאל או כי חיפשת מקום יותר טוב, הרי שהתייאשת מלהילחם ולהשפיע על גורל המדינה, אז מה פתאום שתרצה להצביע?
ההצעה הזאת מגוחכת בערך כמו שאני אטען לזכות הצבעה לעיריית תל אביב כי פעם גרתי שם (רק דוגמא..)
לא משנה מה סיבת העזיבה, אידאל, סתם פחדנות, חיים יותר טובים, ווטאבר. ברגע שאתה לא חי פה יותר, למה שתהיה לך זכות הצבעה? למה אתה בכלל רוצה להצביע כאן? אם עזבת מאידאל או כי חיפשת מקום יותר טוב, הרי שהתייאשת מלהילחם ולהשפיע על גורל המדינה, אז מה פתאום שתרצה להצביע?
ההצעה הזאת מגוחכת בערך כמו שאני אטען לזכות הצבעה לעיריית תל אביב כי פעם גרתי שם (רק דוגמא..)
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כי אני עדיין אזרח, וכאזרח מגיעה לי הזכות הדמוקרטית להצביע בבחירות. ברגע שלא אחשב אזרח, לא אדרוש להצביע. כל עוד קיימת האפשרות הטכנית שאוכל לחזור למדינה, מגיעה לי גם האפשרות להצביע.avrahamshuk כתב:אני לא מבין אותך טל - בחרת מסיבותיך שלך לחפש חיים יותר טובים במקום אחר. זכותך המלאה וגם חובתך כלפי עצמך.
אבל למה שתהיה לך השפעה על עתיד המדינה אותה בחרת לנתק מהעתיד שלך?
אין שום קשר למצב המסובך, אם ישראל מחשיבה את עצמה דמוקרטיה, אזי לכל אזרחיה הזכות להצביע בלי קשר אם אתה איש הייטק שנסע לכמה שנים לעשות כסף בחו"ל או אם אתה מישהו שנמאס לו מהמדינה וירד מהארץ או אם אתה מישהו שהחליט לטייל בעולם במשך כמה שנים ולא לגור בארץ.נכון. בכל מדינה מתוקנת במערב נותנת לאזרחיה בגולה להצביע. אצל ישראל זה קצת שונה בגלל שהמצב כאן מסובך מאוד..
אני לא תומך נלהב, אבל אני חושב שצריך לתת להם להצביע. הרוב לא החליט לעזוב בגלל מדיניות ישראל בשטחים או משהו. כי פשוט הם מאמינים ששמה הם יצליחו יותר. בסופו של דבר הם מסיימים באיזו חנות למכירת מוצרי אלקטרוניקה..
לברוח? לנטוש? לסכן את החיים? אתה ממש לוקח את הדברים בצורה קיצונית ומזכיר לי התלהמות של ימנים. בוא אני אחדש לך משהו אם לא ידעת, רוב האנשים לא סובלים את החיים במדינת ישראל, רוב האנשים מתים לעוף מהמדינה הזאת אבל לרוב האנשים אין את האופציה לכן הם נשארים שם. לכן, כשאתה מסתכל על חברים שלך, תדע שגם הם היו "נוטשים ובורחים" אם היו יכולים. לאנשים נמאס לחיות כל החיים במלחמות, מה יש, לא מגיע לך לחיות בשלווה ורוגע?טל אני מממממש אבל מממממש לא מסכים איתך. כל מי שהחליט לברוח מהמדינה הזאת, החליט לנטוש את החברים שלו למלחמה על המדינה, ולכן לא תהיה להם אפשרות להצביע ולסכן את החיים שלי ושל חברים שלי כאן- זה הכל!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
פעם ראשונה שאני שומע על החוק הזה: חוק הדלקן האוניברסלי.
http://news.walla.co.il/?w=/22/1644039
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
רגע יש משהו טכני שאני לא מבין. אזרחים שחיים היום בחו"ל לא יכולים לחזור לארץ ביום הבחירות ולהצביע?
אם לא אז זה ממש מטומטם (ואני מטומטם שלא הבנתי את זה כך קודם). לא בגלל זכות או חובה אלא פשוט כי הם אזרחים. למעמד אזרח יש משמעות מסוימת. רוצים שאנשים לא יבחרו? שיבטלו להם את האזרחות כשהם עוזבים.
אישית אם אני לא אחיה פה, אני גם לא ארצה להצביע. פשוט כי לא יהיה לי איכפת. בדיוק מה שאני לא רוצה להצביע בבחירות ברומניה.
אם לא אז זה ממש מטומטם (ואני מטומטם שלא הבנתי את זה כך קודם). לא בגלל זכות או חובה אלא פשוט כי הם אזרחים. למעמד אזרח יש משמעות מסוימת. רוצים שאנשים לא יבחרו? שיבטלו להם את האזרחות כשהם עוזבים.
אישית אם אני לא אחיה פה, אני גם לא ארצה להצביע. פשוט כי לא יהיה לי איכפת. בדיוק מה שאני לא רוצה להצביע בבחירות ברומניה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- דרימיסט-על
אני גם מהמתנגדים לחוק. עם כל ההגדרות והבירוקרטיה, יש אנשים שלא בחרו לחיות פה. למה? לא אכפת לי, לא רלוונטי - הם לא חיים פה, הם לא חלק מהחברה - אין להם זכות הצבעה.
כל מי שחי פה, גם אם הוא ממש סובל ומת לעזוב, הוא חלק מהחברה - יש לו זכות הצבעה. החוק הזה הגיוני בדיוק כמו שיוציאו חוק שלי תהיה זכות הצבעה בהולנד.
כל מי שחי פה, גם אם הוא ממש סובל ומת לעזוב, הוא חלק מהחברה - יש לו זכות הצבעה. החוק הזה הגיוני בדיוק כמו שיוציאו חוק שלי תהיה זכות הצבעה בהולנד.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אז לקחת לעוזבים את האזרחות?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
ברור שמי שיחזור לארץ ביום הבחירות יוכל להצביע! אולי הוא יצטרך לבצע פרוצדורה מסוימת לפני כן, אבל כל עוד הוא אזרח, הוא יכול להצביע.DivineComedy כתב:רגע יש משהו טכני שאני לא מבין. אזרחים שחיים היום בחו"ל לא יכולים לחזור לארץ ביום הבחירות ולהצביע?
אבל למה לתת למי שעזב את הארץ את האופציה להצביע מחו"ל? אם תעזוב את יקנעם, למה שתצביע למועצה שם?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אז אני מבין שהחוק מדבר על הצבת קלפיות בחו"ל ... אני מסכים שלא צריך לעשות את זה. אבל אם הבחור רוצה להצביע, שיגיע לפה.
דווקא הדוגמה שהבאת טובה. אני עכשיו גר בחיפה למרות שלא העברתי את הכתובת במשרד הפנים, לכן יזמנו אותי להצביע למועצה ביקנעם. אם אני ארצה להצביע לראש המועצה שם, אני אסע לשם ביום הבחירות, אני לא מצפה שיציבו קלפי בחיפה. אותו דבר אני לא חושב שצריך להציב קלפי בLA ל250 אלף הישראלים שגרים שם, למרות שאני בטוח זה יעזור למפלגות שאני תומך בהם.
דווקא הדוגמה שהבאת טובה. אני עכשיו גר בחיפה למרות שלא העברתי את הכתובת במשרד הפנים, לכן יזמנו אותי להצביע למועצה ביקנעם. אם אני ארצה להצביע לראש המועצה שם, אני אסע לשם ביום הבחירות, אני לא מצפה שיציבו קלפי בחיפה. אותו דבר אני לא חושב שצריך להציב קלפי בLA ל250 אלף הישראלים שגרים שם, למרות שאני בטוח זה יעזור למפלגות שאני תומך בהם.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אחלה של דבר...YtseJam כתב:פעם ראשונה שאני שומע על החוק הזה: חוק הדלקן האוניברסלי.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
ברצינות מה עם איזה חוק עידוד יבוא מכוניות חשמליות ואיסור מכירת נורות מזהמות יותר? שיתמקדו גם בדברים האלו כדי שזה יהיה פרקטי וחסכוני יותר לאנשים וככה המדינה הזאת תפסיק לאט לאט לאט להריח כמו בור ביוב.yyzboy1928 כתב:אחלה של דבר...YtseJam כתב:פעם ראשונה שאני שומע על החוק הזה: חוק הדלקן האוניברסלי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שום מילה בפורום שלנו לגבי החיסול של אל-מבחוח?
לכולם הרי ברור מי עומד מאחורי החיסול ומעניין איזה מתיחות דיפלומטית תהיה בין ישראל ובריטניה כתוצאה מהשימוש בדרכונים בריטיים עבור חלק מחוליית החיסול (מה שמדהים הוא שהשתמשו בשמות אמיתיים של אנשים בריטיים שחלקם ביקרו/גרו בישראל). גם כך יש מתיחות בין בריטניה וישראל סביב סימון מוצרי ההתנחלויות וצו המעצר שהוצא ללבני לפני ביקור מתוכנן שהיה לה, אז החיסול של אל-מבחוח יוסיף עוד עניין. בינתיים כתבה מעניינת שפורסמה בדיילי טלגרף:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... ports.html
לכולם הרי ברור מי עומד מאחורי החיסול ומעניין איזה מתיחות דיפלומטית תהיה בין ישראל ובריטניה כתוצאה מהשימוש בדרכונים בריטיים עבור חלק מחוליית החיסול (מה שמדהים הוא שהשתמשו בשמות אמיתיים של אנשים בריטיים שחלקם ביקרו/גרו בישראל). גם כך יש מתיחות בין בריטניה וישראל סביב סימון מוצרי ההתנחלויות וצו המעצר שהוצא ללבני לפני ביקור מתוכנן שהיה לה, אז החיסול של אל-מבחוח יוסיף עוד עניין. בינתיים כתבה מעניינת שפורסמה בדיילי טלגרף:
-
- בריל!
אני מצטער אבל אני לא חושב שהחיסול נעשה על ידי ישראל. זה חיסול חובבני בצורה בוטה. השתמשו שם בשמות של אנשים שגרים בארץ עם דרכונים כפולים, לא הסתירו את הזהות שלהם מול מצלמות. ברור לחלוטין שהייתה עזרה של שני קצינים בביטחון הפלסטיני לעניין- לטעמי? זה חיסול שהרשות הפלסטינית או מישהו מטעמה יזמו, תוך נסיון להפליל את ישראל כדי להכשיל את היחסים עם דובאי.טל רודס כתב:שום מילה בפורום שלנו לגבי החיסול של אל-מבחוח?
גם החיסולים הכושלים והפאדיחות הגדולות של המוסד לא מגיעות לרמה הדי נמוכה וחובבנית של המבצע הזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בדיוק רן. בריל אם ראית את התמונות של המחסלים, רואים בבירור שמדובר בישראלים.

כן, אני בטוח שזאת הייתה המטרה...תוך נסיון להפליל את ישראל כדי להכשיל את היחסים עם דובאי.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
הדבר היחיד שמפריע לי זה שצריך 11 אנשים לחסל אחד כל זה על חשבוני (משלם המיסים התמים). אני מאשר תקציב ל3 מחסלים בלבד! 

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:

הנה אגב גלריה שפורסמה בגרדיאן עם תמונות אישיות של כל אחד מהחשודים בחוליית החיסול:
http://www.guardian.co.uk/world/gallery ... =359375559
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
יש שם כמה עם חזות שנראית ישראלית אבל אלה שניים, לשניים אחרים יש חזות אירופאית לכל דבר
ולאחרים חזות ערבית בכלל.
לא נראה לי שהמוסד עומד מאחורי זה, להשתמש בשמות של ישראלים, ולא לדעת שדובאי מרושתת במצלמות כך שהפנים שלהם יתנוססו בכל מקום? נראה לי באמת חובבני מאוד.
ולאחרים חזות ערבית בכלל.
לא נראה לי שהמוסד עומד מאחורי זה, להשתמש בשמות של ישראלים, ולא לדעת שדובאי מרושתת במצלמות כך שהפנים שלהם יתנוססו בכל מקום? נראה לי באמת חובבני מאוד.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
איזה המוסד ואיזה נעליים.. למוסד יש ניסיון עשיר בחיסולים מחוץ לגבולות המדינה.. זה חובבני בצורה שזה בחיים לא יהיה המוסד.. הם לא טיפשים.. אילו אנשים של הרשות הפלסטינית.. ויש כאן צד ישראלי בכדי לערער את היחסים בין ישראל לדובאי שקצת מתחילה לפרוח לאחרונה באופן יחסי.. רק סוכנות ביון חובבנית יכולה לבצע חיסול שכזה.. זה בחיים לא המוסד..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
רוב האנשים לפי התמונות נראים ישראלים אחושילינג. המוסד לא השתמש בשמות של ישראלים אלא בשמות אירופאים. לאור פאשלות העבר, אני לא אופתע אם המוסד פישל בקטע של המצלמות, מה שכן, איסוף המודיעין והביצוע של החיסול עצמו מראים על מקצועיות ותכנון שלקח זמן.moonchild כתב:יש שם כמה עם חזות שנראית ישראלית אבל אלה שניים, לשניים אחרים יש חזות אירופאית לכל דבר
ולאחרים חזות ערבית בכלל.
שקוף שזה המוסד. לרשות הפלסטינית אין אמצעי איסוף מודיעין, כוח אדם וביצוע כאלה. ברור שיש פה פאשלה בהסוואה של החוליה, אבל היו בעבר פאשלות למוסד וזאת לא הפאשלה הראשונה. איפה ההגיון שלך?!איזה המוסד ואיזה נעליים.. למוסד יש ניסיון עשיר בחיסולים מחוץ לגבולות המדינה.. זה חובבני בצורה שזה בחיים לא יהיה המוסד.. הם לא טיפשים.. אילו אנשים של הרשות הפלסטינית.. ויש כאן צד ישראלי בכדי לערער את היחסים בין ישראל לדובאי שקצת מתחילה לפרוח לאחרונה באופן יחסי.. רק סוכנות ביון חובבנית יכולה לבצע חיסול שכזה.. זה בחיים לא המוסד..